- Konu Sahibi Handandandan
- #59.361
kosu bandimi odaya tasidim.bugun yuklenicem insallah.
iyi yapmışsın canım benimki boş odada duvara baka baka olmuyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kosu bandimi odaya tasidim.bugun yuklenicem insallah.
insallah canım en kısa zamanda istedgn gbi olursun.bende alıskın degilim soka girmem ondan kabullenemedim =)
Dil neye alışmışsa onu ister tatlım.Yağsıza alıştırmışsın şimdide yağı gördümü hoşuna gitmio.Bende aynını şeker için yaptım.Çayıma kahveme öyle çok şeker atardımki.4 kesme şeker ince belli çay bardağına 12 kesmeşeker neskafe fincanıma.Dalga geçerlerdi benimde doymuş çözelti içiyorsun diyeŞimdi çay kaşığının ucuyla içine şeker kırıntısı at çayımın midem bulanır içemem.
çok iyi canım iştah gittiyse darısı başımıza... ama öğün atlama yinede dikkat et az da olsa bişeyler at ağzına...
Çıtır hatnmu olcaz gerçektenmibu da güzelmiş harikasın canım okadar sekeri kestigin içinde tebrik ediyorumyaza az kaldı haziranda hepimiz cıtır hatun olacagız
![]()
Sorunumuz aynıelma bisküvi bişe atıyorum.tek sorunum su ve spor=/yememeye alıstım=)=)
Bugünkü menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek üzerine light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
Öğlen;
Biriki parça çiğköfte( yoğururken tuzuna kıvamına falan baktım birkaç kez öğle yemeği yemiş kadar oldum )
Ara;
1 dilim ananas
Akşam;
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurt
Spor yarım saat yürüyüş ( sabahları sıcak yatağımdan çıkması zor geliyor hala)
canım menünü cok beğendimspora bir care bulmamız lazım
menülerimiz gitgide azalıyor aralarımız yok diyecek kadar az
![]()
ilk ben yazayım menümü günü kapatayım
Sabah;
1 kırmızı elma
Öğlen;
eti form çörekotlu sekersiz ada cayı.
Akşam;
3 zeytinyağlı biber dolması bir kase yoğurt 2 dilim etiform
Spor 4500 adım su 1 litre
uyumadan meyve yiyebilirim
Yine özenli bir menü ve spor eşliğinde mihti diyetiherkese iyi akşamlar kızlar. menüler yavaş yavaş inci gibi dizilmeye başlamış bende eksik kalmayayım.
sizin menülerin yanında benimkisi epey kabarık ama...
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık
AKŞAM
Tavuk
Salata
ARA
1 elma
3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş
herkese iyi akşamlar kızlar. menüler yavaş yavaş inci gibi dizilmeye başlamış bende eksik kalmayayım.
sizin menülerin yanında benimkisi epey kabarık ama...
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık
AKŞAM
Tavuk
Salata
ARA
1 elma
3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş
Senin menünde kuş kadar olmuş.Kahvaltını biraz çoğaltıp elmayı ara öğün yapmayı dene.En azından kahvaltıda müsli ye.
senin sporun yeterki maşallah diyorum mihrimah menünde güzel![]()
2 ay boyunca ne misafir gelsin ne de misafirliğe gideyim. hiçbir yerde hiçkimse bir şey ikram etmesin.bu mümkün olur mu acaba yaaa...
bugün okul çıkışı bir öğrenci velim geldi yürüyüşe gidemicem diye ödüm koptu
yarın bir arkadaşa davetliyim ve bir sürü şey yapıyor bu ikramlar nasıl reddilecek bilmiyorum. herkes tarafından yemeyi içmeyi seven biri olarak tanınıncada yememek çok dikkat çekiyor malum.kimseye de söylemiyorum diyet yaptığımı şimdi kara kara yarını düşünüyorum.
bu çıkan şeyler düzenimi bozunca sinir oluyorum
bugünkü en güzel şey öğrencilerimden,öğretmen arkadaşlardan ve öğrenci velimden sen zayıfladın sözcüklerini duydum ruhum okşandı valla çok mutlu oldum. beni bana bıraksalar zayıflamaya devam edicem de habire diyetimi baltalayacak bir şeyler çıkıyor
Yine özenli bir menü ve spor eşliğinde mihti diyetiTavuk salata menüsünü de yapmışsın
Akşamları protein yemek bana iyi hissetiriyor umarım sana da iyi gelmiştir rakibem
![]()
Dil neye alışmışsa onu ister tatlım.Yağsıza alıştırmışsın şimdide yağı gördümü hoşuna gitmio.Bende aynını şeker için yaptım.Çayıma kahveme öyle çok şeker atardımki.4 kesme şeker ince belli çay bardağına 12 kesmeşeker neskafe fincanıma.Dalga geçerlerdi benimde doymuş çözelti içiyorsun diyeŞimdi çay kaşığının ucuyla içine şeker kırıntısı at çayımın midem bulanır içemem.
ilk ben yazayım menümü günü kapatayım
Sabah;
1 kırmızı elma
Öğlen;
eti form çörekotlu sekersiz ada cayı.
Akşam;
3 zeytinyağlı biber dolması bir kase yoğurt 2 dilim etiform
Spor 4500 adım su 1 litre
uyumadan meyve yiyebilirim