- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.201
Bitter cikolataaaa favorimm) tiramisu degilde gullac ne guzel bi tattir yaaaa♥♥♥ tarcinli sutu severim tarcin süt ürünleri cok yakisiyo zatennn:))bende tatli krizlerine falan girerim saniyodum ama bi hafta oldu girmedim dun kek yedim ama kendi istegimle:))
Herkese günaydın.Bende şekeri çay kahveyi bırakalım 12 yıl oldu.Çevremde herkesede bıraktırdım söylene söyleneŞekerin tanesi düşse içemiyorum artık iğrenç geliyo tadı.
Vayy bee ne guzel neredeyse takimca seker tuketmiyoruz demekki iste buna cok sevindim :) suan olsa o gullac yermiyim ahhh!! Bilemiyorm .acikcasi insanin damak tadi 21 gunde deisiyormus okadar sure tatli ymeynce insan tadini bile unutuyor en azndan bnm icin oyle cikolatanin tadini hatrlamiyorum mesela :)) ben bir turlu etrafimdakilere biraktiramadm yaa hepside en az 1 kasik atiyorler dusuncesi bile igrenc :///
liste değişcekmiş galiba sen değiştirdinmi ddanescimgünaydınlar....güzel bir haftasonu olsun herkese ....takımca tebrik ettim mi ben 2. oldukkahvelikitap bunlarda sana canım 2. oldun bireyselde öpüyorum hepinizi ve kaçıyorum çok iş var çokkkk....
dayanmakta zorlacaklarım
karnıbahar kızartması
yaş pasta , sütlü tatlılar
pişi
lahmacun
kısır
mercimekli bulgur pilavı
nohutlu pirinç pilavı
güzel soslu makarna :))
kumpir
normaldede yemediklerim
kola imkansız midem bulanıyo en en en kötü light içebiliyorum
hamburger o vıcık vıcık şeyi yiyemem
pizza hayatımda iki kere yedim dışardan
çay,kahve,türk kahvesi,bitki çayı şeker kullanmam normaldede
şebetli tatlıdanda bir baklavayı anca yerim şerbetle hiç hiç aram yok
atates kzırtması
diyette olmnasamda yemiycem şeyler
bende en en en büyük yanlış şuymuşki
yemekleri inanılmaz yağlı yağlı yapıyomuşum
ben bir buçuk ayda 5 lt yağ harcayan insandım yemeklere:)) iananbiliyomusunuz:) hele salatalara
5 lt yağ nasıl biter??????
pilav yapcamda nerdeyse yarım çay bardağı yağ kullanıyodum 1 gr yağ 9 kalori olsa
1 yemek kaşığıda 7 gr 1 yemek kaşığı yağda 63 kalori var başlı başına
pilava 5 ymek kaşığı yağ kullandığımı düşünelim 365 kalori bana sadece pilavın yağından geliyomuş
bide yanında salata yediğimi varsayalım salatayada 3 yemek kaşığı yağ atıyodum 189 kaloride salatanın yağından geldi
ben sadeece 1000 kaloriyi yemeklerin yağından alıyomuşum ne kadar yanlış bir şeymiş :))))))
ben 31 aralıkta diyete başladım 1.5 ay geçmiş be ben 1 litre yağı yeni bitrdim:))
onudaaa kek falanda yaptım yane:))))))
gerçekleri görebildiğim için çok mutluyum:)))
düşünsenize hem yağ yiyceksiniz öyle man aman bişeyde yemiceksiniz ama kilo almaya devam etceksiniz ne gıcık bi durum sırf yağ içmek için kilo veremiceksiniz:)))) ayyyy sinir oldum kendime:)
Ooo zararlı kabul edilen şeylerin çoğunu sevmiyorsun ne güzelAma aşırı yağ kullanıyordum dedin ya ben senden de fazla yağ kullanırım utandım şimdi :26:
Ooo zararlı kabul edilen şeylerin çoğunu sevmiyorsun ne güzelAma aşırı yağ kullanıyordum dedin ya ben senden de fazla yağ kullanırım utandım şimdi :26:
selam kızlar
2.olmuş takımımız tebrikler.inşallah bir dahaki haftalarda katkılarımızla liste başına yerleşiriz
ama bakıyorum tatlılar,çikolatalar,börekler havada uçuşuyor herkes acıkmış mı,yasak yiyecekleri mi özlemiş ne... cıssss sözünü bile etmeyelim çünkü siz yazdıkça hayal edip benimde canım çekti.
