- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.461
Suyu şişede yanımda taşımazsam bende içemiyorum, hiç aklıma gelmiyor. Bence yanında taşımayı dene. Bende henüz spora tam anlamıyla başlayamadım. Sadece işe yürüyorum oda 15 dk sürüyor.
Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcakSu içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor
Aa benimki sır değil.Boyum 1.66 kilom 88 canım.Seninkiler ne ?Evet kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı yakın olduğundan birbirimizi gazlayacağız sanırım
Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcakSu içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor
Haftada 1.5 kilodan hesaplarsan 30 kg eder.Tabiki kabaca bir hesap bu.Arada takılmalar yemek krizleri yaşayacağız ama başarılmayacakta bir hedef değil bence.Benim 168. Kilolar doğum kiloları ve hepsi göbek, bel ve sırt bölgemde. Fıkır fıkır yağ.
5 ayda acaba ne kadr kilo verebilirz ki kızlar
Aa bak bu iyi fikir.Şişeleri dizip gün boyu onları bitirmeye çalışmak.Tek bir şişeyi yada sürahiyi bittikçe doldurmaktansa bu yöntem çok daha kullanışlı bunu deniycem yarınsu için şişeni yanında taşı daima ve şişeyi bitirene kadar zorla. zamanla alışırsın.ben kendime hedef şişeleri diziyorum bugün bunlar bitecek diyorum.onları gün içinde sırayla dikliyorum. bugün 4 lt içtim. zaten her fazla 5 kg.için 1 bardak fazla su içmek lazımmış. günlük 2lt ilave. malum bizimde epey fazlalık var.
selam kızlar muhabbetler iyi gitmiş maşşalah ben burda görünüyorum ama yoktum bu gün pc açık kalmış... günüme gelince çok kötü geçti benim için... sabah iyi başladım sporumu yaptım ardından kızımı hazırla falan derken gelince kahvaltı yaparım demiştim... e alışveriş yapmam lazım çıkmışken onları da halledeyim dedim... aç aç onları hallettim ve arkadaşımla karşılaşınca biraz daha gezindik ardından saat 3 gibi kumpir yedim.... ve aç karnına yenen kumpir ishal kusma olarak döndü bana... akşamda kızımı alınca gelip yattım evde 5ten beri uyuyorum... ha bide gelir gelmez midemi bastırsın diye 2 dilim tam buğday yedim... 21 de kalkınca yine 2 dilim ekmek ve nutella yedim... işte bu günün saçma menüsü ve ben... berbat haldeyim gözüm yatakta...bi kahve içicem kendime gelebilirsem burda olurum yoksa yatıcam...
Boy 168 kılo 86.6 ıdı cuma gunu. 89la basladım. Aslında 1 haftada umdugumdan fazlası gıttı sayılır. Sudur muhtemelen ama olsun moral oldu. Daha da tartılmadım. Korkuyorum :)
selam. geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. önce sağlık sonra diyet. tereciye tere satmış gibi oldum ama...(siz hemşiresiniz ya o bakımdan)
selam kızlar muhabbetler iyi gitmiş maşşalah ben burda görünüyorum ama yoktum bu gün pc açık kalmış... günüme gelince çok kötü geçti benim için... sabah iyi başladım sporumu yaptım ardından kızımı hazırla falan derken gelince kahvaltı yaparım demiştim... e alışveriş yapmam lazım çıkmışken onları da halledeyim dedim... aç aç onları hallettim ve arkadaşımla karşılaşınca biraz daha gezindik ardından saat 3 gibi kumpir yedim.... ve aç karnına yenen kumpir ishal kusma olarak döndü bana... akşamda kızımı alınca gelip yattım evde 5ten beri uyuyorum... ha bide gelir gelmez midemi bastırsın diye 2 dilim tam buğday yedim... 21 de kalkınca yine 2 dilim ekmek ve nutella yedim... işte bu günün saçma menüsü ve ben... berbat haldeyim gözüm yatakta...bi kahve içicem kendime gelebilirsem burda olurum yoksa yatıcam...
Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:) bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ogle birkepce corba 3kasik kiyma(kymali patatesli bi yemekti patatesini yemedim)
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir birazda havuc tursusu(ara gibi olmadi sanki; (
Aksam salata soda iki kasik yogurt
3litre su 2 yesilcay 1saat spor
hadi stub başlayalım artık... bende bu hafta verdiğimi sabit tutamıycam gibi geliyor 3 gündür saçmaladım iyice...kızlar bugün de mlaesef cıslarla devam etti.
yarın tam gaz başlıyorum
yorgunluğum daha çıkmamış olacakki baya uyudum kızlarımla bugün
yarın sabah kahvaltıda müsliyle başlıcam nasipse.
Ben vereyim tarifini.Bende yapmak için karabuğday aldım ama henüz denemedim.2 yemek kaşığı karabuğdayı haşlıyosun.5dk soğutuyorsun.1 yeşil elmayı rendeleyip içine karabuğdayı ekleyip üstünede tarçın serpiyorsun.Sabah öğlen akşam menü aynı ara öğün olarakta bir salatalık ve yeşil çay vermiş.
evet süper olmuş ilk hafta için moral motivasyon yükseltmiş. daim olsun inşallah.
sizin boyunuz uzunmuş kendimi kötü hissettim iyice'
arkadaşlar lütfen beni atmayın yaaakilo vermeyi gerçekten çok istiyorum sürekli bakıyorum mesaj yok 14 Şubat'ta minik oğlumun doğum günüydü 2 gün üst üste misafirlerim geldi hiç giremedim arada bi baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım
Devede de boy var ama :) hem abartılcak kadr uzun da değiliz. Bence güzel bi artı seksenler grubu olduk.
Abartma kız 3-5 cm uzunuz okadarda fark edecek bişi değil.evet süper olmuş ilk hafta için moral motivasyon yükseltmiş. daim olsun inşallah.
sizin boyunuz uzunmuş kendimi kötü hissettim iyice'
canım bende bi heves aldım karabuğdayı.. sonra internetten baktım şeyda coşkun listesi diye aman yarabbi aktardan çıkılacak gibi değil... aralarda hergüne farklı çay yazmış sırf o yüzden vazgeçtim... ara olarak sadece yeşil çay içsek olur mu denemek lazım aslında...
Benim 168. Kilolar doğum kiloları ve hepsi göbek, bel ve sırt bölgemde. Fıkır fıkır yağ.
5 ayda acaba ne kadr kilo verebilirz ki kızlar
bence 20 kilo rahat gider canımay ay yeni bi yarış grubu çıkmış çok sevindim... heyecanlı oluyor böyle hem şartlarınız da çok yakın kesinlikle adil bir yarış olacak... yarışma içinde yarış
su için şişeni yanında taşı daima ve şişeyi bitirene kadar zorla. zamanla alışırsın.ben kendime hedef şişeleri diziyorum bugün bunlar bitecek diyorum.onları gün içinde sırayla dikliyorum. bugün 4 lt içtim. zaten her fazla 5 kg.için 1 bardak fazla su içmek lazımmış. günlük 2lt ilave. malum bizimde epey fazlalık var.
sizde takım kaptanı olarak yarışmamıza hakem olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?