Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ütü yığılmış
mutfak berbat ...az önce dolaptan yanlışlıkla 2 yumurta düşürdüm yere. o derece berbat
salonda kurumuş çamaşırlar.
eksik süsler
kokulu taşlar kurudu süslenecek,kartları takılacak
ev temizlenecek
arka odaları hiç sormayın
daha kurabiye yapcam.
Ve sadece 4 saatim var.Çocuklar gelmeden halletmem lazım bunları.
Ve 2saate yakındır geçmişi okuyorum.
Kıymetlisiniz benim için
Bana kolay gelsin

ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun çok vahim duruuuum. başka zaman okusaydın gece falan okusaydın hadi bırak git işlerine bak canım sen :) sen de kıymetlisin tatlış öpüldün

ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun çok vahim duruuuum. başka zaman okusaydın gece falan okusaydın hadi bırak git işlerine bak canım sen :) sen de kıymetlisin tatlış öpüldün
Buse sen hatırlyonmu ayşenin önceki nickini

Buse sen hatırlyonmu ayşenin önceki nickini

abla onu hatırlamıyorum ama ona sormadan onun için kendi istegiyle ayrıldı yazmıslardı o da cok üzülmüştü yarısamayınca izne ayrıldı yazsalar sorun olmayacaktı. sırf yarısabilmek için bu şekilde geri geldi abla

Ay sohbet hoş güzel de oku oku bitmiyor anam.uzadı da uzadı. Bi arada geri mi gidiyorum acaba dedim.o derece kafa döndü. Inşallah kalmaz.2 bebek ameliyat çok zor.ay daraldim.
inşallah canım :) ayy kız ben hurmayı almayı unuttum yaa neyse bugün meyve yicem dışarı çıktığımda bakayım :)

inşallah canım bunun için çabalıyoruz :)
Al al hurma can.tatlı krizimi bu kadar net kesecegini hiç dusunmezdim :)
Eminim yarında güzel haberlerle geleceksin fıstık
Kendine görede bişeyler yapki aç kalıp başka şeylere saldırmayasın
En masumu bulgur şimdilik. Dondurulmuş köfte var Dolapta. Fırsat bulursam öğle yemeği yerim diyorum.tok olunca yemem sonuçta :)
Niyet ettim Allah rızası için ayşe adına usumeye diye niyet al ki ben serinleyim burda :)
Ooo onay 1 gelmiş
kızlar listeye giren yok dimi bu hafta
Kaptan ben 3 hafta önce 10.takımdan ayrıldım. Ama nickim farklıydı. O hesabı kapattirdim kazen ile.bunu açtığım gün de sizin takıma slm dedim.27 temmuzdu başlangıç. :)
Yazdiklarin beni motive ediyor.o yememis ben de yemeyim.neyim eksik.fazlam var üstelik :)))))) diye diye uzak duruyorum cislardan :)
semplice_signora Can'ım sen daha önce yarıştın mı başka Bi grupta ?
Evet ama başka isimle.onu kazen e bildirdim kapattılar.
Kuafördeyim saçımı kestircem depresyondamıyım acaba
:))))) yok yok seninki "kavga da etsek havası atarım. Ben kendimden eminim hıh " kuaförü :))))
Bu mesajı 2.30 da yazmıştım. Gönder demeden kapatmışim sayfayi :)))) temizlik ev mutfak ok.kurabiye süsler ve Ütü kaldı. :)
Yaaa hiç de yapmam.geceye kadar bi 50 sayfa daha konuşun sabaha kadar sursun geçmiş dimi.yok anam yok.ben boyumun ölçüsünü aldım. Sık sık bakcam yoksa siz ipin ucunu kaciriyorsunuz muhabbette. :)))))

Şimdi esimden haber geldi.oğlum kV deydi bugün. Ateşi yukselmis.ölçer olmayınca duşa sokmuş surup vermiş. Şimdi eşim gidip alıp getirecek bana. ne dismiş arkadaş ishal ateş iştahsızlık mahvetti el kadar yavrumu ((

edicem uşü anacım.

ovvv geçmiş olsun.

Sonra kaptan paylaşıma yazıp değiştirdiler cnm
Sen doğru hatırlıyosun

:))

benimde tersine çok sıra sıra cıs dizilince canım çekiyor işte herkeste durum farklı

tamam cnm bence de bak sık sık hem böylece kaçamakda olmaz :)

Aynen böyle oldu. :) sizi cok sevdim geri geldim ben :) @seydan94

ayy tatlışşş muckkk :)

***9.TAKIM 478.ETAP***

Zamannn35(78/78//%) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
KumraL_KrakeR(72.5/71.2/1.3/%1.79)
erdemhilal(72.2/72.8/+0.6/-0.83)
Alinin_Annesi(74.6/74.8/+0.2/%-0.27)
Buseb(68.3/68/0.3/%0.44)

semplice_signora(77.7/75.7/2/%0.64) eski nicki aysedurmaz olan üye 474. Etapta 10. Takımda izne ayrılmıştır şimdi 9. Takımda geri dönmüştür yüzdesi 4 e bölünmüştür

9.takım genel ortalama %0.295

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…