- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.441
Ah ah sana diyorum kaçamak yapma 2 lokma bile o günü götürüyor diye amaSen aman 2 çatal patates kızartmasından nolucak deme tatma bile öyle şeyler sıfır kaçamaksın geçir haftanı bak nasıl verceksin kilolarını.Hadi haftaya göreyim seni
Yok canim zaten birakmiyacagim 6 ay olsun 1 sene olsun farketmez sonucta bunu kendim icin istiyorum ve bu kilolari 19 sene de biriktirdim ben iki ayda vermeyi beklemek benm sucumdu ama artik oyle deil istedgi kadar sursun verene kadar bekliyecegim bende :) bu hafta o cisslari alma sende ama spor yapamm diosun belki yine az verrsin ama unutma haftada 200 gram bile olsa 1ayda neredeyse 1 kilo olur hic verememkten daha iyidir :) sen hic uzme kendini olurmu bu durum daha da hirslandrsin seni :)
ben zaten hazırlıklıydım ama yinede insan üzülüyor canım ya..emeğinin karşılığını fazlasıyla almak istiyor.artık diğer haftalara kaldı
seni tebrik ediyorum valla.çok sevindim takımda bu hafta en çok sen vermişsin. beni gazladın rakibem
Bnde birakmayacam ciss falanda yok menulerimi takip et yanluslarimi sole lutfen tatlim motive olalimbni uzun süre gormeyenlrr aaa kilo almisin dio sinirim bozuluyo.bnde gidene kdar ugrascam olmadi diyetisyen yada sinavdan sonra spor salonuna kayit yaparim.kolay gelsin hepimize tatlim:)) ogle aradi usenmefen yurda geldim kızlarla gitmedim yolada semiz otu aldim yogurtla yedim şimdi bundan sonraa daha dikkatli olcam )
selam kızlar
ortalık karışmış yine klasik cuma sendromu. gitmek isteyen,kilo veremedim diye üzülen,az verdim diye hayıflanan...
olsun her durumda ve şartta burdayız kilo vermeye karar verdik.az da versek,hiç de veremesek devam. elbet kırılma noktasını bulup kıracacağız. sabır en önemli şart. en ufak engelde takılıp kalmak,pes etmek yok.
haydi bakalım hep birlikte sağlıklı beslenmeye devam.
Bnde birakmayacam ciss falanda yok menulerimi takip et yanluslarimi sole lutfen tatlim motive olalimbni uzun süre gormeyenlrr aaa kilo almisin dio sinirim bozuluyo.bnde gidene kdar ugrascam olmadi diyetisyen yada sinavdan sonra spor salonuna kayit yaparim.kolay gelsin hepimize tatlim:)) ogle aradi usenmefen yurda geldim kızlarla gitmedim yolada semiz otu aldim yogurtla yedim şimdi bundan sonraa daha dikkatli olcam )
hep birlikte,el ele,zayıfladığımız günlere
rukişciğim harikasın yılmak yok azimle devam yanındayım canım
gitmemekle en doğru karar verdin kutluyorum. senin burdan uzak kalman cısslardan daha tehlikeli olacaktı emin ol. ne zaman istersen yanındayız sende bizi yalnız bırakma. biraz daha dikkatle olacak bu iş. hadi bakalım.bak kimse 3 kg 5 kg vermedi herkes gramlarla oynuyor yalnız değilsin. önüne çıkan engeller seni pes ettirmesin senin azmini artırsın hadi bakalım sana güveniyorum :))
hic sinirini bozma canim benm etrafimda almissim dien yok ama zayiflamaynlara kilo vermissin diolar ben 84 ten dustum okulda zayiflamissin diyen yok bende ilk uzuldum ama sonra kendime soz verdim siniftakilerin biran once farketmesini saglicam daha cok vericem die gerci bu hafta garip oldu biraz ama napiim yapcak bisi yok :) hergun dikkat eder hatan olursa uyarrm canim merak etme :)
Haklisin canim bu cuma gunleri ya buyuk sevncler ya da husranlar yasaniyor malesef :/ aslinda benmde sabit gozukuyor ama ben bu hafta tam 3 kilo verdim aslinda cunku pazar gunu tarti malum 78 gosterdi ve bir haftadr verdgm kiloyu tekrar vermeye ugrastm ama olsun :)) ve dogru söylüyorsun versekte veremesekte devam edip o direnc noktasini anasini aglata aglata kiracagizD
hic sinirini bozma canim benm etrafimda almissim dien yok ama zayiflamaynlara kilo vermissin diolar ben 84 ten dustum okulda zayiflamissin diyen yok bende ilk uzuldum ama sonra kendime soz verdim siniftakilerin biran once farketmesini saglicam daha cok vericem die gerci bu hafta garip oldu biraz ama napiim yapcak bisi yok :) hergun dikkat eder hatan olursa uyarrm canim merak etme :)
Aynen onlara inat verelim bnimde en yakin arkaddim 6kilo fazlaydi bnden cakirmadan diyet yaptı simdi bn ondN kiloluyum cok sinirim bozuluyi)
Dünyanın kilosunu vermişsin Rukiş nası farketmezler.Belki kış aylarındayız kalın kalın montlar giyiyoruz vücut hatlarımız belli olmuyor ondandır.Bu haftayıda dert etme ailen besledi seni bir güzel saolsunlar ama kazasız belasız atlattın çok şükür.Kaldığın yerden devam edeceksin önümüzdeki hafta.Bence havalar ısınmaya başlayıp montlar gidince senin sınıftakiler büyük bir şok geçirecekler
Evet onlara inat verelim ve hepsinin agzi acik kalsin :)
Canim annemlern sucu yok valla cunku cuma sabahi 74.5 gelirken yola ciktik gece sabah memlekette tartindm 77.5 ciktim yani bir gunde artti okdar bende anlayamadm :// ya bilmiyorum belkide ben biraz bol giyiniyordum ondan anlamamslardir diyorum ama dar giyinip gittigmde oldu bu arada sirf farketsinler die ugrastm ama kimse farketmedi inceldimde sonucta olcu aliyorum ama ne bilim anlamadm bende ama moralimde bozuldu allahtan ailemn yanina gdnce onlar farkediyorlar yoksa ben de umitsizlige dusebilirdim :/ benim en buyuk amacim hazirana kadar 65 olabilmek hic olmadi 68 dgun var ve gelin elbise giyceksin diyor kilo veremezsem giyemm ki ben utaniyorm bu kilolardan
kızlar aslında bende eskisi gibi olmak istiyorum 50 kilo olsam ne alsam üzerime oluyordu şimdiki gibi patlamıyordu mağaza gidince ne alsam olmuyor önce yine m bedendim şimdi l zor oluyor pantolonda 42 beden kendimden iradem den utanıyorum
ah canım benim gibi şekilsiz olsa ne yapacaksın alt beden 36 üst beden 40üstten vermem lazım nasıl olacaksa
en zor o kilolar gidiyormuş canım yapacak bişey yok devam edeceğiz diyeteah canım benim gibi şekilsiz olsa ne yapacaksın alt beden 36 üst beden 40üstten vermem lazım nasıl olacaksa
Şekilsiz deme yahu elma tipli deniyor bize hem bütün topmodeler bizim gibi elma tipliymiş biliyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?