• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende menümü yazayım;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 kokteyl sosis
5 zeytin
1 salatalık

Öğle;
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2-3 kaşık yoğurt

Akşam;
1 kase müsli
Yarım yeşil elma

Spor 20 dk kettlebell egzersizi(ilk gün okadarcık dayanabildim yoruldum :50:)

Son düzenleme:
Olucaz birlikte rakibem sende gayet güzel ilerliyorsun.Masal nasıl oldu bugün daha iyidir inşallah minnoş.

E tabi okadar uğraştın 70 lere indinmi güzel bi elbise alıp salınmak hakkın :21: Bende şu kalın tombiş kollarımı inceltince kendime güzel gece elbiseleri alıcam.En büyük kabusum düğünlerde ne giycem :18:

Ayy ayni dert bende de var.kollar bıngıl bıngıl. Allahtan kapalıyımda kamufle ediyorum ama çogu kez kıyafet alırken kolda sorun oluyor. Spor yaparken aslında kollarla ilgili de egzersiz yapmak lazım.

Bende menümü yazayım;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 kokteyl sosis
5 zeytin
1 salatalık

Öğle;
2-3 kaşık yoğurt

Akşam;
1 kase müsli
Yarım yeşil elma

offff... menüye bak sennnn rakibem göstermişsin kendini. tebrik ederim ultra hafif bir gün olmuş. toparlanma yapılmış oh oh. elma bile yarım yenmiş hemde yeşilinden.afiyet olsun bana da ders olsun

Ayy ayni dert bende de var.kollar bıngıl bıngıl. Allahtan kapalıyımda kamufle ediyorum ama çogu kez kıyafet alırken kolda sorun oluyor. Spor yaparken aslında kollarla ilgili de egzersiz yapmak lazım.

Evet o yüzden kettlebell egzersizine başladım.Kettlebell böyle kulbu olan bir gülle.Tombul ve yumuşak kollarım onu oraya buraya sallarken çabucak yoruldu :( Ama sabredicem biriki ay sonra eminim meyvesini alırım.Sende iki eline iki su şişesi alıp başka hemen bence canım.Zayıflayıp kollar incelince dahada bıngıllaşıcaklar :(

offff... menüye bak sennnn rakibem göstermişsin kendini. tebrik ederim ultra hafif bir gün olmuş. toparlanma yapılmış oh oh. elma bile yarım yenmiş hemde yeşilinden.afiyet olsun bana da ders olsun

Aslında değil akşamı boş geçmek istedim gene ama başaramadım acıktım :( Yemek hazırlamadığım için müsli yiyeyim bari dedim.Yarım elmayıda müslime doğradım.Şu akşam yemeklerinden kurtulmayı deniyorum 2 gündür başaramıyorum.Yakında olur inşallah :1:

Aslında değil akşamı boş geçmek istedim gene ama başaramadım acıktım :( Yemek hazırlamadığım için müsli yiyeyim bari dedim.Yarım elmayıda müslime doğradım.Şu akşam yemeklerinden kurtulmayı deniyorum 2 gündür başaramıyorum.Yakında olur inşallah :1:

değil boş geçmek erken yiyince yatana kadar vakit geçmiyor boş boş. iki gündür erken yiyorum bu sefer aklımdan çok feci cısslar geçiyor
ama sen bırakırsan belki bende senden özenir bırakırım ya da en azından denerim.

Evet o yüzden kettlebell egzersizine başladım.Kettlebell böyle kulbu olan bir gülle.Tombul ve yumuşak kollarım onu oraya buraya sallarken çabucak yoruldu :( Ama sabredicem biriki ay sonra eminim meyvesini alırım.Sende iki eline iki su şişesi alıp başka hemen bence canım.Zayıflayıp kollar incelince dahada bıngıllaşıcaklar :(

eşcağızım bana dambıl almıştı ama hiiiç yapamadım. evde spor yapmak bana göre değil. açık havada bol oksijenle yaka yaka spor...
ama senin dışarı çıkma imkanın pek yok sıkılmıyorsan da sorun yok. bildiğin üzere benim ruh biraz özgür :))

senden literatürüme yeni bir şey daha ekledim rakibem kettlebell... ilk kez duydum.

bu da benim bugünkü menümmm :))

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası

ARA
1 Elma

AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla yemeği

ARA
2 kuru incir
7 fındık
(5 tane eti çay keyfi kurabiye)

3lt su
8 km yürüyüş

kurabiyeyi akşam boşluktan yedim bir daha ders olsun akşam yemeğini erken yemicem.

