• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu sabah kalktım hava öyle güzeldiki perdeleri açtım kalktığımda saat 11.00 di
bebişde uyanmış kociş uyyo hala uyanmayada pek niyeti yoktu

bebişe kahvaltısını yaptrıdm altını değiştirdim sardım sarmaladım güzelce bebk arbasına koydum
bende giyindim sıkıca çıktık sitenin yürüyüş parkuruna:)
4 tur attık 1 saat sürdü

toplamda 7.000 adım atmışım =3.5 kilometre yürümüşüm=200 kalori yakmışım

yavruşun hiç sesi çıkmadı arabada uyudu zaten
hafta sonu kahvaltı keyfi için gazete aldım
eve geldim

kahvaltıyı hazırladım
yediklerim

yağsız menemnden toplamda 5-6 tatlı kaşığı
ekmeğin en ucu çok severim:)(minicik bi parça)
şekersi çay 3 fincn vardı sanırım
1 PORTAKAL
ve meneminin içine kıdıgım 1 yumurta :)ben yumurtayıo dağıtmıyorum menemene bütün bırakıyorum:)

ayrıca tartıyıda kaldırdım gözümün önünden
zırt pırt üstüne çıkıyorum

bu arada bidahaki cuma hedef kilomu açıklıyorum
bu sabah 80.00 kiloydum tam
bidahaki cuma 78.5 olmayı hedefliyorum
bir haftada 1.5 kilo verebilirim umarm:)))

kizlar iste sonuclar tebrikler tebrikler kasinkaselin harikasin tatlim hep boyle olman dilegiyle catir catir gitsin kilolarr:32::32::32::nazar:

turkbayragi.gif
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

3/10 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................3. TAKIM ..............1.0%:65: :nazar::66:

İKİNCİ .................9. TAKIM ..................0,72%:nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................14. TAKIM ..............0,53%:nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
14. takımdan............umutincisi................2,97%:nazar::65::71:

İKİNCİ
9. takımdan.............kalinkaselin......................2,49%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan............erigim .....................2,45% :nazar::71:
çok teşekkrü ederim :)
bana inanılmaz moral oluyosunuz ben normal şartlar altında
en fazla 3 gün sağlıklı yaşardım ama sizinle birlikte 3. haftama yaklaştım gaiba

kızlar bide ben artık rej,m diyet kelimesini kullanmak istemiyorum ben sağlıklı yaşamaya başladım
bunu hissediyoru3 haftadır yemeklerimi yağsız yapıyorum ilk bir hafta çok zor geldi
benim 1 lt lik yağdanlığım var tezgahımda inanırmısınız 1 hafta yetmezdi o yağdanlık bana salataya yemeklere menemene kızartmalar kekler vs......... mümkün diil pazartesi doldursam cumartesi boşalırdı yani eşimle birlikte haftalık ortalama yarım litre yağ içiyoduk ığğğğğğğğğğ

dün mantar sote yaptım demiştim ya benim yağsızdı eşiminkine üstüne birazcık gezdirdim damak tadım öyle alışmışki onun tabağında bir çatal aldım tadına baktım ağzıma inanılmaz bir yağ tadı geldi
eşimde dedi oda alışmış benim tabağıma neden yağ koydun bidaha koyma dedi
bizim 3 jaftada damak tadımız değişmiş inanamadım

ve şunu söylesem inanmazsınız belki yağdanlığım kilo vermeye karar vediğimde yarı da gibi bişeydi aradan 3 hafta 3 koca hafta geçmiş ve daha 200 gram bile harcanmamış görünüyo inanamıyorum:)))

yani ben aslında kilolarımın çoğunu bu gereksi aşırı ya kulanmkatan alıyomuşum bunu farkettim be yemeklerin tadı ciddi anlamda kötü oluyomuş ama biz bunu fark edemiyomuşuz şimdi yağlı yemek yiyemiyoruz....

bide spor konusunda bişeyler demek istiyorum ben spor yapmaktan nefret eden bi inşadım neden üşeniyodum çünkü evet popomu kaldırmaya spor konusund aüşeniyodum
ev işi yapıyorum çalışıyorum ya hareket ediyorum diyodum ama zırvalıkmış tama hareket harekettir ama bunlar büyeye normal gelen şeyler vücut onu hareket olarak algılamıyo

