- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.381
Ben mesela. Ya iki gündür liste için yazıyorum ses yok ama valla bak çok kilo vericem duyun beniKizlar gecmisi okuyamiyorym harman yapiyorz bu hafta kim listeye giriyodu
Regl yolları gözlüyorum berbat durumdayımecee burdasın nasıl gidiyor tatlış
Aman benden ırak :)Hemde kalori bombası
Ben mesela. Ya iki gündür liste için yazıyorum ses yok ama valla bak çok kilo vericem duyun beni
Regl yolları gözlüyorum berbat durumdayım
Aman benden ırak :)
Ütü yığılmış
mutfak berbat ...az önce dolaptan yanlışlıkla 2 yumurta düşürdüm yere. o derece berbat
salonda kurumuş çamaşırlar.
eksik süsler
kokulu taşlar kurudu süslenecek,kartları takılacak
ev temizlenecek
arka odaları hiç sormayın
daha kurabiye yapcam.
Ve sadece 4 saatim var.Çocuklar gelmeden halletmem lazım bunları.
Ve 2saate yakındır geçmişi okuyorum.
Kıymetlisiniz benim için
Bana kolay gelsin
Buse sen hatırlyonmu ayşenin önceki nickiniay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun çok vahim duruuuum. başka zaman okusaydın gece falan okusaydın hadi bırak git işlerine bak canım sen :) sen de kıymetlisin tatlış öpüldün
Buse sen hatırlyonmu ayşenin önceki nickini
@seydan94
Buldum
aysedurmaz (77.4/77.7/+0.3/%-0.19) etaplar birleşti kilosu ikiye bölundu, izne ayrıldı
Sonra kaptan paylaşıma yazıp değiştirdiler cnmay ben mi yanlış biliyorum yarışamadığı için yeni nick almıstı o
Ay sohbet hoş güzel de oku oku bitmiyor anam.uzadı da uzadı. Bi arada geri mi gidiyorum acaba dedim.o derece kafa döndü. Inşallah kalmaz.2 bebek ameliyat çok zor.ay daraldim.sağ ol canım ayy canım dondurma çekti şimdik neyse haftaya bende güzel bir dondurma kaçamağı yapıyım
kız o kadar da emek harcadıydı inşallah haftaya morali düzelir :)
konuşmazsak olmaaaz
eyvah
inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur canım, o eski menüler hep zalımdıı virane etti bizi artık yoklar amaa
düğüm düğüm kısmına çok güldüm yadene dene güzel oluyor şekersiz içmektense :) inşallah menüyü bozmamaya çalışacağım canım haftaya bomba gibi geliyorum :)
ben bile bile yiyordum diyebilirim rahatçayememem gerekiyor der hop götürürdüm. körolasıca manyaklar hep kokuyor sorma ama bu cevaba koptum gülmekten
içinde neler var ki onun öyle :) bende bulundurayımtez zamanda iyi ol inşallah canım
ağlanma ağlanmaitiraf et dedikodu okumak rahatlatıyor
Al al hurma can.tatlı krizimi bu kadar net kesecegini hiç dusunmezdim :)inşallah canım :) ayy kız ben hurmayı almayı unuttum yaaneyse bugün meyve yicem dışarı çıktığımda bakayım :)
inşallah canım bunun için çabalıyoruz :)
En masumu bulgur şimdilik. Dondurulmuş köfte var Dolapta. Fırsat bulursam öğle yemeği yerim diyorum.tok olunca yemem sonuçta :)Eminim yarında güzel haberlerle geleceksin fıstık
Kendine görede bişeyler yapki aç kalıp başka şeylere saldırmayasın
Niyet ettim Allah rızası için ayşe adına usumeye diye niyet al ki ben serinleyim burda :)Tamam haftaya cuma listedeyiiiiimmmmm73.5 la ayrılmış olabilirim bilmiyorum suan o ara yol fln al ve oldu tartım da yanımda inşallah kötü birsey yoktur daha 1 ay bile olmadı merak ettim.
Sağol mefkusum.
senin için üşümeyi planlıyorum bugün
Yok g.hane deyim. Mefkusum konya li.
