Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9 takımmmmmmmm sız hala sısko sısko duruyomusunuz hala potıslerınızzı kaldıramadınızmııı yoksa aaaaaaaa ne kadar ayıpp

hadın bakım bız canlandık sıra sızdeee bayram oncesıde soyledım burda yalnız kaldınızmı bıze zıplayınnn gelın dıyeee ooo nerde daha adımını atmayan var sacınızı cekıcem valla sızınn

hadıııı koca potısler havayyaaaaaaaaaaaa

ya kızlar lıste ısını tartısmayıın

cuma gunu bıldırım gecıkırse bızde burdayız el atarız nolur artık motıvasyonunuza bakın lıste persembede cumada hazır olsa olur ama nolur artık motıvasyonunuza yonelık olunn yılbasına kadar bucakmagduremınde ıznı ıle sıze bı hedef kılo cızelgesı yapalım dıyorumm bucak magdurem gelsınn halledelım ve sızde spora falan baslayın hafta sonu dıye nıye yıyosunuz ya kıtlıkmı var dıunyadaaa

Motivasyona geleim artık bencede...
Artık icraata başlamak lazım değil mi Kızlar ??

evettt kımse yok dıye takımı boslamak olmaz kımse yoksa gelın bızım oraya bı bakın bırılerı vardır yada en azından ben varımdır ama potısınız kaldırın artık olmaz boyleee olmamalıda zaten

canım çok teş. şimdi gördüm acaip heyecanlandım gerçekten dediğin gibi olursa varyaaaa ayyy düşünemiyorum bile nerdeyse 5 senedir 70 in altına inemedim böyle çizelgeyi görmek gerçekten insana umut veriyo.......peki diyetimiz nasıl olacak herkes kendisimi yapıcak canım

evet canım gordugun gıbı gunluk kalorı yakımın 1600 kalorı yedıklerını bunun altında tutman lazım ve sporuda buna ekle gunluk 1 saat yuruyus 250 kalorı ona gore kalorını eksılt olurmu herhafta hedefıne ulasmaya calıs hepbılrıkte 16 hafta sona ınceık olcez hadı bakalım

olur canım saati uyduktan sonra niye olmasın

tamam canım benim için daha iyi perşembe kaça kadar?

canlarım persembe günü gece yarısı bile bildirim yapın o sorun değil sadece ben cuma sabahı işimi bitireyim uyanınca

zaten önemli olan bildirim değil saolsun kardeş takım bu konuda cok yardımcı bize önemli olan bizim kendimize gelmemiz ilk hafta birinci olan biz bu hafta uyusukluğumuzdan 7. olduk yakısıyomu hiç bize koca popişlerle göbişlerle dolasmak beğendiğimiizi alamamak yada hala dolapta asılı olanları giyememek

makecimmm banada hazırla o listeden yada nerden hazırlanıyosa bana de bende kendime hazırlayım kısss ondannnnnnn güsel bişiiii

günaydın kızlar.size kardeş takımdan kuçak dolusu sevgiler getirdim.sanırım motive olamıyorsunuz.bence kendinize hedfler koyun.haftalık yada aylık olabilir ve o hedefe inmek için ne gerekiyorsa yapın.yemek yemenin sadece anlık mutluluk verdiğini daha sonkra pişman olduğunuzu unutmayın.çok çok öpüyorum

canlarım günaydınnnn pazardan çamaşır iplerinden aldım katladım bi güsel kullanabileceğim bi duruma getirdim ve bu sabah itibariyle ip atlamaya başladım 200 tane ip atladım Allahdan müstakil bi evde oturuyoruz yoksa apartmandan kovarlar heralde şimdi elimde limonlu sıcak suyum belimde titreşimli bel kemerim sizlee yazıyorum kahvaltı etmek istemiyo canım ama bakalım

kuzum hoşgeldin sefalar geitrdin başladım bakalım hedefler içinnn sevgülüm gelene kadar goca göbekden 4 kilo gidecek bi ay içinde ilk hedefim buuu

gunaydın sıskolar sız hala uyanamadınızmıı uyanın ulenn donun takımınızaa sız gelmesenız o gelmezse ben gelemzsemmm amanın ben ne dıyomm cıvıttım sabah sabahhhh yawww haydın bakımmmmmmmmmmm

bu arada catlayında patlayın une koca bı elma ıle basladımm sız halaa tıkınıyonuzmu yoksaa

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız....bugün giremedim işim vardı yeni bi diyete başladım gürkan kubilayın bakalım deniycem 2 hafta eğer verebilirsem süper valla mesela bugün akşam kaçamak vardı istersen 2 tabak mantı diyodu ben yemedim ama yaptığım yemeklerden yedim ....1 kase soğuk çorba 1 tabak patlıcan kebep az yağlı 2 kaşık pilav ve azıcık ekmek çok olmuş galiba ama öğleni yiyememiştim dışardaydım

slmmmm kardeşş takımmmmm nerelerdesinizzzz haydiii hareketleninnn ama aaaaa oturuyonuz mu sizzzzz haydiii diyet vee sporaaaaaaaaaaaaaaa cumaya ne kaldı dimi yaaaaaaaa haydi kendinize gelinn bakın biz geldik sıra sizdeeeee haydi canlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…