Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menün süper olmuş rukiş. akşamı çok hafif yapmışsın. sporu atlama bence bak inceltmiş seni ne güzel.

oy oy..adi badi yürüyüşünü sevsinler. tebrikler valla spora ilk adımı attın devamı gelir inşallah.
menün korkuttuğun gibi bir şey değilmiş be ya... akşam menüsündeki kaju gözüme battı onun dışında gayet iyi.

Mihri kız maşallahın var bu hafta menüler bayağı sıkılaştı.Özellikleri akşam ağır yemekten kaçıyorsun.Bu hafta beni bir güzel sollada haftaya sana yetişmek için gaza basayım

senin ayağın gazda zaten canım daha ne yapacaksın ki bence gayet istikrarlı gidiyorsun. valla çoğu kez senin menülerine bakıp kendimi frenliyorum.
menülerimi hafifleştirmede idolüm sensin

o gözlemeler olmayaymış ya da daha az olaymış fevkaledenin fevkinde olacamış. en azından gözlemeleri akşama değil de gün içine koysaydın. ne diyelim artık olan olmuş afiyet olsun kilo olmasın :)

Emzirdiğim için acıktıgımı düsünüyorum :/ hic ekmeksiz ögün yapmadım ki ben hayatımda
Bu hafta tartı da artıyı görÜrsem mecbur yapıcam gerci :,(

senin ayrıcalıklı bir durumun var bizden daha fazla enerjiye ihtiyacın var. o yüzden çok kasma kendini.önce sağlık ki sen iki kişinin sağlığını korumak durumundasın.
kiloları vereceksin merak etme sen bugüne bugün takım ikincimizsin.

afiyet olsun sevgiciğim. nerelerdeydin? nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
500 ipi nasıl atladın kız?

güzeeel.öğlenki hamur kızartması akşama telafi edilmiş.sabah menüsü her zamanki istikrarını korumuş süt ve müsli. afiyet olsun

Tamam kızlar, bu hafta sonuç ne olursa olsun üzülmek yok. Ben doğumdan sonra ilk defa geçen ay regl oldum 15'nde. Bu ay olamadım. Ve sistikce sisiyorum.

pes etmek yok Allah'ın izniyle.. hadi bakalım kim tutar bizi,gösterilim azmimizi
şimdiye kadar şiştikçe şiştiğimizi gördük bundan sonra da indikçe indiğimizi görmek nasip olur inşallah :))

Selamun aleykum kizlar ben geldim:) nasilsiniz yeni arkaadaslar gelmis hos gelmisler sglikli kilo vermeler ...eskilerden dannesi ve kahveli kitabi gordumm sanirsam diger arkadaslr ben gibi izne ayrilmislar ..dannescim iznim uzun surdu kusura bakma daha evime net baglatamadim ama bu hafta icinde isallah aranizdayim tartilmadim ama fena kilo aldimya hemen kendimi toparlamaliyomm simdilik hoscakalin araniza donmek icin sabirsizlaniyorum.....

günaydın canım hoşgeldin.. özledik valla gel artık ya... bu hafta gelir diyordum bende 1 ay doldu diye, işlerini halledebildin mi ev okul falan?.. eskilerden var aslında izne ayrılan birtek bur50 oldu ama gerisi pek girmiyor.. yeniler işi daha sıkı tutuyor sen bi gelde ayrıntılı konuşuruz

Evet canım, içemiyorum maalesef :/
Bu arada aksam yemeğini altıda yediğim için o kadar ekmeğe rağmen cok acıktım. 2 kasık müsliyle süt ictm mecburen

Emzirdiğim için acıktıgımı düsünüyorum :/ hic ekmeksiz ögün yapmadım ki ben hayatımda
Bu hafta tartı da artıyı görÜrsem mecbur yapıcam gerci :,(

canım yine çok iyisin ya ben emzirirken hiç kasamıyordum anında süt kesiliyordu kızımda reflülü olunca olunca çok emiyordu 1 yıl hiç dikkat edememiştim çocuğun kırkında ki kilomla 5 senedir devam ediyorum işte...atıştırman tatlı yada hamurişi olacağına müsli olsun zararı yok.. ekmeği tamamen kesmen taraftarı değilim ben herkesin görüşü ayrı ama..

Gunaudin hatunlar :))
Bugunde 75.2 ciktim ama yarn ne olursa olsun 74.5 dan fala cikmicam olmadi 3 saat ac yurur oyle tartinirda cikarim ama takima zarar vermk istemiyorm gerci sabit oluncada bi fark olmuyor ama napiim bu hafta cok garip oldu nedeninide cozemedim ://

canım o hamurişilerinden vazgeç artık öğlen yesen kilo almazsın derim de akşam menünde birde.. bak bende dün hamur kızarttım bizde pişi derler kızım istedi diye küçük bir tane aldım gerisini ellemedim... iradeli olmak zorundayız...öğle öğününü geçiştirmişsin o yüzden de akşama dayanamadın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…