• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dil neye alışmışsa onu ister tatlım.Yağsıza alıştırmışsın şimdide yağı gördümü hoşuna gitmio.Bende aynını şeker için yaptım.Çayıma kahveme öyle çok şeker atardımki.4 kesme şeker ince belli çay bardağına 12 kesmeşeker neskafe fincanıma.Dalga geçerlerdi benimde doymuş çözelti içiyorsun diye :1: Şimdi çay kaşığının ucuyla içine şeker kırıntısı at çayımın midem bulanır içemem.

bu da güzelmiş harikasın canım okadar sekeri kestigin içinde tebrik ediyorum:34::34: yaza az kaldı haziranda hepimiz cıtır hatun olacagız:51::51::51:

bu da güzelmiş harikasın canım okadar sekeri kestigin içinde tebrik ediyorum:34::34: yaza az kaldı haziranda hepimiz cıtır hatun olacagız:51::51::51:
Çıtır hatnmu olcaz gerçektenmi :52::52:Ay hayali bile güzel :52::52:
elma bisküvi bişe atıyorum.tek sorunum su ve spor=/yememeye alıstım=)=)
Sorunumuz aynı :50:İştah yok ama su içme ve spor yapma isteğide yok :50:

ilk ben yazayım menümü günü kapatayım
Sabah;
1 kırmızı elma

Öğlen;
eti form çörekotlu sekersiz ada cayı.

Akşam;
3 zeytinyağlı biber dolması bir kase yoğurt 2 dilim etiform

Spor 4500 adım su 1 litre

uyumadan meyve yiyebilirim

Bugünkü menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek üzerine light krem peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğlen;
Biriki parça çiğköfte( yoğururken tuzuna kıvamına falan baktım birkaç kez öğle yemeği yemiş kadar oldum )

Ara;
1 dilim ananas

Akşam;
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurt

Spor yarım saat yürüyüş ( sabahları sıcak yatağımdan çıkması zor geliyor hala :50:)

Bugünkü menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek üzerine light krem peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğlen;
Biriki parça çiğköfte( yoğururken tuzuna kıvamına falan baktım birkaç kez öğle yemeği yemiş kadar oldum )

Ara;
1 dilim ananas

Akşam;
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurt

Spor yarım saat yürüyüş ( sabahları sıcak yatağımdan çıkması zor geliyor hala :50:)

canım menünü cok beğendim:46: spora bir care bulmamız lazım :43: menülerimiz gitgide azalıyor aralarımız yok diyecek kadar az:56:

canım menünü cok beğendim:46: spora bir care bulmamız lazım :43: menülerimiz gitgide azalıyor aralarımız yok diyecek kadar az:56:

Kışın çok zorlanıyom yaz olsa bolbol yürürdüm :( Ara öğün falan yiyesim gelmio benim bitek ananas çekti canım ondan birer dilim yiyorum aralarda oda ananasım bitene kadar.Neyse acıkmamak acıkmaktan iyidir canım yaa :1:

herkese iyi akşamlar kızlar. menüler yavaş yavaş inci gibi dizilmeye başlamış bende eksik kalmayayım.
sizin menülerin yanında benimkisi epey kabarık ama...

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM
Tavuk
Salata

ARA
1 elma

3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş

Son düzenleme:
Sabah;
1 kırmızı elma

Öğlen;

Akşam;

Senin menünde kuş kadar olmuş.Kahvaltını biraz çoğaltıp elmayı ara öğün yapmayı dene.En azından kahvaltıda müsli ye.

herkese iyi akşamlar kızlar. menüler yavaş yavaş inci gibi dizilmeye başlamış bende eksik kalmayayım.

