- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.281
Tamamdir Canım Zaten Fazla Tuketmiyorum Biliyorsun :)Patates direk zararlı direk nişasta lütfen patates tüketme kaçamaklar dışında bu patates fena bişey ben hala korkarak tüketiyorum
Can'ım yağ da olan herşey kızartmadır ve kızartma yemiyoruz Can'ım kesinlikle
Güzel olmuş Can'ım
Akşam sence de çok değil mi spor da yok bugün ekstra spor istiyorum lütfenn senden dikkat et biraz kız listeye giriceksin
Günaydinlar sekerler
Bugün son gün yarin sabah yola cikiyorum eve dönüssssss
Su isimleri ögrenene kadar kusura bakmayin deyip
Ekliptik tipki yürüme bandi gibi dizlere özellikle kikurdak yapiya zararli aradaki tek fark iki kat hareket ettirmesi
Eger bir spor gecmsin yoksa ve isinmadan bu aletlerle spor yapiyorsan birde kilo oranin yüksekse uzak durun diyorlar
Kendini iyi hissediyorsan agrin yoksa
Disarda spor yapamiyorsan hafif tempoda bantta yürümek iyidir
Spor konusunda övünmek gibi olmasin beygir gibiyimdir
Özenip katilirsaniz bana ne mutlu
Dünkü sporum 12500 adim stepper der
Hoscakalin derim
GunaydinnGünaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
günaydın busemGÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNNNN
Afiyet olsun kuzum. Hindi fumeler gelmiş gene o hariç iyi güzelimdünki menüm
sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 dilim yağsız hindi füme
yarım kk b. peynir
1 üçgen dilim light peynir
1 dilim sucuk
1 haşl yum.
öğle: 16.30
3 dana köfte
3 yk yoğurt
20.00
1 anjelik erik
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
görülcek ne var ki.nerenden rahatsızsın sen :)
Kiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor beni
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.
Yarın bol bol yuruyus yap kuzum telafi et
Merak ettim kız bi an önce yükle resmi
Aaaaa bilmiyordum. İyi oldu söğlediğin. Zaten ipin ucu kaçardı bendd menü yazmadaydım.
Bence hedegine ulaşırsın canım. Azmin elinden ne kurtulmuş. Bu kış halledeceğiz bu kilo işini inşallah. Yaza bombeeeee
Canım zaten bol hol yürümüşsun. Trlafi etmişsindir. Anneciģin inşallah en kıs zamanda düzelecek.
Ćok güzel canım.
Bu se ver 50 - 55 kg lık hallerin ćok güzel. 48 i sevmedim. Çok zayıflığı sevmiyotum ben.
Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Akşam 17:30
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Bir kabak bir minik patates ( yumurta kadardi) 2 kk peynirden kavurma baharatlı
Su 2 litre
Spor 15 dk egzersiz yarım saat dans
Menüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Öğlen 13.57 : Türk kahvesi sade
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
spor yok fakat biraz müzik eşliğinde dans ettim .
Bu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara : 1 elmalı kurabiye
Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım
aman o kadar dikkat etmiyorum ben böylede veriyorum :)
Menüm
Saat 10
2 kaşık Erzincan tulum
2 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 13
1 bardak süt
Saat 18
3 islim kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
1 kaşık un helvası
2 litre su
Spor yok.
Günaydinlar sekerler
Ekliptik tipki yürüme bandi gibi dizlere özellikle kikurdak yapiya zararli aradaki tek fark iki kat hareket ettirmesi
Eger bir spor gecmsin yoksa ve isinmadan bu aletlerle spor yapiyorsan birde kilo oranin yüksekse uzak durun diyorlar
Hoscakalin derim
Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
Canimcim eylul itibariyle artik mutfak butcem olacak ins.gectigimiz ay cok borc kapattim arabanin tamiri sigortasi ve muayenesi derken hic nakitim kalmadi malesef.o yuzden pwynire yuklendim.bizimkilerde de cok protein kulturu yoktur.sulu yemek vs de cok yagli oluyor yiyemiyorum.o yuzden eylull bekle beni anaciiimmmm
eliptik dusunuyorum ama kilo fazlayken dizlere zararliymis diye alamadim.oyle mi acep ?
ins eylulde canim mutfak butcesini ayarladim sukur:)
Busem kusum 86.3 nerden cikti baciimm.moralimi bozma bak heeetiketime bak sekerim buse:):)88.6 ile basladim canim.aslinda ilk hafta 82idim.dikkat ettim 2.hafta buraya geldim.yani ilk hafta kilolari gittikten sonra baspadim burda yazmaya:)ramazandan bi hafta onceydi.25 mayisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.tarihlerde kotuyum.3 ayda 92 den 85 diyim.ama bu sabah adet oldum.bir de arada dikkat etmemiaim 2 gundur kabizlik vardi.bugun sukur.hic yasamazdim pazar sinavim var onun stresi sanirim.ydsye girecem yarin nasipse kizlar dua edin.net 3 ayda 7 kilo diyelim.haftada 0.5di hedefim bu ay duzgun alisveris yapamadim mutfak icin.iste oyleolumsuz etkiledi beni
Yani bence verirsin duzenli sporla
Bi profiterol de esasli kacamak olmus ama en azindan saati erkenmis.kuzucum tebesiri kaca aldin.cok hos durmus.annen konusunda uzulme iyi olacak insallah.hemsireler vs de mi bisey demiyor?aciklama yapmiyor mu drniz
ayyy evet ya ben de butun lise hayatimda 68-65 arasiydim.offf offf
buse ben zayifligi seviyorum.belki hic o kiloda olmadigim icin.48 kiloki halin en sekeri bence:)
murdumcu seni.guzel menu:)
Canim biz tanismadik de mi kusura bakma ya.yegenin sunneti var yarin.bi de ydsye gircem.okudum ama yazmayi unuttum.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda oglum var.7 agustos 2017deki d.gunume cok daha hafif girneyi planliyorum:)ins hep beraber gitcek bu kilolar
afiyet olsun canim.kurabiye var ama temizlikte yakmissindir ins
buseb kusum.iyiki hatirlattin simdi baktim bak.18 haziranda 92 to 55 diye durum bildirmisim forumda.ordan hesap edersin iste
Kizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
günaydın busem
Afiyet olsun kuzum. Hindi fumeler gelmiş gene o hariç iyi güzelim
sagol canimcanım kalçam görünmüyor ordaüst bacaklarım her yerim yağ dolu. sen o halimi beğeniyorsan kendin nasıl zayıflayacaksın??
