Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar hiziniza yetisemiyorum malesef bugun cok yoruldum tum gun ev aradim da ayaklarima karasular indi resmen :/ menumu suraya konduruvermeye geldim :)

Sabah 2 kasik musli sutle
Ara 1 elma
Oglen 1 kaynamis yumurta 2 nugget 40 gram kofte azicik ton baligi ve salatalikla domates yedim yarimsar sekilde
Ara 2 ceviz
Aksam 5 kasik musli yedm arkadasa gidince yemek ye die israr ettiler 3 4 kasik kuru fasulye yedim 2 yugm ekmekle ://

Su 2 ltre olmustr belki gecmistir
Spor olarakta 15 km yurumusum bu da sabah 5 km oglen 5 km ve ev ararken de 5 veya ustudr cunku adimsayari yarisinda calistirdm gibi :) 5 dk eliptik yaptim bide :)) vee kollari calistirmak icin bi alet gibi bisi var onlada calistm :))

Bu arada bu ekmegi yemek zorundamiyiz ya herkes ekmeksiz olmaz diyor neden ki ??

Yağ kas su ölçümü de yapan hassas tartılardan almıştım ben o yapıyor canım.Cinsiyetini,boyunu ve yaşını kaydediyorsun önce.Sonra çıplak ayakla tartılınca yüzde olarak rakamları veriyor.
Kaca nerden aldn canim ? Ben kas kaybediyorm die endiseleniyorm da o yuzden ogrenmk istiyorm

azmin zaferi...yanında poşet duracak ama dokunmayacaksın.
yarın akşama misafir var bende aldım ikramlık beynimde dönüp duruyor ama yememek için savaşıyorum.
diyette planı bozan şeyleri sevmiyorum misafir gelince,ya da misafirliğe gidince yasaklar deliniyor illaki. normalde evde bulundurmamaya dikkat ettiğim bir sürü cısss oluyor. artanları hiç evde tutmıcam eşimle gönderecem arkadaşlarıyla yesinler

Güzel menü maşallah sporunda çok güzel Kim diyor ekmek olmaz diye ? Hangi diyetisyen, hangi uzman diyor canım onu ?

spora bak.uçmuş gidiyorsun maşallah ölçüleri epey küçülttün yine. menüde güzel afiyet olsun rukişciğim

Güzel menü maşallah sporunda çok güzel Kim diyor ekmek olmaz diye ? Hangi diyetisyen, hangi uzman diyor canım onu ?

Canim arkadas ayca kayanin kitabini almis ona baktim kadin ekmek yeyin illaki diyordu

spora bak.uçmuş gidiyorsun maşallah ölçüleri epey küçülttün yine. menüde güzel afiyet olsun rukişciğim

Yok canim bgn cok yedim gibi geliyor banada nedense ama spor bgn cidden iyi oldu ama yoruldum bende :)

Azimden diil valla onları yemek için aldım bugün diilse yarın yerim yine Ay sorma misafirden bende nefret ediyorum.yapıyorum Karşıma geçip baktıra baktıra hüpletiyolar Kardeşim biliyosunuzki diyetteyim gelmesenize ya

Son düzenleme:
Canim arkadas ayca kayanin kitabini almis ona baktim kadin ekmek yeyin illaki diyordu
Canım ayça kayayı çok izledim tvde ben.Onun ekmek diye diretme sebebi başka.Biz türklerin yemeklerin yanında pilav makarna yeme alışkanlığımız var.Onu yemeyin ekmek yiyin hiç olmazsa ekmekte pilav makarnada olduğu gibi yağ yok diyor kadın.Yemeğin yanında hamurlu bişi arayanlar için diyor yani.Mecbur tutmuyor.

Anladm cnm karbonhdrat gunluk ogunun yuzde 50 60 i olsun falan demiste bide onu anlayamadm daha az olmasi gerekmezmi ?

Anladm cnm karbonhdrat gunluk ogunun yuzde 50 60 i olsun falan demiste bide onu anlayamadm daha az olmasi gerekmezmi ?

Canım benim herşeyin içinde karbonhidrat var sadece ekmeğin değilki.Tüm sebzelerde ve meyvelerde var yoğurtta peynirde bile bulunuyor.Hepsini toplarsan yüzde 50-60 edebilir.

Son düzenleme:
Canım benim herşeyin içinde karbonhidrat var sadece ekmeğin değilki.Tüm sebzelerde ve meyvelerde var yoğurtta peynirde bile bulunuyor.Hepsini toplarsan yüzde 50-60 edebilir.
Anladim cnm cok saol cidden icimi rahatlattin ya kas kaybi olayndan okadar korktumki kitabn bi yerinde de karbnhidrat almayip incelenler yagdan degl kastan kaybediyordur yazmis odum koptu resmn bu ara o kas olayina cok takildm sanirim suan cok sevndm ama :) ekmek yemek zorunda olmama da ayrica sevndm :)

Cokk gecmisss olsun cok uzuldum iyidir simdi insss ayy bugunbbebek hakjinda hic iyi habr almadim yegenmde hasta olmuş kiyamam ya bu bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…