- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.361
Cokk gecmisss olsun cok uzuldum iyidir simdi insss ayy bugunbbebek hakjinda hic iyi habr almadim yegenmde hasta olmuş kiyamam ya bu bebislere
Kaca nerden aldn canim ? Ben kas kaybediyorm die endiseleniyorm da o yuzden ogrenmk istiyorm
8.5 aydır her an her dk baktım bebeğime düsürmedim hic, bugün 2 dk babaya emanet ettim düşürmüş!!! Zaten tam olarak çıkmış olan 2 tane dişi dudağını kanatmış, dudağı şişti yavrumun
8.5 aydır her an her dk baktım bebeğime düsürmedim hic, bugün 2 dk babaya emanet ettim düşürmüş!!! Zaten tam olarak çıkmış olan 2 tane dişi dudağını kanatmış, dudağı şişti yavrumun
Tesekkür ederimm :/canımgecmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım.Şiş dudak geçer bişi olmaz Allah korumuş okadarcıkla kurtulmuş meleğin.Ama kusura bakma ama o kocanı dövesim geldi
herkese günaydın kızlar
sanırım ilk kilo bildirimi benden gelecek. hiç istediğim gibi olmadı ama adetimin başlaması ve durması ödem oluşturdu diye düşünüyorum. moralim bozuldu ama bu beni yıldırmayacak inşallah. sonuçta benlik bir durum değil.
herkese başarılar
89.7-88.9 = 0,8
0,8 / 89.7 = 0.0089186176
0.0089186176 x 100 =%0.89
hedef kilo:70
umarım hesaplama doğru olmuştur
55.600 giden sadece 200grm okadarda dikkat etim kusura bakmayin kizlar bn diyet isini birakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?