- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.421
Yemedıgn ıcın alıyor olabılır msn? Az uyumakta etken tabı. Bence de hergun tartılmamalısın. Bende oyleydm ama 3 gundur kendımı tutuyorum yoksa moralm bozulacak gıbı sankıKizlar cok moralim bozuk gun gun 100 gram veren ben artik hergun 100 gr aliyorum ki yemekleride abartmiyorum nedenini anlayamadm ben ama bu durum moralimi bozdu
Yemedıgn ıcın alıyor olabılır msn? Az uyumakta etken tabı. Bence de hergun tartılmamalısın. Bende oyleydm ama 3 gundur kendımı tutuyorum yoksa moralm bozulacak gıbı sankı
Herkese slmmmsu mesaj sayma olayini hic yapmiyorum alisamadim da haftada 30 du demi..
merhaba
evet canım haftada 30 ondan sonrasını saymıyor, 30+ yazıyormuşuz
ah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler
çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin
canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım
maşallah
uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma
merhaba kızlar
geldim yine kimsecikler yok
Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:) bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ogle birkepce corba 3kasik kiyma(kymali patatesli bi yemekti patatesini yemedim)
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir birazda havuc tursusu(ara gibi olmadi sanki; (
Aksam salata soda iki kasik yogurt
3litre su 2 yesilcay 1saat spor
Genele baktıgımızda gayet hafıf bı menu olmus bence. Tebrıkler :)
haklısın canım evet girebildiğim sürece uğrıyacağım inşallahah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler
çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin
canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım
maşallah
uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma
hadi bakalım canım hepbirlikte bu hafta süper olalım
Merhaba hanımlar,
Gece sıfır uykuyla sabah işe gittim. Anasınıfı öğretmeniym ben ve oldukca hareketli bi isim var. Kolum kalkmadı haliyle.
Geldim Masal'm ateşlenmiş. Diş çıkarıyoruz :/
Bende durumlar böyle. Kahvaltı güzeldi ama öğle öğünü fena :/ cok yemedm ama yanlıs bisey yedm.
Ben varımmm. Merhaba :)
Kılo konusunda bız yarısacaktık degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?