- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.261
canım benim dua her kapıyı açar bol bol dua et bizde duaciyiz annene inşallah iyi olucak. Profeterol olmadı telafisini yap yarın.ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
12,00 1 porsiyon profiterol
16,30 1 koca tabak kabak, 1 kase yoğurt
20,00 1 kase zencefil-zerdeçal ve tarçınlı yoğurt (planım bu)
spor: 1,5 saat yürüyüş, 100 mekik (mekik ceza olarak çektim)
su: 2 litre
tabi ki ideal bir menü böyle değil ve kaptan olarak yarın da cezalıyım
Afiyet olsun canım gündüz aç bırakmışsin kendini dikkat et.Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Akşam 17:30
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Bir kabak bir minik patates ( yumurta kadardi) 2 kk peynirden kavurma baharatlı
Su 2 litre
Spor 15 dk egzersiz yarım saat dans
Afiyet olsun canım. Yağda biber nasıl haslaniyor ki anlamadım. Suyunu arttır canım.Menüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Öğlen 13.57 : Türk kahvesi sade
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
spor yok fakat biraz müzik eşliğinde dans ettim .
Afiyet olsun tatlım. O kurabiye nedir bakim öyleBu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara : 1 elmalı kurabiye
Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım
makarna yi cumaya saydim. Sabah birsey yememişsin doğrumu bu yaptığın cıks cıks :)) ohh mis olmuştur ev ellERİNE SAĞLIK.Dunku menum
sabah 11.30 1 tabak makarna
aksam 18.00 4 kofte
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
Bugunku menum
saat 17.00 2 mucver 4 kofte 1 dilim ekmek
Ara 20.00 1 cb ayran
su 3 litre
spor tam gun temizlik
kizlar adet oldum bu sabah.mide bulantisindan suya yuklendim.bi de ise dalmisim.tuller camlar kapilar.dolap icleri vs derken isim bittiginde saat aksam 5 olmustu yaa.evi kirkladim resmen
bi daha 2-3 ay selamlasmayiz bu kadar detayli:):)
bol şans başarılar kuzum.Kizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
sağ ol canım yapıyolarda son konuşulandan başka bir şey yokBi profiterol de esasli kacamak olmus ama en azindan saati erkenmis.kuzucum tebesiri kaca aldin.cok hos durmus.annen konusunda uzulme iyi olacak insallah.hemsireler vs de mi bisey demiyor?aciklama yapmiyor mu drniz
makarna kaçamak sanırım ama öğün zamanları olmamış canımDunku menum
aksam 18.00 4 kofte
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
Bugunku menum
Ara 20.00 1 cb ayran
su 3 litre
spor tam gun temizlik
kizlar adet oldum bu sabah.mide bulantisindan suya yuklendim.bi de ise dalmisim.tuller camlar kapilar.dolap icleri vs derken isim bittiginde saat aksam 5 olmustu yaa.evi kirkladim resmen
Allah kolaylık versin canım başarılarKizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
bulgur pilavı dikkat edilmesi gereken bir şey ama az yemişsin canım ve un helvası kaçamak sayılır olmamış pek afiyet olsunMenüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
Dunku menum
aksam 18.00 4 kofte
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
Bugunku menum
Ara 20.00 1 cb ayran
su 3 litre
spor tam gun temizlik
Kizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
canım benim dua her kapıyı açar bol bol dua et bizde duaciyiz annene inşallah iyi olucak. Profeterol olmadı telafisini yap yarın.
Afiyet olsun canım gündüz aç bırakmışsin kendini dikkat et.
Afiyet olsun canım. Yağda biber nasıl haslaniyor ki anlamadım. Suyunu arttır canım.
Afiyet olsun tatlım. O kurabiye nedir bakim öyle
makarna yi cumaya saydim. Sabah birsey yememişsin doğrumu bu yaptığın cıks cıks :)) ohh mis olmuştur ev ellERİNE SAĞLIK.
bol şans başarılar kuzum.
Menüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
yağın içine annem biberleri dograyıp atıyor pişiyor biraz öyle diyim.kıtır kıtır olmuyor yani ya da yanmıyor bıberler ben yanık ve kıtır kıtır daha cok sevıyorum ama annem yumusak yapıyor.canım benim dua her kapıyı açar bol bol dua et bizde duaciyiz annene inşallah iyi olucak. Profeterol olmadı telafisini yap yarın.
Afiyet olsun canım. Yağda biber nasıl haslaniyor ki anlamadım. Suyunu arttır canım.
makarna yi cumaya saydim. Sabah birsey yememişsin doğrumu bu yaptığın cıks cıks :)) ohh mis olmuştur ev ellERİNE SAĞLIK.
ama o kaçamaklar yasak canım sadece cuma günü bildirimden sonra yiyebilirsin.aman o kadar dikkat etmiyorum ben böylede veriyorum :)
hadi ins tutturursun fatmam7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love
gündüz bisi yememissinki canımDunku menum
aksam 18.00 4 kofte
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
Bugunku menum
Ara 20.00 1 cb ayran
su 3 litre
spor tam gun temizlik
Iyi geceler canim ins sınavın güzel geçerKizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
Kizzz helva varrMenüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
Iyi geceler ececimİyi geceler kızlar :)
Ayyy sorma bi baktim saat 5.eee ben daha jahvalti yapmadim ya dedim hayretle.nasil bi kakulmus havasina girdiysem:):):)canım benim dua her kapıyı açar bol bol dua et bizde duaciyiz annene inşallah iyi olucak. Profeterol olmadı telafisini yap yarın.
afiyet olsun canim.biraz suyu arttirabilirsen guzel olurMenüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
Allah Allah.ins iyi olur ondan tedirginlik hissetmiyorum.lakin bunu gevelemeden bi aciklama haketmelisağ ol canım yapıyolarda son konuşulandan başka bir şey yok
makarna kaçamak sanırım ama öğün zamanları olmamış canım
Allah kolaylık versin canım başarılar
bulgur pilavı dikkat edilmesi gereken bir şey ama az yemişsin canım ve un helvası kaçamak sayılır olmamış pek afiyet olsun
Ben de hemen bakayim.
Evet.dolap iclerine falan girince cok surdu.dugun icin yatili misafirimiz var evde.yatak yorgan telasi da oldu aksamMenüler pek olmamış kuzum. Hemen düzenliyeceğini söğledin zaten.
Ben de aynı durumdayım. Evi dip bucak temizliyorum. Bir 2 ay böğle yspmam artık. Ben oda oda gidiyorum. Yoksa zor benim iki çocukla.
Canım başarılar. İnşallah oyi geçer.
Valla şrkersiz türk kahvesinin yanında gidivetfi. Çok pişman oldum. Ama iş işten geçti.
Akşam biraz fazla olmuş. Onun harici güzel.
malesef canimcim o kizartma oluyoryağın içine annem biberleri dograyıp atıyor pişiyor biraz öyle diyim.kıtır kıtır olmuyor yani ya da yanmıyor bıberler ben yanık ve kıtır kıtır daha cok sevıyorum ama annem yumusak yapıyor.
Sagol bibigimama o kaçamaklar yasak canım sadece cuma günü bildirimden sonra yiyebilirsin.
hadi ins tutturursun fatmam
gündüz bisi yememissinki canımafiyet olsun fatmam
Iyi geceler canim ins sınavın güzel geçer
Kizzz helva varrafiyet olsun elifim
İyi geceler kızlar :)
iyi uykular canlar.zira ben de uyku yok stresten:/gece kusu gibi tunedim bekliyrmIyi geceler ececim
Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Akşam 17:30
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Bir kabak bir minik patates ( yumurta kadardi) 2 kk peynirden kavurma baharatlı
Su 2 litre
Spor 15 dk egzersiz yarım saat dans
Menüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Öğlen 13.57 : Türk kahvesi sade
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
spor yok fakat biraz müzik eşliğinde dans ettim .
Bu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara : 1 elmalı kurabiye
Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım
Menüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?