şeker konusuna gelince şekersiz çay içemeyenlerden biri de benim. tek avantajım çay sevmiyorum çok. o yüzden içmesemde oluyor.ama bu hafta bitki çaylarını da şekersiz içmeye başladım normalde 1 çay kaşığı bal koyardım şuan zor geliyor ama inşallah bu süreci atlatıp bende sizin gibi şekersiz içenler grubuna girecem :)
bende diyette olmasam da kızartma,kola,ekmek,kullanmıyorum.yemeklerde doğal zeytinyağı kullanıyorum ama sen 1.5 ayda 5lt yağ çok kullanıyormuşsun azaltman süper olmuş tebrikler.
liste değişcekmiş galiba sen değiştirdinmi ddanescim
yoksa ceza puanı alırız
dalini izinden dönmüş şekilde yazıp ortalama hesaplancak yeni takım sıralaması değişiyosa yapılcak
bebişlerden fırsat bulamıyorum yardımcı olurdum yoksa
kızlar beni izinli yazarmısınız bi dahakine
daha erken sanırım diyet için
perşembede akşama kadar güzel diyetimi yaptım
2 saate yakın yürüyüşümü yaptım
cuma iyi çıkcaktım
ama gece bebiş ağladı
sanırım süt azaldı
gece yarısı yemek zorunda kaldım bişeyler
yine olmadı pek
bi süre izin alsam i olcak ortalamayıda düşürmiyim
emzirmeyle olmuyo pek denedim ama
grşürüz kızlar
Bizim kilolarimiz cok yakin bari bizde yarisalim; )))senin hedefin kacti:)
güzel konu açılmış bende yazayım.. aslında sevdiğim sevmediğim konusuna gelince en şanslılardan biriyim... e 5 yıldır aynı kilodayım nerdeyse demek ki versem kilomu korumak kolay olacak...
kızartma, poğaça gibi şeyler bizim evde hiç yapılmaz, hazır gıdalardan sevdiğim birşey yok nerdeyse... salam türü şeyler, paketli kek kurabiyeler,
hamburger pizza vb, beyaz ekmek( tadını cidden sevmiyorum), cola,cips, hazır yaşpasta vb asla bizim eve giremez...
şekeri çay içmeye başladığım andan itibaren kullanmadım, bende kızımın bitki çaylarına katmıyorum damak tadı alışmasın diye..
zaafım olan gıdalar da var tabi... dışarda kumpir ve iskender yiyebiliyorum...ama ayda yılda ancak yani... izinde olduğumda genelde kaçamak bunlar oluyor...çerez vardı benim vazgeçemediğim çok şükür ondan da resmen bağımlı gibi kurtuldum... 1 kase çerezle günlük kaloriyi alıyordum resmen...
onun dışında sağlıklı şeyler sevdiklerim... abartınca onlarla da kilo alıyorsun tabi sağlıklı olmaları yatmiyor
Kilo vermek hakkında çok şey bilirimde kiloyu sabit tutmak konusunda çok başarırsızım.Sende bizimle nasıl kilonu sabit tutabildiğin hakkında tüyolarını paylaşırsan çok sevinirim canım.
benim hedef 50 canım... yarışalım diycemde sen geçersin benisen yeni başladın iyi verirsin 2 hafta
Canim bak simdiden soyliyemde sonra ustume kalmasin tadini unutursun evet ama iradene sahip cikabilmekte var :)21 gunu asker gibi sayacam ozaman safaga daha cok var)) benim etrafimdakikerde tüketiyor ozelikle annem biraktiramiyom zaten kilolu korkuyom vala daha kotu olcak yaz tatllerinde anneme kilo verdirdityom onu birakip gelince kilo aliyo:))
Belki unutursun canim bellimi olur denemekten ne zarar gelir ki :))21 gün dayanabilirsem fırından yeni çıkmış dumanı tüten bir böreğin tadı nasıldır onuda unutabilirmiyimki
Ahh canim ne guzel cogu zararli seyi sevmiyorsun bn birtk colayi aramiyorum keske senin gibi sevmesem çoğunudayanmakta zorlacaklarım
karnıbahar kızartması
yaş pasta , sütlü tatlılar
pişi
lahmacun
kısır
mercimekli bulgur pilavı
nohutlu pirinç pilavı
güzel soslu makarna :))
kumpir
normaldede yemediklerim
kola imkansız midem bulanıyo en en en kötü light içebiliyorum
hamburger o vıcık vıcık şeyi yiyemem
pizza hayatımda iki kere yedim dışardan
çay,kahve,türk kahvesi,bitki çayı şeker kullanmam normaldede
şebetli tatlıdanda bir baklavayı anca yerim şerbetle hiç hiç aram yok
atates kzırtması
diyette olmnasamda yemiycem şeyler
bende en en en büyük yanlış şuymuşki
yemekleri inanılmaz yağlı yağlı yapıyomuşum
ben bir buçuk ayda 5 lt yağ harcayan insandım yemeklere:)) iananbiliyomusunuz:) hele salatalara
5 lt yağ nasıl biter??????
