Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım reglı oldummm ve 5 gundur tartıya cıkmıyodumm 2 gundurde hem abarttım hemde sporu bırakmıstım bugun duznne soktum yıne hem duzenlı beslendım hemde sporumu yaptım dustan sonra tartıldımm eee reglılı olmama ragmen guzelll bı rakam gordumm cumaya kadar soylemıcemmm kımseye

herkese selam ...geçmiş bayramınız mübarek olsun..
tatilim dolu dolu geçti şehir dışına çıktık ve hava dğeişikliğinden sanırım çok fena hasta oldum ve çok ağır bir regli dönemi geçiriyorum ..
hadi baken bundan kelli hızla yolumuza devam etmeliyiz..

slm benim güzel grubum nasılsınız? nasıl geçti tatiliniz? benim tatilim çokkkkkkk güzeldi 3 günde 3 şehir gezdik otelde kaldık açık büfe kahvaltıda olunca sonuçççç çok ağır oldu yaaaaaaaaa 2buçuk kilooooo almışım ama bu mümkünmü yaaa 3 günde inş. sudur diye ümit ediyorum ve bugün tamgaz devam ediyorum .....cumaya kadar eski kiloma ulaşıcam inş.....kahvaltım bar süt ve 4 kaşık gevrek arada elma öğlen 1 dil ekmek biraz peynir yeşil biber arada bi ayva yemeyi düşünüyom

kızlar bende iyi gidiyom valla bugün sabah kepekli tost +5 yeşil zeytin
öğle lahana çorba
akşam yine tost ve ayran yedim arlarda meyva vebadem+1 ceviz ama hiç açlık hisetmiyorum ya

kızlarrrr geldim ben size haberlerim var hem ii hem kötüüü

1- bugün doktora gittim tahlil yaptırackdım ssk daha 30 gün tamamlamadığı için muayene olamıyomusum tahlilllerimi yaptırıp diyetisyene gidemedim bu çok kötü oldu
2 - buda ii haberim artık tam zamanlı öğretmen oldum buda daha çok koşturmaca yemek yememe ve zayıflama demektir benim için
3- bi kötü haber daha regl olmak üzereyim acayip şiştim gene gecikmeli gelecek sanırum bunu çaresi yokmu yaa rahatlataacak bişiler mahvoluyorum ben böle heray

günaydın kimsecikler yokmuuu sabah kepekli ekmekden yağsız tostumu yedim sonra doğrruu dısarı faturalar pazar bi saat ii yürüdümmm simdide iki mandilina 4-5 tane yağsız tuzsuz diyet krakerlerden yedimmmm bundan sonra işten gelince yemek yemicem kızlar ana kiloyu o aldırıyo baska bişi değil

Kızlar slm sabah yine sorun vardı sanırım sitede giremedim. Baktım takım toparlanmış yavaş yavaş herkesin keyfi yerinde maaaşallah..
Bende iki gündür iyi gidiyorum akşam yemeklerini çorba salata şeklinde geçiştiriyorum ama arada ağzıma iki üç parça çikolata atmaktan kendimi alamıyorum. Şu regli dönemini bir atlatsam. Tamda cumaya geliyor bitişi. İnşallah şişlik gitmiş olur. Ama tabii bayram dönüşü hedefime çok az kaldı. Bu haftanın bildiriminden sonra takım içinde bir yarış başlatalım diyorum. Bu benim düşüncem tabi kaptanımızın ve diğer takım arkadaşlarımın onayına sunuyorum..
herkesin takımda bir budy si olsun yani aynı kiloda yada kilosu yakın olanlar eşleşsin ve ikisinin haftalık hedefleri aynı olsun. Birinci gelen ikiliye hedayelerimiz olsun manevi olaraktan. Bu durumda biraz daha azimli ve rekabet içerisinde ilerlemiş oluruz ne dersiniz?
Ayrıca başka fikirleri olanlar var mı? hadi bakalım tam gaza gelmişken

Sistem kafayı yedi galiba ya da benim pc de var birşey üst üste gönderiyor mesajları.. Pardon kızlar..

Son düzenleme:
slm hanımlarrrr bende sabah 2etimek söğüş birazda krem peynirle kahvaltımı ettim sonra 1 saat yürüdüm ama çok zorlandım 10 gündür yürümüyodum öğlen 2 tane fındık lahmacun yedim ama nerdeyse sıfır yağsız ve ayranla biraz fazla oldu ama cumaya inş eski kiloma dönücem ...bu arada yarışa bende varımmmmm hadi bakalım yılbaşına 5 kilo eksilmek hedefim

Son düzenleme:
selam hanımlar site çok yavaş giremiyorum ve yeni site çok acayip geldi sanki başka sitedeyim..
sabah:2kk peynir,2 zeytin,2dilim ekmek,1 yumurta
arada :ayran
öğlen:2 kaşık pilav,4 kaşık bezelye yemee 1 dilim ekmek
arada:ayran
akşam:etli sebze 4 kaşık falan yerim,1 kepçe çorba ve salata yerim...

kızlarrr nerdesiniz ?? bu tatil yaramadı bize toparlanamadık daha bu gidişle sonuncu olucaz bu hafta yağsız karnıyarık 1 dil ekmek 2 kaşık makarna 1 kase çorba yedim ayyyyyyyyy yine çok oldu neyse meyve yemem artık 1 bardak süt içerim yağsızından tarçınlı ...ben su içemiyorum yaaaaaa 1 güne yaymak gerekli ya ben onu yapamıyorum bi içişte yarım litre içiyom oda fayda etmiyo herhalde

merhabalar kızlar.
kahvaltı:2dilim kepek ek.2kk.peynir,domates
öğle :1dilim börek,1kase çorba
ara :hurma
akşam:4kaşık barbunya,2kaşık pilav,salata
ya ben kalsiyumu unutuyorum.menü nasıl kızlar.

canlarım nasılsınız öğlen bi parça tavuğu teflon tavada yağsız kavurdum pişmesine yakın tuz kekik ve kırmızı biber döktüm üzerine bi tabakda yağsız salata yedim aksam üzeri dörtt bucuk civarı bu tahta kurusu gibi form bisküitler varya onlardan 8 tane yedim biraz peynir ve mandalinayla deminde yarım elma ve iki mandilina yedim sadece meyveye dayanıyorum su sıralar bakim nasıl etkilcek mi kiloyu

bu arada aksam yemekdeyizde adam seker hastasımıs patates ve havuç yasak bana dedi zemusum sanada yasakladılar mı patatesle havucu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…