Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az önce doktorum programında dedıler
kumandayı ortadan kaldırın o bıle faydalıymışş bende evte tek oldugum zaman kumandayı kaldıracagımm öyle boturdugum yerden tv deyıştırmek yokkk

az önce doktorum programında dedıler
kumandayı ortadan kaldırın o bıle faydalıymışş bende evte tek oldugum zaman kumandayı kaldıracagımm öyle boturdugum yerden tv deyıştırmek yokkk

evet canım bende izledim...

sabah,2 dilim ekmek, 1 yumurta,1kk peynir ve domatesle kahvaltımı yaptım..:hulya:

kızlar ben suraklı açıkıyorum oglumn suraklı emıyor acaba onda mııı az yıyorum sonra hemen gerı açıkıyorum içim kıyılıyorr neden bu kadar cok acıkıyorumm

o sürekli açlık bendede var ama benim bebiş emzirdiğim falan yok sanırım vücudumuzun oyunu bu bize kanmamaya calısalım selduşum

sabahları itahım olmuyor yarım poaça yadım çayla bır talı kaşıgı kadarda reçel yedımm bugun kayınvaldemde gun var oraya gıdecegım orda koştururum artıkkk

bende gene ekmek arası peyniri sıkıstırıp yedim simdi carsıya inicem sonrada toplandım var ona gideceğim kacta cıkacağım mechul toplantıdan aynı sekilde eve gelceğim saatte mechul kızlarrr

Kızlar slm ne zamandır uğrayamadım haftasonu koşuşturmasından.
acayip bir hafta sonu geçirdim zaman nasıl geçti anlamadım.
Bu arada boğazımıda tutamadım walla.. Ama tartıda sorun yok koşuşturmadan olsa gerek hiç almamış görünüyorum. Sizleride özlemişim hani...
Bakalım cumaya kadar nolcekk

Son düzenleme:
kızlar kimze uğramıyo buralara zaten kaç kişicik kaldıkki zemusumda yok kac gündür bari ara ara girinde msj atın ya

kızlar kimze uğramıyo buralara zaten kaç kişicik kaldıkki zemusumda yok kac gündür bari ara ara girinde msj atın ya

bidenem net yok giremiyorum..neti kapattıracaktık 2 senelkik sözleşme var kapanmıyor..
işte böle net oldukça girmeye çalışıcam başka çare yok..
kızlarda asmış icee takım boş kalmış ...
sonumuz kötü bizim bu takım gene kapanıcak galiba..:hulya:

Walla ben hergün burdayım kıslar ama bakıyorum yeni bişe yok ne bulup ne yazacam şaşırıyorum. Sadece geçen hafta sonu giremedim ondan önce hep burdaydım biliyosunuz..
Aslında paylaşımı artırmak için yeni üye almamız gerekmez mi kaptan..
Düzenli paylaşım yapacak buraları boş bırakmıyacak yeni ve azimli takım üyeleri alsak fena olmazmı biraz rekabet oluşturur hem takım içinde..

gunaydınn kızlarr sabah tost yedımm ıkı tanede zeytın tostun yagsız ama peynırlıydı üç tanede acı bıberr ve cayy evet arkdaşlar hadın canlanakkk zayıflıyacagızzz dun gundekı kadınlae bana zayıflasmışın dedı cok zayıflamadımmm ama inceldımm bunun farkındayımm

Kızzzzlaaaaarrrr nerdesinizzzz????
Ay bari günlük buluşma saatleri ayarlayalım yaww. Koptuk iyice iletişim yüzdemiz düşüyorr kaptaann size sesleniyorum canlandırıcı aktiviteler bulalım lütfen millet gelip yediğini yazıp gidiyor.. Aktivite önerileri sunalım bişiler yapalım hadii...

Son düzenleme:
ıyı akşamalrr patlıcan yemegı yedımmyarım tabak kadr 3 kaşık felenda pılav bıraz yogurt bugun ogluşumum dogum gunuydu o yuzden ınce bır dılım pastaa

ıyı akşamalrr patlıcan yemegı yedımmyarım tabak kadr 3 kaşık felenda pılav bıraz yogurt bugun ogluşumum dogum gunuydu o yuzden ınce bır dılım pastaa

Selduş canım oğluşunun doğum günüydü demek bugün allah nice yaşlara eriştirsin inşallah canım. 1 yaş mı oldu şimdi? Ayy bizimde çok az kaldı hayırlısıyla.. Neler yaptın anlat bakeemm zemuszemus

innukcıgım bu buyuk oglumun dogun gunuu küçük oglum eyludeydı yaş gunu onu kuçuk bır pastayla geçısstırdıkde buyuk oglum öyle olmadı onun kı daha kapsamlıydı bırde bu yıl dogun gununu unuttu suprız oldu guzel cok sevındııı allah herkesın cocuklarına hayırlı uzun ömurler versınnn sabah çegrek ekmek bıraz peynır ıkı tane zeytın ve yarım yumurta tabıkı şekersı çayyy gunumuz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrr

günaydın kızlar .
sabah,haşlanmış yumurta ,peynir,2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım..
yarın kilolarınızı bildirmeyi unutmayın..
bu arada asl35 hiç ortalıkta yok nerde acaba..

canlarım günaydın dün hiç giremedim aksamdan beride muallakta kaldım sadece 5 kişiyiz bu takım nasıl devam edecek diye maviask aramızdan ayrıldı bi süreliğine ama kacgündğr asl35de yok yarın tartı günü eğer 4 kişi olarak katılırsak takım kapanır napıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…