Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gercekten cok haklisin iki catal cok masum geliyor ama tum gunumun emegini goturuyooo( bu hafta sıkı giris yaptim citir hatunlarr verceZzz hepimiz insallah:))

rukişciğim harikasın yılmak yok azimle devam yanındayım canım

Canım benim 800 gr üzülünücek bi rakam değil hemde adet dönemindeyken.Uçuk hayaller kurma tartıya çıkarken 3-4 kilo vermek gibi tek bi şey iste - yi görmek.300-500 gram bile olsa zayıfladınmı zayıfladın.Emin ol damlaya damlaya göl olucak hepsi onların.Sonuçta bunca kiloyu 1-2 ayda biriktirmedik vücudumuzdaki şak şak verelim.Haftayada ben adet dönemimde olucam bakalım tartı bana ne sürprizler yapıcak.Bu sabah tartıldıktan sonra kaldırdım onu gözümün önünden.İnş bir hafta sabrederim pekte güvenemiyorum kendime ya neyse

hic sinirini bozma canim benm etrafimda almissim dien yok ama zayiflamaynlara kilo vermissin diolar ben 84 ten dustum okulda zayiflamissin diyen yok bende ilk uzuldum ama sonra kendime soz verdim siniftakilerin biran once farketmesini saglicam daha cok vericem die gerci bu hafta garip oldu biraz ama napiim yapcak bisi yok :) hergun dikkat eder hatan olursa uyarrm canim merak etme :)

Haklisin canim bu cuma gunleri ya buyuk sevncler ya da husranlar yasaniyor malesef :/ aslinda benmde sabit gozukuyor ama ben bu hafta tam 3 kilo verdim aslinda cunku pazar gunu tarti malum 78 gosterdi ve bir haftadr verdgm kiloyu tekrar vermeye ugrastm ama olsun :)) ve dogru söylüyorsun versekte veremesekte devam edip o direnc noktasini anasini aglata aglata kiracagiz D

gitmemekle en doğru karar verdin kutluyorum. senin burdan uzak kalman cısslardan daha tehlikeli olacaktı emin ol. ne zaman istersen yanındayız sende bizi yalnız bırakma. biraz daha dikkatle olacak bu iş. hadi bakalım.bak kimse 3 kg 5 kg vermedi herkes gramlarla oynuyor yalnız değilsin. önüne çıkan engeller seni pes ettirmesin senin azmini artırsın hadi bakalım sana güveniyorum :))

Mihrimahcimmmm ya sabah gercktem uzudum ama sizn desteginizle üstesinden geldimm ins hep beraber vercez)

Aynen onlara inat verelim bnimde en yakin arkaddim 6kilo fazlaydi bnden cakirmadan diyet yaptı simdi bn ondN kiloluyum cok sinirim bozuluyi)

Dünyanın kilosunu vermişsin Rukiş nası farketmezler.Belki kış aylarındayız kalın kalın montlar giyiyoruz vücut hatlarımız belli olmuyor ondandır.Bu haftayıda dert etme ailen besledi seni bir güzel saolsunlar ama kazasız belasız atlattın çok şükür.Kaldığın yerden devam edeceksin önümüzdeki hafta.Bence havalar ısınmaya başlayıp montlar gidince senin sınıftakiler büyük bir şok geçirecekler

Son düzenleme:
Aynen onlara inat verelim bnimde en yakin arkaddim 6kilo fazlaydi bnden cakirmadan diyet yaptı simdi bn ondN kiloluyum cok sinirim bozuluyi)

Evet onlara inat verelim ve hepsinin agzi acik kalsin :)

Canim annemlern sucu yok valla cunku cuma sabahi 74.5 gelirken yola ciktik gece sabah memlekette tartindm 77.5 ciktim yani bir gunde artti okdar bende anlayamadm :// ya bilmiyorum belkide ben biraz bol giyiniyordum ondan anlamamslardir diyorum ama dar giyinip gittigmde oldu bu arada sirf farketsinler die ugrastm ama kimse farketmedi inceldimde sonucta olcu aliyorum ama ne bilim anlamadm bende ama moralimde bozuldu allahtan ailemn yanina gdnce onlar farkediyorlar yoksa ben de umitsizlige dusebilirdim :/ benim en buyuk amacim hazirana kadar 65 olabilmek hic olmadi 68 dgun var ve gelin elbise giyceksin diyor kilo veremezsem giyemm ki ben utaniyorm bu kilolardan

canım evdeki baskülle memleketteki farklı gösteriyor olabilir.hem biz sana inanıyoruz haziranda istedigin elbiseyi giyeceksin =)

meraba kızlar bu hafta hepimiz az az vermişiz
bir tek uşağısan çok iyi vermiş.
ama ilk defa bir cuma ben cozutmadan gidiyorum hep serbest bırakıp kendimi bi sürü şey yiyordum bugün öyle yapmadım ve yapmıcam artık.
neyse artıda olmadım bu hafta.
evet inatla vericez. valla ben azıcık evreyim hemen farkediyor insanalr. heleki. iyice zayıflayayım hemen gidip cciler alıcam tam üstüme ozman anlıyacaklr asıl verilen kiloyu çünkü küçük bedenlerde daha da iyi durucaz. o ehveslendiğim pantolonları giyicem. etek neysede pantolon almıyorum hiç bu araalr
sabırla bekliyorum
. ben alışverişi severim. pantolon alamyınca habire kozmetik ve ayakkabı aldım.

merhaba kızlar bugün bir öğün kaçamak yaptım
menümü yazıyım
sabah:2yk yulaf 1 elma,süt
ara:yarım nar
öğleatlama yaşadım taze sıcacık ekmek yarısını yedim malesef:18::18:bir tabak patates yemeği yoğurt
1 saat yürüdüm akşamada 5 mil leslie yapacağım
2 saat temizlik yaptım ama bitmedi
pazara gittim 1 saat
5 kere 4 kat inip çıktım evim sobalı kova falan uğraştım
çocukları yıkıyacağım ciddi enerji harcatıyor
bide akşama süt almaya gideceğim
bugün çok yoruldum kızlar ben cezamı verdim 5 mil leslie yapacağım sizden de ceza gelirse kabul ederim

kızlar aslında bende eskisi gibi olmak istiyorum 50 kilo olsam ne alsam üzerime oluyordu şimdiki gibi patlamıyordu mağaza gidince ne alsam olmuyor önce yine m bedendim şimdi l zor oluyor pantolonda 42 beden kendimden iradem den utanıyorum

***9.TAKIM 350.ETAP***

stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izinli
jeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)
mihrimah01(89.7/88.9/0.8/%0.89)
sismanne(84.6/83.9/0.7/%0.83)
usagisan(86.7/85/1.7/%1.96)
mnisa(109.4/108.1/1.3/%1.19)yeni üye hedef kilo 90

9. TAKIM ORTALAMASI %0.66

ah canım benim gibi şekilsiz olsa ne yapacaksın alt beden 36 üst beden 40 üstten vermem lazım nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…