• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bari menümü yazayım bende.Gece uzun birşeyler atıştırım belki diye geç yazıyorum ama bu saatten sonra başka şey yemem heralde.

1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek

Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt

Gece biraz fıstık atıştırdım :(

bende de çay fazla olmuyor şekersiz içemediğim için bari boşuna içip şeker almayayım diye çay yok. elmalı tarçınlı karanfilli soğuk çay yapıyorum. elmadan dolayı hafif tatlımsı oluyor o beni tatmin ediyor.bi de tarçın sindirime iyi geliyor diye içmeye gayret ediyorum.
kahve vücutta su kaybına neden oluyor diye biliyorum ben

Cayi kuruuzumle deneyebilirsin yani bn direk birakmistim ama sekeri birakamayanlar ole yapiyo sonrada uzumude birakiyo; ))

Bari menümü yazayım bende.Gece uzun birşeyler atıştırım belki diye geç yazıyorum ama bu saatten sonra başka şey yemem heralde.

1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek

Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt

Hic öğle ara yok mu;))tebrik ederim; ))

selam dilemna ne haber nasılsın?ayran içtik,ayrı mı düştük görüşemez olduk ya... nasıl gidiyor,nasıl hissediyorsun kendini,her şey yolunda mı?

Mesaji yeni gördüm:(asla ayri dusmedikkk bu hafta okul cok yorucu dortbucuga kadar sinavda yaklasiyo gecn haftadaki gibi bol giremiyorum:(( sen nasılsın bakiyom rakiplerde bulmusun kimse kusura bakmasin senin tarfindayim;)) bndenn tam destek; )))

Herkes gitmis ben gelmisim sanirim :/ olsun ama ancak vakit bulabildm en azindan grdim ve guzel muhabbetlerinizi okudum :D bu arada bayanlar bu nick fazla uzun sanki brnm adim rukiye normalde ama rukişi daha cok seviyorm istersenz oylede diyebilirsiniz daha samimi geliyor bana :)

Bakma bana tartilmayacam yoksa sizde tartilmayin falan dedigime o tarti dolaba konup sabah tekrar cikiyo dayanamiyom bnde caktirma:))

Bende dolaba bile giremior garibim evin bas kosesinde duruyor ustelik :))

Bende okuloncesı ogretmenıyım. Cocukları sevıyo msn barı?
Cocuklari seviyorum canim ama uzun yillar bu meslegi yapabilecegimi dusunemiyorum :( bende biraz aile baskisi da oldu da ondan oldu diyelim
tartılma konusunda beni örnek alın.bugün 1 hafta oldu hala tartılmadım. he heee sanırım biraz da korkudan.moralim bozulur diye askıya aldım.
kahvelikitap şimdiden gözün aydın annen geliyormuş. evin şenlenecek. bizide unutma ama...
Canim srnde ki iradenn azi bile yok bende demekki bende tam tersi veremezsem daha cok spor yaparm die hergun tartiniyorm mesela yarin sporu arttiriyorum :) saol canim 2 haftadr evde okulda yalnizdim simdi gercekten hayatim renklendi ama sizi unutmam ki bn burasi apayri biyer bana huzur veriyor resmen :))
selam kızlar muhabbetler iyi gitmiş maşşalah ben burda görünüyorum ama yoktum bu gün pc açık kalmış... günüme gelince çok kötü geçti benim için... sabah iyi başladım sporumu yaptım ardından kızımı hazırla falan derken gelince kahvaltı yaparım demiştim... e alışveriş yapmam lazım çıkmışken onları da halledeyim dedim... aç aç onları hallettim ve arkadaşımla karşılaşınca biraz daha gezindik ardından saat 3 gibi kumpir yedim.... ve aç karnına yenen kumpir ishal kusma olarak döndü bana... akşamda kızımı alınca gelip yattım evde 5ten beri uyuyorum... ha bide gelir gelmez midemi bastırsın diye 2 dilim tam buğday yedim... 21 de kalkınca yine 2 dilim ekmek ve nutella yedim... işte bu günün saçma menüsü ve ben... berbat haldeyim gözüm yatakta...bi kahve içicem kendime gelebilirsem burda olurum yoksa yatıcam...
Canim cok gecmis olsun gercekten bugun menun cok acayip olmus ama keske o geceki nutella olmasaymis :/ dikkat et kendine once saglik :)
ben yavaş yavaş kaçayım kızlar. yarın yoğun bir gün beni bekler.
hepinize huzur dolu geceler. melekler gibi mışıl mışıl uyur ve güne bomba gibi uyanırsınız inşallah
görüşmek ümidiyle... Allah'a emanet olun. mutlukalın :3::3::3:
Saol tatlim sana da iyi geceler tatli ruyalar :) ruya demisken dun gece bende cok tatli bir ruya gordum bissuru cikolata vardi hepsini yedm ruyamda baya doymustr gozum artk (heralde )

1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek

Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt

Ahh ilk gordugumde neden oglen yok demistim ama sonra yazdgn aciklamayi okudum haklisin canim disarda bulmak cidden zor oluyor ama yaninda kuru kayisi falan bulundur en azindan cok acikirsan onu tuket sonra halsiz dusme :)

Ve gelelim benm bugünkü menüme :)

