Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vavv bu ne güzel spor öyle

İnşallah böyle devam eder:))) Aynadaki görüntü daha önemli bana da 53 diyor ideal kilo ama yakışmaz ya bir deri bir kemik kalırım gibi geliyor.

duraklama döneminde olabilirsin bunuda sporla kırıcan asıla bildiğin kadar asıl spora
Valla canm asıliyorum elden geldikçe bütün vücudum ağrıyor artık bide bişey yeşilce masumda olsa spor la telafi edesim geliyor
Ben bugün baya temizlik yaptım sınavdan gelince sonra kızım uyandı vakit geçirdk şimdi haberleri izliyorum yürek dayanmıyo artk
ne haberlere bakabiliyroum ne facebook Instagram haberleri gördükçe ruhum eriyor resmen :-(

Oyle supriz olmadi telafi ederim insallah

Menü güzel spor harika tatlım

Bitince ölçülerini merak ediyorum bakalım ne kadar farkedecek

Kaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm illaki gidecek
Bence ağır spordan düşmüyodur
Önümüzdeki haftalara yatırım yapıyon

mefkurem an itibariyle yemek yiyorum nasılda çok işim var bu akşam, ütü yapılacak, kız yıkanıcak dersler var olmazsa olmazım spor yapılacak
Bana hiç iş deme cnm ben onlara küstüm

ablam bugün bi kaç yüz gr giderse güzel bir eksi görücem yarına
Hadi inş.cnm
Bende durum ne hiç bilmiyorum ama yazdığım hariç 1 lokma yemedim inş.iyi olur
Ben bugün baya temizlik yaptım sınavdan gelince sonra kızım uyandı vakit geçirdk şimdi haberleri izliyorum yürek dayanmıyo artk
hep öyle cnm bende bakamıyorum haberlere
Sadece üzüldüğümüzle kalıyoz elimizden bişey gelmiyoki

Oyle supriz olmadi telafi ederim insallah
tabiki edersin cnm
Karbonu azalt proya ağırlık ver

bende çok merak ediyorum abla çarşamba tekrar ölçucem bakalım

o da doğru tabi. acaba 1,4 kilo verdiğim hafta ne yemiştim diye düşünüyorum şimdişöyle hatasız bir menümüz olsa değil mi cumaya kadar. ne güzel olur.

Eşim olmayınca komşular geldi beraber Leslie 3 mil yaptık.Ancak bitti..Apartmanca yapıcaz bu gidişle kadroyu kuruyorum
senin ekip de tamam o zaman ne güzel

sabah 10.00
3 yk yumurta piyazı
1 dilim keçi peyniri
2 zeytin
1 dilim pastırma
domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek

öğlen 14.00
2 parça marul içinde 3 çiğ köfte
3 yk cevizli kereviz salatası
1 yk lahana y.

ara
1 mandalina, 7 fındık

akşam 19.00
yarım ızgara mercan balığı
1 dilim ekmek
roka, biraz marul ve 2 cherry domates

2,5 lt su
öğlen ve akşamüzeri olmak üzere 2 kere leslie 1 mil yaptım.

bu emeğinin karşılığı yamuk yaparsa o tartı kafasını gözünü kırarım:)

akşamki ekmeği yemesem iyiydi. sanki doymayacakmışım gibi geldi. balığın yarısını da bıraktım. halbuki onu yesem daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…