- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.421
ya ben dünkü menümü bugün yazayım akşam giremedim sabah abartısız kahvaltı. öğle:haşlanmış nohutla yoğurt karıştırdım 1 dilim ekmekle . ara:komşuya kahveye gittim yanında 1 dilim revani ikram etti evine ilk defa gittiğim için kıramadım.akşam:2 kaşık pilav yanında 1 kaşık bezelye sonra 4/1 elma
kimsecikler girmemiş öglen cok kötü bir gündü bugün benm için cok moralim bozuk işte cok stresli bir gündü nasıl rahatlayacam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum cok üzgünüm kızlarrr bir akıl verin bana stresten gidebilirim.içim daralıyor.insanlar cok garip.hergün bir farklısıyla tanısıp bir yasıma daha giriyorum.neyse diyet dısındaki sıkıntılarımla basınızı agrıtmayım.
hayırdır canım
uamrım cidd bişi yoktur,
ama hayt bu gerçekten insana her gün başka bişi öğretiyor
insanların farklı yüzlerini görüyosun
hayal kırıklığına uğruyorsun
ama iyiler de var
sen garip ve can sıkıcı insanalrı düşünerek kendini boşuna üzme
çünkü insanalrı değiştiremezsin
mrb hanımlar her hafta aynı sıkıntı
benim facede de grubum var
cuma tartıldım yarışmamızda burda
sonra bidaha tartılmadım
ama görüyorsunuz
menülerime dikkat ediyorum
spor yapıyorum
ama yok nedir benim yapmadığım
yada yapamadığım anlamıyorum
aynı kilodayım
ve bunu görünce acayip umuztsuzluğa düşüyorum
vücudum öyle direniyorki anlam veremiyorum
,yani hiç dikakt etmediğim kadr ettim bu hafta
aburcubur nerdeyse yok
akşam 7dens onra bişi yemedim
hafif şeyler yemeye çalıştım
bve cumadan beri aynıyım
hayal kırıklığına uğruorum
vebugün menümü ayzmıcam
çünkü sinirle cıslarım oldu
maalesef
bölemi devam edeyim
atrafımda birkaç örnek var
yoksa zor gelsede dişimi sıkıp dukana başlıyayım
gerçekten gzüel sonuçlar vaeriyor
çaklışırken uyum sağlamk zor ama zorluğa katlanmakmı gerekiyor bilemiyorum
ne güzel demişsn canım insanları değiştiremem benim saflığım diyecem insanların iyi olduğuna son saniyeye kadar inanmak istiyorum ille tamamn cirkin yüzlerini görene kadar vazgeçmiyorum kazanmak için uğraşıyorum inanmak istemiyorum vs.bugünde böyle bişe oldu.arkamdan işler çevrilmiş yüzüme başka konuşulmuş falan filan inşallah geçer bu zamnlarda
kimsecikler girmemiş öglen cok kötü bir gündü bugün benm için cok moralim bozuk işte cok stresli bir gündü nasıl rahatlayacam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum cok üzgünüm kızlarrr bir akıl verin bana stresten gidebilirim.içim daralıyor.insanlar cok garip.hergün bir farklısıyla tanısıp bir yasıma daha giriyorum.neyse diyet dısındaki sıkıntılarımla basınızı agrıtmayım.
geç olmasaydı yürüyüşe çık derdim çok güzel rahatlatıyor. ya da uyuyabilirsen uyu.
her çalışma ortamında yaşanır böyle şeyler canım. ve buna alışılmıyor her yaşadığın olayda ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyorsun. insanlar farklı,umduğun gibi çıkmıyor. ben de çok yıpranırım böyle şeyler duyduğumda. ve o zaman hep derim kadının yeri evi,bizim gibi duygusal varlıklara göre değil dışarısı kurt kaynıyor. Rabbim her yerde özü sözü bir,temiz yürekli,iyi insanlarla karşılaştırsın.
zamanla geçmez bunlar ama sen insanların sandığın gibi olmadığını gördükçe, daha az üzülmeye başlarsın.
aksam hiç yokmus gbi ögle güzel kahvaltı ayruıntı yok abartısız demişsin ahh o revaniama hepimiz yapıyoruz minik minik kacamaklar.revani hariç cok cok hafif menün
canım dedimya evine ilk defa gittim hayır diyemedim işimede geldi ama........ ama....... yarın ve cuma günüm varonları inşallah az hasarla atlatabilirsem
Kızlar çok yorgunum henüz geçmişide okuyamadım.Önce menümü yazayım birazdan gelip neler kaynatmışsınız okurum.
Menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
Üstüne light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
Akşam;
Tavuk döner(ekmeksiz)
1 ayran
2 lokma lahmacun,bıçağın ucuyla künefe(silah zoruyla ağzıma sokuldu bunlar)
Gün boyu çerez atıştırdım birde miktarı hakkında bi fikrim yok.Başka birşey yedimmi hatırlamıyorum.
evet bugün benim içinde çok ilginç bir gündü. öğrencimizin biri trafik kazası geçirdi sabah istiklal marşının kabulü programı vardı kaymakam belediye başkanı okuldaydı. bir yandan nöbetçiydim ve en sonu en kötüsü misafirliğe gidip ipini koparmış gibi yedim güya bahane uyduracaktım ama onuda beceremedim. yedim ve vicdanımla savaş halindeyim
SABAH
yok
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 çay bardağı süt
1 elma
AKŞAM (saat 4'de)
1 dilim pizza
1 dilim börek
1 dilim pide
2 kaşık salata
1 kurabiye
1 puding tarzı tatlı
3 lt su
utanç verici bir akşam menüsü ne deseniz haklısınız ama böyle olacağını biliyordum ve pazar gününden beri bunun stresini yaşıyordum olan oldu işte. kaç günde telafi edilir bu menü bilmiyorum('
Bu kadar üzülme tatlım.Sabah yok akşam yok elmalar ve sütü ara öğün saysak 4 deki misafirliğinide öğle yemeği diye görsek günü tek öğle menüsüyle kapamışsın.Tek bir öğün kaçamak yaptın diye bu kadar sıkma kendini.Metabolizmayı arada bir şaşırtmak iyidir.Yarın hafif gün gün geçirip bugünü telafi edersin zaten.
Dolmalar öyle yemeğine kayınca menün daha iyi olmuş canım.Ama eti hoşbeş yerine diyet bisküvi tercih et o çok kalorili.bende menümü yazayım günü kapatayım
Sabah:
yarım yağlı süt nesfit kırmızı meyveli bir kase.bir avuç cagla
Ara;
eti hoşbeş misket limonlu sekersiz cay
ögle;
iki biber dolması bir kase yoğurt bir etimek
Aksam;
canım sıkılmıştı yemek yapamadım kahvaltı tarzı yedim bir haşlanmış yumurta bir domates dere otu maydanoz 2 kibrit kutusu peynir 2 etimek
Ara;
1 portakal
spor 2000 adım su nihayet 2 litre=)
yalan söyleyip,bahane uydurmayı,kıvırmayı beceremedim. işin ucunda da yemek olunca işime geldi tabi. sabah ve öğlen az yedim bilerek misafirlik için tedbir aldım. cuma günü tartılmayacak olsaydım dediğin gibi çok takılmaz kaçamak öğünüm sayardım ama bunlar cumaya zor erir. her türlü sonuca kendimi hazırlamalıyım. umarım bir haftalık emek bir öğünle boşa gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?