Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

akşam ekmeğin biraz fazla olmuş canım ama gerisi güzel afiyet olsun.. çay tarzı bişey içemiyorsun heralde bebekten dolayı..

herzamanki gibi ideal bir menü olmuş.. lahmacun çok kalorili değil zaten saatide erken yakmışsındır... afiyet olsun

Sabah iki sosis birkac catal kizarmis pataes bi parca ekmk peynir 4zeytin arkadastaydim kahvaltida ama abartmamaya calistim
Ogle 200gr light yogurt
Ara kahve ikisi biarada ama
Aksam ayran bi avuc cig badem bi greyfurt bikac kasik yogurt bi ekmek bi kk peynir
2ltre su yesilcay yok spor 500ip atlama

Son düzenleme:

Arkasta kaldim net sikintisi gitemedim canimduyduguma gore 7cm incelme varrr mukemmel)

Canim masallah sana hm menun guzel hemde sporun :)) o yuruyus kac saat suruyor ?

Canim gayet ideal o sucuklar az yagdaysa cokta sorun olmaz diye düşünüyorum :)
Hiçbişi yapmadım 1 kilo almak için hiçbişi yapmadım Ama yapmadığım halde alıyosam ne uğraşıyorumki diye bugün nevrim dönük kendimi zor tutuyorum

Canm sen bir kiloya bozuluosun bn napiim bir gunce 3.5 kilo aldm (((( ama ne olursa olsn brakmk yok !!

Tatlim aksamin hafif olmasi ogleyi dengelemis sanki :) sporu bu saatte nasil yapiyorsn ya bnm okuldan snra kolumu kldrck hlim olmuyor:/
Canim cok hafif olmus kizartmalar hic kalmamstr bile
Arkasta kaldim net sikintisi gitemedim canimduyduguma gore 7cm incelme varrr mukemmel)
Saol canm ama bgn arkadas korkuttu bni 3 kiloda 7 cm olunca kas kaybedio olablrsn dedi bnde tirstm acikcasi ://

Ben geldim ama kimse yok
MENUM
Sabah 2 kasik musli yannda 1 kaynamis yumurta azicik salatalik ve domates
Ara 1 elma
Oglen 2 nugget 40 grm kofte 1 kase tarhana çorbası ve yannda azicik ton baligi :) braz fazla olmus sanki
Ara 2 incir
Aksam 4 te 4-5 kasik yarım yağlı sutle musli
Ara 1 elma

Su 1 bucuk litre sanirim spor yok (

Bnce korkma cunku menulerine bakiyom sagliksiz bisey yok kastan gitmesi icin bi nden yok yanii :))sok diyet yapmiyon sonuc olarak:))

Canim sen hangi musliyi kullaniyon bn yulaf ezmesi kullaniyom oda sutle olmuyo yogurtla oluyobugun alayim dedim hepsinin icnde seker var; (

Sabah;
1 yeşil elma,2 kaşık karabuğday,tarçın

Öğle;
Kocaman bir kase çorba
Sucuklu kaşarlı 2 yumurta

Akşam;
Biriki ince dilim peynir
Kaju,badem,antep fıstığı
Çay

Spor 1 saat yürüyüş(belimin müsade ettiği kadarıyla badi badi yürüdüm)

Mihri kız maşallahın var bu hafta menüler bayağı sıkılaştı.Özellikleri akşam ağır yemekten kaçıyorsun.Bu hafta beni bir güzel sollada haftaya sana yetişmek için gaza basayım

meraba kızlar

bende menümü yazayım.

KAHVALTI:

1 LİGHT ETİMEK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
YARIM KİBRİT KUTUSU PENİR
AZ DOMATES- AZ SALATALIK
BİRKAÇ DİLİM SUCUK

ÖĞLE:

1 KURU İNCİR
7 FINDIK
5 YERFISTIĞI
3 PARÇA CEVİZ

AKŞAM:
2.5 TANE ISPANAKLI-KIYMALI GÖZLEME
AYRAN

YARIM SAAT ZUMBA YAPTIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…