- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.361
sağ ol canım ayy canım dondurma çekti şimdik neyse haftaya bende güzel bir dondurma kaçamağı yapıyımoo hadi bakalım tamam tatlış sporuna kuvvett :)) ben de dondurma patlatıcam ödül. burda bi maraş dondurmacısı var oof diyorumm böyle bi şey yok
Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)
33 sayfa var daha.Oyhhh bi yandan öğle yemeğimi tırtıklıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Çenesi büzüşesicelerden misiniz kızım siz? Ne çok konuşmuşsunuz maşallah
***9.TAKIM 478.ETAP***
Zamannn35(78/78//%) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
KumraL_KrakeR(72.5/71.2/1.3/%1.79)
erdemhilal(72.2/72.8/+0.6/-0.83)
Alinin_Annesi(74.6/74.8/+0.2/%-0.27)
Buseb(68.3/68/0.3/%0.44)
9.takım genel ortalama %0.226
Utanç verici ama gerçek
Aynısını bana da söylemişlerdi 2014te. Kızımı emzirdiğim için kullanamadım ilaçları.Ardına 2.hamilelik emzirme derken daha kötüleşmiş.İğne yaptı dün dr.Ptesi bakalım ameliyata gerek kalmışmı değerlendirelim dedi. Çok geçmiş olsun sana da.
Boğazın düğüm düğüm oldu iştah kapandı dimi 1000 ip atlama cezasından.Yoksa bu kadar azla duramaz insan
Hmmm güzelmiş. Bende deneyim bugün 4te.Mola kahvem olsun :) Teşekkürler
Orti menü çok güzel. Haftaya da bozma bu düzeni.Gitsin kilolar,gelsin gülücükler
ben bile bile yiyordum diyebilirim rahatçaAyyy bende öyleyim. Önümdeki tabağa hiç bakmam atar dururum ağzıma.Şeker,çikolata,börek,ekmek ne varsa. Atıştırmayı seviyorum da benimki de kendini bilmezlik resmen
Unutmadım da gözü körolasıca manyak koktu.Valla 2 lokmacıktı.Zaten tartıyı etkilememiş
Kelly meyveli çıtır müsli diye bi gevrek var.Bimde satılıyor yakınında varsa.Ben evde hep bulunduruyorum onu.Süte karıştırıp küçük bi kase yedimmi 30 dk kalmadan gidiyor ne var ne yoksa.Bi dene.Hep elinin altında olur belki.
Sağol ortağım. Gelmiş kadar oldun yanıma
ağlanma ağlanmaAnam daha 10 sayfa var.Bayılcam valla. Dırdırcılar sizi.
inşallah canım :) ayy kız ben hurmayı almayı unuttum yaaMaşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallah
Bu hafta takım regl takımı olmuş gibi Geçmiş olsun.Hurma tut yanında tatlı krizine
inşallah canım bunun için çabalıyoruz :)Ay pardon.Atlamışım ben onu. Neyse verirsin yine.Bi kere yapan tekrar yapabilir.O kapasite var sende :)
Eminim yarında güzel haberlerle geleceksin fıstıkEvet.Bende yaptığınız kaçamaklar benim motivemi düşürüyor dikkat edin lütfen biraz diye uyarı alınca arkadaşlardan topladım kendimi. Kimsenin hakkına girmeye hakkım yok.Takımın motivesini de ortalamasını da düşürmemek adına çabalıyorum.Bir de sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum elbet. :)
Benim evde de yarın öyle bi masa olacak.Atıştırmalık,şeker vs hariç 8 çeşit şu an.Hepsi de kh ağırlıklı. İnşallah bende çıkarım sağsalim o masadan.
2 hafta önce akşam saç böreği masasında oturdum 2 saat.Ve tek lokma almadım.Cacıkla kalktım.Hemde 4 kişinin sağlam ısrarıyla direndim. Öyle mutlu oldumki anlatamam. Hemen yazdım buraya.