öyle çok ağır sporlar yapmayada gerek yok altıma bi eşfofman geçiriyorum üstümede bi tişört hiç farketmez eski püskü yrıtık bile olabilir üstünede kabanım ayağımada botlarım , bebek varmış hiç öenmli diil hava güzelse arabaya onuda atıyorum temzi hava alsın bi güneş görsün açılsın diye hava soğuksa babasıyla evde kalıyor. yürüdükçe açışlıyorum bunu spor olarak algılamıyorum kulağımada kulaklıkları takıyorum benim için beynimi dinlendirme şekli diyebilirim

bide markette geçen gün bedminton raketi ve topu görüdm 12 tl gibi bişeydi onuda alıcam markete gittiğimde eşimle sitenin sahasında birazda bedminton aynayalım:)))) ama bunada spor olarak bakmıyorum amaç eşimle güzel vakit geçirmek açık havada:))

ben sitenin parkurunda 2 tur attığımda of yoruldum öldüm bittim derken bugün 4 tur attım bebiş var diye pek uzatmak istemedima ama önemli olan göz korkutmamak benim gözüm korkuyomuş:)))))
yoksa yürüyüş yapmak insana can katıyo uykusu açılıyo , dışarda hayat varmışda ben bunca zman o hayatı kaçırmışım:))))))

sağol canım ben kahvatı etmeyen biri olarak bu diyet tam benlik :) aralarda bişeyler ekliyorum ama bu kadar sıkı olmuyor benim diyet biraz isveç vari diyet oluyor:52: yeşil çayı da mutlaka içiyorum bide.. kilo çok canım ya boy kısa benim 55 kg a bile razıyım artık...

bende kahvaltı konusunda biraz ihmalkarım sabah kalkıp kendimi hazırlmak giyinmek sonr bide kahvaltı külfet gibi geliyor şöle yapıyorum sütü ocağa koyorum o sırada giyinip makyaj yaparken bi fincan süt içiyorum
sonra saçımı yaptıktan sonrada 1 muz,yada bir portakal eğer canım istediyse haşlanmış bir yumurta yyip işe gidiyorum arada bişey yemesem bile acıkmıyorum:)bişey göndermezsen yiyecek oalrak uyku modundan çıkmıyomuş hala bazal metabolizmada devam ediyomuş yani metbolizman yavaş kalıyomuş ben bunun için sabahları bişey yemeye gayret ediyorum canım istemese bile en kötü 1 bardak süt içiyorum:))

en kötü sabah 2 lokmada olsa bişey gönder vücudun uyansın bence:)))

bu sabah kalktım hava öyle güzeldiki perdeleri açtım kalktığımda saat 11.00 di
bebişde uyanmış kociş uyyo hala uyanmayada pek niyeti yoktu

bebişe kahvaltısını yaptrıdm altını değiştirdim sardım sarmaladım güzelce bebk arbasına koydum
bende giyindim sıkıca çıktık sitenin yürüyüş parkuruna:)
4 tur attık 1 saat sürdü

toplamda 7.000 adım atmışım =3.5 kilometre yürümüşüm=200 kalori yakmışım

yavruşun hiç sesi çıkmadı arabada uyudu zaten
hafta sonu kahvaltı keyfi için gazete aldım
eve geldim

kahvaltıyı hazırladım
yediklerim

yağsız menemnden toplamda 5-6 tatlı kaşığı
ekmeğin en ucu çok severim:)(minicik bi parça)
şekersi çay 3 fincn vardı sanırım
1 PORTAKAL
ve meneminin içine kıdıgım 1 yumurta :)ben yumurtayıo dağıtmıyorum menemene bütün bırakıyorum:)

ayrıca tartıyıda kaldırdım gözümün önünden
zırt pırt üstüne çıkıyorum

bu arada bidahaki cuma hedef kilomu açıklıyorum
bu sabah 80.00 kiloydum tam
bidahaki cuma 78.5 olmayı hedefliyorum
bir haftada 1.5 kilo verebilirim umarm:)))
kesin verirsin sen bu yaptiklarinin karsiligini alacagindan emin olabilirsinn :32::32:
kızlar bide ben artık rej,m diyet kelimesini kullanmak istemiyorum ben sağlıklı yaşamaya başladım
bunu hissediyoru3 haftadır yemeklerimi yağsız yapıyorum ilk bir hafta çok zor geldi
benim 1 lt lik yağdanlığım var tezgahımda inanırmısınız 1 hafta yetmezdi o yağdanlık bana salataya yemeklere menemene kızartmalar kekler vs......... mümkün diil pazartesi doldursam cumartesi boşalırdı yani eşimle birlikte haftalık ortalama yarım litre yağ içiyoduk ığğğğğğğğğğ

