• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle haklısın!! Motive ediyosun rakibem sen beni :)

Bugün aynı azmi bende gösterdim kendimce. Bu hafta hava Çok kötü oldugu için yürüyemedim okula. Bende bugün okuldan gelince cıktım 3 km yürüdm. Sen 8 km nasıl yürüyosun onu dÜsündüm bide :)

çok sevindim senin kendin adına yaptığın faydalı bir işte katkım olduğu için. gizli kahramanlarız biz birbirimizi destekleyen :) iyiki varsınız :)

çok sevindim senin kendin adına yaptığın faydalı bir işte katkım olduğu için. gizli kahramanlarız biz birbirimizi destekleyen :) iyiki varsınız :)

Aynen :) kesinlikle motive oluyor insan. Kendimi buraya sorumlu hissediyorum. Bu hafta hiç beklentim yok. Tartılmadım da. Karnımı da oldukça şiş hissediyorum :(

Her zamanki gibi hafif bir menü. Tebrikler canım. Bu hafta kesin sollarsınız siz beni :/

teşekkür ederim canım. ama bugün adet oldum ondan dolayı kilom fazla çıkabilir diye korkmaktayım. hatta yarışma olmasa ben cuma günü tartılmazdım motivasyonumu bozmasın diye. hayırlısı bakalım kim ne kadar verdi şimdiden merak etmeye başladım bende özellikle seni ve usagisanı yakın takipteyim rakibelerim :)

niye öyle oldu ki? seni cezbeden bir şeyler mi sunuldu önüne kendiliğinden mi gelişti. haftanın bir günü kaçamak günü yapabilirsin ama bu cuma tartısından sonra olsun,sonra tartıdaki rakamlar seni üzmesin. bunlar hepimizde olacak zaman zaman.her günümüz aynı olmayacak,hele biraz daha zaman ilerledikçe özlem artacak cısslara. ama sabredicez edemediysek cezasını fazlasıyla ödetecez kendimeize,hatayı telafi edecez. bu şekilde geçecek 4 ay
şimdiye kadar yedik de ne oldu? arkasından pişmanlıklar,alınan kilolar,etraftan duyduğun bir sürü incitici laflar...

Moralim bozuk çünkü bu sabah tartıda 1 kg fazla çıktım.1 kilo aldırıcak ne yedimki diye çöktüm resmen :( Bari karabuğday kürü yapayım dedim onunda tadı kötüydü :( Çok üşüyordum bari biraz çorba içeyim dedim sonra devreler koptu bende:27:

Moralim bozuk çünkü bu sabah tartıda 1 kg fazla çıktım.1 kilo aldırıcak ne yedimki diye çöktüm resmen :( Bari karabuğday kürü yapayım dedim onunda tadı kötüydü :( Çok üşüyordum bari biraz çorba içeyim dedim sonra devreler koptu bende:27:

hata en baştan yapılmış zaten. tartı günü cuma... belki anlık bişeydir bu seni yıldırmasın.
ben hep böyle adı sanı ilginç seyleri yapmayı gereksiz görmüşümdür. karabuğday yiyeceğine yarma haşla ye pilav gibi.
çorbadan sonra kaçamak mı yaptın orası muallakta kalmış anlamadım ama bence en güzeli takılmadan geçmek.sonrasında telafi etmek. yoksa olan motivasyonda gider amaaan deyip bırakıverirsin ipin ucunu.
bugünü resetle ve kaldığın yerden hiç olumsuzluk yaşanmamış gibi devam et. hadi bakalım ben sana güveniyorum. ben senin menüne bakıp gaza geliyorum. idolümsün. rakibimsin. benden sana tam destek,olacak inşallah.
bak 16 gün daha yaklaştık hayallerimize

Hiçbişi yapmadım :( 1 kilo almak için hiçbişi yapmadım :( Ama yapmadığım halde alıyosam ne uğraşıyorumki diye bugün nevrim dönük kendimi zor tutuyorum :(

uğraşımızın sonucunu uzun vadede alacaz inşallah. böyle kısa süreli iniş çıkışlar yıpratmasın seni. biz her şeyi göze aldık yola çıkarken. duraklamak yok tam gaz devam..sağlığımız elden gitmediği sürece hedefimize ulaşmak için uğraşıcaz hep beraber.
inşallah cuma günü o +1 kg.görmeyeceksin.

hata en baştan yapılmış zaten. tartı günü cuma... belki anlık bişeydir bu seni yıldırmasın.
ben hep böyle adı sanı ilginç seyleri yapmayı gereksiz görmüşümdür. karabuğday yiyeceğine yarma haşla ye pilav gibi.
çorbadan sonra kaçamak mı yaptın orası muallakta kalmış anlamadım ama bence en güzeli takılmadan geçmek.sonrasında telafi etmek. yoksa olan motivasyonda gider amaaan deyip bırakıverirsin ipin ucunu.
bugünü resetle ve kaldığın yerden hiç olumsuzluk yaşanmamış gibi devam et. hadi bakalım ben sana güveniyorum. ben senin menüne bakıp gaza geliyorum. idolümsün. rakibimsin. benden sana tam destek,olacak inşallah.
bak 16 gün daha yaklaştık hayallerimize

Ben senin gibi sabırlı değilim tartılmadan duramıyorumki :( Dayanabilirsem yarın çıkmıycam ama tartıya.Çorbadan sonra kaçamak yapmadım hayır.Birşeyler yedim duramayıp ama kaçamak sayılmazlardı en azından benim için.Sanırım böreklere çöreklere saldırdığımı düşündürdüm.Ama saldırmamak için korkunç bir savaş verdim bütün gün :18:Bu yarışmada olmasam cumada tartı günümüz olmasa kimbilir nelere saldırırdım düşündükçe utanıyorum.

