Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pehh 300 vermisss

Caniim yaa yorma kendni bencee bosuna cabalarinn

yok yaa geçen hafta verdiğim 1,5 u hemen unuttun hıhhh
havuz keyfime de karışma gacııı +200 yapmışsın utanmadan konusuyosun ben daha hiç + olmadım utaaann

günaydınnnlar bu aradaaaa sizlere güzel haberim var sabah tartıldığımda 63.9 idim :)

tebrik kaptaan :)

Kincimii ask olsuuunnn hic yakistiramadim

kinci domdoom lafı gediğine oturtmayı bekleyen kaynana seniii ay koptummm kehlheheheheh

Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)

anam anam anaaaammm pattes yapcaktım ben de nasıl tepmiş bu kadar feci depmiş

Ben önceden bazen perşembe leri yapıyodum
3 öğün yoğurt
Bazen sabah yulaf kepeği koyuyodum akşamda baharatlı
mefkusum bunu söylemiştin bana ben farklı birşey diye irdeledim biraz

Bende ısınamıyorum bugün kış geri geldi
Benim kız kaloriferi yakalım diyor
Dedim ağustosta kalorifermi yakılır
Ay gelinde kemikleriniz isinsin Konya da :)))))

@seydan94 ben haftaya cuma listeye geri girmek istiyorum canım ya eksiyim zaten sorun yok. Ama söyle bir durum var burda net çok zor çekiyor balkonda sandalye tepesinde yazıyorum. Menu yorumu yapamiyabilirim ayin 30 una kadar ama menü paylaşırım. Şöyle birsey var geçmiş sayfayi açamıyorum net yavaş olduğu için. Ne yapalım ne önerirsin. Liste dışında olunca sorumluluk yok rahat hareket ediyorum eylüle kadar 70 olmam lazım

Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)

hadi be bundan çok tırsıyordum işte

Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300

güzel canım tebrikler kaçla izne ayrılmıştın

sağol canımmm hedef 58 inşallahhhh
@seydan94 Şeyda cım Naber bebeğim nasıl gidiyor yeni hayatın alıştın mi? Telefon sapigindan haber varmi?

yok canım daha aramadı pek aramız iyi değil kuzum anşatırım sonra sana

tamam gğzelim 30 una kadar zaten 10 gün kadar olucak idare ederim ben onu ama eksi olmak şartıyla listeye haftaya girersin

***9.TAKIM 478.ETAP***

Zamannn35(78/78//%) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
KumraL_KrakeR(72.5/71.2/1.3/%1.79)
erdemhilal(72.2/72.8/+0.6/-0.83)
Alinin_Annesi(74.6/74.8/+0.2/%-0.27)
Buseb(68.3/68/0.3/%0.44)

9.takım genel ortalama %0.226

Selamlarr

Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım

Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel

Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş

Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin

Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi

Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin

Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim

Elif izinde ekside olman çok güzel cnm

Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu

Hiç yakışmadı bize

Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))
Utanç verici ama gerçek
Aynısını bana da söylemişlerdi 2014te. Kızımı emzirdiğim için kullanamadım ilaçları.Ardına 2.hamilelik emzirme derken daha kötüleşmiş.İğne yaptı dün dr.Ptesi bakalım ameliyata gerek kalmışmı değerlendirelim dedi. Çok geçmiş olsun sana da.
elif ben de şok oldum ayşe ye bir toplam gün menüsü için bile gazla ama bir öğünde yiyormuşş şook
Ne günlerdi
kız ayşe bitti o menüler amanin evlerden ırak
Başka adı yok o ve onun gibi diğer menülerimin ve tabi eski menülerimin :)
İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım bugün geldiğinde görüşürüz :)

Vışş

Elimden geldiği kadar ben burada kalmaya kararlıyım dökülmesin takımımız.. coştum gitti

yoğurt bile yemedim şuana kadar

sabah 2 yumurta
öğlen 2 bardak ayran

koopp koopp
Boğazın düğüm düğüm oldu iştah kapandı dimi 1000 ip atlama cezasından.Yoksa bu kadar azla duramaz insan
Kesinlikle katılıyorum.Ben de çabuk parlayan biriyimdir.Ama kötü niyetten değil.Tek sıkıntım haddini aşanı,lafını bilmeden konuşanı kaldıramıyorum.Yine de hallolur herşey. Ağzına sağlık....

