- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.681
baktım rakibem canım çekti yazılanları okuyunca da. ısındıkça uzayan pizza ve tostlarda kullanılan diyo ya... off canım çekti. genel kültürüm de artıyor sayende.
Ah canımm ben kesin verdiğim 1-2 kiloyu geri almışımdır. Korkumdan tartıya da çıkamadım ama karnım şişti hissediyorum. Bu hafta sen beni garanti gecersin hatta belki mihride gecer.Bende keyifsizdim iki gündür salladım biraz ama Allahın izniyle yarın bomba gibi yeni bir giriş yaparız beraberSeni kovaladığımı unutma rakibem kaç benden bende mihriden kaçıyorum
Kesinlikle öyleydi ama benim için. Sen 1.6 kg vermedin mi bu hafta? Daha ne istiyosun :)bu kovalama işini hızlandıralım kızlar biraz canlanalım ya bu hafta durağan geçti hepimiz için. bol cısslı, vicdan azaplı, verimsizdi sanki
Ah çocuk ah... Neyse korkutmayayım gözünü :)ha hayyy güldürdün beni :)) Allah gönlüne göre versin canım. ama aşçı kocada işte yemek yapmaktan bıktım birde evde mi yemek yapacam diyebilir.
sende kansızlık filan mı var çok üşüyorsun? havalar ısınır artık sende eski spor alışkanlığına dönersin. o zaman da ben sana hayatta yetişemem.
evde spor yapmak beni çok sıkıyor.koşu bandım vardı eşim yollarda yürüme diye almıştı ama toplam 20 kere binmemişimdir. sonra da bir arkadaşıma gönderdim evden kalabalığı gitti. hiç vakit geçmiyordu üstünde ne yaptıysam sevemedim.
eşim yemek konusunda çok anlayışlı sağolsun. bizdede evde babam hep taze yemek isterdi annemden,ama şükür bu durum benim başıma gelmedi. ben ilk yıl hergün taze yemek yapıyordum eşim üzülüyordu okuldan koştura koştura gelip yemek yapıyorum diye,fazla yap birkaç gün yiyelim diyordu (o da bekarlıktan alışıkmış buna) sonra valla bende üşenmeye başladım hergün yemek pişirmeye. şimdi eşimin sözünü dinliyorum. rahatım. darısı başına şekerim. tabi çocuk filan olursa rahatlık tahtım sallanır o da ayrı mesele
bende kötü diyodum yaSelam 3.rakibem. menüde öglen kacamaklar olmus ama sabah yememişsin akşamda hafif yemişsin bi de yürüyüş yapmışsın kaybolup gitmiştir kaloriler. Hadi bakalım Afiyet olsun,kilo olmasın
teşekkür ederimm :)))Misafirlerin ve ortalıkta ikramlıkların uçuştuğu bir günü en az hasarla atlatmışsın.Hemde ilk gününde çok çok tebrik ediyorum
hayırlısı olsun canımgunaydin canim.
benimde cevremde var ve nerdeyse bir seneyi gecti ama almadi.
tabi her diyet icin gecerli. diyet sonlandiginda eski tarzla yemeye devam edersek almamak ekde degil. kiloyu korumak da cok onemli. ki dukan 4 evreden olusuo biliosun ilk iki donemde ideal kiloya ulastiktan sonra o kiloyu guclendirme ve koruma evreleri var. onlarisa yapmadi. dikkat ede ede korudu. uarim bende yapabikirim.benim sıkıntim dikkat ederek az kalorili besleneyim derken hep kacamak yapmaya meyilli oluyorum hemde az yezemde vucudum direniyo.
bakalim unarim hersey guzel olur
ben de sana katılıyorum zor derken bundan bahsetmiştim yaşama şekli haline getirmek gerekiyodukani bende yaptim guzelde sonuc aldim ama bana göre degil.. bazi seyler cok zorladi beni disari cikinca resmen hersey yasakti.. ben biyere gidince hep bozmak istemiyorum hafif biseyle gecistirmek istiyorum o konuda dukana tam uyum sagliyamadim.. tatlandiriciyla tatli yapip onu yemek degilde bir merveyle tatlikrizimi gecistirmek istiyordum bu konular beni biraz zorladi.. moralini bozmak icin degil sadece kendine cok yuklenme zor olursa cunku dukan zaman alacak zor bir "yasama sekli"
alinti yapamiyorum arkadasim kusura bakma benim yazilarimda hep böyle ortaya oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olssuunnnnCanım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.
Evet rakibelerim. Masal hasta oldubademcikler kızarmıs, öksürük, burun tıkanıklığı.. Dün gece acildeydk. Bugün daha iyi gibi.
zor ama uzak durmamız lazımkadinlar kulubu uygulamasini indirdim öyle baglaniyorum ama yazilar karisik görunuyor ya 😔 benim yazdiklarim baskasi yazmis gibi sizlerin yazdigi ben yazmisim gibi cikiyo amaa 😞
fena pasta börek krizindeyim.. evde kek börek falan yapmak istiyorum.. ve resmen kendime eziyet ediyorum tvde yemek programlarini 5 cayi tariflerini izleyerek..
ben de izmirde yaşıyorum cnmBen İzmir'de yaşıyorum canım.
Baklayı çok severim ben ama beydaz ve dereotlu olanını değil salçalı olanını.Afiyet olsun inşallah seversiniz.