Sabah 2 kayisi 3 dal maydanoz 1 kuru incir
Ara 1 elma
Oglen 80 grm kofte 60 gram ton baligi
Ara 1 incir 1 kivi
Aksam 80 gram kofte ve 3 nugget sanirim tam hatirlamiyorm ve naneli maydanozlu yogurt yannda salatalik ve domates ( aksami beste yedim sonra da okula gttm ve 9 bucukta 200 ml sut ictim :) ve gunu bitirdm

Kizlar sabah kilo veremedgmi gornce istahm kesildi sanrm canm bisi istemdi o yuzden pek bisi yemedm yani onun haricinde cok yemisim sanki

Nezamn yedim hatrlamiorm ama 1 2 salatalikta vardi odem varsa atem diye yedm
Su 3 litre oldu sanirim
Spor 40 dk yuruyus 25 dak eliptik yapabildm

Herkes gitmis ben gelmisim sanirim :/ olsun ama ancak vakit bulabildm en azindan grdim ve guzel muhabbetlerinizi okudum :D bu arada bayanlar bu nick fazla uzun sanki brnm adim rukiye normalde ama rukişi daha cok seviyorm istersenz oylede diyebilirsiniz daha samimi geliyor bana :)

Bende dolaba bile giremior garibim evin bas kosesinde duruyor ustelik :))

Cocuklari seviyorum canim ama uzun yillar bu meslegi yapabilecegimi dusunemiyorum :( bende biraz aile baskisi da oldu da ondan oldu diyelim

Canim srnde ki iradenn azi bile yok bende demekki bende tam tersi veremezsem daha cok spor yaparm die hergun tartiniyorm mesela yarin sporu arttiriyorum :) saol canim 2 haftadr evde okulda yalnizdim simdi gercekten hayatim renklendi ama sizi unutmam ki bn burasi apayri biyer bana huzur veriyor resmen :))

Canim cok gecmis olsun gercekten bugun menun cok acayip olmus ama keske o geceki nutella olmasaymis :/ dikkat et kendine once saglik :)

Saol tatlim sana da iyi geceler tatli ruyalar :) ruya demisken dun gece bende cok tatli bir ruya gordum bissuru cikolata vardi hepsini yedm ruyamda baya doymustr gozum artk (heralde )

Ahh ilk gordugumde neden oglen yok demistim ama sonra yazdgn aciklamayi okudum haklisin canim disarda bulmak cidden zor oluyor ama yaninda kuru kayisi falan bulundur en azindan cok acikirsan onu tuket sonra halsiz dusme :)

Benim adımda sevgi;))dilemna diynce ilk ustume alinmiyom sonra aa o benim diyorum:))sporu artirmam lazm anlamiyorum bi saat yuruyus bni yormuyo vucudum aliskin heralde:(

Benim adımda sevgi;))dilemna diynce ilk ustume alinmiyom sonra aa o benim diyorum:))sporu artirmam lazm anlamiyorum bi saat yuruyus bni yormuyo vucudum aliskin heralde:(

Canim gecen biyerde okudum insan yuruyusle az kalori harciyormus cunku insan bunyesi yurumeye alisik yaziyordu 1 saat yuruyus 200 300 klori arasi yaktiriyormus :) ben kurek cekme diye bi spor var ona baktim 1 saatte 600 700 arasi oluyormus bazen 1000 kalori bile yaktirr yaziyordu olmadi hafta sonlari universitenn spor salonunda onu yapicam

Canim gecen biyerde okudum insan yuruyusle az kalori harciyormus cunku insan bunyesi yurumeye alisik yaziyordu 1 saat yuruyus 200 300 klori arasi yaktiriyormus :) ben kurek cekme diye bi spor var ona baktim 1 saatte 600 700 arasi oluyormus bazen 1000 kalori bile yaktirr yaziyordu olmadi hafta sonlari universitenn spor salonunda onu yapicam

Bide yazinda yurudum bn kisinda haftasonlari yurudugum icin tam alisik:( ama basrn icib yürüyüş bire birr.offf kili versem bnde ins okuldaki platese yazilcsm bi dahaki ay iyice sıkılasmam lazim; ( bukafar kalori yakiyomuymuss vayy cokk iyi yaparsin kurek cekmeyi ilkdefa duydum;)

Bide yazinda yurudum bn kisinda haftasonlari yurudugum icin tam alisik:( ama basrn icib yürüyüş bire birr.offf kili versem bnde ins okuldaki platese yazilcsm bi dahaki ay iyice sıkılasmam lazim; ( bukafar kalori yakiyomuymuss vayy cokk iyi yaparsin kurek cekmeyi ilkdefa duydum;)

Evet de bende birazdaha kilo veripde gitmeyi dusunuyorum :) ve haklisin yuruyus her kosulda sart

1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek

Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt

menü süper. hiçte yumşak bir geçiş değil bence gayet diyet moduna girmişsin sen.

Haklisin bnde bole bi durumda hemn marketten ayran ve diyet biskuvi yada biraz leblemi alirm hic dayanmiyirum acliga:(gerci ramazanda dayaniyorum biseyde olmuyo offf gozum acc heralde:(

sevgiciğim diyet büskivilere çok itimat etme çok esprisi yok diye biliyorum.ama sarı leblebi açlık bastırmak için süper bir çözüm denemeni tavsiye ederim :)

Back
X