- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.381
Ne mezuniyet i kiz dalgami geciyon ben arti ikiydim bu hafta daha listeyr geri donup 60 gormem laxim benim boy 158 haberin varmi
ben verdim kilo alinca dediğin gibi sıkıntı oluyokızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz banapantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
bir de ayağım bile farkedince olmayan ayakkabılarım var. düşünün yani. valla onları bile vermedim. zayıflayınca giyicemayaklar da zayıflar
Tamam bugun oda gidecek ablaspor süper cnm
Doymadıysan akşam yoğurtta ilave edebilirdin
Krem peyniride tercih etmesen iyi olur
Hem doyurucu olmuyor hemde kalmış peynirlerden yapılıyor
Kaptan ve yardımcısı yoğunlarmış
maşallah sende düzenli sporculardasın cnm
Sabah ve akşam güzel öğlen az olmuş
Kabanını güle güle iyi günlerde giy cnm
Akşam salatada olsa daha iyi olurmuş
kız akşam meyve gitmiş çekirdek gelmiş
Hepsi güzel olmuş cnm
tatlım pastırma çok olmuş tabiki pide de yanlış seçim bide turşu
Akşam güzel
Bugün evdeydin niye 3 mili bitirmedin
Biliyosun yağlar 30 dk sonra yanmaya başlar
O zaman durmak yok yola devam fıstık
Hee sen sukret benimki her hafta sonu yok evde koye ava balığa vb gidiyor ben napayım kendi haline birakEvet canım şimdi bide düşmeleri meşhur yazık yavru dizlerinin üzerine düşe düşe hal oldu birde acele ediyor yürürken ayaklar dolanıyor
Hiç görmedim abla bunu afiyet olsun
arkadaşına gitmişti abla daha anca geldi kaç haftadır çalışıyordu bu hafta gitmedi ise onuda arkadasin daydi
Kızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 1 gong
Akşam 1 çorba kasesi mercimekli mantı 4 yk yoğurt 1 tabak zy sarma 2 ufak kurabiye 2 mandalina 1/2 muz
Yedim ama yemekten sonra toplu fotoğraf çektirdik moralim sıfıra indi . Ayakta iyi kötü idare ediyorum ama oturunca çok kötü gözüküyorum. Acilen kilo vermem lazım benim.
guzel iremim sen bukadar uzme kendini sende o bi aksami fazlasıyla kapatacak bi iraden var sen yuze yakındin buraya geldiğinde hatta bi ara 72 falandin diye hatırlıyorum cokta uxun bi zaman değildi oraya gelmen ve kac haftadır gayet hizli ilerliyosun uzulme sadece aynen istikrarla devam et kiz biz bile sana senden cok güveniyoruz benim gibi olaydin ne yapacaktinNe olacak benim bu halim ya.
Ben 60 ken 36 65-70 iken 37 simdi 38 giyiyorum kesinlikle cok farkediyor kiloya göreZayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
ah ah bide ben donebilsem 10yil oncesinegünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı
Sana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruzNe mezuniyet i kiz dalgami geciyon ben arti ikiydim bu hafta daha listeyr geri donup 60 gormem laxim benim boy 158 haberin varmi
ben verdim kilo alinca dediğin gibi sıkıntı oluyo
Tamam bugun oda gidecek abla
Hee sen sukret benimki her hafta sonu yok evde koye ava balığa vb gidiyor ben napayım kendi haline birak
guzel iremim sen bukadar uzme kendini sende o bi aksami fazlasıyla kapatacak bi iraden var sen yuze yakındin buraya geldiğinde hatta bi ara 72 falandin diye hatırlıyorum cokta uxun bi zaman değildi oraya gelmen ve kac haftadır gayet hizli ilerliyosun uzulme sadece aynen istikrarla devam et kiz biz bile sana senden cok güveniyoruz benim gibi olaydin ne yapacaktin
Ben 60 ken 36 65-70 iken 37 simdi 38 giyiyorum kesinlikle cok farkediyor kiloya göre
ah ah bide ben donebilsem 10yil oncesine
3. bebisimi düşünüyorsun canımhamilelik dışı kilo almak yok artık
ınş canım bu hafta takipteyim seni menü atlamak yokSelam kizlardun yedigim gozleme ve cihkofte sonucu bayagi arti ciktim bu sabah insallah sifir kacamakla cumaya kadar halledicem.