Sagol canim bende gelsin 6lar dicektim yanlis yazmisimabooooowwwwww maşallah kız sanaaaaa haftaya da aynı olsunnn
6 ları görelim
Tamam haftaya cuma listedeyiiiiimmmmmhadi be bundan çok tırsıyordum işte
güzel canım tebrikler kaçla izne ayrılmıştın
sağol canımmm hedef 58inşallahhhh
yok canım daha aramadı pek aramız iyi değil kuzum anşatırım sonra sana
tamam gğzelim 30 una kadar zaten 10 gün kadar olucak idare ederim ben onu ama eksi olmak şartıyla listeye haftaya girersin
Sağol mefkusum.Selamlarr
Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım
Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel
Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş
Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin
Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi
Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin
Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim
Elif izinde ekside olman çok güzel cnm
Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu
Hiç yakışmadı bize
senin için üşümeyi planlıyorum bugünValla takır takır bütün kıkırdakta hissettim iğneyi,ilacın yakması da cabası. Bunu sabah akşam 10 tane falan yazmıcaksınız dimi demişim dra :) Yok canım daha neler dedi.Bu işe yaramazsa ameliyat dedi sonra da.Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi oldu şimdi bu drun dediği
Havaya bak havaya.Bizde burda yatağa işemiş pozisyonunda terleyelim sabaha kadar.
Ay ben şu yulaf kepeğiyle barışamadım bi.Damağıma dilime sıvanıyor sanki.Kuscak gibi oluyorum.Yogurtladım olmadı olmadı olmadı
Sağolun kızlar
Maşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallah
Günaydın. Az olsun - oolsun yeterki
Günaydın cancan
Teşekkürler kaptan
Okudum canım bugün.Koşturmadan oturamıyordum geçmişin başına 2 gündür.
Sağol şekerim
Regl haftası bende sınırda oluyorum hep.Ya alıyorum ya az veriyorum.Haftaya daha iyi olur açığı kapatırsın
Kesin olurdun.Benim 800 gr farkediyor kabızlıkta. Ay ben ne çok .çıyormuşum.Yazınca farkettim
Bu hafta takım regl takımı olmuş gibi Geçmiş olsun.Hurma tut yanında tatlı krizine
İlk başladığımda 2,6 vermiştim. Çok güzel motive olmuştu bana. Bu da harika ama.Haftalardır 500gr dan 10 gr fazla veremiyordum.
Harika .Tebirkler
Az ama - ya ona bak.Tebrikler
Yok g.hane deyim. Mefkusum konya li.
Haftaya daha iyi olur inşallah.Tebrikler.
Kız sende mi konyadasın?
Teşekkürler :) 27 temmuz benim buraya katılım tarihim.Bu hafta bitiyor deneme sürem.İnşallah girerim listeye.Yedek oyuncu gibi kale arkasında beklemek de bi tık kötü :)
Ay pardon.Atlamışım ben onu. Neyse verirsin yine.Bi kere yapan tekrar yapabilir.O kapasite var sende :)
Benim deneme sürem bitti bugün.27 temmuzdu katılım tarihim.
Evet.Bende yaptığınız kaçamaklar benim motivemi düşürüyor dikkat edin lütfen biraz diye uyarı alınca arkadaşlardan topladım kendimi. Kimsenin hakkına girmeye hakkım yok.Takımın motivesini de ortalamasını da düşürmemek adına çabalıyorum.Bir de sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum elbet. :)
Benim evde de yarın öyle bi masa olacak.Atıştırmalık,şeker vs hariç 8 çeşit şu an.Hepsi de kh ağırlıklı. İnşallah bende çıkarım sağsalim o masadan.
2 hafta önce akşam saç böreği masasında oturdum 2 saat.Ve tek lokma almadım.Cacıkla kalktım.Hemde 4 kişinin sağlam ısrarıyla direndim. Öyle mutlu oldumki anlatamam. Hemen yazdım buraya. 35 yaşında olsa da insan takdir tebrik bekliyor böyle konularda :)
33 sayfa var daha.Oyhhh bi yandan öğle yemeğimi tırtıklıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Çenesi büzüşesicelerden misiniz kızım siz? Ne çok konuşmuşsunuz maşallah
Selamlarr
Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım
Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel
Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş
Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin
Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi
Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin
Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim
Elif izinde ekside olman çok güzel cnm
Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu
Hiç yakışmadı bize
Utanç verici ama gerçek
Aynısını bana da söylemişlerdi 2014te. Kızımı emzirdiğim için kullanamadım ilaçları.Ardına 2.hamilelik emzirme derken daha kötüleşmiş.İğne yaptı dün dr.Ptesi bakalım ameliyata gerek kalmışmı değerlendirelim dedi. Çok geçmiş olsun sana da.