Ah rakibem bende irade abidesi değilim mesela önlemlerim var bir tabak pişirmek gibi.Sende 1.5 tabak pişirip birini eşine yarımını kendine koyabilirsin sonrasında devam etmek istesen bile tencere boşaldığı için öyle bi ihtimal kalmazBazende yemeklerin kalorili kalorisiz versiyonlarını pişiriyorum.Yağlı ve çok az yağlısı gibi.Ama en kolayı ızgara yemekler oluyor iki tarafta severek yiyebiliyor.Tek fark ben salata eşliğinde yiyorum ekmeğe ellemiyorum.
Sabah sporu güzeldir ama mihrim sen zaten sabahları çok çok erken kalkıyorsun sporda yapayım dersen kaçta kalkıcaksın :26:
menün gayet güzel olmuş çok iyibende bir akşam klasiği olan menü paylaşımımı yapayım
SABAH
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1kk peynir
1.5 dilim kepek ekmeği
ÖĞLEN
1 tabak ayran aşı
AKŞAM
1 kase ıspnak yemeği
Yarım kase yoğurt
1.5 dilim kepek ekmeği
3 lt su
10 km yürüyüş
yok canım düzensiz deme güzel olmuş menünBuda benim düzensiz menüm :18:
Kahvaltı;
Sucuklu peynirli 2 yumurta(ekstra yağ eklemeden)
Öğle;
Kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
Akşam;
2 dilim pastırma
1-2 ince dilim gouda peyniri
Biraz kaju ve fıstık.
supersiniz! menuleriniz cok guzel bence..
buda benim menum:
sabah: 1 kase sutlu nesfit
ogle: 1 porsiyon yogurtlu sebzeli makarna salatasi (kepek makarna)
ara: yarim porsiyon kurufasulye
aksam: 1 porsiyon kurufasulye
ara: 2 kurukayisi
sivi: 1 sekersiz acik cay, 2 orta turkkahvesi, 1 litre su
spor: 15 dk yuruyus (cok az biliyorum) evde yattim butun gun onun disinda.
yemekleri kendim yapiyorum onun icin zeytinyag veya az siviyagla yapiyorum kepek makarna light yogurt falan kuööaniyorum.. icim rahat yedim fsulyeyi falan cok uygun olmasada diet icin..
memnun deilim menumden ama psta börek cörege dalmaktan iyidir diye kendimi avutuyorum 😃
dukani bende yaptim guzelde sonuc aldim ama bana göre degil.. bazi seyler cok zorladi beni disari cikinca resmen hersey yasakti.. ben biyere gidince hep bozmak istemiyorum hafif biseyle gecistirmek istiyorum o konuda dukana tam uyum sagliyamadim.. tatlandiriciyla tatli yapip onu yemek degilde bir merveyle tatlikrizimi gecistirmek istiyordum bu konular beni biraz zorladi.. moralini bozmak icin degil sadece kendine cok yuklenme zor olursa cunku dukan zaman alacak zor bir "yasama sekli"
alinti yapamiyorum arkadasim kusura bakma benim yazilarimda hep böyle ortaya oluyo
bugunku menum.
sabah.
haslanmiscyumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 dilim dana jambon
dukan usulu az maydonoz ve oeynirli iki ufak krep ( unsuz. yulaf kepegi ile
yarim bardak light sut
ogle
3 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt
aksam
3 tane yagsiz tavada kizarmis mezgit baligi
1 bardak zero kola
spor : 5 km kosu bandi
100 mekik
100 kalca hareketi
100 russian twister
100 karin hareketi
biraz düzene girerse yemek saatlerin daha iyi olur gibi... 3-4 gündür takımda herkes abartı zaten bende dahil bişey diyemiyorum o yüzdenbenim menüm de hiç düzenli değil diyet menüsü gibi değil biliyorum
çünkü hayatım pek düzenli değil yatış kalkış falan düzen müzen yok yavaş yavaş düzene sokcam artık
sabah
peynirli domatesli yumurta
3/1 gevrek
ara 1 muz
öğlen yok malesef
ara biraz nohut leblebi gibi olandan
akşam 1 porsiyon pilav yoğurt
sıvı: 1 kahve 3 bardak çay 2 bardak su
spor 2.5 saat yürüyüş
bugunku menum.
sabah.
haslanmiscyumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 dilim dana jambon
dukan usulu az maydonoz ve oeynirli iki ufak krep ( unsuz. yulaf kepegi ile
yarim bardak light sut
ogle
3 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt
aksam
3 tane yagsiz tavada kizarmis mezgit baligi
1 bardak zero kola
spor : 5 km kosu bandi
100 mekik
100 kalca hareketi
100 russian twister
100 karin hareketi
biraz düzene girerse yemek saatlerin daha iyi olur gibi... 3-4 gündür takımda herkes abartı zaten bende dahil bişey diyemiyorum o yüzdenkahvaltıyı geçmi yapıyorsun o yüzden mi öğlen yoktu canım?
Günaydın tatlımTakimin sabah kuşundan herkese günaydın kızlar. Bugün sabah spor yapacaktim ama hava kapali hiç cezbetmedi beni.
Gidiyormusungünaydın kızlar.mart sonuna kadar cok yogunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorum.kalan 3 kilomu kendi cabamla vermeye calısacam.pek cok sey ögrendim zaten sizden.hersey için tesekkürler.umarım en kısa zamanda hedef kilonuza ulasırsınız
günaydın kızlar.mart sonuna kadar cok yogunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorum.kalan 3 kilomu kendi cabamla vermeye calısacam.pek cok sey ögrendim zaten sizden.hersey için tesekkürler.umarım en kısa zamanda hedef kilonuza ulasırsınız
gunaydin kizlar :)
bugun yaza kuzeminin kibristaki dugunu icin biletleri alacaz.. bu ne demekkkk pes etmek yokkkk dugune dobis dobis gidememmmmbi 10 kilo gitsin bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?