Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptan yetki ver takıma yeni alım yapayım..yeni takım arkadaşları almamız lazım takım çok az kişi selduşunda başlangıç kilosuna dönmesi gerekir bizim derece alabilmemiz için zaten az kişiyiz..Hiç riske girmeyelem ne dersin ?

Son düzenleme:

tamam canım benim istediğini alabilirsin takıma sorun yok zaten gecen haftaki sorun bu hafta düselecek seldus normal kilosuyla yazılacak

mrb arkadaşlar bikaçgündür giremiyorum açıkcası motivasyonumda düşdü gibi şu sıralar duraklama dönemindeyim herhalde 2 haftadır grm oynamıyor ibre böyle giderse takımdan izin istiycem bayram sonrasına diyetisyenimi değiştiricem çünki o zaman daha azimli dönerim aranıza eğer kabul ederseniz aranıza tabi

bitanem kabul ederiz etmesinede sende izin isteyip gidersen 4 kişi kalıyoruz maviaskda aynı sekilde gitti öle oluncada takım kapanıyo gerci innuk bulacak yeni arkadaslar ama sende suan gidersen takım kapanır geldiğinde bi takımımız olmas yani bi hafta daha beklesen en azından bırakma kendini vereceksin gör bak

9.TAKIM 179. ETAP
maviask(62,2/) geri dönmek üzere ayrıldı
zemus(70/)
bucakmagduru(79,6/)
asl35(75,9/)
innuk(71,3/)
selduş(68/)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(364,8/)

Son düzenleme:
kızlarr ya bugun alışverışe cıktım off hıçbırsey ıstedıgım gıbı olmadı bırsey almadım bugun daha cok hırslandımm kıloalımızı verlımmm canım cokk sıkıldıı

bu arada eskı kılomla yazılmadıgı için sevındımm yoksa takımda zora gırecktıı

gecen hafta acemiliğimizin cezasını cekdik bidenem bu hafta daha ii oluruz umarım üzülme kıyafet alamadım diye biraz daha kilo ver bayrama 15 gün var daha hos seyler bulursun ben hala kıyafet almıyorum kilo verip hem 40 beden ve 38 beden pantolonlarıma gircem hemde yeni ciciler alıcemmmmmmmmmmaklinialirimsmile

Kızlar öncelikle hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..
Bu hafta kilomda çok büyük bir değişim olmamış.. 70,9 çıktım .. bunada şükür..
sizlerde durum nedir.. Merakla bekliyorum..

arkadaşlar kılomm aynı hıç kımıldammaış bılee 100 gmcık barı verseydım ama malleseff bu arad herkesın bayramı kutlu olsunn

9.TAKIM 179. ETAP

zemus(70/)
bucakmagduru(79,6/79/0,6/%0,75)
asl35(75,9/)
innuk(71,3/70,9/0,4/%0,56)
selduş(68/68/0/%0)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(364,8/)

9.TAKIM 179. ETAP

zemus(70/69/1/%1,42)
bucakmagduru(79,6/79/0,6/%0,75)
asl35(75,9/75,9/0/%0)
innuk(71,3/70,9/0,4/%0,56)
selduş(68/68/0/%0)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(364,8/362,8/2/%0,54)

canım cıktı kızlar ekleyene kadar listeyi şimdilik ekleyenlere bakdımda cok fena durumda değiliz saolsun zemusum süper kilo veriyo bizlerde hiç fena değiliz selduşum üzülme bende bi ahfat kilo veremedim sonra gecen hafta kilo aldım olur böle seyler bütün kilolar gidecek

kızlar kusura bakmayın bugün giremedim nete bende bu saate kadar herkesi tebrik ediyorum benherhalde yarım kilo kadar vermişim tartım dijital değil o yüzden tam söyleyemem ama biraz inmiş ibre yani zaten veremiyorum yatay tireddeteymişim biraz böyle sürecek hehalde ama devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…