Son düzenleme:

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası

ARA
1 Elma

AKŞAM

ARA
2 kuru incir
7 fındık

3lt su
8 km yürüyüş

kurabiyeyi akşam boşluktan yedim bir daha ders olsun akşam yemeğini erken yemicem.

Kurabiyeleri görmezsek hafifinde hafifi olmuş.Bol vitaminle al kalorili.O hatayı senle beraber bende yapıyorum mihrim akşamları normal saatinde doyuralım bir güzel karnımızı bari yazın kolay oluyorda kışın pek zormuş. Akşamları acıkılıyo malesef :18:

Kurabiyeleri görmezsek hafifinde hafifi olmuş.Bol vitaminle al kalorili.O hatayı senle beraber bende yapıyorum mihrim akşamları normal saatinde doyuralım bir güzel karnımızı bari yazın kolay oluyorda kışın pek zormuş. Akşamları acıkılıyo malesef :18:

dersimi aldım bir daha tövbe yapmayacam :)) destek ve katkını bekliyorum canım.

afiyet olsun canım hızlı başlamışsın :nazar: sporda süper olmuş :46:

Harika bi menü olmuş bayıldım :42: Bu şekilde devam edebilirsen müthiş sonuçlar alabilirsin.İnşallah kaçamak krizleri geldiğinde onlara hadi yallah dersin tatlım.

sagolun canlarim ya. insallah basladik.bakalim devami gelir insallah. cumaya kadar bakalim.ne olucak.
Afiyet olsun rakibem eminim senin elinde çok lezzetlidir :54:Şifalar getirsin kiloları götürsün.Jüri sebze severse baklayıda sevecektir.Sevmesede eşinin güzel ellerinden çıkmış aa otursun yesin eline sağlık desin bi zahmet :1:

70 kilo olmak çok güzeldir.Giydiğin yakışır kilolar pırtlamaz kolay kapanır.Ama çok sevip 70 lerde kalayım deme hükümet gibi hatun değil ufak tefek çıtı pıtı hatun desin bizi düğünlerde görenler artık :51:
hedefimiz idealimizi bilip ona ulasmaya calismak benim boyum 1.70 kilom artik 69 lsra geldim ama 70 oluncada portluyo be yavrum.

bugunku menumu de yazayim

sabah
2 kucuk dukan sandvici.
( kucuk yuvarlak yulaf kepekli ekmekler arasina light kssar ve bir dilim jambon.ile)

ogle.
4 tavuk kofte
1 kase yogurt

ara. 1 dilim dukan.kek
( unsuz.sekersiz)

aksam.
2 parca izgara dana bonfile
2 dilim izgsra tavuk.bonfile
1 bardak light kola

spor.
2 mil leslie
100 mekik
100 russian twister
100 kalca hareketi
100 karin hareketi

bugunki menum:

sabah: bir kase sutsuz nesfit.. gunluk aliyorum ama sut bozuk cikti sade yedim cips gibi

ögle: 1 kase etli yogurt corbasi

ara: 2 kuru kayisi

aksam: 1 kase etli yogurt corbasi

gece: 1 carliston yesil biber

sivi: 1 turkkahvesi, 1,5 litre su

spor: sifir.... :((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba
bugün pek giremedim internetimde sorun var dı arıza mı varmış neymiş pek anlamadım
nasılsınız nasıl gidiyor iradeler nasıl kaçamaklara karşı :9:

