Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence gayet ideal bir menu ne az ne çok

12.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
iki üç çatal omlet

5 neskafe azıcık sütlü

7 haşlanmış kabak yoğurtlu, salata

2,5lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
kabak alayım da senin şu haşlanmış kabakla yoğurdu ben de yapacağım. gerçi az yağlı yemeği de olur.

Afiyet olsun tek kelime ile harika

12.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
iki üç çatal omlet

5 neskafe azıcık sütlü

7 haşlanmış kabak yoğurtlu, salata

2,5lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım.Bence gayet güzel görünüyor menü de spor da :) Haşlanmış kabagı hiç denemedim.Tadı iyi oluyor mu öyle.
Afiyetler olsun canımm..

Afiyet olsun canım.Bence gayet güzel görünüyor menü de spor da :) Haşlanmış kabagı hiç denemedim.Tadı iyi oluyor mu öyle.

Afiyetler olsun canımm..
çok acıkınca sarımsaklı yoğurtla yeniyor valla:) hem detoks sebze si kabak kilo vermeye müthiş faydası var

@kkkmevsim5 Kamilem buraya geldiğimde 102.2 dim. 71.7 ile bıraktım . Doğrusun ne kadar kilo verdim gene veririm bu sefer 65 İ görmeden bırakmak yok. Sağol tatlım.
30kilo vermek büyük sabır azim isteyen bir iş tebrik ederim bencede çok rahat 65 görürsün nasıl kilo verilir biliyorsun çünkü

çok acıkınca sarımsaklı yoğurtla yeniyor valla:) hem detoks sebze si kabak kilo vermeye müthiş faydası var
Ben yemegini seviyorum.Pirinçli yapıyordum ama artık yapmıyorum,haşlamayı sever miyim bilmem denemek lazım.Benim babannem fırında pişiriyor tepside çok da güzel oluyor.Üzerine baharatla kekik vs. haşlanmış gibi oluyor.

zaten yediğimizi yakmayo öğrenince olduk demektir ömrü billah cısları dan kaçamayız evde yemesek de bi arkadaş ortamında özel günlerde yiycez işte hemen sporla taarruza geçersek o kilo yerleşmeye fırsatı olmaz, sabah yüzümüzü yıkama alışkanlığımız nasıl varsa sporda öyle hayatımızın bir parçası olacak

bol kıymalı dereotlu hımm bayılırım bende

İyi akşamlar

Menüm
Kahvaltı 11:00
3 kaşık kıymalı yumurta
Az peynir
4 zeytin
Roka salatası
2 ince dlm tb ekmek

Akşam 16:30
1 tavuk but, salata, 1 dlm tb ekmek

Ara 19:00
Yarım nar

2 lt su
harikasın panpa senin diyetisyen kontrolü ne zaman

Menü
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta
16:00 1 0 adet cherry domates
19:00
1 hamsi
1 küçük kase salata
1 haşlanmış yumurta
Bu menümü Zuhal ablaya @mefkurem e ithaf ediyorum.
afiyet olsun canım. menün çok güzel

Kıyma yerine haşlanmış mercimek koyuyorlar.ekonomik mantı .
Bence sen fazla merak etme çünkü sonuç Nadimi pişmanlık oluyor.
evet sonuçta hamurişi

afiyet olsun canım. evde olsam ben de akşam yemeğini en azından 18.00 de yer bitiririm. ama çalışınca hazır sofraya geldiğim halde saat 19.15 den önce pek oturamıyorum. erken yemek büyük avantaj.

balık da ekmeksiz yenmezki:)
aslında büyük balıklar bol salatayla yeniyor. ama bu akşam canım salata da istemedi. zorla yedim sanki.

yemeğine pirinç yada bulgur giriyor ya böyle 0 risk diyr düşünüyorum
bulguru çok az koyarsın. pilav gibi değil sonuçta. ekmek de yemeyince sorun olmaz. ama zaten biz genelde kabak yemeğine bulgur, pirinç koymayız. kıymalı soğanlı domatesli dereotlu baharatlı yaparız. çok güzel oluyor. böyle dene bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…