Kolay gelsin canımIyi pazarlar kizlar anca gelebildim yarin Anaokulunda yerlimali yapcaklarmis bizim kizin sınıfı uc posta tuzlu kurabiye yaptim simdide komposto yapıyorum ama tabi yemek içmek yok bunlardan 200 g eksim vardi bigün ins cumaya kadar en az bikilo vermiş olurum
ara ara esiyoda vazgeçiyorum sonra, kendime zaman ayırıyım istiyorum artık ikisini hakkıyla yetiştiriyim yeter bu zamanda diyorum3. bebisimi düşünüyorsun canım
ınş canım bu hafta takipteyim seni menü atlamak yok
Kolay gelsin canım
İsteyince kolayca gidiyormuş meğer.Çok sevindim adına,zaten çok az bir kilo kalmış onu da yaparsın bu kadar kilo verdikten sonra.Ama sporu bıraktı mı beslenmeye dikkat etmeyince geri geliyor kilolar.Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığına devam edicez yine de :)günaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı
alemsin Poni bi bırakmasan kendini iki aya mezunsun aslında bir hafta motiven çok iyi güzel kilo veriyorsun ertesi hafta düşüyor motivasyonunı, bence ilk hedefin en az 2,3hafta motiveni düşürmeden asılmak olsun diyete sporaSana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruz
ezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım buseferİsteyince kolayca gidiyormuş meğer.Çok sevindim adına,zaten çok az bir kilo kalmış onu da yaparsın bu kadar kilo verdikten sonra.Ama sporu bıraktı mı beslenmeye dikkat etmeyince geri geliyor kilolar.Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığına devam edicez yine de :)
10 yıl önce kaç kiloydun canım, dönersin millet 40 kilo 50 kilo veriyor bizden ne farkları var yeterki bi azmettikki biti olayNe mezuniyet i kiz dalgami geciyon ben arti ikiydim bu hafta daha listeyr geri donup 60 gormem laxim benim boy 158 haberin varmi
ben verdim kilo alinca dediğin gibi sıkıntı oluyo
Tamam bugun oda gidecek abla
Hee sen sukret benimki her hafta sonu yok evde koye ava balığa vb gidiyor ben napayım kendi haline birak
guzel iremim sen bukadar uzme kendini sende o bi aksami fazlasıyla kapatacak bi iraden var sen yuze yakındin buraya geldiğinde hatta bi ara 72 falandin diye hatırlıyorum cokta uxun bi zaman değildi oraya gelmen ve kac haftadır gayet hizli ilerliyosun uzulme sadece aynen istikrarla devam et kiz biz bile sana senden cok güveniyoruz benim gibi olaydin ne yapacaktin
Ben 60 ken 36 65-70 iken 37 simdi 38 giyiyorum kesinlikle cok farkediyor kiloya göre
ah ah bide ben donebilsem 10yil oncesine
tatlım pastırma arada yenebilir ama abartmadan, çok tuzlu ödem yaparcanım haklısın kesinlikle. bahaneler etkiliyor mutlaka. ama mesela direk şeker, çikolata veya herhangi bir tatlı, pirinç falan yesem tamam. mesela bak beyaz ekmeğe , bittere tamam, olmaması gerek. ama pastırmayı anlamıyorum ben. saf et o. zaten çemenini ayırırım ben pek yemem. saf et neden uygun görülmüyorki. bilakis tok tutuyor beni. pancar da 3 parçaydı. bu yanlış değilki.
yoksa keşke irademiz çok güçlü olsa da cısss lara hiç değmesek. ne güzel olurdu.
bitter yok artık canım. yemeyeceğim. herhangi bir ekmek yememek için de önlemimi aldım. dün yulaf kepekli glutensiz unlu chialı ekmek yaptım. minik minik hem de. porsiyon ayarlı.
Ahhh O 65 sonunda geldi ha dileğimgünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
nedense hiç süpriz olmadı cnmSelam kizlardun yedigim gozleme ve cihkofte sonucu bayagi arti ciktim bu sabah insallah sifir kacamakla cumaya kadar halledicem.
istersen daha da fazla olur tatlımIyi pazarlar kizlar anca gelebildim yarin Anaokulunda yerlimali yapcaklarmis bizim kizin sınıfı uc posta tuzlu kurabiye yaptim simdide komposto yapıyorum ama tabi yemek içmek yok bunlardan 200 g eksim vardi bigün ins cumaya kadar en az bikilo vermiş olurum
Bence koruma döneminde en önemlisiezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım busefer
Bende inanıyorum sana :) Şu yaşıma kadar bende hep balıketliydim hatta düğünümde 63 kiloydum şimdi doğru beslenince ne kadar kolay kilo verdiğimi gördüm,59 u 10 sene önce görmüştüm en son.Şimdi 56 olursam rekor olcak benim için :) Ama böyle beslenmeye alıştım.Pes etmedim 1 tane börek yediysem moralimi bozmadım.Bol su içtim başka şeylerden kıstım yine kaldığım yerden devam ettim.Moral motivasyon çok önemli yapıcam Dedi mi yapıyorsun.Bilinçaltına yerleşiyor vücudun da daha dirençli oluyor.Sen bu gidişle hedef kilonun da aşağısına düşersin eminim.ezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım busefer
Ptesi de mi tartı günü abla?? :)Kızlar bugünün pazar olduğunu unutup
Yarınki tartıya odaklanalım
Inş.herkes eksilerle gelir
Ben cumadan beri tartılmadım benim içinde süpriz olacak
Evet cnm ama sadece takım içiPtesi de mi tartı günü abla?? :)
Tamam o zaman inş eksilerle devam ederiz :)))Evet cnm ama sadece takım içi
Liste yapmıyoruz
Haftasonu kaçamaklarını önlemek için
Bide duruma göre erkenden önlem alabilmek için
canım benim teşekkür ederim aslında ideal kilom 58 benim boya göre düşünürsek ama artık tartıda ki rakamla değilde aynadaki görüntüyle uğraşmak istiyorum yani sıkılaşmak niyetim 1sene boyunca haftada 3gün platese gitmek, ayrıca zayıflamasını istemediğim yerlerde zayıfladı pörsüdü yumuşadı can çekişiyor resmen :) daha fazla zayıflarsam iyce kaybolacak dümdüz tahta gibi olucam istemiyorum öyle olmak işte..Bende inanıyorum sana :) Şu yaşıma kadar bende hep balıketliydim hatta düğünümde 63 kiloydum şimdi doğru beslenince ne kadar kolay kilo verdiğimi gördüm,59 u 10 sene önce görmüştüm en son.Şimdi 56 olursam rekor olcak benim için :) Ama böyle beslenmeye alıştım.Pes etmedim 1 tane börek yediysem moralimi bozmadım.Bol su içtim başka şeylerden kıstım yine kaldığım yerden devam ettim.Moral motivasyon çok önemli yapıcam Dedi mi yapıyorsun.Bilinçaltına yerleşiyor vücudun da daha dirençli oluyor.Sen bu gidişle hedef kilonun da aşağısına düşersin eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?