- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.401
mefkurem an itibariyle yemek yiyorum nasılda çok işim var bu akşam, ütü yapılacak, kız yıkanıcak dersler var olmazsa olmazım spor yapılacakHuuu azimli iradeli takımdaşlarım nirdesiniz
Spormu yapıyonuz
vavv bu ne güzel spor öyleKİLO: 86,8
(09:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 OMEGA -3
(10:40)
1,5 kk kadar peynir
menemen ( saymadim ne kadar yediğimi)
1 kupa şekersiz bergamutlu siyah cay
2 lokma domates
½ minik Salatalık
(17:30)
1 kiremitte levrek
bolcana mevsim salata
sıvı :1030 ml su , 1 kupa yeşil çay
SPOR. P90x 50 dk - bacak & sırt
p90x15 dk karın parçalayıcı
sağol canım tartı pek iyi göstermedi bugün ama bakalım yinede devam sporavavv bu ne güzel spor öyle
ablam bugün bi kaç yüz gr giderse güzel bir eksi görücem yarınaKızlar bugünün pazar olduğunu unutup
Yarınki tartıya odaklanalım
Inş.herkes eksilerle gelir
Ben cumadan beri tartılmadım benim içinde süpriz olacak
duraklama döneminde olabilirsin bunuda sporla kırıcan asıla bildiğin kadar asıl sporasağol canım tartı pek iyi göstermedi bugün ama bakalım yinede devam spora
Ben bugün baya temizlik yaptım sınavdan gelince sonra kızım uyandı vakit geçirdk şimdi haberleri izliyorum yürek dayanmıyo artkHuuu azimli iradeli takımdaşlarım nirdesiniz
Spormu yapıyonuz
İnşallah böyle devam eder:))) Aynadaki görüntü daha önemli bana da 53 diyor ideal kilo ama yakışmaz ya bir deri bir kemik kalırım gibi geliyor.canım benim teşekkür ederim aslında ideal kilom 58 benim boya göre düşünürsek ama artık tartıda ki rakamla değilde aynadaki görüntüyle uğraşmak istiyorum yani sıkılaşmak niyetim 1sene boyunca haftada 3gün platese gitmek, ayrıca zayıflamasını istemediğim yerlerde zayıfladı pörsüdü yumuşadı can çekişiyor resmen :) daha fazla zayıflarsam iyce kaybolacak dümdüz tahta gibi olucam istemiyorum öyle olmak işte..
canısı seninde mucizeni görelim burda 56 ol sen bence
Valla canm asıliyorum elden geldikçe bütün vücudum ağrıyor artıkduraklama döneminde olabilirsin bunuda sporla kırıcan asıla bildiğin kadar asıl spora
ne haberlere bakabiliyroum ne facebook Instagram haberleri gördükçe ruhum eriyor resmen :-(Ben bugün baya temizlik yaptım sınavdan gelince sonra kızım uyandı vakit geçirdk şimdi haberleri izliyorum yürek dayanmıyo artk
Oyle supriz olmadi telafi ederim insallahtatlım pastırma arada yenebilir ama abartmadan, çok tuzlu ödem yapar
Tartıda gördüpümüz artılara kaçamak yoksa . Acaba neden diyoruz
Işte böyle ufak şeyler birleşince bize şişlikle geri dönüyor ve moralimiz bozuluyor şevkimiz kırılıyor
Ahhh O 65 sonunda geldi ha dileğim
Çok tebrikler cnm
nedense hiç süpriz olmadı cnm
istersen daha da fazla olur tatlım
Menü güzel spor harika tatlımKİLO: 86,8
(09:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 OMEGA -3
(10:40)
1,5 kk kadar peynir
menemen ( saymadim ne kadar yediğimi)
1 kupa şekersiz bergamutlu siyah cay
2 lokma domates
½ minik Salatalık
(17:30)
1 kiremitte levrek
bolcana mevsim salata
sıvı :1030 ml su , 1 kupa yeşil çay
SPOR. P90x 50 dk - bacak & sırt
p90x15 dk karın parçalayıcı
Bana hiç iş deme cnm ben onlara küstümmefkurem an itibariyle yemek yiyorum nasılda çok işim var bu akşam, ütü yapılacak, kız yıkanıcak dersler var olmazsa olmazım spor yapılacak
Hadi inş.cnmablam bugün bi kaç yüz gr giderse güzel bir eksi görücem yarına
hep öyle cnm bende bakamıyorum haberlereBen bugün baya temizlik yaptım sınavdan gelince sonra kızım uyandı vakit geçirdk şimdi haberleri izliyorum yürek dayanmıyo artk
tabiki edersin cnmOyle supriz olmadi telafi ederim insallah
bende çok merak ediyorum abla çarşamba tekrar ölçucem bakalımMenü güzel spor harika tatlım
Bitince ölçülerini merak ediyorum bakalım ne kadar farkedecek
Kaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm illaki gidecek
Bence ağır spordan düşmüyodur
Önümüzdeki haftalara yatırım yapıyon
Bana hiç iş deme cnm ben onlara küstüm
Hadi inş.cnm
Bende durum ne hiç bilmiyorum ama yazdığım hariç 1 lokma yemedim inş.iyi olur
hep öyle cnm bende bakamıyorum haberlere
Sadece üzüldüğümüzle kalıyoz elimizden bişey gelmiyoki
tabiki edersin cnm
Karbonu azalt proya ağırlık ver
Eşim olmayınca komşular geldi beraber Leslie 3 mil yaptık.Ancak bitti..Apartmanca yapıcaz bu gidişle kadroyu kuruyorumHuuu azimli iradeli takımdaşlarım nirdesiniz
Spormu yapıyonuz
o da doğru tabi. acaba 1,4 kilo verdiğim hafta ne yemiştim diye düşünüyorum şimditatlım pastırma arada yenebilir ama abartmadan, çok tuzlu ödem yapar
Tartıda gördüpümüz artılara kaçamak yoksa . Acaba neden diyoruz
Işte böyle ufak şeyler birleşince bize şişlikle geri dönüyor ve moralimiz bozuluyor şevkimiz kırılıyor
senin ekip de tamam o zaman ne güzelEşim olmayınca komşular geldi beraber Leslie 3 mil yaptık.Ancak bitti..Apartmanca yapıcaz bu gidişle kadroyu kuruyorum
Kıyma yerine haşlanmış mercimek koyuyorlar.ekonomik mantı .ayyy canım afiyet olsun ama akşam yemeğinde uçurmuşsun mamalarıgerçi farkındasın.
bu arada mercimekli mantıyı nasıl yapıyorlar.
bu emeğinin karşılığı yamuk yaparsa o tartı kafasını gözünü kırarım:)Menü güzel spor harika tatlım
Bitince ölçülerini merak ediyorum bakalım ne kadar farkedecek
Kaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm illaki gidecek
Bence ağır spordan düşmüyodur
Önümüzdeki haftalara yatırım yapıyon
Bana hiç iş deme cnm ben onlara küstüm
Hadi inş.cnm
Bende durum ne hiç bilmiyorum ama yazdığım hariç 1 lokma yemedim inş.iyi olur
hep öyle cnm bende bakamıyorum haberlere
Sadece üzüldüğümüzle kalıyoz elimizden bişey gelmiyoki
tabiki edersin cnm
Karbonu azalt proya ağırlık ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?