- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.241
Ben kendime odul olarak tatli dusunmustumDD
menülerinizi kendiminkiyle kıyaslayınca ne kadar az şey var. aman sağlığınıza dikkat.
Fazlasida zarar tatlimm :)
Rica ederim gorunce sizede okutiyim dedm :)) bende artik oyle tuketicem :)
Malesef oyleydi ama artik deil :))
Bende burdayim :)
Canim iki menunude gordum azaltmissin sanki menuleri ama bende azaltmayi dusunuyorum bgn husrandi da benm icin :*(
Bn kendikilerimi ablaya verdm depoya koydu bu gun oda arkadadim getirdii( ama nasilki dolaptaki boregi iki gundur yemiyirum artik cerezide biraktim:)))
Sabah yarim psket diyet biskuvi 200gram yogurt 4 kuru erik
Ara bi elma
ogle bi paket diyetbiskuvi 2avuc karisk cerez( bu cereze cozum bulamiyom bu azaltmis halim1 paket muzlu sut
Aksam corba 4 kasik yesilfasulye mezesi
3litre su 2yeslcay 1 saat yuruyus yarm saat spor aletleti
iradene hayran kaldım börek konusunda tebrikler. aynı başarıyı çerezde de gösterirsin sen sana güvenim tam
olan olmuş.artık üzülmenin faydası yok.afiyet olsun,şifa olsun,kilo olmasın. bence spor aktivitenizle bademden eser kalmamış gibi. spordan bişey anlamamanızın nedeni içinizdeki vicdan azabı bence. planlanın dışına çıkınca diğer şeyler de memnun etmiyor ondandır. ayrıca insanız makine değil hepimizde olacaktır sapmalar. o yüzden bence çok üstünde durmayın. hatta bazı diyetlerde ödül günleri oluyor kişi istediğini yiyebiliyor sizinkide öyle olsun gitsin boşverin.stres yapınca vücut kortizon üretiyormuş o da kg vermeye engel oluyormuş diye duymuştum
canım iyi diyemiycem çok sağlıksız bugün listen... muzlu sütçerez az yemişsin ama sağlıklı değil... senin kilo vermende hiç sorun olmayacak herşekilde verirsin ama kalıcı olmaz ki böyle...
Biliyorum ama yurtayim mutfagimiz yokki kalkip kendime sebze hazlayiyim hazir yiyebilecegim bunlar varaklima saglikli yapabilcegim bisey gelmiyo oneriye acigim:))
dışarda yemek şansınız yok mu canım ? yurt ortamınıda hiç bilmiyorum aslında ...ne bileyim tam buğday ekmeği alsan arasına peynir domates... süt sade olsa mesela içemiyormusun?
canım bilerek azaltmadım... hep söylüyorum ben böyle yediğimde kilo veremiyorum.. yarın daha düzenli olacak ekmeğim kalmadı bide evde onu söylemeyi unutmuşum.. bide canım genel paylaşım alanına hiç baktın mı bugün ?
Sut kantinimizde tam yagliydi baktim muzlu olan yarim yagli onu aldim bnde yoksa sade sut severim:) disarda var tabii ama hep fast food; ( bnde ton balik light sut yulaf ezmesi keten tohumu aldim yarin onlari yerim artik die:))
Tatlım tam yağlı sütü bırakıp yarım yağlıyı alayım demişsin ama muzlu sütün içinde de şeker var.Şekerli süttense yağlı sütü içmek çok daha sağlıklı.
Sut kantinimizde tam yagliydi baktim muzlu olan yarim yagli onu aldim bnde yoksa sade sut severim:) disarda var tabii ama hep fast food; ( bnde ton balik light sut yulaf ezmesi keten tohumu aldim yarin onlari yerim artik die:))
Bn onlari yemege baslasam birakammki :/
az yağlı salata yapabilirsin.ya da söğüş türü bişeyler.ayran ve yoğurdu kullanabilirsin.listende pek görünmüyor bunlar. yurdun yemekhanesi yok mu ordan çorba içebilirsin. naçizane aklıma gelenler.
aslında zor hep atıştırmalık hazır şeyler olur.ama en bir öğün bence sulu yemek ve çorba da tüketmelisin. tabi sen kendini ve şartlarını en iyi sen bilirsin. bunlar sadece tavsiye
bir günü daha nihayetlendirdik kazasız,belasız kaçamaksız. darısı devamına olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?