dün mantar sote yaptım demiştim ya benim yağsızdı eşiminkine üstüne birazcık gezdirdim damak tadım öyle alışmışki onun tabağında bir çatal aldım tadına baktım ağzıma inanılmaz bir yağ tadı geldi
eşimde dedi oda alışmış benim tabağıma neden yağ koydun bidaha koyma dedi
bizim 3 jaftada damak tadımız değişmiş inanamadım

ve şunu söylesem inanmazsınız belki yağdanlığım kilo vermeye karar vediğimde yarı da gibi bişeydi aradan 3 hafta 3 koca hafta geçmiş ve daha 200 gram bile harcanmamış görünüyo inanamıyorum:)))

yani ben aslında kilolarımın çoğunu bu gereksi aşırı ya kulanmkatan alıyomuşum bunu farkettim be yemeklerin tadı ciddi anlamda kötü oluyomuş ama biz bunu fark edemiyomuşuz şimdi yağlı yemek yiyemiyoruz....
kesinlikle haklisin gereksiz yag kullanarak vucudumuzu nasil zarar veriyormusuz bende diyete baslayali 6 ay oldu yag olarak sadece zeytin yagini tercih ediyorum oda kacamak gunlerimde oluyor kati yag artik eve girmiyo bu sayede evdekilerde saglikli besleniyor bunu fark etmek gec oldu ama zararin nersinden donsek kardir demi ama:34:
bide spor konusunda bişeyler demek istiyorum ben spor yapmaktan nefret eden bi inşadım neden üşeniyodum çünkü evet popomu kaldırmaya spor konusund aüşeniyodum
ev işi yapıyorum çalışıyorum ya hareket ediyorum diyodum ama zırvalıkmış tama hareket harekettir ama bunlar büyeye normal gelen şeyler vücut onu hareket olarak algılamıyo

öyle çok ağır sporlar yapmayada gerek yok altıma bi eşfofman geçiriyorum üstümede bi tişört hiç farketmez eski püskü yrıtık bile olabilir üstünede kabanım ayağımada botlarım , bebek varmış hiç öenmli diil hava güzelse arabaya onuda atıyorum temzi hava alsın bi güneş görsün açılsın diye hava soğuksa babasıyla evde kalıyor. yürüdükçe açışlıyorum bunu spor olarak algılamıyorum kulağımada kulaklıkları takıyorum benim için beynimi dinlendirme şekli diyebilirim

bide markette geçen gün bedminton raketi ve topu görüdm 12 tl gibi bişeydi onuda alıcam markete gittiğimde eşimle sitenin sahasında birazda bedminton aynayalım:)))) ama bunada spor olarak bakmıyorum amaç eşimle güzel vakit geçirmek açık havada:))

ben sitenin parkurunda 2 tur attığımda of yoruldum öldüm bittim derken bugün 4 tur attım bebiş var diye pek uzatmak istemedima ama önemli olan göz korkutmamak benim gözüm korkuyomuş:)))))
yoksa yürüyüş yapmak insana can katıyo uykusu açılıyo , dışarda hayat varmışda ben bunca zman o hayatı kaçırmışım:))))))
ne guzel anlatmissin anlattiklarrinda kendimi buluyorum benim acik havada yurume sansim yok suan evde kosu bandimda yuruyorum SIKICI oluyor ama saglikli kilo vermek icin yapiyorum acik havada yurumek cok guzel yurudukce yuruyesi geliyor insanin ama sunun surasinda 12 gunumuz kaldi tr ye gitmeye sonra tutmayin beniiii:52::52::52::52:

kizlarrr bugun neler aldim nelerrr:12: ay kucuk beden almak ne kadarda guzel bu duyguyu unutali yillar olmus 34 beden kotu aldim oldu ama biraz dar durdu bi 5 kilo daha verirsem fistik olurum:1: aldim koydum dolabima mutlaka onu giyicem :1: bide ben ayakkabi numarasi 39 giyoyordum bugun 38 oldu ayak degisirmi ya yoksa kaliptanmi anlayamadim :26: neyse bugunum cok guzel gecti sabah kahvaltimda sadece kacamak yaptim ama aksam yemegimi salatayla gecistirdim :17: acik havada insanin dahada istahi aciliyor yahu:52:

