Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet bencede yenı yarışmacı muamelesı görmem lazım haksızlıkkk olmasınn neyse ben yazayım öylen yedıklerımı bır tane patlıcan dolması ve 3 tane yaprak sarması ama suan cok acıktımmm

kızlar on birinci olmusuz ama püsküüte msj atcam selduş hamilelik kilosundan dolayı özel kategoriye giriyo ve yeni kategoride sayılması lazım

Kıslar bu ne halimiz yaw..
Kaptan şimdi girip tüm takımlara ceza mesajını yazman lazım değilmi babalar gibi...
Ya bence de selduşun eski kilosundan girmesi haksızlık. SAnki bu kuralları koyan bizler değilmiyiz. Hamile kalıp kilo almayan varmı Ebru Şallıdan başka.. Napsın kızcaazz..

slm kızlar nasılsınız moraller nasıl ben biraz kendime geldim vaz geçmek yok mücadeleye devam......... bugün 2 yere gittim gezmeye inanın o pastalara turtalara böreklere dokunmadım bile bol bol yeşilçay mate ve normal çay içtim bide şekersiz kahve herkes hayret etti irademe bide kilo veremesem rezil olurum valla.....bu arada 11cimi olduk.. olsun moral bozmak yok haftaya kazanan biz olucaz inş.

sabah kahvaltım klasik ama ekmek 1 dlm. düştü 2 ceviz yada 6 fındık ilave oldu zeytin yok....öğlen haşlanmış nohutlu boll yağsız salata ve ayran yine 1 dil. ekmek....akşamda yağsız karnıyarık 1 kaşık bulgur pilavı 1 dil. ekmek ve ayran..... aralarda 2 meyve .. ama ben 1 tane yedim kızlar 1 tane nar 2 meyve sayılıyor bu arada çünki küçük nar pek olmuyor

Son düzenleme:
ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum

günaydın kızlarrrrrr.... nerde bu millet nerde bu devlet kızlar noldu grubumuza bir rehavet var sanki üzerinizde artık kimseler uğramaz oldu kendi yorumlarımı okumaktan bıktım lütfennnnnnnnnnn gelinn:gitme: ben bu hafta çok azimliyim tam gaz gidiyorum tartılmadım ama inceldiğimi hissediyorum şimdi kahvaltı yapıcam haşladığım bir tam bir yarım yumurtayla güzel bi salata yaptım biraz peynir ve 1 dil. ekmekle

ohh afiyet olsun canım bende sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin ve bolca cayla yaptım ama canım hala bişey istemiyoo cok fazla cay içdim bi tanede soda tıkandım artık taa aksama yerim bişiler hakkaten kismeler yok selduş zemus maviask innuk nerelerdesiniz siz ya hele maviask merak ediyorum kilo bildirimide yapmadın

yine kimseler yok bende yürüyüşten geldim biraz akşama kaldım ama eşimleydim bugünde kazasız atlattık şükür bu saatten sonra meyve yemeyi düşünüyorum bugün 2 öğün oldu.....inş. bu sefer veriyorumdur eğer bu haftada veremediysem pes edicek gibiyim destek bekliyorum kızlarrrrr..... yoksa aranızdan ayrılmak zorunda kalıcam:a015:

burdayımmm
netım kopuyor sureklı oturdugum yerde herkeste var sorun
sabah yarım yumurta ve peynır bır tatlı kaşıgı recel bır dılım ekmek yedım öylen kucuk kase kısır bır yane kurabıye akşamada 7 tane felen lahana sarmasıı bol su
ara ogun yapmadım yedıklerım yeterınce cok oldu
musafırım vardı çok koşturdum daha ıpımı atlamadımm

slm kızlar guzel bır pazar sabahıııı kahvaltımı yaptım yruyuşümü yaptımm şimödı evı toplyacagımmm mutfak benı beklıyor ama önce guzel bır yeşil çayımı içeçegım sızler neler yapıyorsunuzzzz

güneşli bir pazar gününden selamlar kızlarrrr kahvaltımı sebzeli omlet 1 dil. ekmek ev halkına yaptığım börekten çokkkkkkkk küçük bir parçayla yaptım arada zamanım geldi bir meyve yiycem bol su içiyorum yeşil çayda tabi..akşama protein yemem lazım bugün yine öğlen yemeğim yok kızlarr çünki kahvaltımı 11 de yaptım

kızlar süpersiniz bende saah kahvaltıda bi tane krep bi dilim ekmek 1 kk peynir ve birazcık bal yiyerek ayptım canım ara öğün istemiyo cok su içtiğim için öğle yemeği olarakda tavuklu mantar sote yicem yağsız yaptım

ıyı geceler
kızlar akşam ben bıraz akırdım öylen yemeıştım cok acıktımmm su sıralar baglantıda hep sorun var benım nette aynıı

özletmeyin kızlar kkendinizi zaten suan itibariyle maviask bikaç haftalığına aramızda bulunmayacağını belirtti sunun surasında kaç kişiyiz :2:

günaydın canlarım kahvaltıda ekmeğin arasına peynir sıkısdırdım az bi bardakda meyve suyu aldım sonra temizlik yapıp bebek görmeye gitcem ordanda işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…