ilk kez bakla yemeği pişiriyorum bakalım nasıl olacak becerebilecek miyim. şu diyet insana hiç yemediklerini yediriyor. yaşasın sağlıklı beslenmeeeek :35:
ayy bakla dedin de aklıma geldi ben baklayı çok severim dereotu da koyuyorum üzerine yaoğurtla çok güzel oluyo soğuk soğuk
yaz geliyor ya düğünler dizilir boncuk gibi. yaza 17 Ağustosa arkadaşımın düğünü var hedefim o benim. ama bugün annemle konuştum o da bir sürü düğün saydı Mayısta açılıyor sezon. bakalım o zaman azıcık küçülürüz inşallah.
benim arkadaşımın düğünü var 55 gün kaldı bugün hesapladım elbiseyi 1 hafta önce alsam kilo vermek için tam 50 günüm var hadi gidin artık kilolarrr
benim kinam mayisin sonunda kuzenin dugunu 21 haziran kendi dugunum insallah 7 agustos.. planimiz bu allah nasip ederse.. kilo verecegimden eminim.. bugun yine tatlikrizime girdim guzelce bir iki kuru kayisi yedim gecti..

birde duzenli olarak kahvalti yapiyorum bu sabah hemen farkettim aciktim delirecektim nesfitimi yedim ohhh kendimdeyim 😃😃😃 ben bi hafta dayanamam tartildim ve eksideyim simdiden onun icin cok mutluyum :)

tebrik ederim inşallah böyle devam eder
selam kızlar menümü yazayım:

sabah 1 kase müsli sütle

öğle: 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir

ara: 1/ 2 paket çubuk kraker

akşam: 1/2 kase tavuksuyu çorba, 4 köfte, yeşil salata

su 2 lt spor şimdilik yok..

/
çok güzel hafif bir gün geçirmişsin
Bende menümü yazayım;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 kokteyl sosis
5 zeytin
1 salatalık

Öğle;
2-3 kaşık yoğurt

Akşam;
1 kase müsli
Yarım yeşil elma

çok iyi tam bir dyet menüsü

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası

ARA
1 Elma

AKŞAM

ARA
2 kuru incir
7 fındık

3lt su
8 km yürüyüş

kurabiyeleri görmezden gelirsek güzel :)
bugunku menumu de yazayim

sabah
2 kucuk dukan sandvici.
( kucuk yuvarlak yulaf kepekli ekmekler arasina light kssar ve bir dilim jambon.ile)

ogle.
4 tavuk kofte
1 kase yogurt

ara. 1 dilim dukan.kek
( unsuz.sekersiz)

aksam.
2 parca izgara dana bonfile
2 dilim izgsra tavuk.bonfile
1 bardak light kola

spor.
2 mil leslie
100 mekik
100 russian twister
100 kalca hareketi
100 karin hareketi
dukan menüleri hakkında tam bilgim yok onun için bişey diyemiycem cnm
keki kendin mi yaptın tatlandırıcı flan mı koydun
bugunki menum:

sabah: bir kase sutsuz nesfit.. gunluk aliyorum ama sut bozuk cikti sade yedim cips gibi

ögle: 1 kase etli yogurt corbasi

ara: 2 kuru kayisi

aksam: 1 kase etli yogurt corbasi

gece: 1 carliston yesil biber

sivi: 1 turkkahvesi, 1,5 litre su

spor: sifir.... :((((

menün gayet güzel cnm

ben de menümü yazayım
artık daha dikkatli olacağım böyle devam etmicek
sabah domatesli sucuklu peynirli çörek otlu yumurta 2 dilim ekmek

ara 1 yeşil elma 1 muz birkaç çiğdem

öğlen 2 köfte, bir kase yoğurt

akşam 2 köfte 1 porsiyon pilav 1 kase cacık

sıvı : 2 türk kahvesi 4 bardak(330ml) su

bugün hiç kalkacak halim yoktu spor yapamadım birkaç mekik çektim sadece :43:

kızlar ya yarın misafir gelcek kısır istediler kısır yapcam başka ne yapabilirim önerileriniz var mı hafif bişeyler aklıma hiç bişey gelmedi

Herkese günaydın canlar.
18 Mart Çanakkale zaferimizin 99.yılı kutlu olsun.aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.ruhları şad olsun.

Son düzenleme:
Back
X