Herkes gitmis ben gelmisim sanirim :/ olsun ama ancak vakit bulabildm en azindan grdim ve guzel muhabbetlerinizi okudum

bu arada bayanlar bu nick fazla uzun sanki brnm adim rukiye normalde ama rukişi daha cok seviyorm istersenz oylede diyebilirsiniz daha samimi geliyor bana :)
Bende dolaba bile giremior garibim evin bas kosesinde duruyor ustelik :))
Cocuklari seviyorum canim ama uzun yillar bu meslegi yapabilecegimi dusunemiyorum

bende biraz aile baskisi da oldu da ondan oldu diyelim
Canim srnde ki iradenn azi bile yok bende demekki bende tam tersi veremezsem daha cok spor yaparm die hergun tartiniyorm mesela yarin sporu arttiriyorum :) saol canim 2 haftadr evde okulda yalnizdim simdi gercekten hayatim renklendi ama sizi unutmam ki bn burasi apayri biyer bana huzur veriyor resmen :))
Canim cok gecmis olsun gercekten bugun menun cok acayip olmus ama keske o geceki nutella olmasaymis :/ dikkat et kendine once saglik :)
Saol tatlim sana da iyi geceler tatli ruyalar :) ruya demisken dun gece bende cok tatli bir ruya gordum bissuru cikolata vardi hepsini yedm ruyamda baya doymustr gozum artk (heralde )
Ahh ilk gordugumde neden oglen yok demistim ama sonra yazdgn aciklamayi okudum haklisin canim disarda bulmak cidden zor oluyor ama yaninda kuru kayisi falan bulundur en azindan cok acikirsan onu tuket sonra halsiz dusme :)