Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O cok onemli degil canim ama sakin stres yapma ben daha uc aydir istiyorum okadar strese girdimki tum duzenim alt ust oldu sen akisina birak rabbim tez zamanda nasip eder insallah.

güzel cnm afiyet olsun.

Haklısın kaptanciim o yüzden kendime yarim kepce ve suyundan koydum azcık mercimek kacmistir.
Canim ya hafta başından beri bende öyleyim nasıl tatlı çekiyor canım. Bende erken saatlerde hurmayi tercih ettim. Ve cok iyi geldi gerçekten. Malum hurma da çok tatlı çikolata isteği kalmıyor.. afiyet olsun canim

sahursuz dayanabildin mi kuzum ben mümkün deil o saate kadar aç kalamam
aksamdan biseyler yiyince dayanoyorum ama yiyemedim zorlandim acikcasi acikmadim ama halsizlestim ve cok usudum.

Bende markete gittim bulamadım bugün.yulaf kepeği vardı aynı şey değil sanırım almadım o yüzden
migroslarad var hemde kucuk kucuk paketler halinde .

Ayyy bugün aynı şeyi tekrarlıyorum ama bezelye de akşam uygun değil perşembe günü için biter zaten hiç saymıyorum PErşembe günü olmasın fıstık onun haricinde iyi
yarın kendime ödül vermiycem bugün hakkımı kullandım ama bundan sonra dikkat edicem cumaları ödülümü vericem kendime.

Afiyet olsun tatlim bitter cok zarar etmez ama persembe yeme bidaha bence
evet o hatayı bi daa yapmam

şişlik yapıyo ölemi hiç o etkisini düşünmemiştim yaklaşık 6 kaşık yedim

O cok onemli degil canim ama sakin stres yapma ben daha uc aydir istiyorum okadar strese girdimki tum duzenim alt ust oldu sen akisina birak rabbim tez zamanda nasip eder insallah.
ya fizyolojik aetkisine bir şekilde müdahale ediliyor ama psikolojik etkisi de önemli tabi stres en başta geliyor zaten.inşallah canım inşallah

karnım şuan o kadar şiş ki anlatamam eminim kilomda da bi değişiklik olmamıştor.sanırım evimizdeki düzeni değiştirmem gerekiyor.

Menün çok güzel canım ama kahvaltı azcık geç olmuş

öyle mii canım ya neden öyle peki mercimek bezelye uygun değil

Çok basit karbonhidrat oranı yüksek bakliyatların o yüzden bezelye sebze kategorisinde olsa da Onunda aynı şekilde karbonhidrat oranı en yüksek sebze

Hey allahım deli suyunu mu içtin hiç yeme onu napcan güzel olmaz Kı

Kızlar yarın tartı günü.bugün spor yapmıyoruz dimi
evet canim ama ben yaptim.

afiyet olsun canim gayet guzel.

masallah gayet guzel canim.

Allahim kuzuya sifa versin masallah ayaga kalkmis korkma gerisi gelir kamilem annelik zor.....

menun guzel canim.tedavin faydali olur insallah.

ayni benimki gibi zayifladin ama daha var devam demi diyip duruyor.

Canim arastirdim yapiyormus ama hemen ilk aydan yaparmi ona emin olamadim ondan sordum.
canim takma kafana hersey herjeste ayni etki yapmaz.

afiyet olsun canim.corbanin icinde mercimek cok olacagini zannetmiyorum.bide ekmek yok tahminim cok etkilemeyebilir.erken tartilmamaya dikkat et.ama kaptanimin uyarilarina dikkat edelim.sporla eritmissindir diyelim canim.

afiyet olsun canim gayet guzel.

canim bitter yerine hurma kuru meyve tercih et derim.

Kızlar ya bugün 4 gün oldu reglim geceli ya hamileysem korkusu beni çok korkutuyor
korkma canim bundan daha guz3l ne olabilir bu hayatta.tahlil yap bizede haber ver kiz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…