Merili sesimi duyuyosan bi ceeeee de sana diyeceklerimm varrrr

Son düzenleme:
bende kahvaltı konusunda biraz ihmalkarım sabah kalkıp kendimi hazırlmak giyinmek sonr bide kahvaltı külfet gibi geliyor şöle yapıyorum sütü ocağa koyorum o sırada giyinip makyaj yaparken bi fincan süt içiyorum
sonra saçımı yaptıktan sonrada 1 muz,yada bir portakal eğer canım istediyse haşlanmış bir yumurta yyip işe gidiyorum arada bişey yemesem bile acıkmıyorum:)bişey göndermezsen yiyecek oalrak uyku modundan çıkmıyomuş hala bazal metabolizmada devam ediyomuş yani metbolizman yavaş kalıyomuş ben bunun için sabahları bişey yemeye gayret ediyorum canım istemese bile en kötü 1 bardak süt içiyorum:))

en kötü sabah 2 lokmada olsa bişey gönder vücudun uyansın bence:)))

canım haklısın bi ara zorla alıştırdım kendimi iyi gidiyordu kahvaltı.. şu isveç bi bitsin normal sağlıklı beslenmeye başlıycam.. annemde orda burda gezerken vucut yağa ve şekere alıştı resmen aşeriyorum bunu bırakmak içinde biraz sert başladım diyete... ben peynir delisiyim bide hiçbirşey yemedim desemde kesin ağzıma ekmeksiz 1 parça atarım sabahları:1: e bişeyler giriyor mutlaka mideye...

evet sıra geldi menüme... gezmelerden yeni geldim yine bu arada :1: irade sınavım devam ediyor.. bugün zayıf not aldım kesin..

sabah 1 havuç

öğle 200 gr kadar buğulama mezgit bol limonlu

ara 1 kek:27::26:

akşam ciğer sote 3 kaşık yağsız, salatalık 1 adet, 1 kaşık pilav

yeşil çay 3 kupa

spor 45 dk leslie

gunaydin kizlar .........keyifli hafta sonu dilerim aman en kritik gun bugun dikkat edinn ben bugun erkenciyim simdi kahvem elimde iceyim sonra yuruyus yapicam :32::8:

evet sıra geldi menüme... gezmelerden yeni geldim yine bu arada :1: irade sınavım devam ediyor.. bugün zayıf not aldım kesin..

sabah 1 havuç

öğle 200 gr kadar buğulama mezgit bol limonlu

ara 1 kek:27::26:

akşam ciğer sote 3 kaşık yağsız, salatalık 1 adet, 1 kaşık pilav

yeşil çay 3 kupa

spor 45 dk leslie
kek isi bozmus ama olsun hareketi arttirarak yakarsin sen ...

dun menumu yazmayi unutmusum:26:

yazayim barim
sabah: 3 dilim peynirli borek :17:
1 yumurta
domates
krem peynir
2 catal kayisi receli:17:

ara: 1 mandalina 1 elma

yesil cay biraz leblebi

aksam: ygsiz ton balikli salata:40: ardindan yesil cay dukkani kapadim :1:

günaydın kızlar busecim benden erkencisin bugün :1: bende ütü yaptım eşime kahvemi içtim şimdi leslie yapıcam... dün servey bi girdi okudu okudu gitti valla... herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızların hepsi kayıp ama:52::52:

dun menumu yazmayi unutmusum:26:

yazayim barim
sabah: 3 dilim peynirli borek :17:
1 yumurta
domates
krem peynir
2 catal kayisi receli:17:

ara: 1 mandalina 1 elma

yesil cay biraz leblebi

aksam: ygsiz ton balikli salata:40: ardindan yesil cay dukkani kapadim :1:

canım kahvaltıda börek olmasa iyiymiş ama gerisi çok güzel.. e haftasonu kaçamak olacaksa bu kadarcık olsun o kadar kilo verdin arada olur o kadar:34: krem peynir de kalorilidir bu arada dikkat et..

günaydın kızlar
bende dün biraz bozdum diyetiama bugün devam edicem

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yk domates sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek

öğlen misafir vardı
1 kase kısır
2 dilim kek
1 dilim börek
akşam