Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senın mınnakların ne kadarlık canım? Hala atesı var kuzumun, yanımda uyudu sımdı.
evet yarışacaktık :)
ama rakibemi göremiyorum ki şöyle çekişelim

Ben hep buradayım aslında. Kılo ve boy bılgını alsam :) bende bılsem rakıbımın ozellıklerını :)

Ne okuyodun canım sen? öğrenciydin de mi?
Evet canim ogrenciyim okul oncesi okuyorum hatta okulda dersteym simdi iste :)

Yemedıgn ıcın alıyor olabılır msn? Az uyumakta etken tabı. Bence de hergun tartılmamalısın. Bende oyleydm ama 3 gundur kendımı tutuyorum yoksa moralm bozulacak gıbı sankı

Yaa tartinmadan duramiyorum ki ben okadar iradesizim bu konuda :/

Hergun tartilna bncede bnde tartildigim zaman moralim bozuluyo cumaya kadar tartilmayacam mesela yani ins)

Ben bir turlu okadar kararli olamiyorum ya napcam bilmiyorum ama vercem ya belki odem yapiodur uyuyamadgmdan olmadi odem atmak icin bisiler uygulicam :)

Eve gidince menumu yazarim hatunlar bugun yogundu braz annem geliodu da temizlik alisvers derken vakit gecti hemen :)

Bakma bana tartilmayacam yoksa sizde tartilmayin falan dedigime o tarti dolaba konup sabah tekrar cikiyo dayanamiyom bnde caktirma:))

şeyda coşkunun kara bulgur kürü ansıl bişi fikir versenize.
evde kara bulgurum var yaaprım belki.

Ben vereyim tarifini.Bende yapmak için karabuğday aldım ama henüz denemedim.2 yemek kaşığı karabuğdayı haşlıyosun.5dk soğutuyorsun.1 yeşil elmayı rendeleyip içine karabuğdayı ekleyip üstünede tarçın serpiyorsun.Sabah öğlen akşam menü aynı ara öğün olarakta bir salatalık ve yeşil çay vermiş.

Bende okuloncesı ogretmenıyım. Cocukları sevıyo msn barı?

Kız mihrimah bugün senin tartı günündü 1 haftayı doldurmuştun.Nası geçmiş ilk haftan umarım istediğin sonucu almışsındır

selam.evet öyleydi ama tartılmadım. biraz merak oluşturayım.ben listeye girene kadar tartılmayacağım.listeye girdiğim gün kilom ortaya çıkacak. şuan diyete alışma aşamasındayım zaten.
bakalım nolcak umarım hepimiz için güzel olur,gönlümüzce olur her şey
sen de rakibem olarak meraktasın tabi de mi???

hahaha evet aynen öyle valla bademler fıstıklar baya relaks gidiyorum umarım bayağı kilo vermişsindirde sana yetişebilmek için motoru takıp yağlarıma çabucak elveda derim :)))

hahaha evet aynen öyle valla bademler fıstıklar baya relaks gidiyorum umarım bayağı kilo vermişsindirde sana yetişebilmek için motoru takıp yağlarıma çabucak elveda derim :)))

rahat ol ben başlangıç kilosu olarak senden fazlayım.ama sana yakınım. benden çok üstün bişey bekleme çünkü bu hafta alışma haftam olarak geçirdim. kızların yaptığı gibi müsliyle filan öğün geçirmiyorum ben. normal pişirdiğim yemeklerden ölçüsünü azaltıp yiyorum bi de yürüyüş ekledim hepsi bu.
ama eğer sen çok önde gider,arayı açarsan sana yaklaşmak için bende gaza basabilirim

Sen bari söyle boy kilo bilgini :)

O zaman 3 kişi aramızda rekabet olacak öyle mi :)

Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcak Su içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor

Suyu şişede yanımda taşımazsam bende içemiyorum, hiç aklıma gelmiyor. Bence yanında taşımayı dene. Bende henüz spora tam anlamıyla başlayamadım. Sadece işe yürüyorum oda 15 dk sürüyor.

tartılma konusunda beni örnek alın.bugün 1 hafta oldu hala tartılmadım. he heee sanırım biraz da korkudan.moralim bozulur diye askıya aldım.
kahvelikitap şimdiden gözün aydın annen geliyormuş. evin şenlenecek. bizide unutma ama...

Sen bari söyle boy kilo bilgini :)

O zaman 3 kişi aramızda rekabet olacak öyle mi :)

Aa benimki sır değil.Boyum 1.66 kilom 88 canım.Seninkiler ne ?Evet kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı yakın olduğundan birbirimizi gazlayacağız sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…