- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.721
Olucaz birlikte rakibem sende gayet güzel ilerliyorsun.Masal nasıl oldu bugün daha iyidir inşallah minnoş.
E tabi okadar uğraştın 70 lere indinmi güzel bi elbise alıp salınmak hakkınBende şu kalın tombiş kollarımı inceltince kendime güzel gece elbiseleri alıcam.En büyük kabusum düğünlerde ne giycem :18:
Bende menümü yazayım;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 kokteyl sosis
5 zeytin
1 salatalık
Öğle;
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
Akşam;
1 kase müsli
Yarım yeşil elma
Spor 20 dk kettlebell egzersizi(ilk gün okadarcık dayanabildim yoruldum)
Ayy ayni dert bende de var.kollar bıngıl bıngıl. Allahtan kapalıyımda kamufle ediyorum ama çogu kez kıyafet alırken kolda sorun oluyor. Spor yaparken aslında kollarla ilgili de egzersiz yapmak lazım.
offff... menüye bak sennnn rakibem göstermişsin kendini. tebrik ederim ultra hafif bir gün olmuş. toparlanma yapılmış oh oh. elma bile yarım yenmiş hemde yeşilinden.afiyet olsun bana da ders olsun
Aslında değil akşamı boş geçmek istedim gene ama başaramadım acıktımYemek hazırlamadığım için müsli yiyeyim bari dedim.Yarım elmayıda müslime doğradım.Şu akşam yemeklerinden kurtulmayı deniyorum 2 gündür başaramıyorum.Yakında olur inşallah
Evet o yüzden kettlebell egzersizine başladım.Kettlebell böyle kulbu olan bir gülle.Tombul ve yumuşak kollarım onu oraya buraya sallarken çabucak yorulduAma sabredicem biriki ay sonra eminim meyvesini alırım.Sende iki eline iki su şişesi alıp başka hemen bence canım.Zayıflayıp kollar incelince dahada bıngıllaşıcaklar
Evet o yüzden kettlebell egzersizine başladım.Kettlebell böyle kulbu olan bir gülle.Tombul ve yumuşak kollarım onu oraya buraya sallarken çabucak yorulduAma sabredicem biriki ay sonra eminim meyvesini alırım.Sende iki eline iki su şişesi alıp başka hemen bence canım.Zayıflayıp kollar incelince dahada bıngıllaşıcaklar
bu da benim bugünkü menümmm :))
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
2 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
ARA
1 Elma
AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla yemeği
ARA
2 kuru incir
7 fındık
(5 tane eti çay keyfi kurabiye)
3lt su
8 km yürüyüş
kurabiyeyi akşam boşluktan yedim bir daha ders olsun akşam yemeğini erken yemicem.
Kurabiyeleri görmezsek hafifinde hafifi olmuş.Bol vitaminle al kalorili.O hatayı senle beraber bende yapıyorum mihrim akşamları normal saatinde doyuralım bir güzel karnımızı bari yazın kolay oluyorda kışın pek zormuş. Akşamları acıkılıyo malesef :18:
afiyet olsun canım hızlı başlamışsınsporda süper olmuş
Harika bi menü olmuş bayıldımBu şekilde devam edebilirsen müthiş sonuçlar alabilirsin.İnşallah kaçamak krizleri geldiğinde onlara hadi yallah dersin tatlım.
