Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menülerinizi kendiminkiyle kıyaslayınca ne kadar az şey var. aman sağlığınıza dikkat.

canım az değil aslında... müsli bugün bayağı fazlaydı ve çok geç yedim... e öğle bişey yiyesim gelmedi haliyle... dünden beri de başağrım var regl oldum falan halsizim sürekli yatıyorum.. enerji ihtiyacı yok heralde yiyemiyorum bu gün...

canım bilerek azaltmadım... hep söylüyorum ben böyle yediğimde kilo veremiyorum.. yarın daha düzenli olacak ekmeğim kalmadı bide evde onu söylemeyi unutmuşum.. bide canım genel paylaşım alanına hiç baktın mı bugün ?

canım iyi diyemiycem çok sağlıksız bugün listen... muzlu süt çerez az yemişsin ama sağlıklı değil... senin kilo vermende hiç sorun olmayacak herşekilde verirsin ama kalıcı olmaz ki böyle...

aynen katılıyorum... haftada 2 öğün olursa çok zarar vermez diye düşünüyorum bende

canım iyi diyemiycem çok sağlıksız bugün listen... muzlu süt çerez az yemişsin ama sağlıklı değil... senin kilo vermende hiç sorun olmayacak herşekilde verirsin ama kalıcı olmaz ki böyle...

Biliyorum ama yurtayim mutfagimiz yokki kalkip kendime sebze hazlayiyim hazir yiyebilecegim bunlar var aklima saglikli yapabilcegim bisey gelmiyo oneriye acigim:))

Biliyorum ama yurtayim mutfagimiz yokki kalkip kendime sebze hazlayiyim hazir yiyebilecegim bunlar var aklima saglikli yapabilcegim bisey gelmiyo oneriye acigim:))

dışarda yemek şansınız yok mu canım ? yurt ortamınıda hiç bilmiyorum aslında ...ne bileyim tam buğday ekmeği alsan arasına peynir domates... süt sade olsa mesela içemiyormusun?

dışarda yemek şansınız yok mu canım ? yurt ortamınıda hiç bilmiyorum aslında ...ne bileyim tam buğday ekmeği alsan arasına peynir domates... süt sade olsa mesela içemiyormusun?

Sut kantinimizde tam yagliydi baktim muzlu olan yarim yagli onu aldim bnde yoksa sade sut severim:) disarda var tabii ama hep fast food; ( bnde ton balik light sut yulaf ezmesi keten tohumu aldim yarin onlari yerim artik die:))

Sut kantinimizde tam yagliydi baktim muzlu olan yarim yagli onu aldim bnde yoksa sade sut severim:) disarda var tabii ama hep fast food; ( bnde ton balik light sut yulaf ezmesi keten tohumu aldim yarin onlari yerim artik die:))

Tatlım tam yağlı sütü bırakıp yarım yağlıyı alayım demişsin ama muzlu sütün içinde de şeker var.Şekerli süttense yağlı sütü içmek çok daha sağlıklı.

Tatlım tam yağlı sütü bırakıp yarım yağlıyı alayım demişsin ama muzlu sütün içinde de şeker var.Şekerli süttense yağlı sütü içmek çok daha sağlıklı.

kalorisi ve kalsiyum degeri ayniydi seker oranida arkada yazmiyodu.seker olduguda hic aklima gelmedii:)) bndan sonra dahaa dikkat ederim tabiii:))

az yağlı salata yapabilirsin.ya da söğüş türü bişeyler.ayran ve yoğurdu kullanabilirsin.listende pek görünmüyor bunlar. yurdun yemekhanesi yok mu ordan çorba içebilirsin. naçizane aklıma gelenler.
aslında zor hep atıştırmalık hazır şeyler olur.ama en azından bir öğün bence sulu yemek ve çorba da tüketmelisin. tabi sen kendini ve şartlarını en iyi sen bilirsin. bunlar sadece tavsiye

Son düzenleme:

Yemkhanede ogle yemegi yok aksam yemegide saat 4ten sonra basliyo kosullar biraz zor ama dediklerini yapabilirim yani uyduracam biseyler artik:))

evet kızlar bu da bugünlük naçizane menüm

SABAH
1 Haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt
2 dilim etimek
1domates
1salatalık
1kk peynir

ARA
1 kuru incir
1 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM
1 kase barbunya pilaki( bugün bitirdik çok şükür)
1 kase yoğurt

ARA
1 havuç

Kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği yemedim.
3 lt.su içildi+ 3 bardak elmalı tarçınlı soğuk çay içildi
Spor yok temizlik hareketleri var işe yaradıysa tabi.

19.00 kapanış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…