• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb hanımlar her hafta aynı sıkıntı
benim facede de grubum var
cuma tartıldım yarışmamızda burda
sonra bidaha tartılmadım
ama görüyorsunuz
menülerime dikkat ediyorum
spor yapıyorum
ama yok nedir benim yapmadığım
yada yapamadığım anlamıyorum
aynı kilodayım
ve bunu görünce acayip umuztsuzluğa düşüyorum
vücudum öyle direniyorki anlam veremiyorum
,yani hiç dikakt etmediğim kadr ettim bu hafta
aburcubur nerdeyse yok
akşam 7dens onra bişi yemedim
hafif şeyler yemeye çalıştım
bve cumadan beri aynıyım
hayal kırıklığına uğru:30:orum
ve :30: bugün menümü ayzmıcam
çünkü sinirle cıslarım oldu
maalesef
bölemi devam edeyim
atrafımda birkaç örnek var
yoksa zor gelsede dişimi sıkıp dukana başlıyayım
gerçekten gzüel sonuçlar vaeriyor
çaklışırken uyum sağlamk zor ama zorluğa katlanmakmı gerekiyor bilemiyorum
Dukan güzel sonuç verir ama sabah öyle akşam et et et sıkar dayanamazsın.Al sana yapması kolay ve doyurucu bir diyet benden.Kafana uyarsa denersin.Ben yaptım hiç sporsuz 5 kilo verdim.
http://www.teknotrik.com/15-gunde-10-kilo-verdiren-kushan-diyetine-basladim.html

öyle olursa sevinçten uçarım cidden. içimi rahatlattın rakibem sağol.

Bu tiyomu hiç unutma tatlım.Çok yediğin bir günün ertesi günü az yersen asla kilo almazsın o kaçamaklar defolup giderler.Zayıflayıncada kilo almamak için yapmalıyız hep bunu.Benim içimden bi canavar çıkıp ertesinde günde çooookkkk yeeee diyo ama sen öyle sesleri dinlemiyorsun biliyorum :34:

Bu tiyomu hiç unutma tatlım.Çok yediğin bir günün ertesi günü az yersen asla kilo almazsın o kaçamaklar defolup giderler.Zayıflayıncada kilo almamak için yapmalıyız hep bunu.Benim içimden bi canavar çıkıp ertesinde günde çooookkkk yeeee diyo ama sen öyle sesleri dinlemiyorsun biliyorum :34:

Hiç unutulacak gibi değil.içime su serptin ferahladım biraz. tekrar diyorum ki iyi ki varsın. bak benim canavar nasıl da çıktı ortaya. oysa kaç gün öncesinden yemicem diye strese girdim ama oraya gidipte yiyecekleri görünce hepsi unutulup gitti.

hazır içim ferahlamışken yatıp uyuyayım ben. çok sağol rakibem yoksa kahrımdan uyuyamayacaktım.
iyi geceler.tatlı rüyalar :))

selam kızlar yoğun bir gün bu saate ancak işim bitti... ölüyorum yorgunluktan yazdıklarınızı menülerinizi okudum bu gün herkesin kaçamak günü olmuş:1: diyeti beraber yaparken, anlaşmış gibi kaçamaklar da aynı gün yapılmış... genel olarak fikirlerinize katılıyorum 1 öğün kaçamakla emekler boşa gitmez yarın herkes hafif geçiririse telafi edilir strese gerek yok:20: menümü yazayım yarın cevap vermeye çalışırım yazdıklarınıza...

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

ara: 2 tam ceviz

öğle: 1 kuru dolma, 3 kaşık yoğurt

ara: 1 ceviz

akşam: yoğurtlu sossuz mantı 1 tabak, yarım kase buğday çorbası( yine kızımdan kalan:1::1:)

spor yok su 2 lt

Hiç unutulacak gibi değil.içime su serptin ferahladım biraz. tekrar diyorum ki iyi ki varsın. bak benim canavar nasıl da çıktı ortaya. oysa kaç gün öncesinden yemicem diye strese girdim ama oraya gidipte yiyecekleri görünce hepsi unutulup gitti.

aslında o zamanlarda nefsimize hakim olupta anlık mutluluğu değilde kalıcı mutluluğu tercih edebilsek hiç sorun kalmayacak.çünkü hemen pişman oluyoruz.:14:

canim bu sizlerin herkesi oldugu gibi benide mutlu etti. cunku bende bugun cisvyedim o da birkac pogaca ev yapimi ogle yemegi niyetine ve ince bir dilim.pssta. cok.sinirlerim bozulmustu cunku.
amavyarin ayran detoksuna basliyorum.umarim gidervyaglarin hepsi.

ne güzel demişsn canım insanları değiştiremem benim saflığım diyecem insanların iyi olduğuna son saniyeye kadar inanmak istiyorum ille tamamn cirkin yüzlerini görene kadar vazgeçmiyorum kazanmak için uğraşıyorum inanmak istemiyorum vs.bugünde böyle bişe oldu.arkamdan işler çevrilmiş yüzüme başka konuşulmuş falan filan inşallah geçer bu zamnlarda
hepimiz oyleyiz. icimizfe bir inanma duygusu. inanmsk istiyoruz. ben.kendi adima cok da kolay sffedip olmamis gibi davranirim bu tarzcsylerde ama zaman donervdolasir yine syni seyi gosterir. bazen ders almayi da bilmeliyiz.