hedefimiz idealimizi bilip ona ulasmaya calismak benim boyum 1.70 kilom artik 69 lsra geldim ama 70 oluncada portluyo be yavrum.Afiyet olsun rakibem eminim senin elinde çok lezzetlidirŞifalar getirsin kiloları götürsün.Jüri sebze severse baklayıda sevecektir.Sevmesede eşinin güzel ellerinden çıkmış aa otursun yesin eline sağlık desin bi zahmet
70 kilo olmak çok güzeldir.Giydiğin yakışır kilolar pırtlamaz kolay kapanır.Ama çok sevip 70 lerde kalayım deme hükümet gibi hatun değil ufak tefek çıtı pıtı hatun desin bizi düğünlerde görenler artık
ayy bakla dedin de aklıma geldi ben baklayı çok severim dereotu da koyuyorum üzerine yaoğurtla çok güzel oluyo soğuk soğukilk kez bakla yemeği pişiriyorum bakalım nasıl olacak becerebilecek miyim. şu diyet insana hiç yemediklerini yediriyor. yaşasın sağlıklı beslenmeeeek
benim arkadaşımın düğünü var 55 gün kaldı bugün hesapladım elbiseyi 1 hafta önce alsam kilo vermek için tam 50 günüm var hadi gidin artık kilolarrryaz geliyor ya düğünler dizilir boncuk gibi. yaza 17 Ağustosa arkadaşımın düğünü var hedefim o benim. ama bugün annemle konuştum o da bir sürü düğün saydı Mayısta açılıyor sezon. bakalım o zaman azıcık küçülürüz inşallah.
tebrik ederim inşallah böyle devam ederbenim kinam mayisin sonunda kuzenin dugunu 21 haziran kendi dugunum insallah 7 agustos.. planimiz bu allah nasip ederse.. kilo verecegimden eminim.. bugun yine tatlikrizime girdim guzelce bir iki kuru kayisi yedim gecti..
birde duzenli olarak kahvalti yapiyorum bu sabah hemen farkettim aciktim delirecektim nesfitimi yedim ohhh kendimdeyim 😃😃😃 ben bi hafta dayanamam tartildim ve eksideyim simdiden onun icin cok mutluyum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel hafif bir gün geçirmişsinselam kızlar menümü yazayım:
sabah 1 kase müsli sütle
öğle: 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir
ara: 1/ 2 paket çubuk kraker
akşam: 1/2 kase tavuksuyu çorba, 4 köfte, yeşil salata
su 2 lt spor şimdilik yok..
/
çok iyi tam bir dyet menüsüBende menümü yazayım;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 kokteyl sosis
5 zeytin
1 salatalık
Öğle;
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
Akşam;
1 kase müsli
Yarım yeşil elma
Spor 20 dk kettlebell egzersizi(ilk gün okadarcık dayanabildim yoruldum)
kurabiyeleri görmezden gelirsek güzel :)bu da benim bugünkü menümmm :))
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
2 kuru kayısı
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
ARA
1 Elma
AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla yemeği
ARA
2 kuru incir
7 fındık
(5 tane eti çay keyfi kurabiye)
3lt su
8 km yürüyüş
kurabiyeyi akşam boşluktan yedim bir daha ders olsun akşam yemeğini erken yemicem.
dukan menüleri hakkında tam bilgim yok onun için bişey diyemiycem cnmbugunku menumu de yazayim
sabah
2 kucuk dukan sandvici.
( kucuk yuvarlak yulaf kepekli ekmekler arasina light kssar ve bir dilim jambon.ile)
ogle.
4 tavuk kofte
1 kase yogurt
ara. 1 dilim dukan.kek
( unsuz.sekersiz)
aksam.
2 parca izgara dana bonfile
2 dilim izgsra tavuk.bonfile
1 bardak light kola
spor.
2 mil leslie
100 mekik
100 russian twister
100 kalca hareketi
100 karin hareketi
menün gayet güzel cnmbugunki menum:
sabah: bir kase sutsuz nesfit.. gunluk aliyorum ama sut bozuk cikti sade yedim cips gibi
ögle: 1 kase etli yogurt corbasi
ara: 2 kuru kayisi
aksam: 1 kase etli yogurt corbasi
gece: 1 carliston yesil biber
sivi: 1 turkkahvesi, 1,5 litre su
spor: sifir....(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ya yarın misafir gelcek kısır istediler kısır yapcam başka ne yapabilirim önerileriniz var mı hafif bişeyler aklıma hiç bişey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?