- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.341
Pehh 300 vermisss
Caniim yaa yorma kendni bencee bosuna cabalarinn
günaydınnnlar bu aradaaaa sizlere güzel haberim var sabah tartıldığımda 63.9 idim :)
Kincimii ask olsuuunnn hic yakistiramadim
Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)
Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
mefkusum bunu söylemiştin bana ben farklı birşey diye irdeledim birazBen önceden bazen perşembe leri yapıyodum
3 öğün yoğurt
Bazen sabah yulaf kepeği koyuyodum akşamda baharatlı
Ay gelinde kemikleriniz isinsin Konya da :)))))Bende ısınamıyorum bugün kış geri geldi
Benim kız kaloriferi yakalım diyor
Dedim ağustosta kalorifermi yakılır
Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)
Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
yok yaa geçen hafta verdiğim 1,5 u hemen unuttun hıhhh
havuz keyfime de karışma gacııı +200 yapmışsın utanmadan konusuyosun ben daha hiç + olmadım utaaann
tebrik kaptaan :)
kinci domdoomlafı gediğine oturtmayı bekleyen kaynana seniii ay koptummm kehlheheheheh
anam anam anaaaammm pattes yapcaktım ben de nasıl tepmiş bu kadar feci depmiş
@seydan94 Şeyda cım Naber bebeğim nasıl gidiyor yeni hayatın alıştın mi? Telefon sapigindan haber varmi?
@seydan94 ben haftaya cuma listeye geri girmek istiyorum canım ya eksiyim zaten sorun yok. Ama söyle bir durum var burda net çok zor çekiyor balkonda sandalye tepesinde yazıyorum. Menu yorumu yapamiyabilirim ayin 30 una kadar ama menü paylaşırım. Şöyle birsey var geçmiş sayfayi açamıyorum net yavaş olduğu için. Ne yapalım ne önerirsin. Liste dışında olunca sorumluluk yok rahat hareket ediyorum eylüle kadar 70 olmam lazım
Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))
Aynısını bana da söylemişlerdi 2014te. Kızımı emzirdiğim için kullanamadım ilaçları.Ardına 2.hamilelik emzirme derken daha kötüleşmiş.İğne yaptı dün dr.Ptesi bakalım ameliyata gerek kalmışmı değerlendirelim dedi. Çok geçmiş olsun sana da.ayşe benim ayak bileğimde spordan zorlamadan kaynaklı iltihaplanma olmuştu dokuda zedelenme falan 3 yıl önce. bana ilaç verdi doktor antibiyotik ve merhem de vermişti sanırım. sonra 1 hafta 10 güne geçti valla geçen gün çok zorladım azcık acıdı yine 3 yıl sonra ama devam etmedi ertesi gğn dinlendirince. seninkide bunun gibi bi şeyse ilaç ve merhemle geçer canım :)
elif ben de şok oldum ayşe yebir toplam gün menüsü için bile gazla ama bir öğünde yiyormuşş şook
kız ayşe bitti o menüler amanin evlerden ırak
İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım bugün geldiğinde görüşürüz :)
Vışş
Elimden geldiği kadar ben burada kalmaya kararlıyım dökülmesin takımımız.. coştum gitti
Boğazın düğüm düğüm oldu iştah kapandı dimi 1000 ip atlama cezasından.Yoksa bu kadar azla duramaz insanyoğurt bile yemedim şuana kadar
sabah 2 yumurta
öğlen 2 bardak ayran
koopp koopp
Kesinlikle katılıyorum.Ben de çabuk parlayan biriyimdir.Ama kötü niyetten değil.Tek sıkıntım haddini aşanı,lafını bilmeden konuşanı kaldıramıyorum.Yine de hallolur herşey. Ağzına sağlık....GRNCLER NOLIYIII YAAAA.BI KAC SAAT YOKTUM NOLIYIIII.bastan soyliyim ne olursa olsun kimse burda birbirine zaman ayirmak zorunda degil.birileri vakit ayrip yorum yapiyorsa menulerimize tesekkur etmek oncelik.fikir sorulunca karsidakinin cevabina tahammul esas.tarzini begenmediysen kibarca usuldan uyar bi adim geri vekil.ben de yaparsam bana da fircayi kayin gencler.olmaz burda boyle biz tek basina zayiflamada iradesiz insanlariz.herkes sartlarini zorlayacak.Zuhal ablanin cok guzel bi uyarisi vardi bana.Allah razi olsun yapmak zorundasin baska secenek yok zayiflamak istiyorsan demisti.hep aklimda.bazen sinirli oluruz vs.ama en ufak bi cumlede birakmak olmaz.benim fikrim bu.birakicam vs gibi muhabbet yaparsam da cekin kulaklarimi lutfennnn
