- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.441
Senın mınnakların ne kadarlık canım? Hala atesı var kuzumun, yanımda uyudu sımdı.haklısın canım evet girebildiğim sürece uğrıyacağım inşallah
birde kaç gündür yoğundum
birde cıslaral dolu günler.
böle olunca insan yazacak şey de bulamıyor
ama yapmamız gereknleri yapnca herkese de yorum yapma hakkım oluyor sanki şimdi suçluyum bikaç gündür.
inşallah canım benim hftasonum cıslaral doludu uamrım toparlayabilirim
geçmiş olsun canım benim de minnakalrım var
evet yarışacaktık :)
ama rakibemi göremiyorum ki şöyle çekişelim
Evet canim ogrenciyim okul oncesi okuyorum hatta okulda dersteym simdi iste :)Ne okuyodun canım sen? öğrenciydin de mi?
Yemedıgn ıcın alıyor olabılır msn? Az uyumakta etken tabı. Bence de hergun tartılmamalısın. Bende oyleydm ama 3 gundur kendımı tutuyorum yoksa moralm bozulacak gıbı sankı
Hergun tartilna bncede bnde tartildigim zaman moralim bozuluyocumaya kadar tartilmayacam mesela yani ins )
Evet canim ogrenciyim okul oncesi okuyorum hatta okulda dersteym simdi iste :)
Yaa tartinmadan duramiyorum ki ben okadar iradesizim bu konuda :/
Ben bir turlu okadar kararli olamiyorum yanapcam bilmiyorum ama vercem ya belki odem yapiodur uyuyamadgmdan olmadi odem atmak icin bisiler uygulicam :)
Eve gidince menumu yazarim hatunlar bugun yogundu braz annem geliodu da temizlik alisvers derken vakit gecti hemen :)
şeyda coşkunun kara bulgur kürü ansıl bişi fikir versenize.
evde kara bulgurum var yaaprım belki.
umarım sizlerin gününüz güzel geçmiştir kızlar
Ben bir turlu okadar kararli olamiyorum yanapcam bilmiyorum ama vercem ya belki odem yapiodur uyuyamadgmdan olmadi odem atmak icin bisiler uygulicam :)
Eve gidince menumu yazarim hatunlar bugun yogundu braz annem geliodu da temizlik alisvers derken vakit gecti hemen :)
Kız mihrimah bugün senin tartı günündü 1 haftayı doldurmuştun.Nası geçmiş ilk haftan umarım istediğin sonucu almışsındır
şuan burda takımdan iki rakibem ve ben başbaşayım. tek tek gelin gelirseniz :)
selam.evet öyleydi ama tartılmadım. biraz merak oluşturayım.ben listeye girene kadar tartılmayacağım.listeye girdiğim gün kilom ortaya çıkacak. şuan diyete alışma aşamasındayım zaten.
bakalım nolcak umarım hepimiz için güzel olur,gönlümüzce olur her şey
sen de rakibem olarak meraktasın tabi de mi???
hahaha evet aynen öylevalla bademler fıstıklar baya relaks gidiyorum umarım bayağı kilo vermişsindirde sana yetişebilmek için motoru takıp yağlarıma çabucak elveda derim :)))
hahaha evet aynen öylevalla bademler fıstıklar baya relaks gidiyorum umarım bayağı kilo vermişsindirde sana yetişebilmek için motoru takıp yağlarıma çabucak elveda derim :)))
rahat ol ben başlangıç kilosu olarak senden fazlayım.ama sana yakınım. benden çok üstün bişey bekleme çünkü bu hafta alışma haftam olarak geçirdim. kızların yaptığı gibi müsliyle filan öğün geçirmiyorum ben. normal pişirdiğim yemeklerden ölçüsünü azaltıp yiyorum bi de yürüyüş ekledim hepsi bu.
ama eğer sen çok önde gider,arayı açarsan sana yaklaşmak için bende gaza basabilirim
rahat ol ben başlangıç kilosu olarak senden fazlayım.ama sana yakınım. benden çok üstün bişey bekleme çünkü bu hafta alışma haftam olarak geçirdim. kızların yaptığı gibi müsliyle filan öğün geçirmiyorum ben. normal pişirdiğim yemeklerden ölçüsünü azaltıp yiyorum bi de yürüyüş ekledim hepsi bu.
ama eğer sen çok önde gider,arayı açarsan sana yaklaşmak için bende gaza basabilirim
Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcakSu içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor
Sen bari söyle boy kilo bilgini :)
O zaman 3 kişi aramızda rekabet olacak öyle mi :)
evet üç rakibe. üçü birarada.
bende sizin boyunuzu bilmiyorum.ama...
benim boyum 1.60.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?