Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10 km.yürüdüm sahilde. eşimde yanımda olunca çabucak geçiverdi spor saatim. görevi başarıyla tamamlamanın huzurunu yaşıyorum.
darısı hepinizin başına kızlar.sporlarınızı tek nefeste yapıverin gelin inşallah :))

51

Kimse yok bugun cidden ya :/ benim de canim hic spor yapmak istemiyor nedense sadece yatip uyuyasim var ama vicdanimda rahat etmiyor ikisi arasinda kaldim kararda vermiyorum oyle oturuyorun bakalim

dünde ben aynı duyguları yaşadım.temizlik yapınca yorulmuştum gidemedim spora ama vicdan azabıda içimi kemirdi durdu

Son düzenleme:
dünde ben aynı duyguları yaşadım.temizlik yapınca yorulmuştum gidemedim spora ama vicdan azabıda içimi kemirdi durdu

Aynen canim ya suana kadar yaptigim spor 25 dk eliptik 10 mekik canim hic istemiyor yapmak onlarida zorla yaptim sabah sinavdi falan derken yoruldum sanirim neredeyse eve 1 saat uzaklikta da gt gel derken otobusleri sevmedgmden ruhum yoruldu ama bundan sonra her sabah yuruyuse cikicam aksama dogru canm istemiyor yoksa

bir ara bende sabahları yürümeyi alışkanlık edinmiştim işe gitmeden. çok iyi geliyordu zinde,rahatlamış bir şekilde güne başlıyordum. ama diyet açısından akşam yürümek daha faydalıymış.
bence sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.herkes farklı bir şeyler diyor diyet konusunda her uzmanın ayrı açıklaması var.

Bu hafta sonu tam bi faciaydı. 5 dk oturmadım ama spor yapmadım. Vaktim kalmadı ki :/
Menülerimi bile yazamadım.

Canim bende okudum onunla ilgili yazilar 6 ile 10 arasinda yapilmali die yaziuor biyerde birde soyle dusunuyorum gece sporu verdiriyor olsaydi seyda coskun da gece yuruturdu ama hep sabahlari yuruyor :/ gecen biyerde okudugum yazida da gece kendini dinlenmeye alan vucudu sabah spor yaparak daha erken hizlandirrsinz ve buda gunluk kilo verme hizinizi arttrr die bana mantikli gelmisti :) hem geceleri ben tek yuruyemem Allah korusun ne olcagi belli olmaz ..
Bu hafta sonu tam bi faciaydı. 5 dk oturmadım ama spor yapmadım. Vaktim kalmadı ki :/
Menülerimi bile yazamadım.

Canim 5 dk bile oturamadgna gre zaten cok aktif gecmis arti spora gerek yok :) bundan sonra daha aktif katilirsin olur biter :)) istersen gecmis menulerinide yazabilirsin :)

Maşallah ne kadar çok yürümüşsünüz. Haftaiçi mutlaka telafi etmem gerekecek

Yemegin yaninda ekmek tukettmeyi sevmem zaten ama bulgur pilavii candir:))bide corbalarda karbonhidrat olmuyo mu cunku ekmek grubunda ve bn her aksam icerim corbasiz yapamam ki:)

canım bana da pek mantıklı gelmedi... diyet konusunda her yazılana inanmıyorum ama proteinle sebzeyi ayırmak gerekiyor diye biliyorum bende... benim diyetisyen, listesinde hiçbir sebzeye kıyma vs kattırmazdı mesela... çorba içiyorsan bu arada ekmek hakkın gidiyor... bulgur pilavı da olsa 2 yemek kaşığını geçmemen lazım bide...

49

ddanes ben perşembe 12 den sonrasını yani cumanın ilk saatlernde yazdıklarımdan saymaya başladım inşallah doğru yapmısımdır deilse bilgilendirrsen düzeltirim :)

doğru yapmışsın canım... eskiden bildirim perşembeyken çarşamba gece son buluyordu.. şimdi cumaya döndüğüne göre mantıklısı perşembe gece sonlandırmak... birde canım 30 dan sonrasını saymaya uğraşmayın 30+ yazardık biz...

canım yeni karar yok olanları uyguluyoruz... e doğumgününü de atlattın uğrarsın artık... çalışan pek çok kişi var biliyorsun bir kişiye tamam deyince kimse uğramıyor bu defa...

canım 30 dan sonra 30+ yaz devam etme cuma sabahından beri bu kadar mı olmuş senin maşallah... parmaklar iyi çalışıyor...

tamam bundan sonra öyle yapalım bakalım alt limit haftalık 30 yani peki.
evet kızlar gelse paylaşsa bir şeyler daha çok yazıcamda kimsecikler yok

tamam bundan sonra öyle yapalım bakalım alt limit haftalık 30 yani peki.
evet kızlar gelse paylaşsa bir şeyler daha çok yazıcamda kimsecikler yok

canım haftasonu böyle olur.... e bide yeniyken çok girilir eskiyince ancak sayı tamamlanır siz zaten dilemnayla dolduruyorsunuz da diğer arkadaşları görmek lazım bu hafta listeye girecekler açısından... mnisa hiç uğruyormu bu arada gören varmı ya ? bana mı denk gelmiyor kaçtımı bu kız?

Maşallah ne kadar çok yürümüşsünüz. Haftaiçi mutlaka telafi etmem gerekecek

normalde de 1 haftadır 8 km yürüyordum.bugünde eşimde yanımda olunca 10 km yi yürüdük gitti.
motivasyon için birilerinin desteklemesi,yanında olması iyi oluyor. o amaçla burdayım zaten sizlerden güç almak için

yeni olunca insan hevesli mi oluyor dersiniz. olsun bakalım inşallah hedefe ulaşıncaya kadar kalabiliriz buralarda

Son düzenleme:

valla süpersin canım... benim de dün bu gün spor yok evi de hallettim ama benim halim kalmadı... biraz dinleneyim bakalım kendime gelirsem lesli mi yaparım...

Ne guzel keske benmle yuruyen birileride olsa canm sklmazdi hiz hemde destek olurdu :/ ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…