Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9. TAKIM 182. ETAP SONUÇLARI
zemus(67,7/67.7/0.0/0.0%)
bucakmagduru(78,7/78,5/0,3/%0,38)
asl35(75,9/75.9/0.0/0.0%)
innuk(69,5/69.5/0.0/0.0%)
selduş(67/67.0/0.0%)
sudem34(76,7/76.7/0.0/0.0%)geri dönmek üzere ayrıldı
portekizli(62/62/0.0/0.0%)
elakerem(73,1/72,5/0,6/%0,82)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(494/493/1.0/0.20%)

Son düzenleme:
bu arada yedıklerıme dıkat edıyorum sabahları aç karnına lımaonlu sıcak su içiyorumm bırde ek olaral platese başladım epruyla kolay gelsınn

slm kızlar bende geç kaldım ama kusura bakmayın giremedim bende 75 kiloyum hatta biraz aşağı ama benim tartım dijtal değil yada yine 74 900 olsun şükür bayram öncesi kiloma ulaştım bundan sonra kaçamaksız devam inş. görüşürüzzz

dökülmek filan yok hepimiz iiyiz sadece bildirim saatinde işte olduğumdan neti kullanamıyorum aslında kaptanlığıda bırakmak istemiyorum ama ne olacak bilmiyorum

ayrıca yedinci olmusuz gec kilo bildrimi yaptığınız için buda sadece lütfen herkes kilosunu persembe günü bildirsin yoksa hep böle geilemeye baslıcaz en azındanpersembe bildirirsek bende kaptanlığa veda etmem basınızda devam ederim öğlene kadar kilomuzu bildirirm arkadaslar ne dersiniz

Son düzenleme:

canım hesaplama ısınızı bıldırımızı bız hallederız 1 takım olarakkk yeterkı sız toparlanın bende bugun bızım takımı toplamaya basladımm harıkasın bucak magduremmm sen bırakma kaptanlıgı bız hesaplamalara yrd ederız olmadı bız yaparız olurmu kuzumm

saol bidenemm hiç bırakmak istemiyorum ama kızlarda biraz tölerans gösterip perşembe bildirim yaprlarsa benim için ii olur sabahdan paylaşım yaparımmm tam dersteyim cünkü netede giremiyomm ben toparlıcam bu takımı basta kendim olmak üzere

ıste benım kzıımm senden bekledıgımde tam olarak bu olurduu cok cokk cokk tesekkur ederımm
ıncelmeden buralardan gıtmek yokk hadıı bıkez daha toparlansak uzunca bı sure tatıl yokk guzel kılo verırızzz

evett 3 gündür yediklerim konusunda gayet istikrarlıyım zaten herkesi bi sarsıcam kızlarda fena değil kiloda aslında geç kalmıslar bugün ama ii kilo verenler var

evett 3 gündür yediklerim konusunda gayet istikrarlıyım zaten herkesi bi sarsıcam kızlarda fena değil kiloda aslında geç kalmıslar bugün ama ii kilo verenler var
olsun haftaya eklemıs oluruz bu gun bıde lıste yapma sırasıda sızınmıs annem te aksam ogrendımm saolsun ad1 yardım ettıı daha dogrusuu hepsını o yaptı ben yapamadımm saolsunn

ben sana msj yazarken yazmayı unutmusum yazdım sanıyodumm benim suçum

olsunn canımm sorun cıkmadan hallettıkk en azındann gerısı sorun degıl bosverr

ay ben arkadaslarımın fotolarına bakarken cokkıskandımm ay mıllte evlenemıs barklanmıs coluk cocukk sahıbıı ben sap gıbı yım cok kıskandımm

benced eperşembe çok uygun cuma günü nekadar uyarsakta geç bildirim oluyor....

birde takımı bırakmayı şu sıralar çok düşündüm git geller yaşadım..
takımımızın ruhu yok kimsede azim yok
icee saldık hepimiz.. doğru dürüst kilo veremiyoruz biribirimizi unutuk nerdeyse...
bundan sonra lütfen hepimiz kararlı istikrarlı bir şekilde diyetimize ve burdaki ilişkilerimize devam edelim..

ben gidersem takımı cekip çevirecek kaptanlık edecek kimse olmıcak çünkü herkesin kendine göre işi var ve ben burdaki akadaslarımı seviyorum ayrılmak istemiyrumm kızlarda cvp yazarsa sevinirim oy birliğine sunuyoruz persembe bildirim yapacak herkes ben ve zemus evet dedik diğerleri bu olaya katılıyolar mı acabaaaa:92::92:

günaydınnn kızlarr.....nasılsınız ben bugün kahvaltıda biraz kaçırdım ama akşama telafi ederim bucakmağdruru canım bu kaptanlığı yine en iyi sen yaparsın bırakmadığına sevindim ...perşembe olmasada cuma sabah 7 de bildirim yaparım ...çünki hafta sonu ister istemez kaçırıyorum pazartesi toparlayıp cumaya anca tartıda farkediyo yani 1 gün 1 gündür o yüzden cuma erkenden yaparım bildirimi görüşürüzzz

canım on ikiye kadar listeyi bitirmek istiyorum cuma günü cünkü on iki bucukda işe gitmek için evvden cıkıyorum persembe bildrimek isteyen bildirin bildiremeyen cuma sabahı en gec onda bildirim yapsıınn biz birbirimizi tutmazsak btakım ruhu hiç kalmıcak çünkü

ben perşembe bildirimede ısrarlıyım ..
erkenden yaparım diyorsun ama muhakkak aksıcak ve gene geç bildirim olucak.herkses için geçerli bu
perşembe bildirim günü olsun...eğer cuma eksik kilo çıkarsa bildirirsiniz düzeltiriz en doğrusu bu..

eğer herkesin gönlüne bırakırsak hep aksıcak hep aksıcak adım gibi biliyorum
hatta bildirimi cumaya sarkıtanı listede aynı kiloda yazmak gibi kurallarda koyalım diyorum...
katı kurallar koymassak takım çökücek ..

Son düzenleme:
Canlarım slm..
iki gündür giremedim yine nete hastalıkla uykusuzkukla uğraşıyoruz.Bu arada nolmuş buralada böylee..
Bucakmagduru arkadaşım gitmek yok bi yere. Kendimize gelcez inşallah, işimiz sana yardımcı olmak. Perşemne diyorsanı perşembe yaparız bildirimi.. Ayrıca cuma toparlayamazsan ben sabahları müsait oluyorum yapıveririm hesaplamaları zaten make hep yanımızda..
Birbirimize destek olcaz herşekilde...Herkes çalışıyor işi gücü var tabii. Ama işte gelip buraları boş buluncada canı sıkılıyor insanın onun için haftanın bir günü toplaşmalar yapalım herkesin musait olduğu bir saat hep beraber online sohbet yapalım haftayı değerlendiririz neler yaptığımızı yapamadığımızı konuşur kaynaşırız ne diyonuz? olur derseniz ilk bu hafta bir gün ve saat belirleyelim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…