- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.141
Ay canım bugun rahatlasın inşallah. Menun guzel her zamanki gibi.kızlar regl sancısından geberiyorumheryerim uyuşmuştu ağrıdan menümü yazamadım.. dün menüm:
8.00 limonlu sıcak su
9.30 2 yaşlanmış tam yumurta,bir parça az yağlı ky peyniri,salatalık,yarım su bardağı süt
14.00 bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
17.00 1 yeşil elma
19.00 1 parça tavuk butu, bir kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı keten tohumu.
3 litre su
4 km yürüyüş
oo çok iyi Toprak cım.ben de bu sabah -300 çıktım çook mutluyum.regl oldugum için şişliklerim yavaştan gitti galiba :)
Vardır bi sebebi canım cumaya gider inşallah. Sema cım bizde dün ikea da ufak oğlanı kısa süreli kaybettik aklıma sen geldin çok korkunç bi durum. Büyük oğlumun Yanındaydı ilerledik onlar önde tabi baktım arkadan yagiz nerde dedim yok eşim bi tarafa oğlum bi tarafa ben bi tarafa kosturduk sonra tahminen ilerledim en son abisiyle olduğu yere bi baktım bi kadına bakıyor kaşlar küçük emrah olmuş ağlamak uzere hala içim bi tuhaf Allah im yasatmasin kimselere.Ben ilk defa artiyim +500
Yinede güzel canimDün cumaya göre -500 dum bugün cumaya göre -200 um sanirim yemeği geç yedigim için oldu. Olsun cumaya çok güzel olucak.
Yani kızlar -200 80.2 yim.
menun herşeyiyle güzel canimkızlar regl sancısından geberiyorumheryerim uyuşmuştu ağrıdan menümü yazamadım.. dün menüm:
8.00 limonlu sıcak su
9.30 2 yaşlanmış tam yumurta,bir parça az yağlı ky peyniri,salatalık,yarım su bardağı süt
17.00 1 yeşil elma
3 litre su
4 km yürüyüş
supersin toprakcimben de bu sabah -300 çıktım çook mutluyum.regl oldugum için şişliklerim yavaştan gitti galiba :)
Cumaya eminim güzel bir eksi gelir canim allahın izniyleBen ilk defa artiyim +500
Allah korusun canim küçük olsa sadaka verinVardır bi sebebi canım cumaya gider inşallah. Sema cım bizde dün ikea da ufak oğlanı kısa süreli kaybettik aklıma sen geldin çok korkunç bi durum. Büyük oğlumun Yanındaydı ilerledik onlar önde tabi baktım arkadan yagiz nerde dedim yok eşim bi tarafa oğlum bi tarafa ben bi tarafa kosturduk sonra tahminen ilerledim en son abisiyle olduğu yere bi baktım bi kadına bakıyor kaşlar küçük emrah olmuş ağlamak uzere hala içim bi tuhaf Allah im yasatmasin kimselere.
Aynen benimde aklımda sadaka vermem lazım.Allah korusun canim küçük olsa sadaka verin
harika canım tebrikler-600 çıktım
Gunaydin kizlar +1100 um malesef,cumaya eksi çıkmak için elimden geleni yapicam,bu gece ateslenmedi çocuk çok sukur
süper tatlım inşallah görürsün 8leri.Herkese Günaydın kilom
Cuma 92.5
Bugün 91.8 cumaya sinirdanda olsa 8 leri gorurmuyum acep kizlar
Hadi ya bilmiyordum salgamin şişlik yapacağını sonradan aklıma geldi salgami 3 bardak icmistim :) kendimi içecege verdim aksama kadarYine güzel canim
afieyt bal seker olsun canim ,şalgam iyi ama şişlik yapar
Çok güzel canim
artidan iyidir,cumaya dusersin nasılsa
Şartlara göre iyi canim
cumaya güzel bi eksi olur inş. cnmBugün kü kilo bildirimim ise sabitim.
Menü güzel cnm o minicik 2 kaşık pilav da olmasaymis çok güzel olurmuşGunaydin hanimlar...