Ooo onay 1 gelmişAmaninn ne yorulmusum bee bu findik isi ne zormusneyseki bitti..fena terledm 1000kalori yakmisimdr
buseb kiz dun gordum puan veriliyomus takimlara 50nin altina dusen takim uyari aliyoms sanrm kucalarken buldm
Kilo veren vermeyen herkezi tebrik ederm ama yinede yuzdemi berbat niye bole oldukii
semplice_signora ben seni denedim begendim girebilirsin listeye kaptanimiz bakar simdi o ise
Bu aksam kina var yarin dugun cok yorgunum aranizda cok olamayabilrim fazla konusmayin agzinizi yirtarimsayfa biriktirmeyin banada künahhh
Kaptan ben 3 hafta önce 10.takımdan ayrıldım. Ama nickim farklıydı. O hesabı kapattirdim kazen ile.bunu açtığım gün de sizin takıma slm dedim.27 temmuzdu başlangıç. :)kızlar listeye giren yok dimi bu hafta
Yazdiklarin beni motive ediyor.o yememis ben de yemeyim.neyim eksik.fazlam var üstelik :)))))) diye diye uzak duruyorum cislardan :)ay koptum
evet deydi valla çok şükür :)
1000 atlama bende şok etkisi yarattı evet
kız yazabilirsinizdr böyle uzun uzadıya birsürü süper cıs görünce cidden çok canım çekiyorbir iki tane olurda 10 tane sıralayınca ağzımın suyu akıyor
ahahahha kooop
evet tatlış eksideyim ohh şükür :) çok geçmiş olsun kuzum buarada
kız bak hemen canın çekiverdi ben napam anam kaç tane sıralıyonuz cısları1-2 tane yazında çok sıralamayın ağzımın suyu akayi anam babam
kız dün mü ne çenen düştüydü oku oku bitmediydi geçmiş anamızı ağlattın konusuruz alla bugun
yüzdemiz niye böyle kötü cidden sonuncu olmasak iyidir
kız kına düğün derken coşma sakin bu hafta iyi verdin haftaya artı olma sonraa :))
yok diye biliyon kaptiş
Evet ama başka isimle.onu kazen e bildirdim kapattılar.semplice_signora Can'ım sen daha önce yarıştın mı başka Bi grupta ?
:))))) yok yok seninki "kavga da etsek havası atarım. Ben kendimden eminim hıh " kuaförü :))))Kuafördeyim saçımı kestircem depresyondamıyım acaba
Bu mesajı 2.30 da yazmıştım. Gönder demeden kapatmışim sayfayi :)))) temizlik ev mutfak ok.kurabiye süsler ve Ütü kaldı. :)Ütü yığılmış
mutfak berbat ...az önce dolaptan yanlışlıkla 2 yumurta düşürdüm yere. o derece berbat
salonda kurumuş çamaşırlar.
eksik süsler
kokulu taşlar kurudu süslenecek,kartları takılacak
ev temizlenecek
arka odaları hiç sormayın
daha kurabiye yapcam.
Ve sadece 4 saatim var.Çocuklar gelmeden halletmem lazım bunları.
Ve 2saate yakındır geçmişi okuyorum.
Kıymetlisiniz benim için
Bana kolay gelsin
Yaaa hiç de yapmam.geceye kadar bi 50 sayfa daha konuşun sabaha kadar sursun geçmiş dimi.yok anam yok.ben boyumun ölçüsünü aldım. Sık sık bakcam yoksa siz ipin ucunu kaciriyorsunuz muhabbette. :)))))ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun çok vahim duruuuum. başka zaman okusaydın gece falan okusaydın hadi bırak git işlerine bak canım sen :) sen de kıymetlisin tatlış öpüldün
Aynen böyle oldu. :) sizi cok sevdim geri geldim ben :) @seydan94abla onu hatırlamıyorum ama ona sormadan onun için kendi istegiyle ayrıldı yazmıslardı o da cok üzülmüştü yarısamayınca izne ayrıldı yazsalar sorun olmayacaktı. sırf yarısabilmek için bu şekilde geri geldi abla
Ay sohbet hoş güzel de oku oku bitmiyor anam.uzadı da uzadı. Bi arada geri mi gidiyorum acaba dedim.o derece kafa döndü. Inşallah kalmaz.2 bebek ameliyat çok zor.ay daraldim.