Ara vermek iyi gelir bazen rutine diyecektim ki vazgeçmissin zatenAma ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedimeliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo
Aslında size 10 civarı fazlası olan birini getirmek üzereyim de ikna edemedim. Sıkıya girecek psikolojide değil şu an :) Kendini iyi hissedince gelecek.Belki burayı takip ediyordur şu an.Üyeliği yok ama bi göz atayım dışardan demiştiGüzelim sen daha sık nete girebiliyosun
Yarışmaya katılmak isteyenler topiğini takip et
Kilolu biri geldimi hemen Kap
Bu ara yeni üye karaborsada
Bugün ne güzel Kilolu bi üyeyi kaçırmışız
Hemde takıma yeni Kan lazım
Evde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedm
Tamam gitmiyom hemen kizmayin ayol
Hmmm güzelmiş. Bende deneyim bugün 4te.Mola kahvem olsun :) TeşekkürlerEki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
Hmmm ben sarı kartı almışım demekki dün akşam.Ben menumu yazayim birazdan arkadasm gelir
Sabah10
1haslanmis patates
1bardak yogurt
Ogle 14
1dilim reçelli tb ekmk
1kase tarhana
Aksam17
1kase tarhana
1salatalik
1turk kahvesi icerm birazdan
Su 3 litre
Spor yok beybiler
Bugun cok az yedim karnim hic tok gibi degil gece zor gecicek benim icin belli
Bu arada yokum diye menuleri kontrol etmicem sanmayin 11e kadar tamamlansin 12yi gecerse sari kart veririm heee
Oooo baya baya detoks olmuş senin menün.Afiyet olsunmenüm
sbah 9.30
2 haşlanmış yumurta
ve gün sonuna kadar acıkınca ayran
spor havuzda aerobik + yarım saat kulaçlı yüzme
su 2 lt ama paso ayran içtiğimden aslında daha çok
Orti menü çok güzel. Haftaya da bozma bu düzeni.Gitsin kilolar,gelsin gülücüklerMenü zamanı :) sağlıklı yiyelim güzelleşelim köşesi..
08.45 sabah 1 kase süte 2 yk müsli
10.00 tarcinli sütlü türk kahvesi ( sütlü olduğu için araya aldım)
14.30 öğle 1 tabak haşlama tavuk, 1 etimek
18.00 akşam 1 domates 1 salatalık 5-6 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su(3 olabilir)
50 mekik, 20 sn plank, 40 kollar-bacaklar ziplama , 50 kol hareketi, 50 yan hareketi
reddettiklerim
pastirmali yumurta ve beyaz ekmek (korkarak oturdum masaya ama yaklasmadim bile tavaya)
Şeker lokum biscolata
Karniyarik (yapsan ben bugün yemem dedim yapmadı annem)
Gazoz dondurma..
Evet ben reddettim nefsime rağmen reddettim ısrar çok olmadı ama pastirmada ve gündüz tvde rastgeldigim görele pidesinde aklım kaldı ama atlattım iyiyimakşam menüm salataydi ama pazara gidemedim marketteki sebzelerde istediğim gibi değildi su an tokum belki yarım armut yerim saat geç olmadan.
Bir de yeşilçay ictim
Bu açıdan düşünmemiştim ben. İyi oldu uyardığın.Bende arada yazıyorum ki okuyan motive olsun,o yemediyse bende yemeyebilirim düşüncesiyle kendini tutsun mantığıyla yazıyordum reddettiklerimi.Çok büyük olursa yazıyordum tabi ben. İnsan bazen alkış almak,aferin duymak istiyor böyle konulardaecee canım menün güzel. etimek yerine yoğurt yada salata daha iyi olurdu. spor gayet iyi su da güzel
canım rica etsem reddettiklerin kısmını yazmasan olur mu? hepimiz gün içinde bi sürü şeyi reddediyoruz. bende daha az önce patates salatasını reddettim misal bu sadece bi örnek. sen böyle yazında benim canım çekiyor iyi olmuyor canıminş beni yanlış anlamazsın...