Dunku menum
Sabah10.30
Mantarli omlet
Peynir
Domates salatalik yesillik
Ara 14.00
Kahve yaninda kucuk bitter
Aksam17.30
Firinda tavuk
2 kasik pilav
Yesil salata
Gece tarcinli sut
2 litre su sporr yok avm de gezmeyi saymazsak:)
inşallah canım cumaya kadar gitcek kilolarBugun kilom sabit
Insallah cumaya kadar veririm.annem de ziyarete geldi bu hafta ama yemicemmmm diye geziyorum ortalikta
Olsun cnm eminim seni iyi bi eksi yaparsın :)Gunaydin kizlar malesef +500 ama cumaya eksiye dusmek icin elimden geleni yapicam insallah.
Merak etme cnm tuvalet sorununu halledersen birden gider kilolar.. cumaya güzel olacakBilmiyorum bu hafta kacamakta yapmadım,tuvalete çıkamıyorum ,bide inanilmaz stresliuim stres beni çok etkiliyo ,cumaya düşerim insallah ,artiyla listeyi kötü etkilemek istemem
Sibelcim cumaya hep birlikte güzel eksiler görcez insallahSlm kızlar.yine sabitim.üstelik davul gibi şişim hala regl olmadım
süper canım benim cumaya güzel eskilere çok mutlu olcaz inş.Dün cumaya göre -500 dum bugün cumaya göre -200 um sanirim yemeği geç yedigim için oldu. Olsun cumaya çok güzel olucak.
afiyet olsun canım çok hafif bi menu olmuşkızlar regl sancısından geberiyorumheryerim uyuşmuştu ağrıdan menümü yazamadım.. dün menüm:
8.00 limonlu sıcak su
17.00 1 yeşil elma
3 litre su
4 km yürüyüş
Cumaya daha çok gidecek ve daha çok mutlu olcaksn ins tatlimben de bu sabah -300 çıktım çook mutluyum.regl oldugum için şişliklerim yavaştan gitti galiba :)
Olsun semacim +500 den eksi 1 olur cumaya kadar istersen. Hiç moral bozmaya gerek yok. Cuma eksi gorceksin inş.Ben ilk defa artiyim +500
Çok geçmiş olsun canım.. aminnn Allah kimseye yasatmasinAy canım bugun rahatlasın inşallah. Menun guzel her zamanki gibi.
oo çok iyi Toprak cım.
Vardır bi sebebi canım cumaya gider inşallah. Sema cım bizde dün ikea da ufak oğlanı kısa süreli kaybettik aklıma sen geldin çok korkunç bi durum. Büyük oğlumun Yanındaydı ilerledik onlar önde tabi baktım arkadan yagiz nerde dedim yok eşim bi tarafa oğlum bi tarafa ben bi tarafa kosturduk sonra tahminen ilerledim en son abisiyle olduğu yere bi baktım bi kadına bakıyor kaşlar küçük emrah olmuş ağlamak uzere hala içim bi tuhaf Allah im yasatmasin kimselere.
Geçmiş olsun canım mevsim geçişlerinde çokça yaşanıyor erken önlem almak lazım sanırım. İnşallah çabucak iyileşir ler. +100 den birsey olmaz şalgam dan dir o artı cumaya guzel sonuclar alicaz inşallah.Kızlar sıra bizim çocuklarda sanırım.. dün gece öksürük ve ateşten uyuyamadi kızım. Sabah da oğlan hafif Ateşlendi öksürük çok var. Doktora gittik bugün ve elimizde 2 poşet ilaçla geri döndük. Hastaneler ayni sikayetle gelmis çocuklarla dolmus.