Al al hurma can.tatlı krizimi bu kadar net kesecegini hiç dusunmezdim :)
En masumu bulgur şimdilik. Dondurulmuş köfte var Dolapta. Fırsat bulursam öğle yemeği yerim diyorum.tok olunca yemem sonuçta :)
Niyet ettim Allah rızası için ayşe adına usumeye diye niyet al ki ben serinleyim burda :)
Ooo onay 1 gelmiş
Kaptan ben 3 hafta önce 10.takımdan ayrıldım. Ama nickim farklıydı. O hesabı kapattirdim kazen ile.bunu açtığım gün de sizin takıma slm dedim.27 temmuzdu başlangıç. :)
Yazdiklarin beni motive ediyor.o yememis ben de yemeyim.neyim eksik.fazlam var üstelik :)))))) diye diye uzak duruyorum cislardan :)
Evet ama başka isimle.onu kazen e bildirdim kapattılar.
:))))) yok yok seninki "kavga da etsek havası atarım. Ben kendimden eminim hıh " kuaförü :))))
Bu mesajı 2.30 da yazmıştım. Gönder demeden kapatmışim sayfayi :)))) temizlik ev mutfak ok.kurabiye süsler ve Ütü kaldı. :)
Yaaa hiç de yapmam.geceye kadar bi 50 sayfa daha konuşun sabaha kadar sursun geçmiş dimi.yok anam yok.ben boyumun ölçüsünü aldım. Sık sık bakcam yoksa siz ipin ucunu kaciriyorsunuz muhabbette. :)))))
ovvv geçmiş olsun.Şimdi esimden haber geldi.oğlum kV deydi bugün. Ateşi yukselmis.ölçer olmayınca duşa sokmuş surup vermiş. Şimdi eşim gidip alıp getirecek bana.ne dismiş arkadaş ishal ateş iştahsızlık mahvetti el kadar yavrumu ((
Sonra kaptan paylaşıma yazıp değiştirdiler cnm
Sen doğru hatırlıyosun
Ay sohbet hoş güzel de oku oku bitmiyor anam.uzadı da uzadı. Bi arada geri mi gidiyorum acaba dedim.o derece kafa döndü. Inşallah kalmaz.2 bebek ameliyat çok zor.ay daraldim.
Al al hurma can.tatlı krizimi bu kadar net kesecegini hiç dusunmezdim :)
En masumu bulgur şimdilik. Dondurulmuş köfte var Dolapta. Fırsat bulursam öğle yemeği yerim diyorum.tok olunca yemem sonuçta :)
Niyet ettim Allah rızası için ayşe adına usumeye diye niyet al ki ben serinleyim burda :)
Ooo onay 1 gelmiş
Kaptan ben 3 hafta önce 10.takımdan ayrıldım. Ama nickim farklıydı. O hesabı kapattirdim kazen ile.bunu açtığım gün de sizin takıma slm dedim.27 temmuzdu başlangıç. :)
Yazdiklarin beni motive ediyor.o yememis ben de yemeyim.neyim eksik.fazlam var üstelik :)))))) diye diye uzak duruyorum cislardan :)
Evet ama başka isimle.onu kazen e bildirdim kapattılar.
:))))) yok yok seninki "kavga da etsek havası atarım. Ben kendimden eminim hıh " kuaförü :))))
Bu mesajı 2.30 da yazmıştım. Gönder demeden kapatmışim sayfayi :)))) temizlik ev mutfak ok.kurabiye süsler ve Ütü kaldı. :)
Yaaa hiç de yapmam.geceye kadar bi 50 sayfa daha konuşun sabaha kadar sursun geçmiş dimi.yok anam yok.ben boyumun ölçüsünü aldım. Sık sık bakcam yoksa siz ipin ucunu kaciriyorsunuz muhabbette. :)))))
Aynen böyle oldu. :) sizi cok sevdim geri geldim ben :) @seydan94
Şimdi esimden haber geldi.oğlum kV deydi bugün. Ateşi yukselmis.ölçer olmayınca duşa sokmuş surup vermiş. Şimdi eşim gidip alıp getirecek bana.ne dismiş arkadaş ishal ateş iştahsızlık mahvetti el kadar yavrumu ((
Olsun cnm yeni hesapta olsa eski üyesinvet ama başka isimle.onu kazen e bildirdim kapattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?