Ne günlerdi
Başka adı yok o ve onun gibi diğer menülerimin ve tabi eski menülerimin :)
Boğazın düğüm düğüm oldu iştah kapandı dimi 1000 ip atlama cezasından.Yoksa bu kadar azla duramaz insan
Kesinlikle katılıyorum.Ben de çabuk parlayan biriyimdir.Ama kötü niyetten değil.Tek sıkıntım haddini aşanı,lafını bilmeden konuşanı kaldıramıyorum.Yine de hallolur herşey. Ağzına sağlık....
Ara vermek iyi gelir bazen rutine diyecektim ki vazgeçmissin zaten
Aslında size 10 civarı fazlası olan birini getirmek üzereyim de ikna edemedim. Sıkıya girecek psikolojide değil şu an :) Kendini iyi hissedince gelecek.Belki burayı takip ediyordur şu an.Üyeliği yok ama bi göz atayım dışardan demişti
Gitme gitme
Hmmm güzelmiş. Bende deneyim bugün 4te.Mola kahvem olsun :) Teşekkürler
Hmmm ben sarı kartı almışım demekki dün akşam.2 çocukla yemeğe çıkmak savaşa hazırlanmak gibi. Biri diş çıkarıyorken sürekli ishalken,diğeri 2 yaş sendromu ile boğuşurken daha da zormuş.Sakin olsaydım masada yazardım menümü ama napalım.Boynumuz kıldan ince kurallara
Oooo baya baya detoks olmuş senin menün.Afiyet olsun
Orti menü çok güzel. Haftaya da bozma bu düzeni.Gitsin kilolar,gelsin gülücükler
Bu açıdan düşünmemiştim ben. İyi oldu uyardığın.Bende arada yazıyorum ki okuyan motive olsun,o yemediyse bende yemeyebilirim düşüncesiyle kendini tutsun mantığıyla yazıyordum reddettiklerimi.Çok büyük olursa yazıyordum tabi ben. İnsan bazen alkış almak,aferin duymak istiyor böyle konulardaAma yazmam bi daha senin için.
Çok fazla değilde 1-2 tatlı kaşığı düşünmüştüm bende zaten.1 porsiyon kadar değil yani. Ödül günü yapmıcam ben bu cuma Kaptanım.Cumartesi bende diş bulguru daveti var.Kh masası kuruyorum resmen.Kaçamak olursa dengelesin istiyorum.Hatta bugün sıfır kh alacağım inşallah
Evliliğin ilk zamanları böyle gerginlikler olabiliyor. Yeni düzen,yeni sorumluluklar,ne kadar tanıdığını düşünsende yeni yeni huylar öğreniyorsun eşinden. Bütün bunlara ek yanlış anlaşılma,hassas olma,dış etkenler de eklenince patlamalar oluyor genelde.Boşanmak hızlı düşünülmüş bi çözüm. İkinizinde gergin olduğu bi an veya bi konu olmuş bence.Güvensizlik yaratabilecek bi durum yaşatmışsın,o da üstüne eklemiş diğer konuları. Düğüne gelmek istermisin sorusu da seni yanımda istiyorum ama kırgınım sana,biraz da senin benimle olup olmak istemediğinden emin değilim hissi yarattı bende. Güzel bi fırsat olabilir konuşmanız,tatlıya bağlamanız için.Uzun yol iyidir gerginliklere.
Umarım kırıcı bişey yazmamışımdır. Çok uzun zamandır evli değilim 6 yıl oldu daha ama bende kendimce deneyimler edindim, gözlemler yaptım diyeyim. İnşallah tatlıya bağlanır kısa sürede
Anam daha 10 sayfa var.Bayılcam valla. Dırdırcılar sizi.
Valla takır takır bütün kıkırdakta hissettim iğneyi,ilacın yakması da cabası. Bunu sabah akşam 10 tane falan yazmıcaksınız dimi demişim dra :) Yok canım daha neler dedi.Bu işe yaramazsa ameliyat dedi sonra da.Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi oldu şimdi bu drun dediği
Havaya bak havaya.Bizde burda yatağa işemiş pozisyonunda terleyelim sabaha kadar.
