- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.281
dünde mi dendi bu kaçırmışım.
buna uyarsam ben fıçı gibi olacam. gulu gulu sesler gelecek içimden. ama olsun doğru olan neyse onu yapacaz Allah'ın izniyle
Ah benim su yanlis yazmalrimdundendir diecektm ) suyun dort litreden fazlasi zarar su zehirlenmesi yapiyo dikkat et tatlim habern olsun
zehirlenmesekte,boğuluruz bu kadar su da :)
su içmek sorun olmuyor da onu atmak sorun. özellikle gece wc'ye kalkmak zor geliyor.ama napalım bu yola girdik bir kere gereğini yapacağız
Oda varr haklisinDD
Gunayyydinnnn :) ahh bugun tekrar snavim var insallah bunda gecerim[/QUO
günaydın.hadi bakalım başarılar.güzel haberlerle dönersin inşallah.
heyecan yapma yeter araba kullanmanın en büyük sırrı bu
Evet canim bakalim bitirip dondum ne olacak aksama gorucez insallah gecmisimdr :) bu arada baya konusmussunuz hepsini okudum malum eve daha yeni geldim o yuzden sabahtan yoktum gerci pazar gunleri hep durgun oluyor bu sayfa ama bu pazar baya muhabbetli olmus :))
senin içeceğin su fazla değil fazlalığın az ama ya benimkisi...içimde bir havuz oluşacak :) serinlemek isteyen buyursun
Ole deme cok gülüyorum ssonraDD
Mihrimah bnm hayatim bole alistim artik normaldede su cok icerim bugunlere özel degil ayyy o uykunun bozulması nekadar kotu yaa(hele ramazanda:))
Evet canim bakalim bitirip dondum ne olacak aksama gorucez insallah gecmisimdr :) bu arada baya konusmussunuz hepsini okudum malum eve daha yeni geldim o yuzden sabahtan yoktum gerci pazar gunleri hep durgun oluyor bu sayfa ama bu pazar baya muhabbetli olmus :))
hadi bakalım geçmiş olsun.inşallah bu defa olmuştur
kendimi hatırladım direksiyon sınavımın olduğu günlere götürdün beni. çok heyecanlıydım çook.
dünde pek kimse yoktu.
GÜL.eminim gülmek sana yakışıyordur :)
Kizlar size dun okudugum bu yazidan bi kismi okutiyim belki yarari olur :)
"Ve şimdi sıkı durun, yemekte protein ve sebzenin yanı sıra karbonhidratlı gıdalar almakla yemeğin üstüne baklava atıştırmak arasında da esasen hiçbir fark yok."
Ben bunu gorunce sok oldm demkki aksam yemeklernde ekmek yerken hep tatli yiyormusum aslinda :/
hadi bakalım geçmiş olsun.inşallah bu defa olmuştur
kendimi hatırladım direksiyon sınavımın olduğu günlere götürdün beni. çok heyecanlıydım çook.
dünde pek kimse yoktu.
Yemegin yaninda ekmek tukettmeyi sevmem zaten ama bulgur pilavii candir:))bide corbalarda karbonhidrat olmuyo mu cunku ekmek grubunda ve bn her aksam icerim corbasiz yapamam ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?