Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi pazarlar kizlar anca gelebildim yarin Anaokulunda yerlimali yapcaklarmis bizim kizin sınıfı uc posta tuzlu kurabiye yaptim simdide komposto yapıyorum ama tabi yemek içmek yok bunlardan 200 g eksim vardi bigün ins cumaya kadar en az bikilo vermiş olurum

Sağol canm 44 bedn aldm ( F Fittek ) ama kalıpları dar bi marka.ince gösterdi gibi yarn resm atıcam.
Sen napıyon canm cumaya mezuniyet var mı
Ne mezuniyet i kiz dalgami geciyon ben arti ikiydim bu hafta daha listeyr geri donup 60 gormem laxim benim boy 158 haberin varmi
ben verdim kilo alinca dediğin gibi sıkıntı oluyo

Tamam bugun oda gidecek abla
Hee sen sukret benimki her hafta sonu yok evde koye ava balığa vb gidiyor ben napayım kendi haline birak

Ne olacak benim bu halim ya.
guzel iremim sen bukadar uzme kendini sende o bi aksami fazlasıyla kapatacak bi iraden var sen yuze yakındin buraya geldiğinde hatta bi ara 72 falandin diye hatırlıyorum cokta uxun bi zaman değildi oraya gelmen ve kac haftadır gayet hizli ilerliyosun uzulme sadece aynen istikrarla devam et kiz biz bile sana senden cok güveniyoruz benim gibi olaydin ne yapacaktin

Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
Ben 60 ken 36 65-70 iken 37 simdi 38 giyiyorum kesinlikle cok farkediyor kiloya göre
ah ah bide ben donebilsem 10yil oncesine

Sana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruz

hamilelik dışı kilo almak yok artık
3. bebisimi düşünüyorsun canım
Selam kizlar dun yedigim gozleme ve cihkofte sonucu bayagi arti ciktim bu sabah insallah sifir kacamakla cumaya kadar halledicem.
ınş canım bu hafta takipteyim seni menü atlamak yok
Kolay gelsin canım

İsteyince kolayca gidiyormuş meğer.Çok sevindim adına,zaten çok az bir kilo kalmış onu da yaparsın bu kadar kilo verdikten sonra.Ama sporu bıraktı mı beslenmeye dikkat etmeyince geri geliyor kilolar.Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığına devam edicez yine de :)

Sana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruz
alemsin Poni bi bırakmasan kendini iki aya mezunsun aslında bir hafta motiven çok iyi güzel kilo veriyorsun ertesi hafta düşüyor motivasyonunı, bence ilk hedefin en az 2,3hafta motiveni düşürmeden asılmak olsun diyete spora

ezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım busefer

10 yıl önce kaç kiloydun canım, dönersin millet 40 kilo 50 kilo veriyor bizden ne farkları var yeterki bi azmettikki biti olay

tatlım pastırma arada yenebilir ama abartmadan, çok tuzlu ödem yapar

Tartıda gördüpümüz artılara kaçamak yoksa . Acaba neden diyoruz
Işte böyle ufak şeyler birleşince bize şişlikle geri dönüyor ve moralimiz bozuluyor şevkimiz kırılıyor

Ahhh O 65 sonunda geldi ha dileğim
Çok tebrikler cnm

Selam kizlar dun yedigim gozleme ve cihkofte sonucu bayagi arti ciktim bu sabah insallah sifir kacamakla cumaya kadar halledicem.
nedense hiç süpriz olmadı cnm

istersen daha da fazla olur tatlım

Bence koruma döneminde en önemlisi
Gündüz cısslar yense bile akşam ve geç vakit yememek
Ben hep geç vakit yediğim için koruyamadım
Tabi sporu azda olsa hayatımızdan çıkarmamak gerekiyor

Bende inanıyorum sana :) Şu yaşıma kadar bende hep balıketliydim hatta düğünümde 63 kiloydum şimdi doğru beslenince ne kadar kolay kilo verdiğimi gördüm,59 u 10 sene önce görmüştüm en son.Şimdi 56 olursam rekor olcak benim için :) Ama böyle beslenmeye alıştım.Pes etmedim 1 tane börek yediysem moralimi bozmadım.Bol su içtim başka şeylerden kıstım yine kaldığım yerden devam ettim.Moral motivasyon çok önemli yapıcam Dedi mi yapıyorsun.Bilinçaltına yerleşiyor vücudun da daha dirençli oluyor.Sen bu gidişle hedef kilonun da aşağısına düşersin eminim.

canım benim teşekkür ederim aslında ideal kilom 58 benim boya göre düşünürsek ama artık tartıda ki rakamla değilde aynadaki görüntüyle uğraşmak istiyorum yani sıkılaşmak niyetim 1sene boyunca haftada 3gün platese gitmek, ayrıca zayıflamasını istemediğim yerlerde zayıfladı pörsüdü yumuşadı can çekişiyor resmen :) daha fazla zayıflarsam iyce kaybolacak dümdüz tahta gibi olucam istemiyorum öyle olmak işte..
canısı seninde mucizeni görelim burda 56 ol sen bence

KİLO: 86,8
(09:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 OMEGA -3

(10:40)
1,5 kk kadar peynir
menemen ( saymadim ne kadar yediğimi)
1 kupa şekersiz bergamutlu siyah cay
2 lokma domates
½ minik Salatalık

(17:30)
1 kiremitte levrek
bolcana mevsim salata

sıvı :1030 ml su , 1 kupa yeşil çay
SPOR. P90x 50 dk - bacak & sırt
p90x15 dk karın parçalayıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…