evet tatlış ama olsun yarına eksi çıkarım inş :))
Çok fazla değilde 1-2 tatlı kaşığı düşünmüştüm bende zaten.1 porsiyon kadar değil yani. Ödül günü yapmıcam ben bu cuma Kaptanım.Cumartesi bende diş bulguru daveti var.Kh masası kuruyorum resmen.Kaçamak olursa dengelesin istiyorum.Hatta bugün sıfır kh alacağım inşallahBak ya ödüller öyle büyük olmaın güzelim bir de cuma günü ödül Hakkı'n var sma akşam değil sabah veya öğlen tek ödül Hakkı Kı
Bu hafta eksi çıkmayana ödül Hakkı yok
Kızlar ben boşanıyoruminanılmaz ama öyle
Lastik gibi uzadı konular açıkcası ve böyle bende son noktaya doğru gidiyor bugün ben ne seni üzmek ne de üzülmek için evlendim ama şu an durumumuz bu Dedi
Evliliğin ilk zamanları böyle gerginlikler olabiliyor. Yeni düzen,yeni sorumluluklar,ne kadar tanıdığını düşünsende yeni yeni huylar öğreniyorsun eşinden. Bütün bunlara ek yanlış anlaşılma,hassas olma,dış etkenler de eklenince patlamalar oluyor genelde.Boşanmak hızlı düşünülmüş bi çözüm. İkinizinde gergin olduğu bi an veya bi konu olmuş bence.Güvensizlik yaratabilecek bi durum yaşatmışsın,o da üstüne eklemiş diğer konuları. Düğüne gelmek istermisin sorusu da seni yanımda istiyorum ama kırgınım sana,biraz da senin benimle olup olmak istemediğinden emin değilim hissi yarattı bende. Güzel bi fırsat olabilir konuşmanız,tatlıya bağlamanız için.Uzun yol iyidir gerginliklere.Bilmiyorum güzelim alışkanlığa dönmek istemiyorum falan Dedi
Halsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Erkekler biraz düz mantık konuşurken.Onların kelimelerinden mana çıkarmamayı öğrenmemiz lazım :) Emin ol bu cümleni ona söylesen ne alaka ya diyip gülecektir.Bence eşler arası tartışmanın kaynağı kadınların erkekleri fazla derin sanmaları.Onlar 2 işi bile aynı anda yapamıyorlarki o kadar detaylı bi imada bulunsunGündeme gelmiş sayılmaz aslında ama dediklerinden o çıkıyor biraz bende bilmiyorum inşallah düzelir gerçekten üzülüyorum
Karnemi buldumseng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO
Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )
o zamanda 72iyle başlamışım zaten18 yaş civarıydım o zaman
Teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım annemde eskisi kadar ısrar etmiyor artıkSelamlarr
Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım
Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel
Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş
Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin
Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi
Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin
Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim
Elif izinde ekside olman çok güzel cnm
Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu
Hiç yakışmadı bize
Dedim ya canım daha önce de üniversite de fena saldim ders calisicam diyeDaha öncede sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım.Acika nedir?
