Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30+

Haklisin canim bunada sukur :) gerci insallah tekrar azalmayiz boylesi cok iyi :) sadece mnisa deglki dalinle kalinkaselin de gorunmuyor ortalarda :/

dalin i bilmiyorum canım haftasonu diye uğramadığını düşünüyorum, kalınkaselin bu ara azalttı gerçekten uğramıyor pek.. bur50 izinli olmak istediğini yazdı aklında olsun seninde karar değiştirmezse girmezse izinli yazıyoruz... jeof memleketinde 1 hafta girmez heralde... aklıma gelenler bunlar şimdilik.. 2 kişi daha var ama okadar az giriyorlarki nick lerini unuttum listeme yazmıştım artık zamanı gelince bakarız

bence ölçüler kişisel olarak değişiyor.günde 1 tabak dolusu pilav yiyen birine direk 2 kaşıktan fazla pilav yemiceksin demek yanlış olur. kademeli olarak azaltılır. ölçü kişinin yeme alışkanlığı,kilosu,harcadığı enerjiye göre değişebilir.

?
tamam canım da neredeyse kimse kalmamış yahu bu arada bir takımda en fazla kaç kişi olmalı ? ona göre davet edelim olmadı :)

hadi inşallah canım... içimde kaldı bi mezun veremedik şu takımdan... dilemna dan çok ümitliyim ama

zaten ilk sen ve o olur heralde canım hedefe cok yakınsınız :) bana da şeytan yemeğini iyice azalt hemen ver die baskı uyguluyor resmen sana soriyim belki biliyorsundur şu pirinç lapası detoksu falan var hiç uygulayan oldumu onu veya benzerini eğer kilo veremezsem uygulamayı düşünüyorum da

yok canım harcadığı enerjiyi daha sağlıklı biyerden alsın bence benim bildiğim bişey varsa azaltmak falan olmuyor... e burda hepimiz bayanız 3 aşağı 5yukarı aynı almamız gereken kalori birde... eşime ben 2 kaşık koymam tabiki ona yetmez ama 1 tabaktan 1 kaşık eksik pilav yiyeyim azaltırım falan benim mantığa ters... e burda bahsettiğimiz bulgur pilavıysa da 1 tabak yesin ama ana öğün olarak değilmi yemeğin yanına değil...

valla süpersin canım... benim de dün bu gün spor yok evi de hallettim ama benim halim kalmadı... biraz dinleneyim bakalım kendime gelirsem lesli mi yaparım...

hadi bakalım yaparsınız inşallah. yalnız insan durdukça mayışıyor hevesi azalıyor bence bir an önce yapın çıksın aradan

ben olamam canım ilk mezunlardan ... kendimi biliyorum ondan yani bana mantıklı gelmiyor o tür şeyler ama ayran detoksunu yaptım biliyorsun... onunla mı şaşırttım da 38 den kurtuldum bilmiyorum ama iyi gelmişti bana..sen iyi veriyorsun duraklama olursa bakarsın canım....

şimdiden onun için hazırlık yapıyorum canım biryerde duraklıcak biliyorum da nerde kestiremiyorum:44: birde biran önce 6lı rakamları görmek istiyorum sonrası daha kolay gecicek gbi geliyor kaç yıldır 70 üstydm buda sinirimi bozuyor o yüzden duraklamasını istemiyorum hiç simdiden ayda 1 sasırtma yoluna gitmeyi bile düşünüyrm

?
tamam canım da neredeyse kimse kalmamış yahu bu arada bir takımda en fazla kaç kişi olmalı ? ona göre davet edelim olmadı :)

12 oluyor canım... takım kendi içinde 15 e çıkarabiliyor falan ama şuan litede 8 kişiyiz... 3 daha girecek garanti eder 11, busenin bu ara gelmesi lazım onuda sayıyorum ben... 1 kişi zaten açık kalmalı ki izinden dönen olursa diye...cumayı bir görelim kimler girecek bakalım da ondan sonra çağırırız yine... ama 155 cm civarı görürsem çağırırım o da istisna ok ? rakip lazım bana

anladım canım tamam ben sayımızı bilmiyordum :) bende senin için 155 lik kovalıcam artık yakalarsam da hemn cağırırm kulagındn tuttugum gibi getirrm

öyle hepimiz bayanız ama hepimizin kilosu farkı 60 kg.birine yazılan diyetle 90 kg.birine yazılan diyet hiç aynı olur mu. sizin mantığınıza uymuyor olabilir o sizin doğrunuzdur sizi bağlar. ama genelgeçer doğrular değişmez. öyle olsaydı klasik bir diyet listesi olurdu herkes ona göre yemek yerdi. aynı diyetisyene giden herkesin listesindeki ölçüler birbirinden farklıdır.
ben mesela şuan kendimce yemeklerimde değişiklik yapmıyorum oranlarını azaltıyorum.kademeli olarak da azalacak.uygulamaya devam edebilirsem inşallah. ay ondan yeme bundan uzak dur olayı bana biraz ters etki yapıyor. uzak dur dedikçe gözüm kayıyor ama uzak durulması esas olan şeylerden uzağım onuda belirteyim( un,şeker,tuz,kola,kızartma,yağ) buda benim doğrum

ne çok yazmışım umarım okumaya tahammül edebilirsin

canım benim 58 nerdeyse 5 yıldır sabit kilom olmuştu... ve orda durakladım biliyorsun tam tamına 3 hafta.... doğumdan 40 gün sonra tartılmıştım ve 58 kiloydum kaç yıldır 2 aşağı 3 yukarı aynı yerdeyim nerdeyse.. senin en fazla kaldığın kilon kaçtı duraklarsa orda duraklar...

ne tahammülü okumaya doymam ki ben doğru canım yasaklar tatlı gelir bu herkesin geneli olan tek nokta heralde... senin yaptığın şekilde kilo verebilenler var evet ama bende asla işe yaramaz.. az yerken yemek yemeği arttıran biriyim ben... dilemna söylemişti pilav diye ki kilosu oldukça düşük onun yani genele yazmamış oldum aslında... siz orda yazdığımı genele uyarladınız ve öyle devat etti ardından...

71 di o yüzden korkuyrm işte az kaldı diye

inşallah canım :) olsun bir kere de olsa sonuçta destek verior diyetıne sporuna bu bile çok güzel çoğu eş sabote edior

aslında zayıflamanı istemiyorum,ben seni böyle tanıdım,böyle sevdim diyor. ama diyete başlama kararı alınca da kararıma saygı duyuyor,desteğini esirgemiyor sagolsun.

sizde üzülmeyin sizide biz destekleriz burda oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…