Ara vermek iyi gelir bazen rutine diyecektim ki vazgeçmissin zaten
Aslında size 10 civarı fazlası olan birini getirmek üzereyim de ikna edemedim. Sıkıya girecek psikolojide değil şu an :) Kendini iyi hissedince gelecek.Belki burayı takip ediyordur şu an.Üyeliği yok ama bi göz atayım dışardan demişti

Evde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedm
Tamam gitmiyom hemen kizmayin ayol
Gitme gitme
Eki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
Hmmm güzelmiş. Bende deneyim bugün 4te.Mola kahvem olsun :) Teşekkürler

Hmmm ben sarı kartı almışım demekki dün akşam. 2 çocukla yemeğe çıkmak savaşa hazırlanmak gibi. Biri diş çıkarıyorken sürekli ishalken,diğeri 2 yaş sendromu ile boğuşurken daha da zormuş.Sakin olsaydım masada yazardım menümü ama napalım.Boynumuz kıldan ince kurallara
menüm

sbah 9.30
2 haşlanmış yumurta

ve gün sonuna kadar acıkınca ayran

spor havuzda aerobik + yarım saat kulaçlı yüzme

su 2 lt ama paso ayran içtiğimden aslında daha çok
Oooo baya baya detoks olmuş senin menün.Afiyet olsun
Orti menü çok güzel. Haftaya da bozma bu düzeni.Gitsin kilolar,gelsin gülücükler
Bu açıdan düşünmemiştim ben. İyi oldu uyardığın.Bende arada yazıyorum ki okuyan motive olsun,o yemediyse bende yemeyebilirim düşüncesiyle kendini tutsun mantığıyla yazıyordum reddettiklerimi.Çok büyük olursa yazıyordum tabi ben. İnsan bazen alkış almak,aferin duymak istiyor böyle konularda Ama yazmam bi daha senin için.
Bak ya ödüller öyle büyük olmaın güzelim bir de cuma günü ödül Hakkı'n var sma akşam değil sabah veya öğlen tek ödül Hakkı Kı
Bu hafta eksi çıkmayana ödül Hakkı yok
Çok fazla değilde 1-2 tatlı kaşığı düşünmüştüm bende zaten.1 porsiyon kadar değil yani. Ödül günü yapmıcam ben bu cuma Kaptanım.Cumartesi bende diş bulguru daveti var.Kh masası kuruyorum resmen.Kaçamak olursa dengelesin istiyorum.Hatta bugün sıfır kh alacağım inşallah
Kızlar ben boşanıyorum inanılmaz ama öyle

Lastik gibi uzadı konular açıkcası ve böyle bende son noktaya doğru gidiyor bugün ben ne seni üzmek ne de üzülmek için evlendim ama şu an durumumuz bu Dedi

Bilmiyorum güzelim alışkanlığa dönmek istemiyorum falan Dedi
Evliliğin ilk zamanları böyle gerginlikler olabiliyor. Yeni düzen,yeni sorumluluklar,ne kadar tanıdığını düşünsende yeni yeni huylar öğreniyorsun eşinden. Bütün bunlara ek yanlış anlaşılma,hassas olma,dış etkenler de eklenince patlamalar oluyor genelde.Boşanmak hızlı düşünülmüş bi çözüm. İkinizinde gergin olduğu bi an veya bi konu olmuş bence.Güvensizlik yaratabilecek bi durum yaşatmışsın,o da üstüne eklemiş diğer konuları. Düğüne gelmek istermisin sorusu da seni yanımda istiyorum ama kırgınım sana,biraz da senin benimle olup olmak istemediğinden emin değilim hissi yarattı bende. Güzel bi fırsat olabilir konuşmanız,tatlıya bağlamanız için.Uzun yol iyidir gerginliklere.
Umarım kırıcı bişey yazmamışımdır. Çok uzun zamandır evli değilim 6 yıl oldu daha ama bende kendimce deneyimler edindim, gözlemler yaptım diyeyim. İnşallah tatlıya bağlanır kısa sürede

Halsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre

Spor yok malesef

Daha öncede sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım.Acika nedir?
Gündeme gelmiş sayılmaz aslında ama dediklerinden o çıkıyor biraz bende bilmiyorum inşallah düzelir gerçekten üzülüyorum
Erkekler biraz düz mantık konuşurken.Onların kelimelerinden mana çıkarmamayı öğrenmemiz lazım :) Emin ol bu cümleni ona söylesen ne alaka ya diyip gülecektir.Bence eşler arası tartışmanın kaynağı kadınların erkekleri fazla derin sanmaları.Onlar 2 işi bile aynı anda yapamıyorlarki o kadar detaylı bi imada bulunsun
Karnemi buldum seng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Hacı sen naptın öyle.Maşallah ne güzelmiş karnen.Sebatlı vermişsin de niye nasıl ne ara aldın bu kadar kiloyu?Detay ver

Teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım annemde eskisi kadar ısrar etmiyor artık inşallah takımca toparlanacağız
Dedim ya canım daha önce de üniversite de fena saldim ders calisicam diye

Ayy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldik kendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattimnasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
Ayyy bende öyleyim. Önümdeki tabağa hiç bakmam atar dururum ağzıma.Şeker,çikolata,börek,ekmek ne varsa. Atıştırmayı seviyorum da benimki de kendini bilmezlik resmen
Ayyy çok geçmiş olsun.Bulunabildi mi?Eksiklerin var mı?
Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Akşam olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar. yoğurt ayran bişeyler yeseydin keşke.Ben hayatta duramam sabaha kadar.Açken uyuyamayanlardanım ben
Öğle yemeyip de akşama yüklenmemen harika olmuş.Benim en büyük sıkıntım bu. Afiyet olsun
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Maşallah maşallah.Erdemhilal podyumlarda yine
Bugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi ara sonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee
:))))))))))) Allah nazardan saklasın takımımızı,muhabbetimizi
Teşekkürler menü yorumun için.
Inşallah iğnenin faydası olur cnm
Kaç tane vurulacan
Başka yokmuş çok şükür.Olsaydı kahrımdan verirdim 3-4 kg bikaç günde
Abla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdim
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.
Geçmiş olsun ins iğneler fayda gösterir iyi geceler
Kullandın mı etkisi oldu mu kokuya?
Valla bende şoktayım.Halım harita gibiydi yıkamacı denk gelmedi.Idareten uyguladım ama sonuç mükemmel :)

Çok geçmiş olsun tatlım inşallah iyi gelir iğne.
Ağrıyı geçirdi de vurduğu yer morardı şişti azıcık zor yürüyorum.Zonkluyor. Sağol canım :)

Amiiin.Öyle özledimki ayaklarımın ağrısız halini
Cok gecmis olsun borek icin dovcektim seni ama hadi hastasin diye bise demiyorum yarin tarti gunu unuttunmu beybisi
Dövme dövme Unutmadım da gözü körolasıca manyak koktu.Valla 2 lokmacıktı.Zaten tartıyı etkilememiş

Aah canim yaaa cok gecmis olsun yat dinlen tabi
Cok gecmiis olsuunn caniim yaa cok uzuldumm
Sağolun kızlar.Davet öncesi hiç iyi olmadı bu ayak sıkıntısı ya hayırlısı artık.
Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulucaaaamm karnım tass gibii yapamiyoruuum
Kelly meyveli çıtır müsli diye bi gevrek var.Bimde satılıyor yakınında varsa.Ben evde hep bulunduruyorum onu.Süte karıştırıp küçük bi kase yedimmi 30 dk kalmadan gidiyor ne var ne yoksa.Bi dene.Hep elinin altında olur belki.
Sağol ortağım. Gelmiş kadar oldun yanıma
Mutfakta spagetti var suan kendimle savasiyorum aciktim keske kurugabcık olsamda herseyi yesem okuz gibi
Kurugabcık ne ki

Oda benim kardeşim oluyor abla bildiğin bi oturusta sıcak tüm ekmek yer yanında bi litre kolayla ama hala zayıf. Suikast duzenlicem ona uyuz ediyor beni
Bende de var öyle 2 arkadaş.Hemde en yakın 2 arkadaşım.İkisi de normal kilosudan 10-15 kg az.Çıbık krakerler diyorum bende onlara.Beni kızdırdıklarında inşallah +10 kgnuz olur da kapımda miyavlarsınız nasıl zayıflıcaz diye diyorum inşallahhhhh diyor zilliler.
Kızlar bu gece iyiydik inşallah sabah ta costurucaz cook guldurdunuz beni Allahta sizi güldürsun Eki Görüntüle 1869375
Amiiiinnnnn

Önce kendinin istekli olması lazım cnm yoksa kalıcı olmaz

Zaten hergün bisürü cıssı reddediyoruz hepimiz
evde haliyle hamurşi tatlı sık sık yapılıyor
Ama bi davete doğumgününe vs.gidince kaçamak yapmamak daha zor
O yüzden bence davetlere gidince tek tek yazmasakta özet geçebiliriz
Çünkü yemeyip geldiği zaman insan kendiyle gurur duyuyor Tabiki Bunuda arkadaşlarıyla paylaşmak istiyor
Hem bi başkası içinde pozitif örnek oluyor
O yememiş bende yemeden durabilirim diye
Bi doğum gününe gittiğimde Masada ben diyim 10 sen de 20 çeşit cıss vardı
Bende evden götürdüğüm tavuklu salatayı yemiştim
Hatta buraya masanın resmini koymuştum
Ordan galip gelmek benim için çok önemliydi
Daha öncede sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım.Acika nedir?
Acı sos oluyor ya cnm salçalı biberli