Erkekler biraz düz mantık konuşurken.Onların kelimelerinden mana çıkarmamayı öğrenmemiz lazım :) Emin ol bu cümleni ona söylesen ne alaka ya diyip gülecektir.Bence eşler arası tartışmanın kaynağı kadınların erkekleri fazla derin sanmaları.Onlar 2 işi bile aynı anda yapamıyorlarki o kadar detaylı bi imada bulunsun
Hacı sen naptın öyle.Maşallah ne güzelmiş karnen.Sebatlı vermişsin de niye nasıl ne ara aldın bu kadar kiloyu?Detay ver
Ayyy bende öyleyim. Önümdeki tabağa hiç bakmam atar dururum ağzıma.Şeker,çikolata,börek,ekmek ne varsa. Atıştırmayı seviyorum da benimki de kendini bilmezlik resmenAyy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldikkendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattim nasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
Ayyy çok geçmiş olsun.Bulunabildi mi?Eksiklerin var mı?Kizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde usb vardi.oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum
Akşam olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar. yoğurt ayran bişeyler yeseydin keşke.Ben hayatta duramam sabaha kadar.Açken uyuyamayanlardanım benMenum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Öğle yemeyip de akşama yüklenmemen harika olmuş.Benim en büyük sıkıntım bu. Afiyet olsunKızlar bugün diyetisyene gittim 66,6 geldim çok şükür inşallah en kısa zamanda listedeyim. Diyet listesini yarın paylaşırım çünkü eve uğrayıp anneme geldim liste evde kaldı. Hala annemlerdeyiz atamıyorum o yüzden
Menüme gelince
Sabah 10.30 3 incir
Öğle işlerim vardı yemeği unutmuşum
Akşam 20.00 1 kupa domates çorbası
Ara 2 porsiyon meyveli yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik ve 1 saat normal tempo yürüyüş
Maşallah maşallah.Erdemhilal podyumlarda yineMenum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
:))))))))))) Allah nazardan saklasın takımımızı,muhabbetimiziBugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi arasonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee
Başka yokmuş çok şükür.Olsaydı kahrımdan verirdim 3-4 kg bikaç gündeInşallah iğnenin faydası olur cnm
Kaç tane vurulacan
Kullandın mı etkisi oldu mu kokuya?Abla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdim
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.
Geçmiş olsun ins iğneler fayda gösteririyi geceler
Valla bende şoktayım.Halım harita gibiydi yıkamacı denk gelmedi.Idareten uyguladım ama sonuç mükemmel :)mefkusum fena değil iyi gidiyor dikkat ediyorum yediklerime. Haftaya listeye girebilirmiyim ki ekside yim böyle olmuyor kaçırıyor um arada. Sen nasılsın?
kız merve otur oturduğunu yerde dayak isteme kizdirma beni bi yere gitmek yok. Ay başında evımde yim inşallah.
Evet bende duydum kızlar halıları siliyorlar parlaticiyla burda.
Ağrıyı geçirdi de vurduğu yer morardı şişti azıcık zor yürüyorum.Zonkluyor. Sağol canım :)Çok geçmiş olsun tatlım inşallah iyi gelir iğne.
Amiiin.Öyle özledimki ayaklarımın ağrısız haliniReçelli ekmek dışında çok iyi canım bu arada oğluşunun resimlerine bayıldım maşallah
Çok iyi canım
Canım bugün işim çoktu. Kızımı aşıya götürdüm temizlik yaptım diyetisyen falan derken unuttum yemeği yoksa beni bilirsin bomba yerim
Detokstan anlamıyorum ben canım ama az geldi bana
Canım börek dışında güzel olmuş inşallah tartıya etki etmez
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah derdinin dermanı olur bu iğne de birdaha görmezsin ağrı sızı
Cok gecmis olsun borek icin dovcektim seni amahadi hastasin diye bise demiyorum yarin tarti gunu unuttunmu beybisi
Aah canim yaaa cok gecmis olsun yat dinlen tabi
Sağolun kızlar.Davet öncesi hiç iyi olmadı bu ayak sıkıntısı ya hayırlısı artık.Cok gecmiis olsuunn caniim yaa cok uzuldumm
Kelly meyveli çıtır müsli diye bi gevrek var.Bimde satılıyor yakınında varsa.Ben evde hep bulunduruyorum onu.Süte karıştırıp küçük bi kase yedimmi 30 dk kalmadan gidiyor ne var ne yoksa.Bi dene.Hep elinin altında olur belki.Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulucaaaamm karnım tass gibii yapamiyoruuum
Sağol ortağım. Gelmiş kadar oldun yanımaTokluk durumun nasıldı
Nazar duasi okuyak :) hem sana hem takımaçok güldürdün beni gece gece
Bi de temizlik miii bravo valla..