Ben senin gibi sabırlı değilim tartılmadan duramıyorumki :( Dayanabilirsem yarın çıkmıycam ama tartıya.Çorbadan sonra kaçamak yapmadım hayır.Birşeyler yedim duramayıp ama kaçamak sayılmazlardı en azından benim için.Sanırım böreklere çöreklere saldırdığımı düşündürdüm.Ama saldırmamak için korkunç bir savaş verdim bütün gün :18:Bu yarışmada olmasam cumada tartı günümüz olmasa kimbilir nelere saldırırdım düşündükçe utanıyorum.

işin sonuna bak sen. düşünmüşsün ama yapmamışsın olay bu zaten. bizimde aklımızdan akşama kadar neleeeer neleeer geçiyor. iradeni tebrik ediyorum rakibem.hiçte yabana atılmayacak bir güç göstergesi bu. sen ilk engebeni yaşadın diyette bize göre daha tecrübeli oldun. bizden 1-0 öndesin bence
ilk sınavını başarıyla verdin. doğru rakip seçmişim kendime

işin sonuna bak sen. düşünmüşsün ama yapmamışsın olay bu zaten. bizimde aklımızdan akşama kadar neleeeer neleeer geçiyor. iradeni tebrik ediyorum rakibem.hiçte yabana atılmayacak bir güç göstergesi bu. sen ilk engebeni yaşadın diyette bize göre daha tecrübeli oldun. bizden 1-0 öndesin bence
ilk sınavını başarıyla verdin. doğru rakip seçmişim kendime

Sanırım derdim tartıda ağır çıkmak değildi şimdi düşündümde.Elma rendeli ve tarçınlı karabuğday okadar kötü bir tattıki öğle akşamda onu yeme fikri beni krize itti.Ben tadı güzel olmayan şeyleri yiyemiyorum ya.Az olsun ama lezzetli olsun razıyım.Şimdi düşündümde o yağsız tuzsuz yazılı diyetleri de denemişliğim var mutlaka bikaç gün sonra krizim gelirdi.Damağım isyan ederdi yeter tatsız tuzsuz yediğin ben güzel şeyler yemek istiyorum diye.

Hayır tatlım senden önde değilim bence.Sen benden daha istikrarlısın.Ben yavaşlarsam panikleyip saçma diyetler düşünebiliyorum.Damağım benimle aynı fikirde olmayıncada krizler geçirebiliyorum.Bu yine başıma gelebilir benim.Ama biliyorumki destek olmak için arkadaşlarım var artık burda :7:

Sanırım derdim tartıda ağır çıkmak değildi şimdi düşündümde.Elma rendeli ve tarçınlı karabuğday okadar kötü bir tattıki öğle akşamda onu yeme fikri beni krize itti.Ben tadı güzel olmayan şeyleri yiyemiyorum ya.Az olsun ama lezzetli olsun razıyım.Şimdi düşündümde o yağsız tuzsuz yazılı diyetleri de denemişliğim var mutlaka bikaç gün sonra krizim gelirdi.Damağım isyan ederdi yeter tatsız tuzsuz yediğin ben güzel şeyler yemek istiyorum diye.

Hayır tatlım senden önde değilim bence.Sen benden daha istikrarlısın.Ben yavaşlarsam panikleyip saçma diyetler düşünebiliyorum.Damağım benimle aynı fikirde olmayıncada krizler geçirebiliyorum.Bu yine başıma gelebilir benim.Ama biliyorumki destek olmak için arkadaşlarım var artık burda :7:

o zaman normal diyetine devam et.zorlama kendini içini buran şeyleri yemeye uğraşarak. dediğin gibi bunlar yıldırdı seni. sen köfteni,ıspanagını yemeye devam et. sen zaten ölçülü,hatta az yiyorsun ihtiyacın yok ki kür yapmaya ,detoks yapmaya...
yalnız değilsin hepimiz bunları yaşayacağız sen bugün yaşadın bitti gitti.belki yarın da biz yaşayacağız bakalım senin kadar iradeli durabilecek miyiz. seni bir kez daha tebrik ediyorum.kararlığını gösterdin kendine ve bize..engeller durduramadı seni bravo :))

Son düzenleme:
her hafta aynı şekilde kilo veremicez sanırım bunu kabullenmemiz lazım. üzüleceğiz,moralimiz bozulacak,ama duraksamadan devam edeceğiz. ben kimbilir nerde,nasıl tökezleyeceğim bakalım.

Rakibeler pesetmek yok :52: Regl den şişebiliriz,kriz geçirebilir,tartı bizi üzebilir ama haftalık bakmayalım duruma aylık istediğimiz kiloyu verdikmi bu iş tamamdır :32:

Rakibeler pesetmek yok :52: Regl den şişebiliriz,kriz geçirebilir,tartı bizi üzebilir ama haftalık bakmayalım duruma aylık istediğimiz kiloyu verdikmi bu iş tamamdır :32:

aynen öyle canım. işte bu. :46::46::46:

Tamam kızlar, bu hafta sonuç ne olursa olsun üzülmek yok. Ben doğumdan sonra ilk defa geçen ay regl oldum 15'nde. Bu ay olamadım. Ve sistikce sisiyorum. :(

evet bende menümü yazayım spora geçiyorum...

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle: 5 mercimek köftesi, 1 hamur kızartması,bir parça peynir, bol bol çay

akşam: 1 kase yeşil salata

su 2lt kadar, yeşil çay 2 kupa, spor 45 dk leslie, 60 mekik

Back
X