vay yaramaz sıpaaa
en güzel 52 halim yine olcam inş
kızlar hilal hariç hepinizin menüsünde olmamış bir şey var. bugün menüler olmamış benceB burnfat55 fatmam seninkini de alıntılamıştım ama nereye gitmiş anlamadım. gerçekten en fena menü seninkiydi toparlan tatlım
vayyy beeeeeee süpersin canım bekliyoruz seni :) ben de yürüme bandı alıcam eve inş :)
günaydın poniiim :)
Ama zararlı be kuzum işlenmiş sonuçtakuzum yaa benim füme yağzı sadece protein şeker yok bir şey yok bu konu da ben işlenmişte olsa kötü düşünmüyorum o yüzden. daha önceki diyetlerimde de hep kullandım. ve pro olduğu için tok tutuyor. tadı da mis gibi özendirmek gibi olmasınfümeciyim bacııım
sagol canim
Ama zararlı be kuzum işlenmiş sonuçta
ayy hepsi üst üste durunca çok itici geldi banaa
zopaaa sana busemmmevet kuzuuum haklısın zaten ama işte o kadarcık hata kadı kızında da olur çok güzelzopa bana zopaaa
vay vay vaaayyyyyyyyyyy
BOM BEEEEEEEEEEEEE
Sıcak su koy canım ablam hep öyle yapardıregl olcam sanırım dün biraz sancım vardı. bugün de ara ara geliyor.. olsam da kurtulsam yaa
Günaydinlar sekerler
Hoscakalin derim
Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
GÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNNNN
dünki menüm
sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
yarım kk b. peynir
1 dilim sucuk
1 haşl yum.
3 dana köfte
3 yk yoğurt
20.00
1 anjelik erik
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
canım kalçam görünmüyor ordaüst bacaklarım her yerim yağ dolu. sen o halimi beğeniyorsan kendin nasıl zayıflayacaksın??
vay yaramaz sıpaaa
kızlar hilal hariç hepinizin menüsünde olmamış bir şey var. bugün menüler olmamış benceB burnfat55 fatmam seninkini de alıntılamıştım ama nereye gitmiş anlamadım. gerçekten en fena menü seninkiydi toparlan tatlım
vayyy beeeeeee süpersin canım bekliyoruz seni :) ben de yürüme bandı alıcam eve inş :)
ayy hepsi üst üste durunca çok itici geldi banaa
zopaaa sana busemmm
Sıcak su koy canım ablam hep öyle yapardı
Tünaydınlarrr berilim.
Maşalkah sporunla bizi gaza getirirsin sen. Özeniyorum sana valla.
Ben de bu sabah uymuşum. Dinlenmişim. Çocuklar da uyumuş. 9.40 ta uyandık.
Tünaydıııınnnnn busemmmm.
Güzel menü canım. Afiyet olsun
Elmalı kurabiye canım istiyirdu. En azından sabah ki arada kullandım.
Guzel canim afiyet olsun.sadece aabah hem sucuk hem fume var biri olsa daha iyi sankidünki menüm
sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
yarım kk b. peynir
1 dilim sucuk
1 haşl yum.
3 dana köfte
3 yk yoğurt
20.00
1 anjelik erik
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
valla hic de en fena oldugunu kabul etmiyorum.kacamak yok ki:):)karistiriyor olmayasin canim.evet aksam 5e kadar yiyemedim midem iyi dildi cunku adettencanım kalçam görünmüyor ordaüst bacaklarım her yerim yağ dolu. sen o halimi beğeniyorsan kendin nasıl zayıflayacaksın??
vay yaramaz sıpaaa
O zaman ins 52 nasip olsun en yakin zamanda.annem en iyisi benim durumum kismiba bak.orasi daha net soyler.ben de 3 saatlik dil sinavindan ciktimanlatmaya calissam yine oaristircam muhtemelfatmam aklım karıştı 2,5 ayda 7 kg o zaman dimi? iyi canım o zaman az da olsa fena değil :)
kız 48 ortaokul talebesi gibiydi memişler gitmişti. 52 süperdi :)
canım başarılar inş sınavın güzel geçiyordur Allah zihin açıklığı versin :)
Elifim baya oven var.hatta forumda eliptikle zayiflayan bi grup vardi bi ara yanlis hatirlamiyosamNasıl bir şey bu eliptik. Mersk ettim bir araştırayım.
Ay valla bilmiyorum kuzum yaa. Ablam iyi geliyor derdi. Benim öyle bi derdim yok çok nadir ağrı olur tam bilmiyorumzopalandım
kuzum sıcak su sancı geçsin diyeyse şuan öyle bir sancım yok ama söktürüyorsa yapayım??
elifiim şu sabah bu öğle diye diye tombik kalıcaz ama nefis işte bazen durduramıyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?