- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.141
arkadaşlar ,hanımlar son bir yılda tam 8 kilo aldım ve uykularım kaçıyor acilen kilo vermem lazım kabuslar görüyorum .buradaki dayanışma çok güzel çok motife edici görünüyor işe yaracağını düşünüyorum üstelik burdada çokkkkkkkkkk yeniyim .helppp
Evet canm bu yaris isi cok iyi oluyor :)) insallah hepmizin verdgi kilolar daim olur :)
Kesinlikle katiliyorum mesela ben ilk 4 kiloyu verdgmde ailemin yanina gittim beni gorenler zayiflamissin dediler baya vermissin diyenler oldu normalde 4 kilo cok farketmez belki kilolu insanda ama spor yapinca vucut skilasmaya basliyor buda verdign kilolarn fark edilmesine yardm ediyor :) hem hergn spor yapinca insan kendini diger gunlere mutlu hissederek uyaniyor :)
Vayy beeeee, kimse beni hatırlamamış.. O kadar sohbet, paylaşımmneyse..
Ben geçen hafta cuma başlamıştım.
Başlangıç: 89
An itibariyle: 86.6
Sonuçtan memnunum, ki adet olucam bugün yarın. Hayırlısı :/
Sabah 9-Akşam 6.5 malesefIste o cok kotu oluyor ya haklisin ise kacta girip kacta cikiyosn peki ?
Evet 4 günde verdiğim kilom canım.Bugünkü kilomu yazayım istedim haftaya listeye alınırsam kaç kilo verdiğim belli olsun diye.canım sen salı katılmadın mı ? bu 4 günde verdiğin kilon mu anlamadım tam olarak...
uşağısan ve mnisa takımdaki bana en yakın kilolar sizlersiniz ama şimdi kilomu yazmıyorum.sizleri kendime rakibe olarak seçiyorum.biraz daha sık girip rekabeti kızıştırırsanız sevinirim :)
kilo vermede başarılı olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyor,kutluyorum
verilen kiloları görmek insanı daha çok motive ediyor bu anlamda da katkınızdan dolayı teşekkürler kızlar
Sabah 9-Akşam 6.5 malesef
Evet 4 günde verdiğim kilom canım.Bugünkü kilomu yazayım istedim haftaya listeye alınırsam kaç kilo verdiğim belli olsun diye.
Hiç merak etme gruba alınırsam eğer rekabeti feci kızıştırırım benBirileriyle yarışırken çok daha azimli oluyorum
Mihrimah canım sen 35 kilo vermişsin önceden kaçtan kaça indin çok merak ettim.
dilemna kilo vermişsin çok sevindim muradına erdin.rahatla artık bak oluyor.devamı gelir artık inşallah.hedefin iyice kısaldı 3.5 kg.keşke senin yerinde,hedefime bu kadar yakın olabilsem
Olcak olcak seninde o gunlerin yakindirrrrrrr)
Olcak olcak seninde o gunlerin yakindirrrrrrr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?