• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.takım 338.ETAP***

betul77 (64,5/0/0/%0)

merili (61,3/0/0/%0 )
buse8(82,8/0/0/%0)
servey(72,5/0/0/%0)

İlkay80(89.8/0/0/%0)
stubbornn
(72,4/0/0/%0)
selduş
(68.5/0/0/%0)

zeynepece canım seni listeye ekleyimmi kesin dönüş yaptın demi cevap bekliyorum gülüm....

***9.takım 338.ETAP mesaj sayıları***

betul77 =
merili =
buse8 =
servey =
İlkay80 =
stubbronn=
selduş=

Son düzenleme:
bugn uzun ve yorucu olacak benim için misafirlige gidecem umarım orda kaçamak yapmam:18:

Günaydın Kızlar

Sabah tartılmayı unuttum zaten üzülünce hemen regl oluyorum dün oldum.Yarın sabah bildirsem problem olurmu.Bu hafta çok yogunlaşamadım buraya

bari su onumuzdeki hafta spora bi baslayabilsem.hafta hafta degisik sporlarmi yapsam.ama benim siddetle. kalxa gobek ve bel. cevresi calismam gerek.ahhhhhh subatta elbiseme giremezsen yanarim.uygun ayakkabi bile aldim.

Ben dün öğlen 13:00 gibi 1 tabak köfteli sebze yemeği ve 4 kaşık mantı yedim.
akşam yarım tabak yumurtalı ıspanak ve yarım tabak pirinç pilavı yedim.

Bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 zeytin iki çatal yağda yumurta, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar yedim.
Öğlen ve akşam yemeği menum aynı: 1 tabak haşlanmış karnabahar ve havuç üzerine bol yoğurt, karabiber, nane, isot ve çörek otu. Bakalım ilk haftamda kilo verebilecek miyim?:18:

netür bir detoks yapmayı düşünüyosun bebeimm.....

sadece salata ve meyve gibi bişeyler yicem :(

Günaydın Kızlar

Sabah tartılmayı unuttum zaten üzülünce hemen regl oluyorum dün oldum.Yarın sabah bildirsem problem olurmu.Bu hafta çok yogunlaşamadım buraya

canım zaten cuma sabahı listeye kendimizi ekleyerek yapıyoruz ya bildirimii unuttunmuu :)

bugünkü menümden bahsediim accıkk :)

sabah 10:30 da 1 büyük armut yedim

45 dk pilates

13:00 2 fincan karışım çayı (yeşil çay + kiraz sapı + rezene + adaçayı + biberiye + çubuk tarçın)

şuan 1 greyfurt + 4 kaşık yoğurt yiyorum

akşam da 17:30 gibi kendime iceberg salata yapcam çoookk az yağlı onu yicemm

yatmadan 2 saat önce de yine karışım çayımdan içerim diye planlıyorum inşallah uyarımm.. regl olduum içinmidir nedir fazla çıktım yine bugünn çok dengesizim :(

bu günki menüm
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
daha yemedim akşamı
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
su 2.5 litre hergün içiyorum
dün dışarda yürüyebildim sadece bide 15 dk zumba yaptım... bugünde dışardayım şimdimi yapsam 1 saatlik yürüyüşümü acaba:44:

Ben dün öğlen 13:00 gibi 1 tabak köfteli sebze yemeği ve 4 kaşık mantı yedim.
akşam yarım tabak yumurtalı ıspanak ve yarım tabak pirinç pilavı yedim.

Bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 zeytin iki çatal yağda yumurta, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar yedim.
Öğlen ve akşam yemeği menum aynı: 1 tabak haşlanmış karnabahar ve havuç üzerine bol yoğurt, karabiber, nane, isot ve çörek otu. Bakalım ilk haftamda kilo verebilecek miyim?:18:

tabiki verirsin canım sakın üzülme sporunu aksatmadan yap bide benden sana tavsiye pirinç pilavı ve mantıyı bir süre menünden uzaklaştır:34:

Back
X