- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- #128.741
İnşallah öyledir abla sabah doktoruma gidecem ama kendi de dua etsin ki ölene kadar hastalanip elime dusmesin .Çok haklısın bitanem hep beklşyoruzda işte beklemekle kalıyoruz
İdrar yaparken ağrı oluyorsa idrar yollarınıda üşütmüş olabilirsin
Sağol ablacım size anlatmasam kendi içimde patlardim iyi ki varsınız
Ben de öyleyim kız hemen ağlarım çok sulu gözüm benimki de ben ağlayınca sinirlenir daha çok bağırır az önce diyor ne zaman ağlama huyundan vaxgececeksinakşam patates olmasa iyiydi ama az yemidsin
Öğle cok az olmuş burcum
ki fazla kız tatilde alıp gelme dikkat et
Ah Be Güzelim üzme kendini mesela benimkisi ağlama fobisi mi denir bilmem ama karşısında ağlayan görünce çildırır hiç aklına gelmeyecek tepkiler verir normalde erkekler ağlamaya dayanamaz derler ya yalan agladigimda bırakır gider ki bende sulu gözüm var sen hesap et durumu haa dışardan baksan aman bu adam karısını el üstünde tutto sanırsın öyle bi izlenim verir yani sadece senin başında değil boş yere üzülme araba kullanabilcek durumdaysan git o utansın
geçmiş olsun rabiacim aman dikkat et kuyuya memnun misafire rağmen çok iyi
evet 100 yapıyorum ama sonra yuruyrmyrn
kız abla hastanelik olacam bu ne
sıcak su koysam nasıl olur kişi acaba
Ağlama huyumdan vazgecersem bil ki senden de vazgecmisim bir daha düşün bakalım ister misin dedim sustu.
Şimdi de yüzüme gülüyor günah çıkarmaya çalışıyor hiç affetmicem bu sefer çok ciddiyim Özür dileyen kadar yüzüne bile bakmicam