Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah(10.00)
Menemen(5 yemek kaşığı)
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 salatalık

Öğlen(14.00)
Ispanakli mücver yulaf kepeginden(4 adet)
1 bardak ayran
Domates söğüş

Ara öğünüm(16.00)
1 küçük nektari
Akşam(18.00)
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

Spor

1 bucuk saat yürüyüş

Su 3litre

Afiyet olsun

Mercimek perşembe günü tercih etme tatlım onun dışında iyi

güzel menü canım inşallah eksiler görülsün herkes mutlu olsun
gayet hafif bir menü.klomen tedavisi nedir canım ?

afiyet olsun canım

Gunaydinlaaarrrr mis gibi bi gün olsunn

Senin enerjime hayranım spor yaptım Can'ım çıktı ya :)

O Ne öyle ya baştan aşağı yanlışlarla dolu a yediğim dediğin o sabah normal ayrıca 2 dilim ekmek var diğerlerni hiç saymıyorum zaten

Çok çok güZel

Haha yerim seni kız inşallah ama akşam ekmek yeme Can'ım bana sorarsan hele perşembe hiç yeme :)

Can'ım çok geçmiş olsun ameliyat iyi geçmiş bak lütfen olumsuz düşünmek yok herşey yoluna giricek

Can'ım güzel menü bilemiyorum eğer öyleyse izine çıkaralım seni yarın inşallah hayırlısıyla olur bu arada
Can'ım güzel ama yeşil mercimek akşam tercih etme tatlım perşembe günü için tartı öncesi

Benim menü:
08:00
1 dil.tb ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
çay
13:00
2 köfte
domates,salatalık
4 kaşık yoğurt
1 dil tb ekmeği
16:00
yeşil çay
1 diş bitter çik(dayanamadım) regl olucam bu dönemde çikolata krizi çok kötüüü
19:00
bezelye yemeği
yağsız salata
yoğurt

3 mil lesllie
jillian 30 days shered 1/10
2 lt su

Ayyy bugün aynı şeyi tekrarlıyorum ama bezelye de akşam uygun değil perşembe günü için biter zaten hiç saymıyorum PErşembe günü olmasın fıstık onun haricinde iyi

Canim bes gun sadece kullanicam biraz arastirdim ilk ayda kilo aldirmiyormus benim zaten 3-4 kilo fazlam kaldi bu ay izne cikmayayim hem kafa dagitiyorum burda ama eger cok etkilerse ben zaten izne cikarim.

Cok guzel canm afiyet olsun

Canim benim hormon degerlerim biraz yuksek cikti bebek tedavisi icin kullanacagim bir ilac.
öyle mi canım inşallah tez zmanda normal değerlerine gelsin hormonların ve bebişler olsun ben de bebek düşünüyorum bakalım hayırlısı..2 ay önce gitmiştim sadece süt hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım geçti.

Afiyet olsun tatlim

Afiyet olsun tatlim bitter cok zarar etmez ama persembe yeme bidaha bence

Guzel canim afiyet olsun. Mercimegi tartı öncesi tercih etmeseydi keşke.

Afiyet olsun canım mercimek perşembe tercih etme yarına şişlik yapabilir.

Canım yanlış hatırlamıyorsam bezelye yi de tartı öncesi tüketmemeye özen göstermemiz gerekiyor. Miktarını yazmamissin. Çikolatayi yarın ödül yapsaydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…