canım dukan konusunda cok bilgim yok çünkü olumlu hızla kilo verdrdgni duyduğum gbi geri alındııgınıda duydum pek cok yerde.senin menülerin cok güzel ve yerindeydi.vücudun direnç gösteriyor olabilir bunun illaki bir kırılma noktası olacak.bence pes etmeden devam et
denicem bisiler birazxdaha sabredicem. haka sinuc istedigim gibi olmazsa nadlicam

evet bugün benim içinde çok ilginç bir gündü. öğrencimizin biri trafik kazası geçirdi sabah istiklal marşının kabulü programı vardı kaymakam belediye başkanı okuldaydı. bir yandan nöbetçiydim ve en sonu en kötüsü misafirliğe gidip ipini koparmış gibi yedim güya bahane uyduracaktım ama onuda beceremedim. yedim ve vicdanımla savaş halindeyim

SABAH
yok

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 çay bardağı süt
1 elma

AKŞAM (saat 4'de)

1 dilim pizza:47:
1 dilim börek:47:
1 dilim pide:47:
2 kaşık salata:47:
1 kurabiye:47:
1 puding tarzı tatlı:47:

3 lt su

utanç verici bir akşam menüsü ne deseniz haklısınız ama böyle olacağını biliyordum ve pazar gününden beri bunun stresini yaşıyordum olan oldu işte. kaç günde telafi edilir bu menü bilmiyorum :(('
afiyet olsun.ne diyelim. hsftasonuda benim gunum var ama simdi 2 gun detoks yapicam. donra cumartesi gunde yicem. ertedi gunu de 5 te 5 e baskicam

canim bu sizlerin herkesi oldugu gibi benide mutlu etti. cunku bende bugun cisvyedim o da birkac pogaca ev yapimi ogle yemegi niyetine ve ince bir dilim.pssta. cok.sinirlerim bozulmustu cunku.
amavyarin ayran detoksuna basliyorum.umarim gidervyaglarin hepsi.

hepimiz oyleyiz. icimizfe bir inanma duygusu. inanmsk istiyoruz. ben.kendi adima cok da kolay sffedip olmamis gibi davranirim bu tarzcsylerde ama zaman donervdolasir yine syni seyi gosterir. bazen ders almayi da bilmeliyiz.

denicem bisiler birazxdaha sabredicem. haka sinuc istedigim gibi olmazsa nadlicam

afiyet olsun.ne diyelim. hsftasonuda benim gunum var ama simdi 2 gun detoks yapicam. donra cumartesi gunde yicem. ertedi gunu de 5 te 5 e baskicam

canım başladın mı ayran detoksuna ? ayda bir diyorlar onu bende pazartesi tekrar yapıcam onu.. kilo verdirdimi anlamamıştım ben ama 2 gün hafif yemek çok rahatlatmıştı beni... usağısanın dediği listeyi bende düşündüm güzel görünüyor... sadece öğle ve akşam değiştirebilirmiyiz diye araştırıcam akşamları protein ağır geliyor bana zehirlenmiş gibi hissediyorum uyuyup kalıyorum ardından...

günaydın hanımlar karlı bir günden herkese merhabalar...( radyo yayını gibi oldu bu yav) bugün daha uğrayan olmamış... akşam o yorgunluğun ardından sabahta 7de kalktım... bu akşam tavuk gibi 9 da uyumayı düşünüyorum çok yorgunum ya:14::14:

sen 15 gundemi 5 kg verdin canim. adkinda guzel. ozelkikle aksamlsri genelde protein agirlikli. guzel menuler diyurucu .
ozaman pazarda bunami badlasam.

15 günde evet.Menüler doyurucu ve sıkıcı bir diyet değil.5 günde 5 yerine bunu dene bence oda acaip sıkıcı bir diyet.Ben sıkıcı diyetleri yapamıyorum.Bunuda biriki hafta sonra yeniden yapmayı düşünüyorum.

Dukan güzel sonuç verir ama sabah öyle akşam et et et sıkar dayanamazsın.Al sana yapması kolay ve doyurucu bir diyet benden.Kafana uyarsa denersin.Ben yaptım hiç

canım başladın mı ayran detoksuna ? ayda bir diyorlar onu bende pazartesi tekrar yapıcam onu.. kilo verdirdimi anlamamıştım ben ama 2 gün hafif yemek çok rahatlatmıştı beni... usağısanın dediği listeyi bende düşündüm güzel görünüyor... sadece öğle ve akşam değiştirebilirmiyiz diye araştırıcam akşamları protein ağır geliyor bana zehirlenmiş gibi hissediyorum uyuyup kalıyorum ardından...
basladim canim evet. umarim faydasini gorurum. liste bana da guzel gekdi yapicam pazardan basliyarak

15 günde evet.Menüler doyurucu ve sıkıcı bir diyet değil.5 günde 5 yerine bunu dene bence oda acaip sıkıcı bir diyet.Ben sıkıcı diyetleri yapamıyorum.Bunuda biriki hafta sonra yeniden yapmayı düşünüyorum.

yapicam canim cok sagol bi deneyebden tecrubelenmek herzaman daha iyi.

selam kızlar ne kadar sakin bu gün takım....hiç bu kadar sessiz kalmazdı taze kan vakti gelmiş demekki... boşlamayın kızlar takımımızı ...

bugün hava ne kadar soğuk. yürüyüşe de gidemedim. çok sert poyraz var.insanın suratına suratına çarpıyor rüzgardan elektiriklerde kesilidi :(

Son düzenleme:
Back
X