Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence gayet dikkatlisin daha ne olsun.kendine haksızlık etme.Sadece pilav göze batıyor özellikle akşam menüsü için dogru bir seçim olmamış.
kahve içiyorsan suyu çok içmen lazim çünkü vücutta su kaybına neden oluyor.
gün geçtikçe hatalarını farkedip dogruları yapmaya başlıyor merak etme.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
iki gündür menü filan yazamadm. Kızım hala hasta. Dün cok kötü bì gece gecírdk. Allah daha kötüsünü göstermesin.
Dünkü menü;
Sabah:
1 kk peynr
1 yumurta
2 dlm kpk ekmek
Domates
Biber

Ara;
200 ml süt
1 parca elma

öğle;
2 kasık pilav
2 ısırık ciğköfte
2 tane köfte

Ara;
2 kuru kayısı

Aksam;
Izgara tavuk
2 kasık bulgur pilavı

Su 2 lt, leslie 2 mil

Amin canim ya Allah şifa versin bir an önce kurtulsun hastalığın pençesinden.

Yüreğini ferah tut canım Allah Masal a acil şifa verir inşallah.

Kızlar canım sıkkın ya geçen hafta bugün 1 kilo daha zayıftım.1 kilo daha verceğime almışım.2 kilo rötardayım demek bu.Acilen aldığımı defetmeliyim ama böyle oluncada insanın şevki kırılıyor Bari kilo almama deyecek bişeyler yemiş olsam içim yanmıycak

evet canim tatlandirici yulaf kepegi sut yumurtsyla yapilio. serbest dukanda

Belki geçici bir su birikimidir rakibem.rukişte 3 kg almis sonra cumaya kadar yok etmisti onu hatırlarsan.seninkide öyle bir şeydir bence.takılma. ayrıca bugün salı ne işin var tartıda
şevkin kırılmasın böyle iniş çıkışlar hepimizin başına gelecek yalnız degilsin. Sen aynen devam et kuş kadar menülerinle semeresini alacaksın inşallah.üzme tatlı canını.

Belki geçici bir su birikimidir rakibem.rukişte 3 kg almis sonra cumaya kadar yok etmisti onu hatırlarsan.seninkide öyle bir şeydir bence.takılma. ayrıca bugün salı ne işin var tartıda
şevkin kırılmasın böyle iniş çıkışlar hepimizin başına gelecek yalnız degilsin. Sen aynen devam et kuş kadar menülerinle semeresini alacaksın inşallah.üzme tatlı canını.
ben de bir an önce sabah sporuna baslıyayım yoksa bu durumun başıma gelmesi an meselesi. Bende korktum

Evet haklısın sanırım rakibem ödem toplamış olmalıyım.Çok az su içer oldum sabah yürüyüşünede çıkamıyorum erken uyanamıyorum.Toksinler ödemler birikti anlaşılan.Kendimi zorlayıp suyu fazla içeyim sabahta uyanmak için zorlayayım kendimi sanırım atarım tartı gününe kadar.Biliyorum bugün tartılmamam lazım ama merak kediyi öldürürmüş

canim ben de bir kez denemistim.ama devam edememistim. simdi yulaf kepegi galeta karisimi cikmis tadi daha iyi. daha unumsu. dogalsan marka benimkisi.

canim ben de bir kez denemistim.ama devam edememistim. simdi yulaf kepegi galeta karisimi cikmis tadi daha iyi. daha unumsu. dogalsan marka benimkisi.

Çok saol canım duymamıştım bu ürünü hiç şimdi araştırdımda süper bişimiş.Büyük bi markete gidersem kesinlikle alıcam bundan.

Gene kimsecikler yok kızlar umarım biyerlerde kaçamak yapmıyosunuzdur

Menüme geçeyim.
Kahvaltı;
1 greyfurt
2 dilim light ekmek
Light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

Öğle;
1 tabak pırasa yemeği

Ara;
Meyve çayı
2 diyet bisküvi

Aşkam;
2 tavuk pirzola
Yeşil salata

Spor yok

herkese iyi akşamlar canlar. takım iyice dağıldı sanki kızlar ya nerelerdesiniz? kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi oluyor. azıcık gelinde motivasyonumuz artsın. böyle giderse takım olmanın bir esprisi kalmayacak ama '

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
1 havuç
1 mini yeşil elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
2 kuru incir
10 fındık

AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla

8km yürüyüş
3 lt su

kahvaltı sağlam,arkasından gelen menüler olması gerektiği gibi gayet hafif. sen bu işi biliyorsun rakibem. hadi bakalım o davetsiz misafiri defet cumaya kadar.

Bol vitaminli,az kalorili hafifinde hafifi bir menü olmuş Sporun ve suyunda tamamlanmış bu hafta seninle başabaş olucaz gibime geliyor

kahvaltı sağlam,arkasından gelen menüler olması gerektiği gibi gayet hafif. sen bu işi biliyorsun rakibem. hadi bakalım o davetsiz misafiri defet cumaya kadar.
Ah rakibem sorma bugünlerde doymakta zorluk çekiyorum.4 te yenilen bi ara öğün gece yemek krizini önlüyormuş diye duydum bir deneyeyim dedim.Hadi hayırlısı.O misafiri geldiği yere geri postalıycam tabikide cumaya kadar hatta fazlasıyla postalıycam ne geri gitmek nede yerimde saymak istiyorum.Az bişide olsa bu haftalık razıyım gelgitlerim çok oldu çünkü.

sen yaparsın rakibem dert etme. yaa bu hafta benimde bol kaçamaklıydı demekki diyette 5. hafta riskli ama olsun en azından ipi koparmadık saldıysakta toparlamayı bildik. tek tesellimiz bu. inşallah cuma günü moralimiz bozulmaz.

Kızlar menüler süper tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…