Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim baktm simdi de siralamayla ve dalinle alakali olan durummu ?

evet canım... bundan sonra davet ederken püsküüt açıklamış orda nerden kontrol edeceğimizi, yeni üye davet ederken kontrol edelim... ve 2 haftada listeye girecek artık yeni gelenler kuraldan taviz vermeyelim.. jeofu listeye son dakika aldım birde cuma günü burda olduğunu görüyorum mesaja cevap vermiyor... canım sıkıldı açıkçası burda sayfa sayfa kural okuyorum geçmişi karıştırıyorum bilmem ne, sonra bir bakıyorum geçmişi okumaya bile üşenenler var... biraz sert mi oldu bilmiyorum ama mesaj sayımına da başlıyoruz haftalık sayıyı doldurmayanları da listeye almıyorum... kural neyse o artık...

Cok haklisin canim cok ugrastin ama sikma canini lutfen bundan sonra uygulariz tum kurallari gerci msj sayimini nasil yapiyoruz bilmiyorum ama ogrenirim :) ayrica hrrhangi bir konuda yardima ihtiyacin olursa yardmda edebilirim bilmiyor olsamda ogrenirim nolcak boyle tum yuk senin omuzlarina kaldi :/ ama her konuda yardima acigim ve nasil dersen oyle devam edelim bundan sonra tum kurallara uyarz takimca yeni kisileri cagirirken de dikkat ederm ben :)

Merhaba hanımlar. iyi geceler hepinize. Bütün sohbeti kaçırdım bugünde ama okudum hepsini :)
Benim huysuz kızım diş çıkarıyor :/ sabah dokuzdan beri hiç uyumadı, bende dogal olarak yazamadım sizlere :/

güzel bir günden herkese günaydın.

yağmur sonrası kapalı bir havadan güneşli bir güne uyandık. hava açık olunca insanın enerjiside fazla oluyor.bugün sahilde yürüyüşümüde rahatça yapacağım inşallah.eşimde bugün bende sana eşlik edecem dedi çok mutluyum

herkesin güzel bir pazar geçirmesi dileğiyle...

yeni edindiğim bilgiye göre kişinin ideal kilosundan her 5 kg.fazlası için 1 bardak fazla su içmesi gerekiyormuş.
yani günde tüketmemiz gereken 2-2.5 lt.suyun üzerine her 5 kg.fazlalığa 1 bardak su ekliyoruz (ilgililere duyrulur)

o halde su içmeyi artırıyorum bugünden itibaren

su içmek sorun olmuyor da onu atmak sorun. özellikle gece wc'ye kalkmak zor geliyor.ama napalım bu yola girdik bir kere gereğini yapacağız

sonuçlar açıklandı herkes elini eteğini çekti mi ne oldu ya...kimsecikler yok iki gündür. piyasa kızışmıyor,rakibeler yok çekişecek.

olmuyor böyle.

arkadaşlar düzenli girin,diyetinizle ilgili paylaşımlarınızı yapın ki motivasyonumuz artsın ya yoksa takım olmanın esprisi kalmıyor

Son düzenleme:
takım kaptanımız olaya bir el atmanı rica ediyorum. kurallara uyulmalı bence. yoksa burda olmanın anlamı kalmıyor

Dun dendiğinde 3litre yaptım,))

günaydın kızlar iyi pazarlar... dün buralardan ayrılamadım pek... bugün işlerim birikti pek uğrayamayabilirim... geçmişi okuyun birde arkadaşlar mesaj sayımı dedim gören olmamış heralde... perşembe gece sıfırlandı mesaj sayımı cumadan itibaren yazdıklarını sayıyorsunuz... cuma bildirimle beraber haftalık mesaj sayınızı yazıyorsunuz... kolaylık olması açısından başlık kısmına en son mesaj sayısından başlayarak devam edebilirsiniz...benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…