durumunu sende biliyorsun zaten canım menüye yorum yapmak istemiyorum şefkat damarlarım kabardı su an keşke yanında olabilsemde başında beklesem geçmiş olsun
hemen ekran aldımkenarda bulunsun bilgi teşekkürler
Mutfakta spagetti var suan kendimle savasiyorumaciktim keske kurugabcık olsamda herseyi yesem okuz gibi
Oda benim kardeşim oluyor ablabildiğin bi oturusta sıcak tüm ekmek yer yanında bi litre kolayla ama hala zayıf. Suikast duzenlicem ona uyuz ediyor beni
AmiiiinnnnnKızlar bu gece iyiydik inşallah sabah ta costurucaz cook guldurdunuz beni Allahta sizi güldürsun Eki Görüntüle 1869375
Önce kendinin istekli olması lazım cnm yoksa kalıcı olmazAslında size 10 civarı fazlası olan birini getirmek üzereyim de ikna edemedim. Sıkıya girecek psikolojide değil şu an :) Kendini iyi hissedince gelecek.Belki burayı takip ediyordur şu an.Üyeliği yok ama bi göz atayım dışardan demişti
Zaten hergün bisürü cıssı reddediyoruz hepimizaçıdan düşünmemiştim ben. İyi oldu uyardığın.Bende arada yazıyorum ki okuyan motive olsun,o yemediyse bende yemeyebilirim düşüncesiyle kendini tutsun mantığıyla yazıyordum reddettiklerimi.Çok büyük olursa yazıyordum tabi ben. İnsan bazen alkış almak,aferin duymak istiyor
Acı sos oluyor ya cnm salçalı biberliDaha öncede sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım.Acika nedir?
Valla takır takır bütün kıkırdakta hissettim iğneyi,ilacın yakması da cabası. Bunu sabah akşam 10 tane falan yazmıcaksınız dimi demişim dra :) Yok canım daha neler dedi.Bu işe yaramazsa ameliyat dedi sonra da.Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi oldu şimdi bu drun dediğiOff canım ya Allah yardımcın olsun benimde omuzdan tendon intihaplanmasi var elımden de iki kez tendon kılıfı tümörü alırdım ağrısı Yaman ayak kimbilir nasıldır geçsin hemen inşallah.
Bende özledim tatlım.
haftaya o zaman insallah. eksiyim canım tabisi
Guzel güzel pohpohluyor beni altından birsey çıkmazsa)
Havaya bak havaya.Bizde burda yatağa işemiş pozisyonunda terleyelim sabaha kadar.Dondum kızlar ben yatıyore yün yorgani çekim kafaya anca isinirim :))))) muckkķk
Ay ben şu yulaf kepeğiyle barışamadım bi.Damağıma dilime sıvanıyor sanki.Kuscak gibi oluyorum.Yogurtladım olmadı olmadı olmadıBen önceden bazen perşembe leri yapıyodum
3 öğün yoğurt
Bazen sabah yulaf kepeği koyuyodum akşamda baharatlı
Gunaydiiinn eksileri goruncee nasil mutlu oluyooruzz. Keske bnde eksi gorseeemntebril ederim caniim
Sağolun kızlarTebrik ederiim :)
Maşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallahAyy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65
Günaydın. Az olsun - oolsun yeterkisemplice_signora ve @burcugncy
ballikayfe canlar masallah size.hayde gitsin yaglar gelsin eksiler.gunaydin hepinize.ben de adetin 4.gunundeyim eksi 200.az ama bana yeter.
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.9
Fark -0.2
Yuzde % 0.23
Mesaj +40.
Günaydın cancanGunaydinn kızlar :)
Teşekkürler kaptanTebrikler canım maşallah
Güzelim ilk Bi kaç hafta daha iyi verebilirsin dikkat edersen genelde diyetin ilk haftaları daha çok gider bilirsin aende ama Tabiki güzel tebrikler canım
Az ama eksi olsun yine de tebrikler canım
Okudum canım bugün.Koşturmadan oturamıyordum geçmişin başına 2 gündür.inanmıyoruuum tüm geçmişi okuyum alıntıladım tel beni siteden attı hepsi gitti hepsiii
@burnfat55 fatmaa canım kilo almamak için benim tavsiyem ideal kiloya gelincede burda kalmak ve kendini salıp zayıfım diye herşeyi yememek ve hatta sporu bırakmamak. ve mutlaka fazla yenilen gün sonrası pro günü ya da benzeri yapmak yoksa benim gibi git gitde şişiliyor
semplice_signora ayşe canım niye iğne vurmuş ya geçmişte seni etiketleyip yazmıştım benim durumumu gözünden mi kaçtı. benimde ayak bileğimin iç tarafı yeşil olmustu şişti ağrıyordu zonk zonk basamıyordum. spor ayakkabısız evde spor yapıyordum cok yüklenmişim iltahap olmuş tendom ilt. sanırım. dr bana antibiyotik vs hap ve krem verdi 10 güne geçti canım.
