- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.881
Motivasyona geleim artık bencede...
Artık icraata başlamak lazım değil mi Kızlar ??
asl 35 bu senın yavrumm hadı bakımmmmm
canım anlamadım bişey gözükmüyo
canım çok teş. şimdi gördüm acaip heyecanlandım gerçekten dediğin gibi olursa varyaaaa ayyy düşünemiyorum bile nerdeyse 5 senedir 70 in altına inemedim böyle çizelgeyi görmek gerçekten insana umut veriyo.......peki diyetimiz nasıl olacak herkes kendisimi yapıcak canım
olur canım saati uyduktan sonra niye olmasınCanlarım slm..
iki gündür giremedim yine nete hastalıkla uykusuzkukla uğraşıyoruz.Bu arada nolmuş buralada böylee..
Bucakmagduru arkadaşım gitmek yok bi yere. Kendimize gelcez inşallah, işimiz sana yardımcı olmak. Perşemne diyorsanı perşembe yaparız bildirimi.. Ayrıca cuma toparlayamazsan ben sabahları müsait oluyorum yapıveririm hesaplamaları zaten make hep yanımızda..
Birbirimize destek olcaz herşekilde...Herkes çalışıyor işi gücü var tabii. Ama işte gelip buraları boş buluncada canı sıkılıyor insanın onun için haftanın bir günü toplaşmalar yapalım herkesin musait olduğu bir saat hep beraber online sohbet yapalım haftayı değerlendiririz neler yaptığımızı yapamadığımızı konuşur kaynaşırız ne diyonuz? olur derseniz ilk bu hafta bir gün ve saat belirleyelim ...
tamam canım benim için daha iyi perşembe kaça kadar?ben gidersem takımı cekip çevirecek kaptanlık edecek kimse olmıcak çünkü herkesin kendine göre işi var ve ben burdaki akadaslarımı seviyorum ayrılmak istemiyrumm kızlarda cvp yazarsa sevinirim oy birliğine sunuyoruz persembe bildirim yapacak herkes ben ve zemus evet dedik diğerleri bu olaya katılıyolar mı acabaaaa:92::92:
günaydın kızlar.size kardeş takımdan kuçak dolusu sevgiler getirdim.sanırım motive olamıyorsunuz.bence kendinize hedfler koyun.haftalık yada aylık olabilir ve o hedefe inmek için ne gerekiyorsa yapın.yemek yemenin sadece anlık mutluluk verdiğini daha sonkra pişman olduğunuzu unutmayın.çok çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?