Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yapcam bn tatlm ya Kuruyemuse dayanamiyorumm çikolatayi bile biraktim onu bırakamiyom:))

erken yemişsin dert etme eriyip gitmiştir bile. tavsiyem diyet süresince çerez alma. ev de olunca insanın aklının bir köşesinde duruyor ve hiç olmadık yerde beni ye diye dürtüyor.
o yüzden kendime engel olamayacağıma inandığım şeyleri evden uzak tutmaya çalışıyorum.

Bnim bi torba varrr:)) babamda aradi sana cezerye yolladim yarin gelir dioo saolsun tamda diyeette oldugum zaman:))

Bnim bi torba varrr:)) babamda aradi sana cezerye yolladim yarin gelir dioo saolsun tamda diyeette oldugum zaman:))

"yediğin değil,verdiğin senindir" diyodu bir sözde.
arkadaşlarına dağıt.hem sevap kazan hemde kilo almaktan kurtul. sakın annemler yolladı,memleketten geldi diye acitasyon yapma. memleket senin zayıfladığında git istediğin kadar ye ama şimdi değil :)) cısssss
ayrıca cezerye buralarda meşhurdur ama...

Son düzenleme:

Acitasyon yaapma mi? haha tamda yarin yapcagim seydii) tamamn yemeyecem citir hatunlar soz veriyorumm!!!

kızlar ben kaçtım kızımı yatırıp 45 dk leslie yi yapıcam daha... yarın görüşürüz gece cozutmayın

ya fazlası zarardır onun canım çerezle kilo verilse ben verirdim gündüz yiyin yiyecekseniz oda 1 avuç en fazla
Tabi canım oturup bütün poşeti bitirmiycez 1 avuç yeterli.Ama faydalıdır çerezler çok.İçindeki yağ doymamış yağdır ve vücut için çok faydalıdır.Benim gibi atıştırma alışkanlığı olanlar için cips kek bisküviden masum geliyor

sen niye aldın? bir poşet çerezi napçan? kına gecesi filan mı var :))
yemeyi düşünmüyorsun di mi???

Aa dün aldım.Beynimden korkunç kaçamak çeşitleri dönüp dolaşırken kendimi frenleyecek birşeye ihtiyaç duydum markette ne bulduysam sepete attım.Evet yemeye niyetim var ama abartmadan.Dün akşam yemiştim biraz biliyorsun sonrasında poşete bidaha ellemedim.

sabite inersin canım ne olacak ya bişey olmaz 1 haftadan hem hepimizin artıda olduğu zamanlar oluyor... gözüm 1. likte aslında ama önemli olan 3 aylık rapordaki 1. lik e oda bizde birdahakine de olacak inşallah
artida olmiyem ya ama sen ins brnci olursun canm :)

Tamm canm yarn bnde kontrol ederm :))
Cok gecms olsn cnm ya

O olcumu nasil yapiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…