Valla takır takır bütün kıkırdakta hissettim iğneyi,ilacın yakması da cabası. Bunu sabah akşam 10 tane falan yazmıcaksınız dimi demişim dra :) Yok canım daha neler dedi.Bu işe yaramazsa ameliyat dedi sonra da.Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi oldu şimdi bu drun dediği
Dondum kızlar ben yatıyore yün yorgani çekim kafaya anca isinirim :))))) muckkķk
Havaya bak havaya.Bizde burda yatağa işemiş pozisyonunda terleyelim sabaha kadar.
Ben önceden bazen perşembe leri yapıyodum
3 öğün yoğurt
Bazen sabah yulaf kepeği koyuyodum akşamda baharatlı
Ay ben şu yulaf kepeğiyle barışamadım bi.Damağıma dilime sıvanıyor sanki.Kuscak gibi oluyorum.Yogurtladım olmadı olmadı olmadı
Gunaydiiinn eksileri goruncee nasil mutlu oluyooruzz. Keske bnde eksi gorseeemn tebril ederim caniim

Tebrik ederiim :)
Sağolun kızlar
Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65
Maşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallah
Günaydın. Az olsun - oolsun yeterki
Gunaydinn kızlar :)
Günaydın cancan
Teşekkürler kaptan
haahahaaa günaydııın. 1000 ip falan atlamıyorum Mefkurem hahahah

Okudum canım bugün.Koşturmadan oturamıyordum geçmişin başına 2 gündür.
kızlaar tebrik ederim kuzulaar :)
Sağol şekerim
Kizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
Regl haftası bende sınırda oluyorum hep.Ya alıyorum ya az veriyorum.Haftaya daha iyi olur açığı kapatırsın
Wc ye cikabilseydm bu sabah eksi bile olurdm ben
Kesin olurdun.Benim 800 gr farkediyor kabızlıkta. Ay ben ne çok .çıyormuşum.Yazınca farkettim
Bu hafta takım regl takımı olmuş gibi Geçmiş olsun.Hurma tut yanında tatlı krizine
Gunaydin canim iyi bir baslangic olmus supersin
İlk başladığımda 2,6 vermiştim. Çok güzel motive olmuştu bana. Bu da harika ama.Haftalardır 500gr dan 10 gr fazla veremiyordum.
Evettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey
Harika .Tebirkler
kilo bildirimim
geçen hafta 68,3
bu hafta 68
fark -300
yüzdesi %0,44
mesaj +60
Az ama - ya ona bak. Tebrikler

Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
Haftaya daha iyi olur inşallah.Tebrikler.
mefkusum bunu söylemiştin bana ben farklı birşey diye irdeledim biraz

Ay gelinde kemikleriniz isinsin Konya da :)))))
Kız sende mi konyadasın?

Teşekkürler :) 27 temmuz benim buraya katılım tarihim.Bu hafta bitiyor deneme sürem.İnşallah girerim listeye.Yedek oyuncu gibi kale arkasında beklemek de bi tık kötü :)
Teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım annemde eskisi kadar ısrar etmiyor artık inşallah takımca toparlanacağız

Dedim ya canım daha önce de üniversite de fena saldim ders calisicam diye
Ay pardon.Atlamışım ben onu. Neyse verirsin yine.Bi kere yapan tekrar yapabilir.O kapasite var sende :)
Kizlar gecmisi okuyamiyorym harman yapiyorz bu hafta kim listeye giriyodu
Benim deneme sürem bitti bugün.27 temmuzdu katılım tarihim.
Evet.Bende yaptığınız kaçamaklar benim motivemi düşürüyor dikkat edin lütfen biraz diye uyarı alınca arkadaşlardan topladım kendimi. Kimsenin hakkına girmeye hakkım yok.Takımın motivesini de ortalamasını da düşürmemek adına çabalıyorum.Bir de sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum elbet. :)
Benim evde de yarın öyle bi masa olacak.Atıştırmalık,şeker vs hariç 8 çeşit şu an.Hepsi de kh ağırlıklı. İnşallah bende çıkarım sağsalim o masadan.
2 hafta önce akşam saç böreği masasında oturdum 2 saat.Ve tek lokma almadım.Cacıkla kalktım.Hemde 4 kişinin sağlam ısrarıyla direndim. Öyle mutlu oldumki anlatamam. Hemen yazdım buraya. 35 yaşında olsa da insan takdir tebrik bekliyor böyle konularda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…