Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum senin menün değil miydi 1 tabak makarna yazan?? karıştırdıysam kusura bakma :)

sınavında başarılar dilemiştim. nasıl geçti canım?

Ay valla bilmiyorum kuzum yaa. Ablam iyi geliyor derdi. Benim öyle bi derdim yok çok nadir ağrı olur tam bilmiyorum

tamam tatlım sağ ol :)

kız ben sormadım taşındığını tahmin ettiğimden bugün yarın bekliyordum seni. işin zor valla. inş artı olma lütfen light ton falan al toparla

Hehe tabi kesin oyledir

Saka saka

Yarin sabah tartilmaya korkuyom ya ne guzel 69u gormustum oldumu bu hic kv yemek yapip getiriyo dun cok yemedimde yine ama onceki gun lahmacun pide yedim off bitsin bu isler artk kicimi koltuga koyamadm daha

Hehe tabi kesin oyledir

Saka saka

Yarin sabah tartilmaya korkuyom ya ne guzel 69u gormustum oldumu bu hic kv yemek yapip getiriyo dun cok yemedimde yine ama onceki gun lahmacun pide yedim off bitsin bu isler artk kicimi koltuga koyamadm daha

ayy hep böyle olur zaten en özlediğin kiloya gelirsin bi aksilik çıkar sen yine de dikkat etmeye çalış canım

Ben simdi cikiyorum canlarim musait olur olmaz gelcem ozleyin beni anacim

tamam mervecim kolay gelsin

yokluğun belli beklioz seni canım

evin bi yerleşsin çok güzel olcak çok hoşuna gidicek :) hayırlı oturmalar...

ben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love : 86 hedef :82

Kolay gelsin Can'ım benim Allah yardımcın olsun
Kız seni sopayla döverim valla cıss yemek yasak pide lahmacun Ne kız

buseb bana orda normal geldi kilon o yuzden :) ben zaten 70 olsam yeter daha ne uğraşcam

ama benim boyum 1.60 canım. sen 70 olsan benim 63 kg ki halim gibi olursun benim o halimde gayet kilolu. hele bi 70 ol daha da vermek istersin bence beğenmeyip. zaten olmak istediğin kilodan 2-3 kg daha zayıf olmak en iyisi cünkü alma payı bırakıyorsun kendine ben 53 oldugumda 55-53 arasında korumak istiyorum.

Kızlar ben dışarıda yim o dan yazamıyorum akşam sizleyim

tamam tatlım öpüldün

B burnfat55
Bende de varda 5 dakikada acayip yoruyor 10 dakikadan fazla yapamayıp kesiliyordum sonra koşu bandı aldm çok memnunum

ben de koşu bandı istiyorum ama evde yer yok ama yine de istiyorum :/ küçük katlanan bir şey bulup alcam

işte bu hatun gibi olmak lazııııııııııııımm süpeer

kuzum yoğun olduğunu biliyorum canım benim kızma hemen

Hehe tabi kesin oyledir

Saka saka

Kizz one oyleee dikkat et biraz kuzum
Ben simdi cikiyorum canlarim musait olur olmaz gelcem ozleyin beni anacim
kolay gelsin canım fazla ozletme amaaa
ben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda
Kopyalayinca gidiyor bazen canım en alttasinya kusura bakma
Kızlar ben dışarıda yim o dan yazamıyorum akşam sizleyim
Tamamdir ececim
Vuuu bunu begendimm

Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby

Kiz ne özeniyon yarim kadar sismansin
Iki asilsan spora tur bindirin bana

Al Annem arada kapisiriz senle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…