Sağol şekerimkızlaar tebrik ederim kuzulaar :)
Regl haftası bende sınırda oluyorum hep.Ya alıyorum ya az veriyorum.Haftaya daha iyi olur açığı kapatırsınKizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
Kesin olurdun.Benim 800 gr farkediyor kabızlıkta. Ay ben ne çok .çıyormuşum.Yazınca farkettimWc ye cikabilseydm bu sabah eksi bile olurdm ben
Bu hafta takım regl takımı olmuş gibi Geçmiş olsun.Hurma tut yanında tatlı krizineRegl olmak üzereyim daha bir şey yok. Ağrılar iyice ilerledi. Ve bugün yine kendimi suya vuruyorum hemde bir şey yemeden içmeden öyle bir halsizlik var ki kahvaltı edemedim. Annem biber dolması dolduruyor o olana kadar anca kendime gelirim. İçi bulgur pirinç karışık yanına bol biber koyar yogurtla yerim hazır cuma günü.. akşam yine hafif yemeyi dusunuyorum bu hafta daha iyi veri cem inşallah. Sabah sabah 20 yan hareketi yaptımbugün bacaklarim agridigindan yürümeyi düşünüyorum bakalım bugün bir süre yazamayacagim kızlar haberiniz olsun
İlk başladığımda 2,6 vermiştim. Çok güzel motive olmuştu bana. Bu da harika ama.Haftalardır 500gr dan 10 gr fazla veremiyordum.Gunaydin canim iyi bir baslangic olmus supersin
Harika .TebirklerEvettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey
Az ama - ya ona bak.kilo bildirimim
geçen hafta 68,3
bu hafta 68
fark -300
yüzdesi %0,44
mesaj +60
Haftaya daha iyi olur inşallah.Tebrikler.Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
Kız sende mi konyadasın?mefkusum bunu söylemiştin bana ben farklı birşey diye irdeledim biraz
Ay gelinde kemikleriniz isinsin Konya da :)))))
Teşekkürler :) 27 temmuz benim buraya katılım tarihim.Bu hafta bitiyor deneme sürem.İnşallah girerim listeye.Yedek oyuncu gibi kale arkasında beklemek de bi tık kötü :)Selamlarr
Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım
Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel
Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş
Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin
Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi
Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin
Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim
Elif izinde ekside olman çok güzel cnm
Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu
Hiç yakışmadı bize
Ay pardon.Atlamışım ben onu. Neyse verirsin yine.Bi kere yapan tekrar yapabilir.O kapasite var sende :)Teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım annemde eskisi kadar ısrar etmiyor artıkinşallah takımca toparlanacağız
Dedim ya canım daha önce de üniversite de fena saldim ders calisicam diye
Benim deneme sürem bitti bugün.27 temmuzdu katılım tarihim.Kizlar gecmisi okuyamiyorym harman yapiyorz bu hafta kim listeye giriyodu
Evet.Bende yaptığınız kaçamaklar benim motivemi düşürüyor dikkat edin lütfen biraz diye uyarı alınca arkadaşlardan topladım kendimi. Kimsenin hakkına girmeye hakkım yok.Takımın motivesini de ortalamasını da düşürmemek adına çabalıyorum.Bir de sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum elbet. :)Önce kendinin istekli olması lazım cnm yoksa kalıcı olmaz
Zaten hergün bisürü cıssı reddediyoruz hepimiz
evde haliyle hamurşi tatlı sık sık yapılıyor
Ama bi davete doğumgününe vs.gidince kaçamak yapmamak daha zor
O yüzden bence davetlere gidince tek tek yazmasakta özet geçebiliriz
Çünkü yemeyip geldiği zaman insan kendiyle gurur duyuyor Tabiki Bunuda arkadaşlarıyla paylaşmak istiyor
Hem bi başkası içinde pozitif örnek oluyor
O yememiş bende yemeden durabilirim diye
Bi doğum gününe gittiğimde Masada ben diyim 10 sen de 20 çeşit cıss vardı
Bende evden götürdüğüm tavuklu salatayı yemiştim
Hatta buraya masanın resmini koymuştum
Ordan galip gelmek benim için çok önemliydi
Acı sos oluyor ya cnm salçalı biberli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?