Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendimden alinti yapmisim gibi oldu sanki ama neyse :)) ddanes bundan sonra saymaya basliyorum ve dahada cok yazsam iyi olucak en dusuk cikarim falan en iyisi konusmalarda da birinciligi zorlamak :))))

Kizlar size dun okudugum bu yazidan bi kismi okutiyim belki yarari olur :)

"Ve şimdi sıkı durun, yemekte protein ve sebzenin yanı sıra karbonhidratlı gıdalar almakla yemeğin üstüne baklava atıştırmak arasında da esasen hiçbir fark yok."

Ben bunu gorunce sok oldm demkki aksam yemeklernde ekmek yerken hep tatli yiyormusum aslinda :/

bu mesaj sayma işi epey zormuş bide çok yazdıysan..ama öyle gerekiyorsa yapıcaz artık.kurallara uyalım,uymayanları uyaralım :))

Yemegin yaninda ekmek tukettmeyi sevmem zaten ama bulgur pilavii candir:))bide corbalarda karbonhidrat olmuyo mu cunku ekmek grubunda ve bn her aksam icerim corbasiz yapamam ki:)

49

ddanes ben perşembe 12 den sonrasını yani cumanın ilk saatlernde yazdıklarımdan saymaya başladım inşallah doğru yapmısımdır deilse bilgilendirrsen düzeltirim :)

50

hadi bakalım geçmiş olsun.inşallah bu defa olmuştur
kendimi hatırladım direksiyon sınavımın olduğu günlere götürdün beni. çok heyecanlıydım çook.

dünde pek kimse yoktu.

inşallah canım bu sefer hatam olmadı komisyonda iyiydi arkamdaki türkü söyleyip durdr çok kafa adamlardı ama kazandınz yazısını görmeden pek umutlanmak istemiyorum açıkcası

Yemegin yaninda ekmek tukettmeyi sevmem zaten ama bulgur pilavii candir:))bide corbalarda karbonhidrat olmuyo mu cunku ekmek grubunda ve bn her aksam icerim corbasiz yapamam ki:)

canım belki 3 ünün aynı öğünde tüketilmesinden oluyordur mesela et yemeği pirinç pilavı ve salata gibi bilmiyorum bende tam olarak ama öyle yazıyordu :/

51

Kimse yok bugun cidden ya :/ benim de canim hic spor yapmak istemiyor nedense sadece yatip uyuyasim var ama vicdanimda rahat etmiyor ikisi arasinda kaldim kararda vermiyorum oyle oturuyorun bakalim

Naber kızlar
nasılsınız
doumgünümüzü atlattık sonunda
herşey çok güzeldi ama çok yoruldum.
Yeni karralr mı alındı. Mesaj sayımı başlamış yine galiba. Ban çok zor geliyor bu durum ya
açıkcası çok vaktim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…