- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #55.041
kızlar kubilayın diyeti süper gidiyo yarın sabah tartılıp size 3 sonucu söylicem 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo süpermiş hadi bakalım işallah işe yarar iiya ablacım burda önemli olan neyi ne ile birlikte yediğinmiş çocuk 6 ayda 25 kilo vermiş valla :) üstelik kaçamaklarda bayaa 3 hamburger falan yiyomuşşben dün başladım bakalımm cuma günü görcez artık ne olacağını
![]()
canım lütfen hayır demeyi ögremelim artıkcancağızlarım benm menüde hal yok.yarında olmaz çünkü yarında gün varrrrrrrr.yan battııı
canlarım napyrsnzzz annemdeyım haftasonu gecırıyorum ama bu sefer hayır dıyebılıyorum bırcok seyee
kızlar kubilayın diyeti süper gidiyo yarın sabah tartılıp size 3 sonucu söylicem![]()
kızlar biliyosunuz regl dönemindeyim ödemim vs var ve çılgın bi duraklama dönemine girdim tatlı bile yememe hatta günde 2 saat pilates zumba yoga vs yapmama rağmen kilo veremiyorum (ama kesinlikle inceldim görenler dal gibi olmuşsun sakın zayıflama diyolar yağlarım kasa dönüştüğü için kilom azalmıyo sanırım) amaa kubilayın diyetini 3 gün yaptım ve şuan 60.8 olmuşum duraklamama rağmen vermişim![]()
canımm benim ya senin çabalarının hepimiz farkındayız ....süper vermeye başladıysan gerissi gelir artık ...GİTSİN KİLOCUKLARR..:119::119::119:![]()
kızlar bide yarışmaya katılmak isteyenler topigini kontrol edelim sıksık yeni üye çagıralım canlanalım biraz yahu![]()
kızlar kubilayın diyeti süper gidiyo yarın sabah tartılıp size 3 sonucu söylicem![]()
su toplamışsındır canımcım.ben acı yediğimde bozuyorum:))) dene derim.
yavruuu ne dolu bir liste bu iştahım acıldııı
kaçamak yaptım gitti.arkdaşlardaydık yeni geldim.yemediğim bir şey kalmadı.ölmek istiyorum((((
süper canm dukan.ama emzirirken dukan yapılır mı sence?