- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.741
ben de menümü yazayım
artık daha dikkatli olacağım böyle devam etmicek
sabah domatesli sucuklu peynirli çörek otlu yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma 1 muz birkaç çiğdem
öğlen 2 köfte, bir kase yoğurt
akşam 2 köfte 1 porsiyon pilav 1 kase cacık
sıvı : 2 türk kahvesi 4 bardak(330ml) su
bugün hiç kalkacak halim yoktu spor yapamadım birkaç mekik çektim sadece
Kızlar merhaba,
iki gündür menü filan yazamadm. Kızım hala hasta. Dün cok kötü bì gece gecírdk. Allah daha kötüsünü göstermesin.
Dünkü menü;
Sabah:
1 kk peynr
1 yumurta
2 dlm kpk ekmek
Domates
Biber
Ara;
200 ml süt
1 parca elma
öğle;
2 kasık pilav
2 ısırık ciğköfte
2 tane köfte
Ara;
2 kuru kayısı
Aksam;
Izgara tavuk
2 kasık bulgur pilavı
Su 2 lt, leslie 2 mil
Kızlar merhaba,
iki gündür menü filan yazamadm. Kızım hala hasta. Dün cok kötü bì gece gecírdk. Allah daha kötüsünü göstermesin.
Dünkü menü;
Sabah:
1 kk peynr
1 yumurta
2 dlm kpk ekmek
Domates
Biber
Ara;
200 ml süt
1 parca elma
öğle;
2 kasık pilav
2 ısırık ciğköfte
2 tane köfte
Ara;
2 kuru kayısı
Aksam;
Izgara tavuk
2 kasık bulgur pilavı
Su 2 lt, leslie 2 mil
ayy bakla dedin de aklıma geldi ben baklayı çok severim dereotu da koyuyorum üzerine yaoğurtla çok güzel oluyo soğuk soğuk
benim arkadaşımın düğünü var 55 gün kaldı bugün hesapladım elbiseyi 1 hafta önce alsam kilo vermek için tam 50 günüm var hadi gidin artık kilolarrr
tebrik ederim inşallah böyle devam eder
çok güzel hafif bir gün geçirmişsin
çok iyi tam bir dyet menüsü
kurabiyeleri görmezden gelirsek güzel :)
dukan menüleri hakkında tam bilgim yok onun için bişey diyemiycem cnm
keki kendin mi yaptın tatlandırıcı flan mı koydun
menün gayet güzel cnm
evet canim tatlandirici yulaf kepegi sut yumurtsyla yapilio. serbest dukanda
Kızlar canım sıkkın ya geçen hafta bugün 1 kilo daha zayıftım.1 kilo daha verceğime almışım.2 kilo rötardayım demek bu.Acilen aldığımı defetmeliyim ama böyle oluncada insanın şevki kırılıyorBari kilo almama deyecek bişeyler yemiş olsam içim yanmıycak
Kızlar canım sıkkın ya geçen hafta bugün 1 kilo daha zayıftım.1 kilo daha verceğime almışım.2 kilo rötardayım demek bu.Acilen aldığımı defetmeliyim ama böyle oluncada insanın şevki kırılıyorBari kilo almama deyecek bişeyler yemiş olsam içim yanmıycak
Belki geçici bir su birikimidir rakibem.rukişte 3 kg almis sonra cumaya kadar yok etmisti onu hatırlarsan.seninkide öyle bir şeydir bence.takılma. ayrıca bugün salı ne işin var tartıda
şevkin kırılmasın böyle iniş çıkışlar hepimizin başına gelecek yalnız degilsin. Sen aynen devam et kuş kadar menülerinle semeresini alacaksın inşallah.üzme tatlı canını.
ben de bir an önce sabah sporuna baslıyayım yoksa bu durumun başıma gelmesi an meselesi. Bende korktum
canim ben de bir kez denemistim.ama devam edememistim. simdi yulaf kepegi galeta karisimi cikmis tadi daha iyi. daha unumsu. dogalsan marka benimkisi.
kahvaltı sağlam,arkasından gelen menüler olması gerektiği gibi gayet hafif. sen bu işi biliyorsun rakibem. hadi bakalım o davetsiz misafiri defet cumaya kadar.Gene kimsecikler yok kızlar umarım biyerlerde kaçamak yapmıyosunuzdur
Menüme geçeyim.
Kahvaltı;
1 greyfurt
2 dilim light ekmek
Light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğle;
1 tabak pırasa yemeği
Ara;
Meyve çayı
2 diyet bisküvi
Aşkam;
2 tavuk pirzola
Yeşil salata
Spor yok
herkese iyi akşamlar canlar. takım iyice dağıldı sanki kızlar ya nerelerdesiniz? kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi oluyor. azıcık gelinde motivasyonumuz artsın. böyle giderse takım olmanın bir esprisi kalmayacak ama'
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
1 havuç
1 mini yeşil elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kuru incir
10 fındık
AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla
8km yürüyüş
3 lt su
Ah rakibem sorma bugünlerde doymakta zorluk çekiyorum.4 te yenilen bi ara öğün gece yemek krizini önlüyormuş diye duydum bir deneyeyim dedim.Hadi hayırlısı.O misafiri geldiği yere geri postalıycam tabikide cumaya kadar hatta fazlasıyla postalıycam ne geri gitmek nede yerimde saymak istiyorum.Az bişide olsa bu haftalık razıyım gelgitlerim çok oldu çünkü.kahvaltı sağlam,arkasından gelen menüler olması gerektiği gibi gayet hafif. sen bu işi biliyorsun rakibem. hadi bakalım o davetsiz misafiri defet cumaya kadar.
Ah rakibem sorma bugünlerde doymakta zorluk çekiyorum.4 te yenilen bi ara öğün gece yemek krizini önlüyormuş diye duydum bir deneyeyim dedim.Hadi hayırlısı.O misafiri geldiği yere geri postalıycam tabikide cumaya kadar hatta fazlasıyla postalıycam ne geri gitmek nede yerimde saymak istiyorum.Az bişide olsa bu haftalık razıyım gelgitlerim çok oldu çünkü.
herkese iyi akşamlar canlar. takım iyice dağıldı sanki kızlar ya nerelerdesiniz? kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi oluyor. azıcık gelinde motivasyonumuz artsın. böyle giderse takım olmanın bir esprisi kalmayacak ama'
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
1 havuç
1 mini yeşil elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kuru incir
10 fındık
AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla
8km yürüyüş
3 lt su
Gene kimsecikler yok kızlar umarım biyerlerde kaçamak yapmıyosunuzdur
Menüme geçeyim.
Kahvaltı;
1 greyfurt
2 dilim light ekmek
Light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğle;
1 tabak pırasa yemeği
Ara;
Meyve çayı
2 diyet bisküvi
Aşkam;
2 tavuk pirzola
Yeşil salata
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?