Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oo hadi bakalım tamam tatlış sporuna kuvvett :)) ben de dondurma patlatıcam ödül. burda bi maraş dondurmacısı var oof diyorumm böyle bi şey yok
sağ ol canım ayy canım dondurma çekti şimdik neyse haftaya bende güzel bir dondurma kaçamağı yapıyım
Hilalle konustum ben +600 mus
72.8 dedi patates dun hilalde ters tepmis :)
kız o kadar da emek harcadıydı inşallah haftaya morali düzelir :)
33 sayfa var daha.Oyhhh bi yandan öğle yemeğimi tırtıklıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Çenesi büzüşesicelerden misiniz kızım siz? Ne çok konuşmuşsunuz maşallah
konuşmazsak olmaaaz
***9.TAKIM 478.ETAP***

Zamannn35(78/78//%) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
KumraL_KrakeR(72.5/71.2/1.3/%1.79)
erdemhilal(72.2/72.8/+0.6/-0.83)
Alinin_Annesi(74.6/74.8/+0.2/%-0.27)
Buseb(68.3/68/0.3/%0.44)

9.takım genel ortalama %0.226
eyvah

inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur canım, o eski menüler hep zalımdıı virane etti bizi artık yoklar amaa
düğüm düğüm kısmına çok güldüm ya dene dene güzel oluyor şekersiz içmektense :) inşallah menüyü bozmamaya çalışacağım canım haftaya bomba gibi geliyorum :)
ben bile bile yiyordum diyebilirim rahatça yememem gerekiyor der hop götürürdüm. körolasıca manyaklar hep kokuyor sorma ama bu cevaba koptum gülmekten

içinde neler var ki onun öyle :) bende bulundurayım tez zamanda iyi ol inşallah canım
Anam daha 10 sayfa var.Bayılcam valla. Dırdırcılar sizi.
ağlanma ağlanma itiraf et dedikodu okumak rahatlatıyor

Maşallah ortak.Haftaya daha yüksek verelim inşallah
Bu hafta takım regl takımı olmuş gibi Geçmiş olsun.Hurma tut yanında tatlı krizine
inşallah canım :) ayy kız ben hurmayı almayı unuttum yaa neyse bugün meyve yicem dışarı çıktığımda bakayım :)
Ay pardon.Atlamışım ben onu. Neyse verirsin yine.Bi kere yapan tekrar yapabilir.O kapasite var sende :)
inşallah canım bunun için çabalıyoruz :)

Eminim yarında güzel haberlerle geleceksin fıstık
Kendine görede bişeyler yapki aç kalıp başka şeylere saldırmayasın

Tamam haftaya cuma listedeyiiiiimmmmm 73.5 la ayrılmış olabilirim bilmiyorum suan o ara yol fln al ve oldu tartım da yanımda inşallah kötü birsey yoktur daha 1 ay bile olmadı merak ettim.

Sağol mefkusum.

senin için üşümeyi planlıyorum bugün

Yok g.hane deyim. Mefkusum konya li.

Amaninn ne yorulmusum bee bu findik isi ne zormus neyseki bitti..fena terledm 1000kalori yakmisimdr
buseb kiz dun gordum puan veriliyomus takimlara 50nin altina dusen takim uyari aliyoms sanrm kucalarken buldm
Kilo veren vermeyen herkezi tebrik ederm ama yinede yuzdemi berbat niye bole oldukii
semplice_signora ben seni denedim begendimgirebilirsin listeye kaptanimiz bakar simdi o ise
Bu aksam kina var yarin dugun cok yorgunum aranizda cok olamayabilrim fazla konusmayin agzinizi yirtarimsayfa biriktirmeyin banada künahhh

33 sayfa var daha.Oyhhh bi yandan öğle yemeğimi tırtıklıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Çenesi büzüşesicelerden misiniz kızım siz? Ne çok konuşmuşsunuz maşallah

ay koptum

evet deydi valla çok şükür :)

1000 atlama bende şok etkisi yarattı evet

kız yazabilirsinizdr böyle uzun uzadıya birsürü süper cıs görünce cidden çok canım çekiyor bir iki tane olurda 10 tane sıralayınca ağzımın suyu akıyor

Anam daha 10 sayfa var.Bayılcam valla. Dırdırcılar sizi.

ahahahha kooop

evet tatlış eksideyim ohh şükür :) çok geçmiş olsun kuzum buarada

kız bak hemen canın çekiverdi ben napam anam kaç tane sıralıyonuz cısları 1-2 tane yazında çok sıralamayın ağzımın suyu akayi anam babam

kız dün mü ne çenen düştüydü oku oku bitmediydi geçmiş anamızı ağlattın konusuruz alla bugun

yüzdemiz niye böyle kötü cidden sonuncu olmasak iyidir

kız kına düğün derken coşma sakin bu hafta iyi verdin haftaya artı olma sonraa :))

kızlar listeye giren yok dimi bu hafta

yok diye biliyon kaptiş

İnşallah toparlicax Can'ım

Kuafördeyim saçımı kestircem depresyondamıyım acaba

ay kestir çok yakışıyor zayıf olunca. ben zayıfladıgımda küt kestirmiştim çok süper olmustu şimdi yüzüm top gibi kestiremiyorum. bi zayıflayayım hemen kestircem. eşimde diyo zaten zayıfla kestir diyo

Aynen bende kısa halini seviyorum hem daha bakımlı duruyor daha çok duruyor bende düğün var diye kestirmiyordum şimdi kestircem gönüş rahatlığıyla

Kızlar merhaba kızım ishal oldu ve hep ağlıyor şimdi banyo yaptırdım sakinleşti biraz. Listede değilim ama kilo bildirimim ancak oldu
İzne ayrılış 66,7
Güncel 66,5
Mesaj sayım +30
Spor 3 saat yürüyüş
Canım listeye girebilir miyim @seydan94

Aynen bende kısa halini seviyorum hem daha bakımlı duruyor daha çok duruyor bende düğün var diye kestirmiyordum şimdi kestircem gönüş rahatlığıyla

bende düğün var diye uzatmıştım sonrada şiştiğim için kestiremedim henüz :/ inş 3 ay sonra kestircem :)

merhaba canım. tebrikler kilo almamışsın. kızına da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…