- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.321
Bugünkü menün hiç kaçamaksız olmuş çok beğendim
Ne yapcam bn tatlm ya Kuruyemuse dayanamiyorumm çikolatayi bile biraktim onu bırakamiyom:))
e çerezleri öğlen diye sayarsak liste olmuş gibibu saatten sonra çerez yeme artık ama..
Ne yapcam bn tatlm ya Kuruyemuse dayanamiyorumm çikolatayi bile biraktim onu bırakamiyom:))
Saol canim haftada bir bi ara ogun yapabilirim:))seviyom ne yapiim:)Bence kuruyemiş sağlıklı bir ara öğün olmuş cıss değil hiç üzülme
erken yemişsin dert etme eriyip gitmiştir bile. tavsiyem diyet süresince çerez alma. ev de olunca insanın aklının bir köşesinde duruyor ve hiç olmadık yerde beni ye diye dürtüyor.
o yüzden kendime engel olamayacağıma inandığım şeyleri evden uzak tutmaya çalışıyorum.
Bnim bi torba varrr:)) babamda aradi sana cezerye yolladim yarin gelir dioo saolsun tamda diyeette oldugum zaman:))
Bnim bi torba varrr:)) babamda aradi sana cezerye yolladim yarin gelir dioo saolsun tamda diyeette oldugum zaman:))
Cezeryemi amanın o olmaz cıssın önde gideni işte
Hahaha benimde yanımda şimdi kocaman bir poşet çerez var :))) Ne bulduysam aldım dev bi poşeti doldurdum
"yediğin değil,verdiğin senindir" diyodu bir sözde.
arkadaşlarına dağıt.hem sevap kazan hemde kilo almaktan kurtul. sakın annemler yolladı,memleketten geldi diye acitasyon yapma. memleket senin zayıfladığında git istediğin kadar ye ama şimdi değil :)) cısssss
ayrıca cezerye buralarda meşhurdur ama...
ya fazlası zarardır onun canım çerezle kilo verilse ben verirdimHahaha benimde yanımda şimdi kocaman bir poşet çerez var :))) Ne bulduysam aldım dev bi poşeti doldurdum
Hahaha benimde yanımda şimdi kocaman bir poşet çerez var :))) Ne bulduysam aldım dev bi poşeti doldurdum
Acitasyon yaapma mi? haha tamda yarin yapcagim seydii) tamamn yemeyecem citir hatunlar soz veriyorumm!!!
Tabi canım oturup bütün poşeti bitirmiycez 1 avuç yeterli.Ama faydalıdır çerezler çok.İçindeki yağ doymamış yağdır ve vücut için çok faydalıdır.Benim gibi atıştırma alışkanlığı olanlar için cips kek bisküviden masum geliyorya fazlası zarardır onun canım çerezle kilo verilse ben verirdimgündüz yiyin yiyecekseniz oda 1 avuç en fazla
sen niye aldın? bir poşet çerezi napçan? kına gecesi filan mı var :))
yemeyi düşünmüyorsun di mi???
artida olmiyem ya ama sen ins brnci olursun canm :)sabite inersin canım ne olacak yabişey olmaz 1 haftadan hem hepimizin artıda olduğu zamanlar oluyor... gözüm 1. likte aslında ama önemli olan 3 aylık rapordaki 1. lik e oda bizde birdahakine de olacak inşallah
Tamm canm yarn bnde kontrol ederm :))canım kahvaltı hazırlıyordum görmemişim... ben bugünden listeyi hazırlayıp akşama koyarım buraya.. kızlar hepsi kendi hesaplayıp yüzdeleri eklerse sorun yok, ki bu hafta öyle olacaksen öğlene kadar müsait olursan bi kontrol ediveririsin bende kontrol ediyorum ama yinede yanlışım varmı diye pimpirikleniyorum... busede geldi bu arada yarın listeye girecekmi bilmiyorum ama buralarda olur
Cok gecms olsn cnm yaayy başıma gelenlerrr dün menümü yazamadım çünkü dişim apse yapmış dün hiç birşey yiyemedim o yüzden yazamadım bugün sabah bir tanecik tam buğdaydan krep yedim 3 bardak şekersiz çay içtim sonrada 1 fincan türk kahvesi içtim bu kadarcık belki kilo veririm apseden dolayışaka şaka çok kötü birşey Allah hiç kimsenin başına vermesin
Kaç gündür diyetteyim henüz yağ kas su ölçümümüde yapmadım.İlginç ben daha meraklıyımdır oysa :)) Yarın ölçümlerimi yapıp bir haftalığına saklıycam onu.Bakalım tartılmamak dahamı faydalı sonuçlar verecek
Yağ kas su ölçümü de yapan hassas tartılardan almıştım ben o yapıyor canım.Cinsiyetini,boyunu ve yaşını kaydediyorsun önce.Sonra çıplak ayakla tartılınca yüzde olarak rakamları veriyor.O olcumu nasil yapiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?