pilav yapcamda nerdeyse yarım çay bardağı yağ kullanıyodum 1 gr yağ 9 kalori olsa
1 yemek kaşığıda 7 gr 1 yemek kaşığı yağda 63 kalori var başlı başına
pilava 5 ymek kaşığı yağ kullandığımı düşünelim 365 kalori bana sadece pilavın yağından geliyomuş
bide yanında salata yediğimi varsayalım salatayada 3 yemek kaşığı yağ atıyodum 189 kaloride salatanın yağından geldi
ben sadeece 1000 kaloriyi yemeklerin yağından alıyomuşum ne kadar yanlış bir şeymiş :))))))
ben 31 aralıkta diyete başladım 1.5 ay geçmiş be ben 1 litre yağı yeni bitrdim:))
onudaaa kek falanda yaptım yane:))))))
gerçekleri görebildiğim için çok mutluyum:)))
düşünsenize hem yağ yiyceksiniz öyle man aman bişeyde yemiceksiniz ama kilo almaya devam etceksiniz ne gıcık bi durum sırf yağ içmek için kilo veremiceksiniz:)))) ayyyy sinir oldum kendime:)
Cook tesekkur ederim canim insallah haftaya birinci oluruz :))günaydınlar....güzel bir haftasonu olsun herkese ....takımca tebrik ettim mi ben 2. oldukkahvelikitap bunlarda sana canım 2. oldun bireyselde öpüyorum hepinizi ve kaçıyorum çok iş var çokkkk....
Gir tatlim gir bir kere biraktinmi bidaha hic aramazsin gunluk bir seker tuketimi bir yilda 3 kiloya denk geliyormus kardayz her turlu :))selam kızlar
2.olmuş takımımız tebrikler.inşallah bir dahaki haftalarda katkılarımızla liste başına yerleşiriz
ama bakıyorum tatlılar,çikolatalar,börekler havada uçuşuyor herkes acıkmış mı,yasak yiyecekleri mi özlemiş ne... cıssss sözünü bile etmeyelim çünkü siz yazdıkça hayal edip benimde canım çekti.
şeker konusuna gelince şekersiz çay içemeyenlerden biri de benim. tek avantajım çay sevmiyorum çok. o yüzden içmesemde oluyor.ama bu hafta bitki çaylarını da şekersiz içmeye başladım normalde 1 çay kaşığı bal koyardım şuan zor geliyor ama inşallah bu süreci atlatıp bende sizin gibi şekersiz içenler grubuna girecem :)
Yaa demekki bir ben kullaniyormusum hepsini bu kiloda olduguma sukrettm suan 100 olmam kacinilmazmis benm ://bende diyette olmasam da kızartma,kola,ekmek,kullanmıyorum.yemeklerde doğal zeytinyağı kullanıyorum ama sen 1.5 ayda 5lt yağ çok kullanıyormuşsun azaltman süper olmuş tebrikler.
güzel konu açılmış bende yazayım.. aslında sevdiğim sevmediğim konusuna gelince en şanslılardan biriyim... e 5 yıldır aynı kilodayım nerdeyse demek ki versem kilomu korumak kolay olacak...
kızartma, poğaça gibi şeyler bizim evde hiç yapılmaz, hazır gıdalardan sevdiğim birşey yok nerdeyse... salam türü şeyler, paketli kek kurabiyeler,
hamburger pizza vb, beyaz ekmek( tadını cidden sevmiyorum), cola,cips, hazır yaşpasta vb asla bizim eve giremez...
şekeri çay içmeye başladığım andan itibaren kullanmadım, bende kızımın bitki çaylarına katmıyorum damak tadı alışmasın diye..
zaafım olan gıdalar da var tabi... dışarda kumpir ve iskender yiyebiliyorum...ama ayda yılda ancak yani... izinde olduğumda genelde kaçamak bunlar oluyor...çerez vardı benim vazgeçemediğim çok şükür ondan da resmen bağımlı gibi kurtuldum... 1 kase çerezle günlük kaloriyi alıyordum resmen...
onun dışında sağlıklı şeyler sevdiklerim... abartınca onlarla da kilo alıyorsun tabi sağlıklı olmaları yatmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?