Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dünki menüm

sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 dilim yağsız hindi füme
yarım kk b. peynir
1 üçgen dilim light peynir
1 dilim sucuk
1 haşl yum.

öğle: 16.30
3 dana köfte
3 yk yoğurt

20.00
1 anjelik erik

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Tamamdir Canım Zaten Fazla Tuketmiyorum Biliyorsun :)

Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
Gunaydinn

GÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNNNN
günaydın busem
Afiyet olsun kuzum. Hindi fumeler gelmiş gene o hariç iyi güzelim

görülcek ne var ki.nerenden rahatsızsın sen :)

canım kalçam görünmüyor orda üst bacaklarım her yerim yağ dolu. sen o halimi beğeniyorsan kendin nasıl zayıflayacaksın??

vay yaramaz sıpaaa

en güzel 52 halim yine olcam inş

aman o kadar dikkat etmiyorum ben böylede veriyorum :)

Menüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek

Saat 13
1 bardak süt

Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası

2 litre su
Spor yok.

kızlar hilal hariç hepinizin menüsünde olmamış bir şey var. bugün menüler olmamış bence B burnfat55 fatmam seninkini de alıntılamıştım ama nereye gitmiş anlamadım. gerçekten en fena menü seninkiydi toparlan tatlım

vayyy beeeeeee süpersin canım bekliyoruz seni :) ben de yürüme bandı alıcam eve inş :)

Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için

günaydın poniiim :)

buseb kusum.iyiki hatirlattin simdi baktim bak.18 haziranda 92 to 55 diye durum bildirmisim forumda.ordan hesap edersin iste

fatmam aklım karıştı 2,5 ayda 7 kg o zaman dimi? iyi canım o zaman az da olsa fena değil :)

kız 48 ortaokul talebesi gibiydi memişler gitmişti. 52 süperdi :)

canım başarılar inş sınavın güzel geçiyordur Allah zihin açıklığı versin :)

günaydın busem

Afiyet olsun kuzum. Hindi fumeler gelmiş gene o hariç iyi güzelim

kuzum yaa benim füme yağzı sadece protein şeker yok bir şey yok bu konu da ben işlenmişte olsa kötü düşünmüyorum o yüzden. daha önceki diyetlerimde de hep kullandım. ve pro olduğu için tok tutuyor. tadı da mis gibi özendirmek gibi olmasın fümeciyim bacııım

sagol canim

Ama zararlı be kuzum işlenmiş sonuçta

ayy hepsi üst üste durunca çok itici geldi banaa
evet kuzuuum haklısın zaten ama işte o kadarcık hata kadı kızında da olur çok güzel zopa bana zopaaa

vay vay vaaayyyyyyyyyyy

BOM BEEEEEEEEEEEEE
zopaaa sana busemmm
regl olcam sanırım dün biraz sancım vardı. bugün de ara ara geliyor.. olsam da kurtulsam yaa
Sıcak su koy canım ablam hep öyle yapardı

Tünaydınlarrr berilim.
Maşalkah sporunla bizi gaza getirirsin sen. Özeniyorum sana valla.

Ben de bu sabah uymuşum. Dinlenmişim. Çocuklar da uyumuş. 9.40 ta uyandık.

GÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNNNN

Tünaydıııınnnnn busemmmm.

Güzel menü canım. Afiyet olsun

Elmalı kurabiye canım istiyirdu. En azından sabah ki arada kullandım.

ayy hepsi üst üste durunca çok itici geldi banaa

zopaaa sana busemmm

Sıcak su koy canım ablam hep öyle yapardı

zopalandım

kuzum sıcak su sancı geçsin diyeyse şuan öyle bir sancım yok ama söktürüyorsa yapayım??

elifiim şu sabah bu öğle diye diye tombik kalıcaz ama nefis işte bazen durduramıyoruz kendimizi

Guzel canim afiyet olsun.sadece aabah hem sucuk hem fume var biri olsa daha iyi sanki
valla hic de en fena oldugunu kabul etmiyorum.kacamak yok ki:):)karistiriyor olmayasin canim.evet aksam 5e kadar yiyemedim midem iyi dildi cunku adettenvur deyince gommusun kiz.az kolarili her daim kacamagi yir yavrimm yirrr:):)
O zaman ins 52 nasip olsun en yakin zamanda.annem en iyisi benim durumum kismiba bak.orasi daha net soyler.ben de 3 saatlik dil sinavindan ciktimanlatmaya calissam yine oaristircam muhtemel

Son düzenleme:
berilceee o zaman eliptik ayarliyorum ve basliyorum azar azardan.acikcasi bana cok uygun bi spor gelmisti onceden bikac kere kardiyo sonrasi yaptirmisti salondaki spor hocasi.ben dizler konusunda cekindigim icin yapmiyordum.sabah yuruyuslerim yine basliyor ins.bunu da aksam yatmadan once accik yapsam cok iyi gelir sanki.oncelikle isinma sonra 5 dkdan mi baslasam nasil yapsam sence?

Ay valla bilmiyorum kuzum yaa. Ablam iyi geliyor derdi. Benim öyle bi derdim yok çok nadir ağrı olur tam bilmiyorum

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love

Bakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda

@seydan94 esyayi tasidik yeni evimdeyim artik fakat tek basima oldugum icim cok agirdan gidiyo isler felaket yoruldum avizecisi storcusu televizyoncusu zirttirigi pittirigi bitmedi bi turlu

Bugunde mobilden baglandim aslinda internetim yoktu suan nasil girdigimi bende bilmiyorum
Wifi 7gun icinde baglancakmis onu bekliyorum
Oyle isteee canlar..kilom ne alemde hic bilmiyom saglam yedim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…