Neyse bende bugün +100 um. sabah biraz erken tartildim ya da dünkü salgamlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Cumaya eksi olcak inaniyorum
Kalorisi az iyi yapmışsın,tartı gününe yakın içmemek gerek,bide süper bağırsak calisyiriyoHadi ya bilmiyordum salgamin şişlik yapacağını sonradan aklıma geldi salgami 3 bardak icmistim :) kendimi içecege verdim aksama kadar
Çok geçmiş olsun canim,kesinlikle salgamdandir,reglde atlattin cumaya güzel bir eksi gelir insalalhKızlar sıra bizim çocuklarda sanırım.. dün gece öksürük ve ateşten uyuyamadi kızım. Sabah da oğlan hafif Ateşlendi öksürük çok var. Doktora gittik bugün ve elimizde 2 poşet ilaçla geri döndük. Hastaneler ayni sikayetle gelmis çocuklarla dolmus.
Neyse bende bugün +100 um. sabah biraz erken tartildim ya da dünkü salgamlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Cumaya eksi olcak inaniyorum
tebrik ederim gayet iyi cumaya daha fazla olur-600 çıktım
oh şükür bir daha birşey olmas inş. cumaya düşersin inşallah hafta sonu kaçamak mı çok oldu..Gunaydin kizlar +1100 um malesef,cumaya eksi çıkmak için elimden geleni yapicam,bu gece ateslenmedi çocuk çok sukur
görürsün inşallahHerkese Günaydın kilom
Cuma 92.5
Bugün 91.8 cumaya sinirdanda olsa 8 leri gorurmuyum acep kizlar
afiyet olsun tatlım.. bende çarşıya çıkınca kendimi spor yapmış gibi hissediyorum sonuçta yürüyorum diyorum :))Gunaydin hanimlar...
Dunku menum
Sabah10.30
Mantarli omlet
Peynir
Domates salatalik yesillik
Ara 14.00
Kahve yaninda kucuk bitter
Aksam17.30
Firinda tavuk
2 kasik pilav
Yesil salata
Gece tarcinli sut
2 litre su sporr yok avm de gezmeyi saymazsak:)
yeme yeme)) yerirsin inş cumayaBugun kilom sabit
Insallah cumaya kadar veririm.annem de ziyarete geldi bu hafta ama yemicemmmm diye geziyorum ortalikta
ne yap et kurtul o kilolardan :))Gunaydin kizlar malesef +500 ama cumaya eksiye dusmek icin elimden geleni yapicam insallah.
benimde inş yarın gelecek şuan kendimi şişirilmiş balon gibi hissediyorumSlm kızlar.yine sabitim.üstelik davul gibi şişim hala regl olmadım
evet geç yemek yemenin çok zararı oluyır malesefDün cumaya göre -500 dum bugün cumaya göre -200 um sanirim yemeği geç yedigim için oldu. Olsun cumaya çok güzel olucak.
oyy o sancılardan az çekmiyorum yarına da benim gelecek bakalım napcamkızlar regl sancısından geberiyorumheryerim uyuşmuştu ağrıdan menümü yazamadım.. dün menüm:
8.00 limonlu sıcak su
17.00 1 yeşil elma
3 litre su
4 km yürüyüş
süper hadi cumaya daha fazla inş.ben de bu sabah -300 çıktım çook mutluyum.regl oldugum için şişliklerim yavaştan gitti galiba :)
cumaya kadar sporla falan düşersin inş - yeBen ilk defa artiyim +500
sanırım havalardan salgın var herhalde burda daduyduğum çocuk hastaymışKızlar sıra bizim çocuklarda sanırım.. dün gece öksürük ve ateşten uyuyamadi kızım. Sabah da oğlan hafif Ateşlendi öksürük çok var. Doktora gittik bugün ve elimizde 2 poşet ilaçla geri döndük. Hastaneler ayni sikayetle gelmis çocuklarla dolmus.
tebrikler200 gram eksik ciktim canlar
afiyet olsun canımSabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
su az olmuş sanki onun dışın da iyiCanlar bugun ki abuk subuk menüm
Sabah 8
Z.yağlı incir
1 bardak limonlu sıcak su
Saat 10
1 kase yoğurt çorbası
Saat 12:30
1yumurta
1 bardak kefir
1 ceviz
Saat 18
1 kase domates çorbası
8 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Su 8 bardak oldu
Spor şimdi yürüyüşe gidiyorum öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?