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM
Tavuk
Salata

ARA
1 elma

3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş
Yine özenli bir menü ve spor eşliğinde mihti diyeti :D Tavuk salata menüsünü de yapmışsın :D Akşamları protein yemek bana iyi hissetiriyor umarım sana da iyi gelmiştir rakibem :8:

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM
Tavuk
Salata

ARA
1 elma

3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş

senin sporun yeterki maşallah diyorum mihrimah menünde güzel:34:

2 ay boyunca ne misafir gelsin ne de misafirliğe gideyim. hiçbir yerde hiçkimse bir şey ikram etmesin.bu mümkün olur mu acaba yaaa...
bugün okul çıkışı bir öğrenci velim geldi yürüyüşe gidemicem diye ödüm koptu
yarın bir arkadaşa davetliyim ve bir sürü şey yapıyor bu ikramlar nasıl reddilecek bilmiyorum. herkes tarafından yemeyi içmeyi seven biri olarak tanınıncada yememek çok dikkat çekiyor malum.kimseye de söylemiyorum diyet yaptığımı şimdi kara kara yarını düşünüyorum.
bu çıkan şeyler düzenimi bozunca sinir oluyorum

bugünkü en güzel şey öğrencilerimden,öğretmen arkadaşlardan ve öğrenci velimden sen zayıfladın sözcüklerini duydum ruhum okşandı valla çok mutlu oldum. beni bana bıraksalar zayıflamaya devam edicem de habire diyetimi baltalayacak bir şeyler çıkıyor

Son düzenleme:
Senin menünde kuş kadar olmuş.Kahvaltını biraz çoğaltıp elmayı ara öğün yapmayı dene.En azından kahvaltıda müsli ye.

canım müslim bitmişti sevmiyorum sevmiyorum dedim bitirdim =) aksam işten dönerken alışveriş yaptım.aldım.yarın sabah inşallah yerim.

2 ay boyunca ne misafir gelsin ne de misafirliğe gideyim. hiçbir yerde hiçkimse bir şey ikram etmesin.bu mümkün olur mu acaba yaaa...
bugün okul çıkışı bir öğrenci velim geldi yürüyüşe gidemicem diye ödüm koptu
yarın bir arkadaşa davetliyim ve bir sürü şey yapıyor bu ikramlar nasıl reddilecek bilmiyorum. herkes tarafından yemeyi içmeyi seven biri olarak tanınıncada yememek çok dikkat çekiyor malum.kimseye de söylemiyorum diyet yaptığımı şimdi kara kara yarını düşünüyorum.
bu çıkan şeyler düzenimi bozunca sinir oluyorum

bugünkü en güzel şey öğrencilerimden,öğretmen arkadaşlardan ve öğrenci velimden sen zayıfladın sözcüklerini duydum ruhum okşandı valla çok mutlu oldum. beni bana bıraksalar zayıflamaya devam edicem de habire diyetimi baltalayacak bir şeyler çıkıyor

ne güzel canım zayıfladığın dısardakiler tarafından farkediliyor sırf bunu düşünerek engelle kendini.kimsenin baltalamasına izin verme:45:söyleme bence diyette olduğunu ozaman inadına bir girişimde bulunuyor o cevre al sunu ye bişey olmaz falanda filan gbi=)gerçi benm subemin tamamı biliyor.ögle yemeklerinin demirbaşı artık yemeklere gitmeyince ister istemez anlaşılıyor zaten =)

Yine özenli bir menü ve spor eşliğinde mihti diyeti :D Tavuk salata menüsünü de yapmışsın :D Akşamları protein yemek bana iyi hissetiriyor umarım sana da iyi gelmiştir rakibem :8:

akşam menümü senden öğrendim canım. bu hafta da böyle deneyeyim dedim. umarım faydası olur :)

Dil neye alışmışsa onu ister tatlım.Yağsıza alıştırmışsın şimdide yağı gördümü hoşuna gitmio.Bende aynını şeker için yaptım.Çayıma kahveme öyle çok şeker atardımki.4 kesme şeker ince belli çay bardağına 12 kesmeşeker neskafe fincanıma.Dalga geçerlerdi benimde doymuş çözelti içiyorsun diye :1: Şimdi çay kaşığının ucuyla içine şeker kırıntısı at çayımın midem bulanır içemem.

ayyy rakibem bravo valla ben hala alışamadım şekersiz içmeye o yüzden hiç içmiyorum aslında derste boğazım kuruyor teneffüste içsem iyi olur ama şeker almamak için içmiyorum suyla gidermeye çalışıyorum. ama senin kullandığın şekerleri görünce demek ki imkansız değil başarılabilir :))

Sabah;
1 kırmızı elma

Öğlen;

Akşam;

ben dolma yapsam asla 3 taneyle yetinemezdim. sabah ve öğlen hiçbir şey yememişsin. hafifin hafifi olmuş bu menü. beline taş bağla uçmayasın :))

Back
X