- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.861
dökülmek filan yok hepimiz iiyiz sadece bildirim saatinde işte olduğumdan neti kullanamıyorum aslında kaptanlığıda bırakmak istemiyorum ama ne olacak bilmiyorum
ayrıca yedinci olmusuz gec kilo bildrimi yaptığınız için buda sadece lütfen herkes kilosunu persembe günü bildirsin yoksa hep böle geilemeye baslıcaz en azındanpersembe bildirirsek bende kaptanlığa veda etmem basınızda devam ederim öğlene kadar kilomuzu bildirirm arkadaslar ne dersiniz
canım hesaplama ısınızı bıldırımızı bız hallederız 1 takım olarakkk yeterkı sız toparlanın bende bugun bızım takımı toplamaya basladımm harıkasın bucak magduremmm sen bırakma kaptanlıgı bız hesaplamalara yrd ederız olmadı bız yaparız olurmu kuzumm
ıste benım kzıımm senden bekledıgımde tam olarak bu olurduu cok cokk cokk tesekkur ederımmsaol bidenemm hiç bırakmak istemiyorum ama kızlarda biraz tölerans gösterip perşembe bildirim yaprlarsa benim için ii olur sabahdan paylaşım yaparımmm tam dersteyim cünkü netede giremiyomm ben toparlıcam bu takımı basta kendim olmak üzere
ıste benım kzıımm senden bekledıgımde tam olarak bu olurduu cok cokk cokk tesekkur ederımm
ıncelmeden buralardan gıtmek yokk hadıı bıkez daha toparlansak uzunca bı sure tatıl yokk guzel kılo verırızzz
olsun haftaya eklemıs oluruz bu gun bıde lıste yapma sırasıda sızınmıs annem te aksam ogrendımm saolsun ad1 yardım ettıı daha dogrusuu hepsını o yaptı ben yapamadımm saolsunnevett 3 gündür yediklerim konusunda gayet istikrarlıyım zaten herkesi bi sarsıcam kızlarda fena değil kiloda aslında geç kalmıslar bugün ama ii kilo verenler var
olsun haftaya eklemıs oluruz bu gun bıde lıste yapma sırasıda sızınmıs annem te aksam ogrendımm saolsun ad1 yardım ettıı daha dogrusuu hepsını o yaptı ben yapamadımm saolsunn
ben sana msj yazarken yazmayı unutmusum yazdım sanıyodumm benim suçum
dökülmek filan yok hepimiz iiyiz sadece bildirim saatinde işte olduğumdan neti kullanamıyorum aslında kaptanlığıda bırakmak istemiyorum ama ne olacak bilmiyorum
ayrıca yedinci olmusuz gec kilo bildrimi yaptığınız için buda sadece lütfen herkes kilosunu persembe günü bildirsin yoksa hep böle geilemeye baslıcaz en azındanpersembe bildirirsek bende kaptanlığa veda etmem basınızda devam ederim öğlene kadar kilomuzu bildirirm arkadaslar ne dersiniz
günaydınnn kızlarr.....nasılsınız ben bugün kahvaltıda biraz kaçırdım ama akşama telafi ederim bucakmağdruru canım bu kaptanlığı yine en iyi sen yaparsın bırakmadığına sevindim ...perşembe olmasada cuma sabah 7 de bildirim yaparım ...çünki hafta sonu ister istemez kaçırıyorum pazartesi toparlayıp cumaya anca tartıda farkediyo yani 1 gün 1 gündür o yüzden cuma erkenden yaparım bildirimi görüşürüzzz
günaydınnn kızlarr.....nasılsınız ben bugün kahvaltıda biraz kaçırdım ama akşama telafi ederim bucakmağdruru canım bu kaptanlığı yine en iyi sen yaparsın bırakmadığına sevindim ...perşembe olmasada cuma sabah 7 de bildirim yaparım ...çünki hafta sonu ister istemez kaçırıyorum pazartesi toparlayıp cumaya anca tartıda farkediyo yani 1 gün 1 gündür o yüzden cuma erkenden yaparım bildirimi görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?