- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.321
gaptağğnım baba spordan kastın nedir örnek verir misiiinBence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby
ortaam geçmiş olsun Allahımm dehşete düştüm bir anSelam
2 gündür liste yazamıyorum. Bu diskalifiye sebebi midir bilmiyorum.ama başımıza gelmeyen kalmadı tatilde.eve gireli 30 dk oldu. Sağ elim sağ kolum sağ bacağım sakat durumda. Oğlum denizde boğulma tehlikesi atlattı. Yigenim nefessiz kaldı morardi. Ben acilde diyazem vurundum gece 3te. Çok bişey yazamayacagim şimdi. Yarın inşallah iyi geceler
çok geçmiş olsun.denizde boğulma tehlikesi bende yaşadım kötü bir durum .Selam
2 gündür liste yazamıyorum. Bu diskalifiye sebebi midir bilmiyorum.ama başımıza gelmeyen kalmadı tatilde.eve gireli 30 dk oldu. Sağ elim sağ kolum sağ bacağım sakat durumda. Oğlum denizde boğulma tehlikesi atlattı. Yigenim nefessiz kaldı morardi. Ben acilde diyazem vurundum gece 3te. Çok bişey yazamayacagim şimdi. Yarın inşallah iyi geceler
canım afiyet olsun turşuya dikkat ödem yapar bir de yarın takım içi tartı günü nereye gidiyonn kızöhöm öhöm ne yediğimi paylaşma zamanı bakalım düzeltilmesi gereken birşey olucakmı.
Menüm :
sabah 11 gibi : 1 çay bardağı badem , salatalık ,domates,peynir ,1 tane küçük dilimlenmiş kaşar diyim .
akşam 6.30 gibi : 2 tabak bezelye yemeği patatesli yapmış annem malesef. birdahkine patates kullanma dedim. küçük salatalık turşusu yedim 2 tane sanırım .
22:00 gibide kahve içtim şekersiz.
2 lt su. 1 saate yakın spor içinde dans da var . :) çok terledim spor esnasında resmen terim burnuma ağzıma girdi
BENDEN BU KADAR SAĞLICAKLA KALIN ....
turşu tuzluydu yacanım afiyet olsun turşuya dikkat ödem yapar bir de yarın takım içi tartı günü nereye gidiyonn kız
pazartesi günleri takım içi bildirim yapılıyor canım haftasonunu ve cuma öncesini kontrol etme amaçlıturşu tuzluydu yaben normalde iyice yıkayıp yiyiyorum ama yine tuzlu geliyor malesef.yarın tartı günümü nasıl yanı yeni öğreniyorum.bir yere gitmiyrum . bu günlük son listem olunca öyle yazdm canm
öylemi söylediğin iyi oldu ben kahvaltımı yaptıktan sonra öğrenirsem kötü olurdu.1 kilo verdim sanırım :)pazartesi günleri takım içi bildirim yapılıyor canım haftasonunu ve cuma öncesini kontrol etme amaçlı
:) hadi bakalım inşallah canım.. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızöylemi söylediğin iyi oldu ben kahvaltımı yaptıktan sonra öğrenirsem kötü olurdu.1 kilo verdim sanırım :)
meşaketli bir yolumuz var .4 ayı göz den çıkardım zaten:) hadi bakalım inşallah canım.. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Oyy oyyy bitirmis tasinmayi da trip te atarmis:):)valla benimh.sonun cok fenaydi.sinav +dugun + bayram temizligi.daha simdi uzattim ayaklarimiBakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda
@seydan94 esyayi tasidik yeni evimdeyim artik fakat tek basima oldugum icim cok agirdan gidiyo isler felaket yoruldum avizecisi storcusu televizyoncusu zirttirigi pittirigi bitmedi bi turlu
Bugunde mobilden baglandim aslinda internetim yoktu suan nasil girdigimi bende bilmiyorum
Wifi 7gun icinde baglancakmis onu bekliyorum
Oyle isteee canlar..kilom ne alemde hic bilmiyom saglam yedim bu hafta
yok benimdi ama cuma kacamak ogunuydu kusum.cumayla c.tesiyi bir yazdim.farketmemis olabilirsin.c.tesi bi tek aksam yiyebildimkuzum senin menün değil miydi 1 tabak makarna yazan?? karıştırdıysam kusura bakma :)
sınavında başarılar dilemiştim. nasıl geçti canım?
tamam tatlım sağ ol :)
kız ben sormadım taşındığını tahmin ettiğimdenbugün yarın bekliyordum seni. işin zor valla. inş artı olma lütfen light ton falan al toparla
satiyon mu eliptigini:):)
okdir.ilk firsatta eliptik ayarliycam insBence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby
cok gecmis olsun canim ya:/:/minikler olunca tabi durum cok daha farkli oluyor.Allah korumusSelam
Iste budur arkadas.saglikli yasam mcdonal...dan bile saglikli cikmaktir seker.spor da 10 numara olmusmenümü ve öğle yemeğimin hikayesini anlatayımm
sabah: 10,30 1,5 haşlama yumurta, domates, 2 dilim çiya tohumlu ekmek
öğle: 14,00 işte burası destan olurarkadaşımla mc donalds a gittik tutturdu ikili menü alalım dedim ben diyetteyim sonunda kabul ettim ama birine sos falan koymayın diye sıkı sıkı tembihledim arkadaşıma da söz verdirdim ekmeğini de sen ye patateslerle diye bir de salata aldım z.yağı limonlu patates ye deyip duruyor yiyormuş gibi yapıp tekrar koyuyorum falan bayağı hinlik yaptım anlayacağınız sonuç: 1 köfte, akdeniz salatası, 1 ayran
ara: 16,30 200 ml süt
akşam: yoğurtlu kıvırcık, yarım dilim çiya tohumlu ekmek
spor 3 saat yürüyüş, 20 mekik, 2 litre su
teşekkür ederim canım içim gitti patateslere ama yimedimOyy oyyy bitirmis tasinmayi da trip te atarmis:):)valla benimh.sonun cok fenaydi.sinav +dugun + bayram temizligi.daha simdi uzattim ayaklarimi
yok benimdi ama cuma kacamak ogunuydu kusum.cumayla c.tesiyi bir yazdim.farketmemis olabilirsin.c.tesi bi tek aksam yiyebildim
satiyon mu eliptigini:):)
okdir.ilk firsatta eliptik ayarliycam ins
cok gecmis olsun canim ya:/:/minikler olunca tabi durum cok daha farkli oluyor.Allah korumus
Iste budur arkadas.saglikli yasam mcdonal...dan bile saglikli cikmaktir seker.spor da 10 numara olmus
olsun yarin tartida gordugun eksi mutlu etcek seniteşekkür ederim canım içim gitti patateslere ama yimedim
Geçmiş olsun canım hepinizeSelam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?