- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.301
Guzel canim afiyet olsun.sadece aabah hem sucuk hem fume var biri olsa daha iyi sanki
valla hic de en fena oldugunu kabul etmiyorum.kacamak yok ki:):)karistiriyor olmayasin canim.evet aksam 5e kadar yiyemedim midem iyi dildi cunku adettenvur deyince gommusun kiz.az kolarili her daim kacamagi yir yavrimm yirrr:):)
O zaman ins 52 nasip olsun en yakin zamanda.annem en iyisi benim durumum kismiba bak.orasi daha net soyler.ben de 3 saatlik dil sinavindan ciktimanlatmaya calissam yine oaristircam muhtemel
Ay valla bilmiyorum kuzum yaa. Ablam iyi geliyor derdi. Benim öyle bi derdim yok çok nadir ağrı olur tam bilmiyorum
Bakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda
@seydan94 esyayi tasidik yeni evimdeyim artik fakat tek basima oldugum icim cok agirdan gidiyo isler felaket yoruldum avizecisi storcusu televizyoncusu zirttirigi pittirigi bitmedi bi turlu
Bugunde mobilden baglandim aslinda internetim yoktu suan nasil girdigimi bende bilmiyorum
Wifi 7gun icinde baglancakmis onu bekliyorum
Oyle isteee canlar..kilom ne alemde hic bilmiyom saglam yedim bu hafta
Hehe tabi kesin oyledirkuzum senin menün değil miydi 1 tabak makarna yazan?? karıştırdıysam kusura bakma :)
sınavında başarılar dilemiştim. nasıl geçti canım?
tamam tatlım sağ ol :)
kız ben sormadım taşındığını tahmin ettiğimdenbugün yarın bekliyordum seni. işin zor valla. inş artı olma lütfen light ton falan al toparla
Hehe tabi kesin oyledir
Saka saka
Yarin sabah tartilmaya korkuyom ya ne guzel 69u gormustum oldumu bu hickv yemek yapip getiriyo dun cok yemedimde yine ama onceki gun lahmacun pide yedim off bitsin bu isler artk kicimi koltuga koyamadm daha
Ben simdi cikiyorum canlarim musait olur olmaz gelcem ozleyin beni anacim
ben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love
Eksikler tamamlasınn
Bi haber yok canımballikayfe ececim nasılsın? annenden yeni haber var mı canım?
Bakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda
@seydan94 esyayi tasidik yeni evimdeyim artik fakat tek basima oldugum icim cok agirdan gidiyo isler felaket yoruldum avizecisi storcusu televizyoncusu zirttirigi pittirigi bitmedi bi turlu
Bugunde mobilden baglandim aslinda internetim yoktu suan nasil girdigimi bende bilmiyorum
buseb bana orda normal geldi kilon o yuzden :) ben zaten 70 olsam yeter daha ne uğraşcam
Kızlar ben dışarıda yim o dan yazamıyorum akşam sizleyim
kuzum yoğun olduğunu biliyorum canım benimBakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda
Kizz one oyleee dikkat et biraz kuzumHehe tabi kesin oyledir
Saka saka
Yarin sabah tartilmaya korkuyom ya ne guzel 69u gormustum oldumu bu hickv yemek yapip getiriyo dun cok yemedimde yine ama onceki gun lahmacun pide yedim off bitsin bu isler artk kicimi koltuga koyamadm daha
kolay gelsin canım fazla ozletme amaaaBen simdi cikiyorum canlarim musait olur olmaz gelcem ozleyin beni anacim
Kopyalayinca gidiyor bazen canım en alttasinya kusura bakmaben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda
Tamamdir ececimKızlar ben dışarıda yim o dan yazamıyorum akşam sizleyim
Vuuu bunu begendimm
Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olurberilceee o zaman eliptik ayarliyorum ve basliyorum azar azardan.acikcasi bana cok uygun bi spor gelmisti onceden bikac kere kardiyo sonrasi yaptirmisti salondaki spor hocasi.ben dizler konusunda cekindigim icin yapmiyordum.sabah yuruyuslerim yine basliyor ins.bunu da aksam yatmadan once accik yapsam cok iyi gelir sanki.oncelikle isinma sonra 5 dkdan mi baslasam nasil yapsam sence?
Kiz ne özeniyon yarim kadar sismansinTünaydınlarrr berilim.
Maşalkah sporunla bizi gaza getirirsin sen. Özeniyorum sana valla.
Ben de bu sabah uymuşum. Dinlenmişim. Çocuklar da uyumuş. 9.40 ta uyandık.
Tünaydıııınnnnn busemmmm.
Güzel menü canım. Afiyet olsun
Elmalı kurabiye canım istiyirdu. En azından sabah ki arada kullandım.
Al Annem arada kapisiriz senle decanım kalçam görünmüyor ordaüst bacaklarım her yerim yağ dolu. sen o halimi beğeniyorsan kendin nasıl zayıflayacaksın??
vay yaramaz sıpaaa
en güzel 52 halim yine olcam inş
kızlar hilal hariç hepinizin menüsünde olmamış bir şey var. bugün menüler olmamış benceB burnfat55 fatmam seninkini de alıntılamıştım ama nereye gitmiş anlamadım. gerçekten en fena menü seninkiydi toparlan tatlım
vayyy beeeeeee süpersin canım bekliyoruz seni :) ben de yürüme bandı alıcam eve inş :)
günaydın poniiim :)
Askitom gec oldu günaydinaTamamdir Canım Zaten Fazla Tuketmiyorum Biliyorsun :)
Gunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?