Ay ben şu yulaf kepeğiyle barışamadım bi.Damağıma dilime sıvanıyor sanki.Kuscak gibi oluyorum.Yogurtladım olmadı olmadı olmadı
Sağolun kızlar
Maşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallah
Günaydın. Az olsun - oolsun yeterki
Günaydın cancan
Teşekkürler kaptan
Okudum canım bugün.Koşturmadan oturamıyordum geçmişin başına 2 gündür.
Sağol şekerim
Regl haftası bende sınırda oluyorum hep.Ya alıyorum ya az veriyorum.Haftaya daha iyi olur açığı kapatırsın
Kesin olurdun.Benim 800 gr farkediyor kabızlıkta. Ay ben ne çok .çıyormuşum.Yazınca farkettim
İlk başladığımda 2,6 vermiştim. Çok güzel motive olmuştu bana. Bu da harika ama.Haftalardır 500gr dan 10 gr fazla veremiyordum.
Harika .Tebirkler
Az ama - ya ona bak.Tebrikler
sağ ol canım ayy canım dondurma çekti şimdik neyse haftaya bende güzel bir dondurma kaçamağı yapıyım
kız o kadar da emek harcadıydı inşallah haftaya morali düzelir :)
konuşmazsak olmaaaz
eyvah
inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur canım, o eski menüler hep zalımdıı virane etti bizi artık yoklar amaa
düğüm düğüm kısmına çok güldüm yadene dene güzel oluyor şekersiz içmektense :) inşallah menüyü bozmamaya çalışacağım canım haftaya bomba gibi geliyorum :)
ben bile bile yiyordum diyebilirim rahatçayememem gerekiyor der hop götürürdüm. körolasıca manyaklar hep kokuyor sorma ama bu cevaba koptum gülmekten
içinde neler var ki onun öyle :) bende bulundurayımtez zamanda iyi ol inşallah canım
ağlanma ağlanmaitiraf et dedikodu okumak rahatlatıyor
Amaninn ne yorulmusum bee bu findik isi ne zormusneyseki bitti..fena terledm 1000kalori yakmisimdr
buseb kiz dun gordum puan veriliyomus takimlara 50nin altina dusen takim uyari aliyoms sanrm kucalarken buldm
Kilo veren vermeyen herkezi tebrik ederm ama yinede yuzdemi berbat niye bole oldukii
semplice_signora ben seni denedim begendim girebilirsin listeye kaptanimiz bakar simdi o ise
Bu aksam kina var yarin dugun cok yorgunum aranizda cok olamayabilrim fazla konusmayin agzinizi yirtarimsayfa biriktirmeyin banada künahhh
kızlar listeye giren yok dimi bu hafta
kızlaaar nerdesiniz cadılar
semplice_signora Can'ım sen daha önce yarıştın mı başka Bi grupta ?
Tamam haftaya cuma listedeyiiiiimmmmm73.5 la ayrılmış olabilirim bilmiyorum suan o ara yol fln al ve oldu tartım da yanımda inşallah kötü birsey yoktur daha 1 ay bile olmadı merak ettim.
Sağol mefkusum.
senin için üşümeyi planlıyorum bugün
Yok g.hane deyim. Mefkusum konya li.
Kuafördeyim saçımı kestircem depresyondamıyım acaba
yok o başka bi hesaptan yarıştı. onu kapadı sora bunu kullanıyo yeni üye oluyo yani şeydacım
ay kestir çok yakışıyor zayıf olunca. ben zayıfladıgımda küt kestirmiştim çok süper olmustu şimdi yüzüm top gibi kestiremiyorum. bi zayıflayayım hemen kestircem. eşimde diyo zaten zayıfla kestir diyo
Hemde kalori bombasıKopa kopa uyuyamadim bi türlü
Yardımci olalım sen tut biz camdan atarik şaka bi yana ona da maşallah
Adını duydum yemedim merak ediyorum kalorisi çok mu bunuun
Aynen bende kısa halini seviyorum hem daha bakımlı duruyor daha çok duruyor bende düğün var diye kestirmiyordum şimdi kestircem gönüş rahatlığıyla
Kızlar merhaba kızım ishal oldu ve hep ağlıyor şimdi banyo yaptırdım sakinleşti biraz. Listede değilim ama kilo bildirimim ancak oldu
İzne ayrılış 66,7
Güncel 66,5
Mesaj sayım +30
Spor 3 saat yürüyüş
Canım listeye girebilir miyim @seydan94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?