Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işte bu yüzden katıldım ben buraya ve iyiki cesarete gelip katılmışım

olsun bu sayede iki çift laf etmiş olduk. zaten dilemmaya özelse söylenen olabilir onun kg az dolayısıyla bana göre tüketimi de az olacaktır.
tabi herkes en iyi kendini kendi bilir ve ona göre bir sistem oluşturur haklısın. metodlar farklı olsada varılmak istenen nokta aynı.
hepimiz hedefimize başarıyla ulaşırız inşallah zaten sizinkisine oldukça az kalmış darısı başımıza bizim yol uzun ve meşakkatli

Cok sukur yemegin yaninda ekmek sevmem melemen haric tabi gerci onuda ekmeksz yediğim olmuştur. Evet bulgurpilavi kisir cok severim ama abartmamaya çalışıyorum iki kaşıkta cok azmis ya)nese katlancaz artik:))

benim yol az değil böyle demeyin ya... hedefe 7 kilo var evet ama ben haftada 500 versem yetiyor bana bu hafta nasılsa 800 gr gitti siz bana ulaşırsınız zaten ben 50 ye düşene kadar vericez hepimiz bende inanıyorum tabi ki ama zaman alacak. özlü sözüm oldu bu lafta artık az olsun kalıcı olsun

Cok sukur yemegin yaninda ekmek sevmem melemen haric tabi gerci onuda ekmeksz yediğim olmuştur. Evet bulgurpilavi kisir cok severim ama abartmamaya çalışıyorum iki kaşıkta cok azmis ya)nese katlancaz artik:))

canım kıyamam hadi 3 kaşık dolu dolu ye sen

Nasılsınız kızlar.haftasonu buralar tenha oluyor bende bugün ilk kez uğrayabildim.Pazardı marketti ancak vakit bulabildim.Menümü yazayım unutmadan.
Sabah;
1 kase müsli
yarım yağlı süt
Öğle
Fırında peynirli kabak
cacık
Akşam
hellim peynirli salata

Ha birde arada atıştırdığım badem ve fıstıklar var tabi

Bugunku menum
Sabah 200grm yogurtla haslanmis pirinci karistirip yedim
Ara yok
Ogle has.yumurta domates maydanoz 3kask haslanmis pirinc ayran
Ara elma
Aksam tonbalikki salata bi kepce corba birazda pancar tursusu
8km yürüyüş 3litre su 3 yesilcay aksam yemegini 5te yedim ac degilim ama umarim ilerleyen saatlerde bisey yemem)

evet mutfağımıda an itibariyle kapatmış bulunmaktayım gelelim yediklerime

SABAH 4 kaşık müsli 2 kuru kayısı
ARA 2 kuru incir
ÖĞLEN 4 köfte 100 gram ton balığı
ARA 1 salatalık 1 kuru incir
ARA 1 elma
AKŞAM 4 kaşık müsli light sütle

su 2 ve üstü
spor 25 dk eliptik 25 mekik fazla yapamadım bgn:18::18:

D walla bugun bulgur vardi almadim arkadaslarda şaşırdı:))dolapta bi tepsi islak kek var gormuyom bile kizlar cerez yedi almadım galiba ii gidiyorum))bi patlama yasamam umarimmm:)))

işte buuuu. bak isteyince başarıyorsun tebrik eder,devamını dilerim canım. çok sevindim. bana da örnek oluyorsun inanki.
idolümsün
yürü kim tutar seni... :))

afiyet olsun canım hoşgeldin.... mesaj sayımına başladık cuma sabahtan itibaren yazdıklarını sayıp ordan devam edebilirsin... başlık kısmına yazıyorsun mesaj sayını da ok ?

Bn pirinc ler i hasladim mihrimah izn vermedı) ole kaldi bide bilnedigimden bi kilo hasladim cope gitmesin die sabahlari yogurtla yiyorum) tadi guzel 100gramundada 100kalori varmis)

Son düzenleme:

günün sözü olsun bu. 'az olsun,kalıcı olsun' tuttum bu sözü
hızlı koşup çabuk yorulmaktansa,yavaş olsun sürekli olsun bencede

Bn pirinc ler i hasladim miminah izn vermedı) ole kaldi bide bilnedigimden bi kilo hasladim cope gitmesin die sabahlari yogurtla yiyorum) tadi guzel 100gramundada 100kalori varmis)

ya canım bende hemen başlamayı düşünmüyorum da ama takılırsam yapıcam sadece 2 gün oda vücudu şoka uğratmak için :) ve bence gayet güzele benziyor

kızlar herkes burda tam toplandık derken benim çıkmam lazım... kızımı yıkıycam sabah temiz temiz gitsin okuluna...

gelelim menüme... kocaman oklar gelecek şimdi üzerime bu kadar muhabbetin üzerine

sabah 1 kase müsli yarım yağlı sütle

ara 1 probiyotik yoğurt

akşam saat 5 gibi; 3 kuru biber dolması( küçük dolmalarım)

bakınca az gibi ama temizlikten vakit kalmadı bu gün de... e bide dolmaları öğle yesem olacaktı heralde ama işim bitince hazırladım mecburen geç oldu... markete gidemedim evde ne ekmek ne salata malzemesi nede yoğurt kaldı... yarın alınca listem de daha sağlıklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…