Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kopyecikler çekilmiş 8km yürüyüş görüyorum :) hadi bakalım afiyet olsun.

güzel olmuş canım menün.. bana kalsa ekmek bile ekleyebilirsin ama doyuyorsan sorun yok...

bu da benim menüm

SABAH
1 İncir
2 kayısı
6 fındık

KAHVALTI
1 kızarmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
3 dilim etimek

ARA
1 PORTAKAL

ÖĞLE
4 kaşık pilav

ARA
2 kayısı

AKŞAM
1 kase kabak yemeği
1 kase çorba
Salata

ARA
1 bardak bitki çayı

10 km.yüründü
3lt su +3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi (yatana kadar da su içeceğim)
19.00 kapanış

kızlar iyi akşamlar ne olur bana yardım edin ben hiç durmadan paso yiyorum yüzüm yok burayada uğrayamıyorum silkelenmem lazım inanın bu sabah tartıldım 3 günde +1.5 kilo almışım sıkıntıdan durmadan yiyorum
ben buraya yazıyım ne olur sizde yardım edin

iyiyiz canım sen nasıl oldun? toparlanabildin mi ?
hiç iyi değilim canım ya kaşıntım sürüyor ilaç ve merhem kullanıyorum heryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktı ama hafifledi ilk günkü gibi değil
kanamam durdu şükür kasık ağrım var oda operasyondan normal diyor doktor sonuçları bekliyorum işte
bu arada diyeti falan unuttum durmadan yedim karnımın şişliğinden oturamıyorum nefes bile alamıyorum sanki
yarın yeni bir hafta yeni bir gün sil baştan yapacağım spor ve diyete devam edeceğim sizlerinde desteğiyle inşallah

hoşgeldin canım :) öncelikle silkelen ve kendine gel bakiyim yüzüm yok deme tam tersine buraya gelki sana destek olalım yemeğin basına oturmak yerine takımın sohbet masasına otur ki durdurabilelm seni

afiyet olsun canım spor yıkılıyor maşallah
nacizane sabah 3 etimek çok geldi yumuraat kızarma değil haşlama olsa daha iyiymiş

bide pilav pirinç mi bulgur mu çok fark ediyorda ondan sordum

hoşgeldin canım :) öncelikle silkelen ve kendine gel bakiyim yüzüm yok deme tam tersine buraya gelki sana destek olalım yemeğin basına oturmak yerine takımın sohbet masasına otur ki durdurabilelm seni
inşallah canım benimde amacım bu zaten artık
inşallah hep birileri olur yazıncada bolca motive olurum kendimden korkmaya başladım:18::26::26:

canım ben ameliyathane de hemşireydim biliyormusun bilmiyorum... anesteji için verilen ilaçlar yapar böyle alerjileri... ama senin operasyon çok zor değil yavaş yavaş toparlanırsın.. böyle zamanda diyet moduna tabi ki giremezsin... sonuçların bi çıksın daha rahat ediceksin takma kafana bu kadar kiloyu falan... sen gel biz sana moral pompalarız burdan...

afiyet olsun canım spor yıkılıyor maşallah
nacizane sabah 3 etimek çok geldi yumuraat kızarma değil haşlama olsa daha iyiymiş

bide pilav pirinç mi bulgur mu çok fark ediyorda ondan sordum

selam.öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

evet menüde hafta içi hep haşlanmış yumurta vardı burda olamadığınız için göremediniz tabi. hafta sonu değişiklik olsun diye çok azıcık zeytinyağında yapayım dedim.
hafta sonu kıyağı etimekte normalde 2 idi 3 oldu.
gelelim pilav meselesine... 4 kaşık pirinç pilavı. ama artık karar aldık evde pirinç pilavı pişirmeyeceğiz inşallah.marketten bulguru aldım.bakalım bir dahaki sefer bulgur olcak
çalıştığım için yemekler bir kaç günlük oluyor o yüzden şuan dolaptaki pilav stoğunun tükenmesini bekliyorum

daha önce çok yemek yiyen ve diyette de ilk haftasını geçiren biri olarak menümü normal görüyorum.
kademeli olarak azalan,yok olan ya da artan şeyler olacak.

Son düzenleme:
maşallah spor da menüde çok güzel az az olsun spor zaten ama devamlı olsun değil mi

D walla bugun bulgur vardi almadim arkadaslarda şaşırdı:))dolapta bi tepsi islak kek var gormuyom bile kizlar cerez yedi almadım galiba ii gidiyorum))bi patlama yasamam umarimmm:)))
tebrik ederim canım azimlisin

afiyet olsun canım hoşgeldin.... mesaj sayımına başladık cuma sabahtan itibaren yazdıklarını sayıp ordan devam edebilirsin... başlık kısmına yazıyorsun mesaj sayını da ok ?
mesaj alındı bende şimdiden başlıyayım kaç mesaj dan sonra yazmıyoruz yani sınır kaç olmalı + 30 u gördüm 30 dan sonra duruyoruz galiba

Tesekurr ederimmm)ya iradeliyim galiba ama kilo veremiyorum gibi geliyo belkide vermem gerekn az vucut yavas veriyo anlamadım yada cok sabirsizim; ))
sabır canım kilo az olunca zor gidiyor yılmak yok

merhaba canım olsun banyoda zaten başlı başına bir spor oluyor ben 2 sini yıkıyana kadar yarım gün geçiyor
menünde kötü değil gayet güzel olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…